Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

ξεκινησες εσυ προσπαθεια διεγερσης ;; η οχι ακομα ; 

Οχι ακόμα αγάπη, μάλλον στον επόμενο κύκλο, μαζεύω χαρτιά για να πάρω τα φάρμακα. Έκανε ο σύζυγος και ένα σπερμοδιάγραμμα πάλι να δούμε που βρισκόμαστε και περιμένουμε κ αυτό. 

3 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Μου θυμίζεις εμένα που πρότεινε ο άντρας μου ταξίδι του μέλιτος στην Ασία και το μόνο που με κρατάει είναι ότι θα στοιχίσει όσο δύο ωοληψιες 😅 οριακά είμαι να πω φτάνει, αν δεν κάνουμε παιδί τουλάχιστον να ζήσουμε 

Συγγνώμη αλλά επειδή κ εμένα ο μηνας του μέλιτος ήταν στην Ασία, το μόνο που έχω να πω είναι ΝΑ ΠΑΣ!!! Αξίζει πραγματικά! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Πω πω Νατασσάκι και εγώ τα περιμένω πως και πως τα Χριστούγεννα. Ειδικά τώρα με την μικρή. Γιορτάζω κι ολας οπότε είναι διπλή γιορτή! Λέω μετά τα γενέθλια μου να στολίσουμε! 

• Μου αρέσει 2

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααααχ χριστουγενναααααααα....μου αρεσουν τοοοοοοοοοσο πολυ...

Σκεφτομαι τελος του μηνα να στολισουμε το δεντρακι μας.Αν κ φετος δεν το βλεπω καλα γιατι ο μικρος ειναι πολυ πειραχτηρι κ προβλεπω να το τρωει στο κεφαλι...χαχαχα

Η Σοφια βλεπει τις διαφημίσεις στην tv που δεν σταματουν να δειχνουν παιχνιδια κ ηδη εχει σκεφτεί τι θα ζητησει απο τον Αγιο Βασιλη...

Φετος θα ειναι κ η τελευταια χρονια που δεν θα δουλευω κ ετσι λεω να το απολαυσω...Σκεφτομαι να κανουμε κ ρεβεγιον σπιτι μας...

• Μου αρέσει 5

VXtmp2.pngdbarp3.png

Τι ωραια που μας ξυπνησατε τη χριστουγεννιατικη διάθεση!

Κορίτσια δεν ξερω τι εχει παθει το προγραμμα. Καθε φορα που κανω like, κολλαει ποση ωρα και μετα με πεταει εξω! Γι' αυτο κι εγω δεν θα κανω αλλα σημερα.

Μελενια μου εμενα μου ειπε πως θα μου δωσει συμπληρωματα μετα το τριμηνο. Μαλιστα μου εκοψε και τον σιδηρο διοτι μου ειπε πως απο τα πολλα φαρμακα που παιρνω και την ακινησια, η δυσκοιλιοτητα μπορει να ειναι πιο εντονη (αν και εγω μετα φρουτακια μια χαρα βολευομαι), επισης πως λογω τοσων φαρμακων ειναι πολυ μικρη η απορρόφησή του οποτε δεν υπαρχει νοημα να τον παιρνω τωρα. Απο ότι βλεπω πάντα υπάρχουν δυο σχολες γιατρων.

4OQ2p3.png

1 hour ago, Pingu είπε:

Πω πω Νατασσάκι και εγώ τα περιμένω πως και πως τα Χριστούγεννα. Ειδικά τώρα με την μικρή. Γιορτάζω κι ολας οπότε είναι διπλή γιορτή! Λέω μετά τα γενέθλια μου να στολίσουμε! 

Θα είναι τέλεια...εννοείται και να το κάνεις.Φαντάζομαι πόσο θα χαίρεται η μικρούλα μας με όλα αυτά .

πρίν από 42 λεπτά , Angie.31 είπε:

Ααααχ χριστουγενναααααααα....μου αρεσουν τοοοοοοοοοσο πολυ...

