Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Πριν 5 μήνες είχα amh 0,38 και τον προηγούμενο μήνα fsh 13, άρα χρονικά πιέζομαι πολύ, σα να είμαι στην ηλικία σου. Το μήνα πριν το 13 ήταν 9, γενικά έπαιζε στο 10 περίπου, αλλά τώρα ανέβηκε επίσημα.

Ιδανικά θα ήταν νομίζω να κάνεις νέα διέγερση να καταψυξεις όσα έμβρυα μπορείς. 

Καταλαβα..Να μην απογοητευεσαι..η ΑΜΗ ειναι απλα ενας αριθμος..ξερω κοπελα που στα 29 ειχε αντιστοιχη και στα 35 έμεινε φυσιολογικα πριν παει για εξωσωματική..η FSH νομιζω εχει διακυμανσεις καθε μηνα οποτε μην το προδικαζεις! Κανε τις προσπαθειες σου λοιπόν να μαζεψεις εμβρυακια κ καντε το ταξιδακι σας λιγο πιο μετα!!

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Κάρπε μια χαρά η μικρούλα!! Φαντάζομαι τι θα έπαθε ο χαζομπαμπάς!!! Ενημέρωσέ μας όταν μιλήσεις και με το γιατρό σου!

Ζωίτσα σούπερ οι χοριακές σου!!! Όλα θα είναι τέλεια!! Να μην αγχώνεσαι καθόλου!! Και να πας και το ταξιδάκι σου να ηρεμήσεις!!

EyHAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζωιτσαααα συγχαρητήρια κοριτσι!!!! Να εχεις ηρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Να ναι γερο το νινακι σας κ με το καλο να περασετε τελεια στο ταξιδακι σας!!

Καλε Καρπε ολοκληρες κοπελες γινατε!!!!!!

Φιλακια σε ολα τα κορίτσια!! και σορρυ που δεν σχολιαζω και δεν αναφερομαι αναλυτικα σε ολες!

Εγω ακομα αρρωστη, αλλα πολυυυ καλύτερα απο τις προηγούμενες μερες!!

Μάθε τη γλώσσα της σιωπής

κι ύστερα έλα να μου πεις

πώς κλίνεται το σʼ αγαπώ

πώς βγάζει η έρημος καρπό......

ωωω μπουλουκάκι! :D τι είναι το υπερηχογενές;

τέλεια κάρπε μου πάει και αυτό το στάδιο! φαντάζομαι ο άντρας σου ε; πήρε τη μύτη μου και τέτοια; :lol: χαζομπαμπάδες! :D:D:D

Κράτα το

Το υπερηχογενες εντερο λεει ειτε συνδεεται με το down το οποιο το εχουμε αποκλεισει απο την αυχενικη με το σερενιτι , ειτε με την κυστικη ινωση την οποια την εχουμε αποκλεισει προγεννητικα, ειτε με τοξοπλασμα που ομως ειχα δειξει ανοσια, φανταζομαι θα κανω επαναληπτικο, ειτε μπορει να μην ειναι και τιποτα...αν κρινω απο τα υπολοιπα μαλλον για το τιποτα παμε...αφου κι αυτος που μου εκανε τη Β πιο πολυ για τον πλακουντα τον ειδα να ασχολειται που δεν ανεβαινει και κλεινει τον τραχηλο...θα δω τι θα μου πει και ο δικος μου ο γιατρος αλλα δεν ανησυχω..

Ο αντρας μου ναι...επειδη η μπουμπου ειναι στο κατωτερο οριο η μυτη..ισχυριζεται οτι πηρε απο κεινον...εντωμεταξυ μην φανταστεις...εγω με μυτη κολοκοτρονεικη κι εκεινος με μελιτζανα...τον δουλευε και ο γιατρος και του λεγε βεβαια βεβαια τωρα που το λετε σαν να σας μοιαζει χεχε κι οπου σταθει σημερα λεει οτι εχουν ιδιο προφιλ οτι ναναι χαχα

JU2Xp2.png

Ζωιτσαααα συγχαρητήρια κοριτσι!!!! Να εχεις ηρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Να ναι γερο το νινακι σας κ με το καλο να περασετε τελεια στο ταξιδακι σας!!

