Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , LENAKI19 είπε:

      Η γκυκοζιωμενη μου ήταν φυσιολογική 5,1 κάπου εκεί.Εκανα την πρώτη μου καμπύλη πέρυσι τον Απρίλιο σάκχαρο νηστείας 101 μετά από μια ώρα 220 και μετά από δύο 117.Την εμβρυομεταφορά την έκανα τον Φεβρουάριο.Τον Δεκέμβριο ο ενδοκρινολόγος μου έδωσε μηχανάκι να μετράω στο σπίτι μόνη μου το σάκχαρο πρωί και μια ώρα μετά τα γεύματα.Ηταν τσιμπημένα και μου είχε πει ότι θα χρειαστεί να κάνουμε μικρή δόση ινσουλίνης για να σταθεροποιηθεί στα επίπεδα που το θέλουμε,εννοείται σε συνδιασμο με διατροφή.Ξεκινησα ινσουλίνη τον Γενάρη και τον Φεβρουάριο έκανα την ετ.Οταν ξεκίνησα τα οιστρογόνα και την προγεστερόνη τα επίπεδα του σακχάρου μου ανέβηκαν,κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό μου είπε ο γιατροσ Μου γιατί όλα αυτά το ανεβάζουν,έτσι αυξήσαμε λίγο τη δόση για να ρυθμιστεί ξανά.Καταλήξαμε στο συμπέρασμα μαζί με τον γυναικολο μου,ότι για μένα το πρόβλημα της υπογονιμότητας ήταν το αρρύθμιστο σάκχαρο που είχα.Η κάθε περίπτωση είναι μοναδική και δε σημαίνει πως όλοι έχουμε το ίδιο θέμα.Εγω αυτό που λέω πάντα ότι μαζί με τον γυναικολόγο πρέπει να έχουμε και έναν καλό ενδοκρινολόγο.

      Εννοείτε συμφωνώ αλλά στο μεγαλύτερο ποσοστό χτυπάει καμπανάκι η γλυκοζιωμενη,εμένα ο εξωσωματιστης Μ είχε πει επειδή είχα 4.9 δεν υπάρχει λόγος για καμπύλη ζαχάρου,πάνα από 5 συνήθως προτείνουν ,εγώ είχα κολλήσει και τελικά έκανα ,89 ,110,65 ,γελούσαν και οι δύο .αλλά εμένα μου έφυγε από το μυαλό 

Cafe Μαϊος 2008


CoffeeFilter

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • ριτα79

    6629

  • Stone

    4617

  • vatraxaki

    3614

  • joa

    3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • ριτα79

    ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

  • Stone

    Stone 4.617 δημοσιεύσεις

  • vatraxaki

    vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

  • joa

    joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ είμαι μέσα στα νευρά μου, έβαλα τον ανδρούλη μου να πάρει μετρά για ένα στωματάκι για το παρκοκρεβατο,,,,,λάθος τα μέτρησε και μου βγήκε 2 πόντους πιο στενό,,, να τον πνίξω μου έρχεται

Δεν πειράζει Φωτεινή που είναι πιο στενό..Για φαντασου να μη χώραγε...


BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εχεις κολλήσει εσυ με την μιλόπιτα..Βρε αστα γλυκά τώρα για λίγο καιρό..

α την μηλοπιτα θα την κανω πηρα και τα μηλα σιγα δεν εχει πολυ ζαχαρη χιχιχι

δεν θα φαω πολυ ενα κομματι την υπολοιπη θα την κερασω χααχα


33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png
Link to comment
Share on other sites

Ωραι ναι την εχω κανει απλα σου λεω δεν ειναι και πολυ εμφανισιμη οταν βγει το γραφει κιολας η κοπελα..εγω για αυτο δεν την πολυσυμπαθω κατα τα αλλα ειναι νοστιμη αν προσεξεις ενα κεικ ειναι ...

Ακου τιπ.

Οταν θα βαλεις το βουτυρο στο ταψι θα ριξεις και τη ζαχαρη και θα ανακατεψεις πολυ καλα να λιωσει πριν προχωρησεις αλλιως ψιλοφαινεται η ζαχαρη στην επιφανεια και δεν γινεται ωραια.


AC0jp3.pngYK2Rp3.png
Link to comment
Share on other sites

Ωραι ναι την εχω κανει απλα σου λεω δεν ειναι και πολυ εμφανισιμη οταν βγει..εγω για αυτο δεν την πολυσυμπαθω κατα τα αλλα ειναι νοστιμη αν προσεξεις ενα κεικ ειναι ...

Ακου τιπ.

Οταν θα βαλεις το βουτυρο στο ταψι θα ριξεις και τη ζαχαρη και θα ανακατεψεις πολυ καλα να λιωσει πριν προχωρησεις αλλιως ψιλοφαινεται η ζαχαρη στην επιφανεια και δεν γινεται ωραια.

αφου θα ειναι κρυο το βιταμ πως θα λιωσει η ζαχαρη;ρωταει μια ξανθια :D:D:D


33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


αφου θα ειναι κρυο το βιταμ πως θα λιωσει η ζαχαρη;ρωταει μια ξανθια :D:D:D

Αφου σου λεει καλε να γινει κρεμα..τι καταλαβαινεις?χαχαχα μπα σε καλο μας..

Λοιοπν αναβεις το φουρνο σε χαμηλη θερμοκρασια και βαζεις μεσα το βουτυρο με τη ζαχαρη μολις το δεις και μαλακωνει το βγαζεις και αρχιζεις να ανακατευεις να διαλυθει καλα δυναμωνεις το φουρνο να ζεσταινεται και προχωρας κανονικα με την κανελα,τα μηλα και τον χυλο


AC0jp3.pngYK2Rp3.png
Link to comment
Share on other sites

Αφου σου λεει καλε να γινει κρεμα..τι καταλαβαινεις?χαχαχα μπα σε καλο μας..

Λοιοπν αναβεις το φουρνο σε χαμηλη θερμοκρασια και βαζεις μεσα το βουτυρο με τη ζαχαρη μολις το δεις και μαλακωνει το βγαζεις και αρχιζεις να ανακατευεις να διαλυθει καλα δυναμωνεις το φουρνο να ζεσταινεται και προχωρας κανονικα με την κανελα,τα μηλα και τον χυλο

χαχα καλα μην βαρας ειπαμε εδω ξανθια!!!!

δεν εχω φαει αυτη την τριφτη ειναι καλη καπως μου φαινετε που την διαβασα!


33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png
Link to comment
Share on other sites

χαχα καλα μην βαρας ειπαμε εδω ξανθια!!!!

δεν εχω φαει αυτη την τριφτη ειναι καλη καπως μου φαινετε που την διαβασα!

Εμενα μ'άρεσει πολύ γιατι εχει βάση τραγανη, σαν της τάρτας...


BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...