Σκεφτομαι τελος του μηνα να στολισουμε το δεντρακι μας.Αν κ φετος δεν το βλεπω καλα γιατι ο μικρος ειναι πολυ πειραχτηρι κ προβλεπω να το τρωει στο κεφαλι...χαχαχα

Η Σοφια βλεπει τις διαφημίσεις στην tv που δεν σταματουν να δειχνουν παιχνιδια κ ηδη εχει σκεφτεί τι θα ζητησει απο τον Αγιο Βασιλη...

Φετος θα ειναι κ η τελευταια χρονια που δεν θα δουλευω κ ετσι λεω να το απολαυσω...Σκεφτομαι να κανουμε κ ρεβεγιον σπιτι μας...

Αχαχαχα τον έκανα εικόνα με το δέντρο αγκαλιά χαχαχαχα.

Να στολίσεις όμως..αυτή είναι η μαγεία και η χαρά των ημερών.

Ήμουν σίγουρη για την μπουκλού...και πέρυσι το ίδιο είχε κάνει ,απο νωρίς ήξερε τι ήθελε!!!! 

πρίν από 5 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Τι ωραια που μας ξυπνησατε τη χριστουγεννιατικη διάθεση!

Κορίτσια δεν ξερω τι εχει παθει το προγραμμα. Καθε φορα που κανω like, κολλαει ποση ωρα και μετα με πεταει εξω! Γι' αυτο κι εγω δεν θα κανω αλλα σημερα.

Μελενια μου εμενα μου ειπε πως θα μου δωσει συμπληρωματα μετα το τριμηνο. Μαλιστα μου εκοψε και τον σιδηρο διοτι μου ειπε πως απο τα πολλα φαρμακα που παιρνω και την ακινησια, η δυσκοιλιοτητα μπορει να ειναι πιο εντονη (αν και εγω μετα φρουτακια μια χαρα βολευομαι), επισης πως λογω τοσων φαρμακων ειναι πολυ μικρη η απορρόφησή του οποτε δεν υπαρχει νοημα να τον παιρνω τωρα. Απο ότι βλεπω πάντα υπάρχουν δυο σχολες γιατρων.

Πως είσαι κορίτσι;;;όλα καλά;;;τα σποράκια;;;

Εγώ ξέρω και δεν μιλάω μόνο για τον δικό μου γιατρό ..μιλάω για την φουρνιά την δική μας πέρυσι πως όλες μας απο την αρχή ξεκινήσαμε.Δεν ξέρω πόση απορρόφηση έχουν ξέρω όμως πως βοηθάνε να μην πέσεις στα τάρταρα,γιατί απο εμάς ρουφάνε τα πάντα .

Τώρα ναι ο δικός σου γιατρός  πραγματικά είναι μια σχολή μόνος του,ημουν σίγουρη πως και σε αυτό ανάποδος θα ήταν χαχαχαχα!!!! 

Qshbp2.png

1 hour ago, NatasaP είπε:

Θα είναι τέλεια...εννοείται και να το κάνεις.Φαντάζομαι πόσο θα χαίρεται η μικρούλα μας με όλα αυτά .

Αχαχαχα τον έκανα εικόνα με το δέντρο αγκαλιά χαχαχαχα.

Να στολίσεις όμως..αυτή είναι η μαγεία και η χαρά των ημερών.

Ήμουν σίγουρη για την μπουκλού...και πέρυσι το ίδιο είχε κάνει ,απο νωρίς ήξερε τι ήθελε!!!! 

Πως είσαι κορίτσι;;;όλα καλά;;;τα σποράκια;;;

Εγώ ξέρω και δεν μιλάω μόνο για τον δικό μου γιατρό ..μιλάω για την φουρνιά την δική μας πέρυσι πως όλες μας απο την αρχή ξεκινήσαμε.Δεν ξέρω πόση απορρόφηση έχουν ξέρω όμως πως βοηθάνε να μην πέσεις στα τάρταρα,γιατί απο εμάς ρουφάνε τα πάντα .

Τώρα ναι ο δικός σου γιατρός  πραγματικά είναι μια σχολή μόνος του,ημουν σίγουρη πως και σε αυτό ανάποδος θα ήταν χαχαχαχα!!!! 