Καλε Καρπε ολοκληρες κοπελες γινατε!!!!!!

Φιλακια σε ολα τα κορίτσια!! και σορρυ που δεν σχολιαζω και δεν αναφερομαι αναλυτικα σε ολες!

Εγω ακομα αρρωστη, αλλα πολυυυ καλύτερα απο τις προηγούμενες μερες!!

Ιωαννίτα μου ακόμα;;;;

😞😞😞😞😞

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

ειμαι και στο γραφειο και τωρα ολα εγινα...χρονικο χοριακης.....δευτερα 7/11 (6μερες πρν την περιοδο) 22 μοναδες 9/11 66 μοναδες 10/11 γυναικολογο που μας ειπε ναι εισαι και ειναι ενδομητριο..11/11 180 μοναδες και σημερα μολις με πηραν τηλ 790 μοναδες!!!δοξα το θεο!!!ειναι καλο??παω καλα???υπαρχει πιθανοτητα παλλινδρομησης ξαφνικα?? annie1979 κοριτσαρα μου συχγαρ5ητηρια δοξα το θεο..ολα καλα!!!νατασσα μου ποσο χαρηκα δεν ξερεις!!!Estranged με το καλο παιδι μου ολα καλα να πανε πρωτο ο θεος!!και ολα καλα θα πανε!!ολα τελεια!!!κοριτσια το θαυμα το εκανε η γιαγια και ο αγιος εφραιμ πειτε με γραφικη αλλα πηγα εκανα ταμα πριν 12 μερες στη αθηνα που κατεβηκα και τσουυππ ηρθε!!!!

Καλε μια χαρα ανεβαινει!!αντε αντε με το καλο!!

430;;;;μια χαρά!!!

Κ με την σοκολάτα βαριόταν;;;;;

Πότε θα μιλήσεις με τον γιατρό;;

Ουτε με τη σοκολατα γυρισε ουτε με τα μπουνιδια που μου εριχνε αυτος εκει...Αυτο που εγω φυλαω τη κοιλια μου μην χτυπησω καπου κι οποτε παω σε αυτον με τσακιζει...τα νευρα μου!!!Φανταζομαι θα του στειλουν απο εκει την εξεταση σημερα οποτε μεχρι αυριο θα με παρει και ο δικος μου...αλλιως κλασικα θα ενοχλησω!!:tongue:

JU2Xp2.png

Ιωαννίτα μου ακόμα;;;;

😞😞😞😞😞

Μυτη, λαιμος κ κατι νιωθω στο δεκι αυτι.. ευχομαι να μην μου κανει καμια βλακεια κ με πιασει.. εχω απο 5 χρονων να παθω κατι με αυτι.. φτου φτου κουφια η ωρα!

Μάθε τη γλώσσα της σιωπής

κι ύστερα έλα να μου πεις

πώς κλίνεται το σʼ αγαπώ

πώς βγάζει η έρημος καρπό......

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα!

Γράφω από το κινητό. Επιτέλους χωρίς διαφημίσεις!!!! Να 'ναι καλά τα κορίτσια που μου είπαν τι να κανω! Τώρα είμαι στη δουλειά και βρήκα ένα 5λεπτο να μπω στα γρήγορα. Πολλά φιλιά!

Κουράγιο Νατασσάκι. Κι εγω εχθές έλιωσα στο σίδερο. Σήμερα έμειναν κάτι λίγα.

Αχ βρε Γεωργια πες μου κι εμενα πως μπλοκαρω τις διαφημισεις απ το κινητο, μου εχουν σπασει τα νευρα τελειως..

Καλε μια χαρα ανεβαινει!!αντε αντε με το καλο!!

Ουτε με τη σοκολατα γυρισε ουτε με τα μπουνιδια που μου εριχνε αυτος εκει...Αυτο που εγω φυλαω τη κοιλια μου μην χτυπησω καπου κι οποτε παω σε αυτον με τσακιζει...τα νευρα μου!!!Φανταζομαι θα του στειλουν απο εκει την εξεταση σημερα οποτε μεχρι αυριο θα με παρει και ο δικος μου...αλλιως κλασικα θα ενοχλησω!!:tongue:

Χαχαχαχαχα...τι ζεν πλάσμα έχεις;;;;;

Καλά κ εγώ μετά απο αυχενική κ β πόναγα...τέτοιο ζόρισμα που μας κάνουν είναι να τρελαίνεσαι!!!

Εντάξει οπότε ως αύριο θα ξέρεις λεπτομέρειες...😊😊

Qshbp2.png

Μυτη, λαιμος κ κατι νιωθω στο δεκι αυτι.. ευχομαι να μην μου κανει καμια βλακεια κ με πιασει.. εχω απο 5 χρονων να παθω κατι με αυτι.. φτου φτου κουφια η ωρα!

Όχιιιιιι...

Εγώ πάντως εως κ τώρα γαιδούρα δηλαδή όταν νιώθω ενόχληση στο αυτί ζεσταίνω λίγο λάδι κ ρίχνω μια σταγονίτσα μέσα με μπατονέτα.

Ίσως να είναι ψυχολογικό αλλά μετά απο λίγο μαλακώνει ο πόνος κ φεύγει...

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε κουκλες????καλο απογευμα και φυσικα καλη εβδομαδα σε ολες!!!!

Τι ωραια νεα διαβασα????τι ωραιες παρουσιες ειδα μετα απο καιροοοοοοο????ζωιτσα καλως μας ηρθες ξανα και με το καλο μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!η χοριακη σου ανεβαινει σωστα και την πεμπτη θα δειτε το μικρο μικρο σπορακι σας!!!να μη σκεφτεσσι τα πονακια γιατι ειναι απολυτα φυσιολογικα σε καθε εγκυμοσυνη...και οχιιιιιιι δεν ειναι δειγμα για παλινδρομηση ή οτιδποτε ασχημο περναει απο το μυαλο σου!!!συλληπητηρια για τη φιαγια σου!!!

Es τι κανεις????επιτελους μονοι ξανα???

Καρπε μεγαλωσε η μπουμπου!!!!φανταζομαι πως αυτο δε θα ειναι κατι μετα απο ολα οσα εχετε σποκλεισει!υπαρχει ενδεχομενο να φταιει η σταση της????(ντροπαλη και η μπουμποτυ)

Αννι η δικη σου μπουμπου τι κανει???

Νατασακι ο μπομπιρακος?σιδερωσε η μαμα του εεεε???μπραβοοοοοοοοοο!!!κι εγω ελπιζω να αντεξω αργοτερα να σιδερωσω εστω τα μισα!!!!!μαζρυτηκαν αρκετα!!!!

Λουκουμαδακι την πεμπτη περιμενουμε??????

Ιωαννακι ακομα αρρωστουλα????μακρια μακρια οι πονοι στα αυτακια!!!περαστικουλιαααααααα

Εμεις σημερα πηγαμε στο γιατρο μας!!!το μπομπιρακι μας μεγαλωσε,φτασαμε τα 1600 γραμμαρια και επομενος σταθμος μας ειναι το doppler!!!!

(Παραλαβαμε και στη σκουπα που ειχαμε παραγγειλει 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌) !!!!!!!

x6WFp2.pngYIVQp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε;;; Εγω ακομα αρρωστουλα...δεν κοιμήθηκα ολο το βραδυ απο το πολυ μπούκωμα γιατι δεν ανέπνεαν σωστά κ ένιωθα σαν να ειχα δύσπνοια.τωρα εχει βουλώσει κ το αφτι μου το ενα.

Η μικρη μου εχει πετάξει κατι σπιρακια κ έκλεισα δερματολόγο την τεταρτη να την παω...μαλλον αλλεργία πιστευω.

