Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • makarinaerthei

    3411

  • fairytale

    3304

  • maria_s

    2450

  • zoi_m

    1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημοσιεύτηκαν
μα πως μένουν ασπρα ??? δεν χρωματίζονται απο το υπολοιπο ???:P

ναι σε άδεια - επιστρεφω 1/6 αλλά μαλλον θα πάρω 2 μήνες ανευ αποδοχών + 1 μήνα την άδεια του 2010 και να επιστρέψω Σεπτέμβριο που θα τον πάω βρεφονηπιακό - χρονίζει 18/9... όλα αυτά βέβαια είναι το Σχέδιο Α' εάν δεν βγει έχω και Β':lol::lol::lol: και Γ' ... θα δούμε ιδανικά μακάρι να πετύχει το Α' ! εσυ?

είπε το λιγότερο 5! 5 φορές μόνο στη φαντασία υπάρχει το μώρο αυτό!

όχι δε χρωματίζονται!!! σαν φακές είναι άσπρα!

εγώ θα δουλέυω απο το σπίτι κατά πάσα πιθανότητα γιατί είναι πρακτικά αδύνατον να επιστρέψω στο γραφείο...εδώ οι παιδικοί σταθμοί τα παίρνουν απο 2,5 χρονών και πάνω και βρεφοβηπιακοί υπάρχουν μόνο 2 ιδιωτικοί οι οποίοι θέλουν 600 ευρώ το μήνα!!!

σιγά να μη δίνω 600 ευρώ το μήνα για αν μου κρατάνε οι ξένοι το παιδί και να έχω και άγχος αν του φέρονται καλά!!!

οπότε σπίτι μου σπιτάκι μου...μαθαίνω και τη δουλειά του άντρα μου για να μπορώ να τον βοηθάω μια και πνίγεται, οπότε όλα καλά!!!

Μακμαράκι γιατί τον κρατάς τόση ώρα να ρευτεί???????

δεν πειράζει κι αν δε ρευτεί...αυτό που σου λέει η Μαρία κάνω κι εγώ και μια χαρά!


Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Δημοσιεύτηκαν
γιατί τον κρατάς να ρευτεί; εμένα το βράδυ δεν ρεύεται γιατί είναι κοιμισμένος και δεν είμαι τρελλή να τον ξυπνήσω! τον κρατάω αγκαλίτσα κάνα δεκάλεπτο και μετά τον ξαπλώνω (καλά μας έχει πάρει και ο ύπνος αγκαλίτσα και έχουμε μείνει έτσι 2 ώρες :))

κολικοί το ξημέρωμα; μαρία απλά σφίγγεται και βογγάει μέχρι να κάνει κακά ή κλαίει σπαρακτικά και απαρηγόρητα; αν είναι το πρώτο, ΔΕΝ είναι κολικοί...

βρε μάρω και ο δικός μου μουγγανίζει στον ύπνο του και χτυπάει και μασουλάει χέρια και 2 και 3 φορές την νύχτα αλλά δεν τον σηκώνω...μετά από λίγο κοιμάται πάλι βαθιά! Τον σηκώνω μόνο αν αρχίσει να φωνάζει! :)

οσον αφορά το ρεψιμο: εγω αν δεν τον βοηθησω να ρευτει μετα από καμια ώρα κλαιει και χτυπιεται γιατι τον ενοχλει ο αερας που εχει μαζευτει. μόλις τον σηκωσω εκεινη την ωρα ρευεται επι τοπου...

Μαρακι σφιγγεται πολύ, βογγαει, στριφογυριζει εντονα και συνεχεια επί 3ωρο! όχι 2-3 φορες :-( και στο ΙΑΣΩ η παιδιατρος που ρωτησα αλλά και ο παιδιατρος μου μου ειπε ότι όλα αυτα ειναι κολικοι! πρεπει να περασει το τριμηνο να δουμε (μια εβδομαδα εμεινε)!

Δημοσιεύτηκαν

Καλησπέρα πως είστε ? Τελειώσατε με τα ψώνια ?