Μάλλον θα κάνουν παρέα με τον δικό μου γιατρό. Ουτε εγω έπαιρνα σίδηρο σε όλη την εγκυμοσύνη λόγω του ότι ανεβάζει την πιεση. Οι εξετάσεις πάντως ήταν καλές στην εγκυμοσύνη. Τώρα είναι χάλια! Αν και τώρα που δεν έχω περίοδο έχει ανέβει και ο αιματοκριτης και ο σίδηρος.. 

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Τι να τον κανω βρε Νατασσακι; Όλο το Ναυτικο και όλο το  Λιμενικο ξεγενναει εδω και 30 χρονια (μπορει και περισσοτερο γιατι σχεδον 30 υπηρετω εγω) και δεν εχω ακουσει κατι ασχημο γι' αυτον. Ελπιζω ολα να πανε καλα.

Πάντως ειναι γεγονος πως σε όλα τα θεματα υγειας που εχουν προκυψει σε μενα και στην οικογενεια μου πάντα βρισκαμε γιατρους που διαφωνουσαν μεταξυ τους. Οπότε και στα γυναικολογικα παντα θα υπαρχουν διαφορετικες γνωμες.

Pingu μου ευτυχως απο πιεση και ζαχαρο προς το παρον παω πολυ καλα. Εσυ πως τα πας με την διατροφη;

Κατα τα άλλα εδω και τρεις μερες δεν εχω καθολου ανακατοσουρες. Να ανησυχω αραγε;! Λογικα πρεπει να χαιρομαι, αλλα και τις ανακατοσουρες τις ειχα ως καλο σημαδι. Μονο τοσο λιγο ηταν; Δεκα μερες;

• Χαχα 1

4OQ2p3.png

Georgia μου τα μωρά σου δε θελουν να σε αναγουλιαζουν θελουν να κανεις τις εξετασεις σου κ να ηρεμήσεις!!! Όσο για τον γιατρό ε δεν ξέρω ούτε μια που να της σταματησαν το σίδηρο!!

Νατασσού μου πολύ γλυκές εικόνες μου έφερες στο μυαλό θα κάνω κ γω αααααχχχχ...κ εσεις Αντζι κ Πιγκου θα είναι τελεια με τα πονηρά ζουζούνια κάτω από το δέντρο:)

Έμένα πάλι μου δημιουργεί μία πίεση το κέντρο αλλά κάνω τον βλάκα..μου είπαν καλες οι εξετάσεις μια χαρά τώρα τι κάνουμε??Μόλι ς της ειπα δεν εχω κλεισει ραντεβού ακόμα ε μ λεει ας είμαστε ετοιμοι σε περίπτωση απόριψης με αυτές τις εξετάσεις τι να πω?? Anyway μήπως απορίπτουν εμας που περάσαμε το 16 ??Ουφφφφ...που θα παει θα τις πετύχω κ αυτες της επιτροπης κ Τρίτη θα πάω να πάρω τα χαρτιά από τα προηγούμενα κέντρα!

• Μου αρέσει 1

23 ώρες πρίν, DIMITRAS είπε:

Πήρα τις απαντήσεις του θυρεοειδή...ε ρε κορίτσια από 2.8 έχω 1.87 τι να πω με τοσο cyclacur....ο υπέρηχος μια χαρά τώρα ενδοκρινολογο κ έχει ο Θεός!!!

Εχω κόσμο κ δεν σας εχω διαβάσει καλά πάντως βλέπουμε σακουλάκια ακούμε καρδούλες κ ακολουθουμεεεε σας φιλώ καμάριααα

Δημητρα εγω πηγα στο σφακαινουδη και με βλεπει η γυναικα του που ειναι ενδοκρινολογος!

Εχω αφαιρεσει θυρεοειδη και παραθυροειδη,

Εχω tsh 0,3 και οι δυο ενδοκρινολογοι παλιος και νεος μου ειπαν οτι πρεπει να ειναι γυρω στο 0.5 για εξ/κη

Επισης η γυναικα του μου εδωσε να κανω παλι εξετασεις  γυναικολογικες και  για θυρεοειδη παλι και μου ειπε πως καλυτερα να τις κανω μολις τελειωσει η θεραπεια με το  cyclacour που κανω λογω της επεμβατικης υστροσκοπησης  επειδη ανεβαζει την tsh.

