Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καταλαβα..Να μην απογοητευεσαι..η ΑΜΗ ειναι απλα ενας αριθμος..ξερω κοπελα που στα 29 ειχε αντιστοιχη και στα 35 έμεινε φυσιολογικα πριν παει για εξωσωματική..η FSH νομιζω εχει διακυμανσεις καθε μηνα οποτε μην το προδικαζεις! Κανε τις προσπαθειες σου λοιπόν να μαζεψεις εμβρυακια κ καντε το ταξιδακι σας λιγο πιο μετα!!

Ο προεμφυτικος δεν σου εξασφαλίζει υγιής παιδί σου εξασφαλίζει όμως ότι δεν θα βάλεις έμβρυα που σίγουρα δεν θα σου δώσουν υγιής εγκυμοσύνη. Πρέπει να καταλάβεις την διαφορά πίσω από τις λέξεις των γιατρων.

ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια πως είστε; 

Πεταλουδιτσα να σου ζήσουν τα μικρούλια σου, να ναι γερά και καλοτυχα! 

Δήμητρα μου καλή αρχή!!! :)

Μελένια μου σηκώθηκε ς; σταμάτησε το αιματακι; πάλι ξάπλα και ξεκούραση!τίποτα μην κάνεις! 

Πιγκου μου υπομονή και όσο μπορείς να μην τους δίνεις σημασία! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μικρούλες μου; Πως είστε;

Σουγκαράκι τι κάνεις; Θύμησέ μου, δεν εργαζεσαι αυτον τον καιρο, ετσι δεν ειναι;

Μελένια πως τα πας σήμερα;

Pingu μου υπομονη με τα πεθερικά. Δυστυχως σχεδον ποτε δεν ταιριαζει η νοοτροπια της μιας οικογενειας με τη νοοτροπια της άλλης...

Angie μου περασε το κρυωμα σας; Πως ειναι τα μαικρουλια σου; Φυλλικο παιρνω κι εγω πριν απο την εμβρυομεταφορα ακομα. Για το ασβεστιο με παρακολουθει ο ενδοκρινολόγος μου (γιατι έχει να κανει και με την ολικη αφαιρεση του αδενα μου) και θελει μεταξυ άλλων εξετασεων που μου ζητησε χθες, να κανω παλι και ασβεστιο στις 16 του μηνος.

Τα άλλα μας τα κορίτσια που ειναι;

Τα φιλια μου σε όλες!

4OQ2p3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Γεωργία σεισμο;;;Αν κ καθιστή δεν κατάλαβα τίποτα!!! Το φυλλικό εγώ το πίνω από τώρα κ μετά την εμβρυομεταφορά θα συνεχιστεί σίγουρα!!

Μελένια aalll goooooddd?

Αντζυ κ Πινγκού γραφτε τους όσο μπορείτε...

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχες μωρέ όλα καλά θα μας πάνε

• Μου αρέσει 2

Καλημερα κορίτσια τι κάνετε? 

Μελενια μου πως είσαι? 

Σουγκαρακι μου πόσο υπομονή να κάνω πια.. Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια. Έχω κουραστεί.. 

Γεωργία μου έχεις δίκιο έκανε στην Βοιωτία 3,7.. Δεν το κατάλαβα αλλά το διάβασα στο ίντερνετ. 

• Μου αρέσει 1

xsSnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!

Ναι εδω σχολειο καποιοι τον καταλαβαν τον σεισμο

Κι εγω πινω folidex. Εκλεισα κ την επομενη εβδομαδα ενδοκρινολογο να δουμε λιγο για την tsh.

Meleniaaaa που εισαι? Μαλλον θα κοιμασαι...

• Μου αρέσει 1

Γεωργία μου καλά θυμάσαι, κάθομαι και αυτό το μήνα τελείωσε το ταμείο μου! 

Τα κοριτσια που δούλευαν μήπως μπορείτε να μου πείτε αν εργάζεσαι τι δικαιούσαι από το ΙΚΑ και τι από οαεδ; 

Πιγκου ελατωσε τις επαφές και όσο πιο τυπικά γίνεται, να εχεις την ηρεμία σου, εγώ αυτό έκανα που είμαστε και δίπλα και τώρα όλα είναι μια χαρά, με ρωτάνε για τα πάντα! 

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Georgia1972 είπε:

Πεταλουδίτσα συγχαρητηρια. Να σας ζήσουν τα μωράκια σας! Να ειναι γερα και καλότυχα! Πολυ χαρηκα όταν ειδα το νεο τικερακι σου! Με καισαρικη γεννησες; Έχει κατεβει το γαλα σου;

Kαλημέρα κοριτσάκια!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές και σας εύχομαι ότι καλύτερο!

Gerorgia1972 με καισαρική γέννησα. Γαλατάκι προσπαθώ να βγάζω με θήλαστρο όσο μπορώ και να το πηγαίνω στα μωράκια μου. Δεν ειναι καμια τρελη ποσοτητα αλλα εστω και το λιγο σίγουρα θα τα ωφελήσει!!!!

• Μου αρέσει 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

Καλημερα κοριτσια μου! Πως ειστε?

Εγω ξαπλωμενη, μονο για τουαλετα σηκωνομαι. Στο χαρτι ειχα κατι εκκρισεις σκουροχρωμες. Δεν κουνιεμαι καν. Ευτυχως εμεινε κ ο αντρας μου στο σπιτι. Πηρε στη δουλεια κ ειπε πως κατι ετυχε κ δεν θα παει. Ευτυχως γιατι δε θα θελα να ειμαι μονη μου σημερα.

Διαφημίσεις

Μελενακι μπορει να είναι παλιό αίμα αγγειάκι αποκολλησούλα απλά μεγάλωμα μητρας κ σποριδιου τουρλωτοπωπουλινίου..χουχουλιασε με άντρα φτιάχτε καμμιά σούπα μοσχάρι να σε καλμάρει κ όλα θα πάνε καλά 

Σου στέλνω αγκαλίτσαααα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...