Εμείς καλά, κάναμε δουλίτσες , πήγαμε για ψώνια κ περιμένουμε τα Χριστουγεννα πως κ πώς για να ανοίξουμε το κόκκινο πακέτο που είναι κάτω από το δέντρο!!!!


XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

kalimera κοριτσακια!!!τι κανουν τα μωρακια μασ?

εμεισ αποκτησαμε ξαφμνικα αλλες αναγκες....να δω τωρα τι θα κανουμε.....


uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Δημοσιεύτηκαν

δε μπορω να το διαβασω γιατι δεν εχει βιβλιογραφια.εχω φτασει στη μεση.θα το δωσω μαλλον στη γειτονισσα που γενναει αυτες τις μερες.


uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Δημοσιεύτηκαν
δε μπορω να το διαβασω γιατι δεν εχει βιβλιογραφια.εχω φτασει στη μεση.θα το δωσω μαλλον στη γειτονισσα που γενναει αυτες τις μερες.

καλημέρα! και γιατί ακριβώς σε ενοχλεί που δεν έχει βιβλιογραφία;

Άλλοι χρησιμοποιούν την Πατσούρου ως βιβλιογραφία :)

Παρεμπιπτόντως, το βιβλίο το συστήνουν έμπειροι παιδίατροι και γιατροί από συζητήσεις που έχω κάνει (γιατί είμαι γνωστός αμφισβητίας και αντιδραστικό ον!) :)

Δημοσιεύτηκαν

Κορίτσια χρόνια πολλά να χαίρεστε τις οικογενειές σας και τα γλυκά ζουζουνάκια σας!!!Σας εύχομαι υγεία,αγάπη και πολλές αγκαλίτσες με τα μωράκια σας!!!


yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

Καλημερα κι απο μενα!

Ντινακι ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου!Χρονια πολλα και σε σενα!

Σημερα τελευταια μερα δουλειας.Απο αυριο θα καθομαι 3 μερες.Θα το ξεζουμισω το τζουτζουκακι μου.Μου εχει λειψει πολυ!!!!


eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Δημοσιεύτηκαν

Αννα,Σοφια,Ελευθερια ευχαριστω πολυ για τα περαστικα.

Σημερα αισθανομαι λιγο καλυτερα.Τρωω καραμελιτσες,πινω ζεστα ροφηματα,βαζω ronal,παιρνω κανενα depon.Που θα παει?θα περασει.


eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Δημοσιεύτηκαν

Καλημέρα!!!

Να σας τα πω??????

"Καλήν ημέρα αρχόντες...."

Καλέ σηκώθηκα στις 6:30 να ταίσω τη μπέμπα και πέρναγαν τα παιδάκια απο κατω με τα τριγωνάκια τους!!! στισ 6:30!!!

σε ποιόν άτυχο χτύπησαν πρωί πρωί!!!!

Πήρατε δωράκια στα παιδάκια σας???

Κατερίνα τι έχει το κόκκινο πακέτο??????

Σοφάκι τι είδους βιβλιογραφία ήθελες να έχει?

άλλωστε στην εισαγβγή η Πατσούρου αναφέρει οτι οι γνώσεις που περιέχονται στο βιβλίο της στηρίζονται στην εκπαίδευση, την επαγγελμστική εμπειρία και το θηλασμό των δικών της παιδιών και οτι δεν έχει βιβλιογραφία γιατί απευθύνεται σε μητέρες οι οποίες είναι κουρασμένες μεγαλώνοντας ένα μωρό και δεν τις ενδιαφέρει η βιβλιογραφία!


Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Δημοσιεύτηκαν

Ντίνα ευχαριστούμε για τις ευχές! υγεία και αγάπη για σένα και την οικογένεια σου!!!

Ευμορφία μου επιτρέπετα το ροναλ στο θηλασμό?

εγώ όταν ήμουν άρρωστη, η φαρμακοποιός είπε οτι δεν κάνει να πάρω τίποτα για τη μύτη λόγω του θηλασμού και μου συνέστησε να ρουφήξω αλατόνερο! που έκανε και δουλειά παρεπιμπτόντως!!!


Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...