Το εχω προσφατο γι αυτο στο γραφω!

πρίν από 37 λεπτά , Georgia1972 είπε:

Τι να τον κανω βρε Νατασσακι; Όλο το Ναυτικο και όλο το  Λιμενικο ξεγενναει εδω και 30 χρονια (μπορει και περισσοτερο γιατι σχεδον 30 υπηρετω εγω) και δεν εχω ακουσει κατι ασχημο γι' αυτον. Ελπιζω ολα να πανε καλα.

Πάντως ειναι γεγονος πως σε όλα τα θεματα υγειας που εχουν προκυψει σε μενα και στην οικογενεια μου πάντα βρισκαμε γιατρους που διαφωνουσαν μεταξυ τους. Οπότε και στα γυναικολογικα παντα θα υπαρχουν διαφορετικες γνωμες.

Pingu μου ευτυχως απο πιεση και ζαχαρο προς το παρον παω πολυ καλα. Εσυ πως τα πας με την διατροφη;

Κατα τα άλλα εδω και τρεις μερες δεν εχω καθολου ανακατοσουρες. Να ανησυχω αραγε;! Λογικα πρεπει να χαιρομαι, αλλα και τις ανακατοσουρες τις ειχα ως καλο σημαδι. Μονο τοσο λιγο ηταν; Δεκα μερες;

Το παλεύω.. Τι να κάνω η γυναίκα.. 

Μην σε αγχώνει που δεν έχεις ανακατοσουρες. Και εγώ στην αρχή είχα για δυο εβδομάδες και όχι κάθε μέρα. Μόνο την συχνοουρια είχα συντροφιά σε όλη την εγκυμοσύνη. 

πρίν από 26 λεπτά , DIMITRAS είπε:

Georgia μου τα μωρά σου δε θελουν να σε αναγουλιαζουν θελουν να κανεις τις εξετασεις σου κ να ηρεμήσεις!!! Όσο για τον γιατρό ε δεν ξέρω ούτε μια που να της σταματησαν το σίδηρο!!

Νατασσού μου πολύ γλυκές εικόνες μου έφερες στο μυαλό θα κάνω κ γω αααααχχχχ...κ εσεις Αντζι κ Πιγκου θα είναι τελεια με τα πονηρά ζουζούνια κάτω από το δέντρο:)

Έμένα πάλι μου δημιουργεί μία πίεση το κέντρο αλλά κάνω τον βλάκα..μου είπαν καλες οι εξετάσεις μια χαρά τώρα τι κάνουμε??Μόλι ς της ειπα δεν εχω κλεισει ραντεβού ακόμα ε μ λεει ας είμαστε ετοιμοι σε περίπτωση απόριψης με αυτές τις εξετάσεις τι να πω?? Anyway μήπως απορίπτουν εμας που περάσαμε το 16 ??Ουφφφφ...που θα παει θα τις πετύχω κ αυτες της επιτροπης κ Τρίτη θα πάω να πάρω τα χαρτιά από τα προηγούμενα κέντρα!

Του χρόνου θα έχεις και εσυ ζουζούνια κάτω από το δέντρο ή έστω στην κοιλίτσα σου!! 

• Μου αρέσει 2

xsSnp3.png

Ευχαριστω astro μου εγώ ενα ενα τα λύνω σιγάσιγά θα βρώ άκρη εγω θα ζητάω αυτή τη φορα κ tsh εστω να ξέρω που βρίσκομαι ευχαριστώ κοριτσάρα

πρίν από 2 λεπτά , Pingu είπε:

Το παλεύω.. Τι να κάνω η γυναίκα.. 

Μην σε αγχώνει που δεν έχεις ανακατοσουρες. Και εγώ στην αρχή είχα για δυο εβδομάδες και όχι κάθε μέρα. Μόνο την συχνοουρια είχα συντροφιά σε όλη την εγκυμοσύνη. 