Ζωιτσα συγχαρητήρια για την εγκυμοσυνη...ολα να ειναι τελεια μεχρι το τελος κ συλλυπητήρια για τη γιαγιάκα σου...

Καρπε μου τελεια η κουκλιτσα σας φανταζομαι θα ξετρελαθηκατε ετσι που θα την είδατε...

Τα φιλια μου σε ολες τις υπόλοιπες...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Ιωαννίτα και Άντζι περαστικά!! Ακόμα αρρωστούλες ε??? Κυκλοφορούν πολλές ιώσεις, που κρατάνε και πολλές μέρες!! Πρέπει να προσέχουμε όλες!

Δεσποινάκι τι παίδαρος είναι αυτός??? 1.600???? Τέλειος!!!

Η δικιά μας η μπουμπού έχει αρχίσει τις κλωτσιές, που είναι και πιο δυνατές!! Και μας τρελαίνει!!

EyHAp3.png

Ιωαννίτα και Άντζι περαστικά!! Ακόμα αρρωστούλες ε??? Κυκλοφορούν πολλές ιώσεις, που κρατάνε και πολλές μέρες!! Πρέπει να προσέχουμε όλες!

Δεσποινάκι τι παίδαρος είναι αυτός??? 1.600???? Τέλειος!!!

Η δικιά μας η μπουμπού έχει αρχίσει τις κλωτσιές, που είναι και πιο δυνατές!! Και μας τρελαίνει!!

Ευχαριστουμε Άννυ ...

Αχού το μπουμπουκακι σας...μεγαλώνει τωρα κ ζωηρευει...

VXtmp2.pngdbarp3.png

Τι κανετε κουκλες????καλο απογευμα και φυσικα καλη εβδομαδα σε ολες!!!!

Τι ωραια νεα διαβασα????τι ωραιες παρουσιες ειδα μετα απο καιροοοοοοο????ζωιτσα καλως μας ηρθες ξανα και με το καλο μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!η χοριακη σου ανεβαινει σωστα και την πεμπτη θα δειτε το μικρο μικρο σπορακι σας!!!να μη σκεφτεσσι τα πονακια γιατι ειναι απολυτα φυσιολογικα σε καθε εγκυμοσυνη...και οχιιιιιιι δεν ειναι δειγμα για παλινδρομηση ή οτιδποτε ασχημο περναει απο το μυαλο σου!!!συλληπητηρια για τη φιαγια σου!!!

Es τι κανεις????επιτελους μονοι ξανα???

Καρπε μεγαλωσε η μπουμπου!!!!φανταζομαι πως αυτο δε θα ειναι κατι μετα απο ολα οσα εχετε σποκλεισει!υπαρχει ενδεχομενο να φταιει η σταση της????(ντροπαλη και η μπουμποτυ)

Αννι η δικη σου μπουμπου τι κανει???

Νατασακι ο μπομπιρακος?σιδερωσε η μαμα του εεεε???μπραβοοοοοοοοοο!!!κι εγω ελπιζω να αντεξω αργοτερα να σιδερωσω εστω τα μισα!!!!!μαζρυτηκαν αρκετα!!!!

Λουκουμαδακι την πεμπτη περιμενουμε??????

Ιωαννακι ακομα αρρωστουλα????μακρια μακρια οι πονοι στα αυτακια!!!περαστικουλιαααααααα

Εμεις σημερα πηγαμε στο γιατρο μας!!!το μπομπιρακι μας μεγαλωσε,φτασαμε τα 1600 γραμμαρια και επομενος σταθμος μας ειναι το doppler!!!!

(Παραλαβαμε και στη σκουπα που ειχαμε παραγγειλει 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌) !!!!!!!

Εδώ κοριτσάρα μου....ο μικρός χορεύει,δεν μαζεύεται!!!!😁😁😁😁😁

Εντάξει 1600 αγόραρος 👶💙💙💙💙💙

Μεγάλωσε το νινί 😁😁😁😁

Ωωωωω δηλαδή μετά το σίδερο θα βάλεις σκούπα;;;;;;😋😋😋😋😋

Qshbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...