Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

πως σου φαινεται το fairytale???ετσι δεν λεγοταν το τραγουδι του νορβηγου στην γιουροβ.

θα βαλεις και μια αφισα του απ'εξω με κουστουμι

:tongue::tongue::tongue: τι κέφια είναι αυτά καλέ πρωί πρωί;;;!!!! Καλά λέει η Σαρδελίνα...άρχισαν τα όργανα...:tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαζαρένια, μην ανησυχείς για την τούμπα της μικρής σου!

Και σίγουρα δεν έχει να κάνει με τον αν είσαι καλή ή κακή μαμά!!!!!

Από τη στιγμή που είσαι εκεί και λατρεύεις το κοριτσάκι σου, είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου!

Κι έμας από τούμπες.... Ενα σωρό! Από τεσσάρων μηνών που έφαγε την πρώτη, έχει πέσει.... Ουουουου....

Όπως λέει κι ο μπαμπάς μου, αν το παιδί δεν πέσει, δεν θα μεγαλώσει!!!

Εμας καποια στιγμή είχε μαυρίσει και το μάτι της (είχε πέσει πό το καρεκλάκι του φαγητού της) και ήταν σαν πυγμάχος. Περαστικά είναι αυτά!!

mrdIp3.png

Ελένη η μικρη κοιμαται τουλαχιστον;;Ελπίζω να μην ξεσηκώνεται κι εκεινη..Αυτος ο βραδυνος υπνος και η αναστατωση με αγχωνουν πιο πολύ απο όλα γμτ

Εγω ψηφιζω το Αξεχαστα Ενθυμια εφοσον ειναι ονομα που συνδεεται αμεσα με το αντικειμενο και τις υπηρεσιες που θα προσφερει η επιχ/ση και το αλλο σημαντικο ειναι οτι εχει γινει και γνωστο μεσω fb..

Βικυ ποια θα βαλουμε για νυφη διπλα στο νορβηγό?????????????Εγω εχω μια ιδεα............χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου,

Η μικρη συνεχίζει με τον πυρετό χωρίς αλλα συμπτώματα.

Χθες μίλησα με το γιατρό και μου είπε αντιπυρετικα , ελαφρύ φαγητό , πολλά υγρά και αν δεν βελτιωθει σε 2 24ωρα θα την παω να τη δει.

Το απόγευμα ηταν απύρετη για αρκετές ωρες αλλα ηθελε να την κανω βολτες με το αυτοκινητο.

Χθες το βράδυ κοιμήθηκα(δεν εκλεισα ματι βεβαια) στο δωμάτιο της.

Είχε 39 πρν κοιμηθει στις 11 της εδωσα Ponstan και μετα την παρακολουθούσα γιατι ηταν και πολύ ανησυχη.

Ανέβασε γύρω στις 4 38,5 και της εβαλα υπόθετο αλλα ξύπνησε για τα καλά και ηθελε να παιξουμε.

Αντεξα μεχρι τις 6 και κατι και μετα ξύπνησα τον αντρα μου και κοιμηθηκα λίγο.

Βέβαια στο ενδιαμεσο με ξυπνησανε γιατι εκανε εμετο η μικρή , όχι ακριβως εμετο απλα ηπιε παρα πολύ νερό απότομα και το εβγαλε.

Το πρωι ηταν απύρετη και ατωρα περιμένω να ξυπνήσουν και να με παρουν.

Α και δεν μου εφταναν όλα αδιαθετησα κιολας χθες μια εβδομαδα νωρίτερα!!!!!!!!!!!!!

Θα προσπαθησω να διαβασω τα δικα σας !

Διαφημίσεις

πανμαρ θα ανοίξω κατάστημα με νυφικά, βαπτιστικά και όλα τα σχετικά στην Θεσσαλονική (Καλαμαριά)

Αντε με το καλό! Μου πέφτεις λίγο μακρυά βέβαια γιατί αν ήθελες θα μπορούσα να σε βοηθάω μιας και δεν δουλεύω. (Η δουλειά που έκανα μέχρι να γεννήσω ήταν να φτιάχνω μπονμπονιέρες, λαμπάδες (και πασχαλινές), κουτιά, μαρτυρικά και διάφορα άλλα παιδικά διακοσμητικά και τα έδινα και σε μαγαζιά και σε ιδιώτες...) Με γάμο βέβαια... ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Ούτε δικό μου δεν έχω κάνει!

Το "Δια μαγείας..." πώς σας ακούγεται?

Προσωπικά είμαι υπέρ των ελληνικών.

mrdIp3.png

Ναι κ εγω λέω αφου ηρεμει με τον υγραντηρα να τον ξαναβάλω το βραδυ.

Ρίτα μου κάτι πηρε το μάτι μου για καινουριο κρεβάτι του Γρηγόρη ή το είπε κάποια άλλη?

sardelaki μου ωραίο είναι και το "Αξεχαστα Ενθυμια", αλλά και το "Γάμος-Βαφτιση σαν παραμυθι...." μου αρεσει πολύ!

άιντε ξύπνησε η Βίκυ και άρχισαν τα όργανα :tongue::tongue:

μα γιατι δεν ειναι ωραιο?ελα σε παρακαλω βγαλτο ετσι αντε

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

εμένα πετρούλα σε τυχόν 2η εγκυμοσύνη ξέρεις τι με αγχώνει από τώρα; Οι ημικρανίες μου και οι κολικοί ...γκρρρρρρρρρρρρ πέρασα πολύ δύσκολα με τους κολικούς του Αστέρη και με τις ημικρανίες μου.

Συμπεθερούλα μου ας ελπίσουμε σε δυο 24 ωρα να είναι όλα καλά με το κοριτσάκι μας.

m57Zp2.png

Σούλα μου και μενα η γιατρος αφου περάσουν 3 24ωρα με πυρετό μετά μου λέει να πάω για εξέταση. Περαστικά να είναι. Ελπίζω να μη παρουσιάσει κάτι άλλο και να υποχωρησει σήμερα ο πυρετός.

Διαφημίσεις

Βίκυ θα σε εξορίσω από το καφέ για σήμερα μου φαίνεται :tongue:

πανμαρ αρχικά ήθελα να ανοίξω την επιχείρηση με μιά φίλη μου μαζί αλλά τελικά αποφάσισα να το κάνω μόνη. Ξέρω ότι αρχικά θα κουραστώ αλλά αν πάει καλά το μαγαζί μπορώ να πάρω έναν υπάλληλο.

m57Zp2.png

Βικυ ποια θα βαλουμε για νυφη διπλα στο νορβηγό?????????????Εγω εχω μια ιδεα............χαχα

μηπως ειναι ψηλη αδυνατη εγκυος και την λενε πετρουλα???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Α! Και κάτι άσχετο.

Χτες, που είμουνα στο θέατρο, ξαφνικά είχαμε διακοπή ρεύματος. Καθυστερήσαμε μισή ώρα μέχρι να πάρει μπρος η γεννήτρια και να ξεκινήσει η παράσταση και μετά μάθαμε ότι ήταν η δεύτερη φορά που τους συνέβει αυτό. Και ύστερα μάθαμε και γιατί συνέβησαν αυτά. Στην πρεμιέρα είχε πάει και ο Μητσοτάκης με την Μαρίκα!!!! (τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά!)

mrdIp3.png

μηπως ειναι ψηλη αδυνατη εγκυος και την λενε πετρουλα???

Λές;;;;Μπαααα δεν παιζω η γκαστρωμενη...Ασε που θα μου πεφτει και κοντος ο Νορβηγος!!!

Αλλη ειχα στο μυαλο μου..:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

πανμαρ αρχικά ήθελα να ανοίξω την επιχείρηση με μιά φίλη μου μαζί αλλά τελικά αποφάσισα να το κάνω μόνη. Ξέρω ότι αρχικά θα κουραστώ αλλά αν πάει καλά το μαγαζί μπορώ να πάρω έναν υπάλληλο.

Εγώ δεν σου λέω να με έπαιρνες υπάλληλο. Αν ήταν να πληρώνομαι θα ξανάρχιζα την δουλειά μου! Για βοήθεια σου λέω. Έτσι, να δένω καμιά μπονμπονιέρα, καμιά λαμπάδα, να περνάει η ώρα!

Μακάρι να πας τόσο καλά που να πάρεις και περισσότερους υπαλλήλους!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...