Του χρόνου θα έχεις και εσυ ζουζούνια κάτω από το δέντρο ή έστω στην κοιλίτσα σου!! 

Καμάρι εύχομαι κάτω από το δέντρο γιατί πολλές αναποδιές φέτος ....που θα πάει θα στρώσει το θέμα!! Έχουμε πολλά ανοιχτά μέτωπα κ προσπαθούμε ένα ένα αιντε να διούμεεε

Διαφημίσεις

Τσα!!!!!

Ήρθα κ εγώ.... Να σας ρωτήσω κουκλακια μήπως κ ξέρετε σαν πιο έμπειρες.. θα φτιάξω gnocchi αλλά δεν ξέρω τι σάλτσα ταιριάζει... Οποία ξέρει κ μπορεί να με βοηθήσει....

Αχ η Πατρουλα μας είναι στολισμένη κ σε λίγες μέρες θα είναι κ φωτισμένη.... Πέρυσι στολίσαμε νωρίς και φέτος λέω το ίδιο να το χαρούμε βρε κορίτσια μου... Ανεβαίνει η διάθεση όσο να ναι.... Τι όμορφες εικόνες με τα μικρά ζουζούνια γύρω από το δέντρο!!!!!

πρίν από 16 λεπτά , Calliopi. είπε:

Τσα!!!!!

Ήρθα κ εγώ.... Να σας ρωτήσω κουκλακια μήπως κ ξέρετε σαν πιο έμπειρες.. θα φτιάξω gnocchi αλλά δεν ξέρω τι σάλτσα ταιριάζει... Οποία ξέρει κ μπορεί να με βοηθήσει....

Αχ η Πατρουλα μας είναι στολισμένη κ σε λίγες μέρες θα είναι κ φωτισμένη.... Πέρυσι στολίσαμε νωρίς και φέτος λέω το ίδιο να το χαρούμε βρε κορίτσια μου... Ανεβαίνει η διάθεση όσο να ναι.... Τι όμορφες εικόνες με τα μικρά ζουζούνια γύρω από το δέντρο!!!!!

Γειά σου Καλλιόπη. Για συνταγές θα ρωτάς την Νατάσα. Είναι η Βεφα του φόρουμ. Με μια ματιά που έριξα στο ίντερνετ είδα έχει πολλές συνταγές με διάφορες σάλτσες. Κόκκινες άσπρες με τυριά κοτόπουλο κλπ. 

Αντε κορίτσια του χρόνου τα Χριστούγεννα να έχετε όλες ζουζούνια κάτω από το δέντρο! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

xsSnp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Pingu είπε:

Γειά σου Καλλιόπη. Για συνταγές θα ρωτάς την Νατάσα. Είναι η Βεφα του φόρουμ. Με μια ματιά που έριξα στο ίντερνετ είδα έχει πολλές συνταγές με διάφορες σάλτσες. Κόκκινες άσπρες με τυριά κοτόπουλο κλπ. 

Αντε κορίτσια του χρόνου τα Χριστούγεννα να έχετε όλες ζουζούνια κάτω από το δέντρο! 

Έχεις δίκιο πινγκουδακι μου... Απλά ρώτησα μην τυχόν κ έχετε δοκιμασμένη καμία... Και εγώ βρήκα ένα σωρό αλλά δεν ξέρω ποια να διαλέξω... Χαχαχαχα

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!! Και εσύ του χρόνου με το δεύτερο μπεμπενι!!!!

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, DIMITRAS είπε:

Μου τον σταματαει προσωρινα. Οχι για πολυ καιρο, για τους λογους που προειπα.

Δημητρουλα του χρονου θα εισαι ή με μπεμπακι στην κοιλιτσα ή με μπεμπακι αγκαλια κοντα στο δέντρο! Ειμαι σίγουρη!

4OQ2p3.png

Δημητρα κι εγω το πιστευω το μωρουλινι ερχεται!!!!

Κοριτσακια πριν λιγο ξυπνησα κ εχασα το χρονο, που βρισκομαι κλπ. Α Γεωργια καλα κι εγω δεν ανακατευομαι κ καθε μερα, μαλλον ειναι με διαστηματα ποιος ξερει....

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...