-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 14 λεπτά , Anastasia14 είπε:
Ναι, ε? Θα το σκεφτώ!
Κορίτσια σας διαβάζω ανά κάποιες ημέρες, δεν πολυσυμμετεχω γιατί έχω ξεκινήσει αντισυλληπτικά για να κάνω μακρύ πρωτόκολλο αυτή τη φορά, οπότε τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσω Ar...ap είπα να πάρω μια απόσταση να ηρεμήσω λίγο από την εξωσωματική.. Έχουμε ήδη πολλά προβλήματα, οπότε ένα λιγότερο αυτό το μήνα! Σας εύχομαι σε όλες να τα καταφέρετε να έχετε υγιή μωράκια στο τέλος 🥰
Κορίτσι μου αν κι εγώ δεν έχω φτάσει εκεί, θα σου πω τη γνώμη του δικού μου γιατρού όταν τον ρώτησα. Μου είπε πως δε σου εξασφαλίζει απαραίτητα υγιή έμβρυα, καθώς το δείγμα κυττάρων που λαμβάνουν μπορεί να δώσει ως αποτέλεσμα ότι δεν υπάρχει κάποια ανωμαλία, αλλά το παιδί να γεννηθεί με κάποια ανωμαλία/αναπηρία. Επιπλέον, ότι με τον προεμφυτευτικο "ταλαιπωρείς" τα έμβρυα. Μου ανέφερε μάλιστα και μελέτες που έχουν δείξει ότι έμβρυα στα οποία έγινε προεμφυτευτικος έλεγχος έδωσαν παιδί με κάποια γενετική ανωμαλία, ενώ άλλα στα οποία βρέθηκε κάποιο θέμα υγιέστατα παιδάκια. Κοινώς, μου είπε να κρατήσω τα χρήματα αυτά για περισσότερες εμβρυομεταφορες αν χρειαστούν. Προσωπικά νομίζω θα έκανα μόνο αν ο ενας από τους δύο είχε κάποιο κληρονομουμενο νόσημα.
Σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση σου! Κ εγω προς αυτη την αποψη νομιζω βρισκομαι. Απλα κ οι τοσες εμβρυομεταφορες που εχω κανει χωρις σαφη απαντηση απο την αλλη με εχουν κουρασει ψυχολογικα..εχω κανει 5 την τελευταία 3ετια αλλα τον τελευταιο 1.5 χρονο εχω παγωσει πλεον αρκετα κομματια της ζωης μου γι αυτο το σκοπο! οποτε κ εγω απο τη μερια μου θα σου πω τωρα που μπορειτε καντε το ταξιδακι σας!!!!! 😀
-
ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!
-
Θέματα
-
- 13.060 απαντήσεις
- 1.327.830 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 136 απαντήσεις
- 157.987 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.291.226 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 522.070 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 159.725 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.997 απαντήσεις
- 292.148 εμφανίσεις
-
- 13.060 απαντήσεις
- 1.327.830 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 106 εμφανίσεις
-
- 74 απαντήσεις
- 2.889 εμφανίσεις
-
- 48 απαντήσεις
- 2.402 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 91 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 136 απαντήσεις
- 157.987 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 3.924 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 35 εμφανίσεις
-
- 32 απαντήσεις
- 3.489 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα