Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, isavela81 είπε:

Ναι αύριο είναι Τρίτη ημέρα αλλά.μου.ειπε να πάμε 5η ημέρα,δεν νομίζω φρέσκα γιατί το ψιλό αποκλείω να έχω 4 δηλ όλα να πάνε μέχρι τότε και εκτός αυτού θα κάνω υστεροσκοπηση πριν που φαντάζομαι δεν γίνεται αμέσως 

Δίκιο έχεις εννοείται αλλά δεν άκουσε καθόλου την σκέψη μου δυστυχώς 

Ναι λέει πάνω από 40 είναι 4, σκέφτομαι ήδη να πάρω γνώμη κ από άλλον εξωσωματιστη,δεν περισσεύει ούτε ενέργεια ούτε χρήματα για πέταμα 

Οι πιθανότητες σε αυτές τις ηλικίες να έχεις τέσσερα υγιή έμβρυα είναι σχεδόν μηδενικές. Για αυτό θέλει τέσσερα, να αυξήσει την πιθανότητα να βρείτε τη μια υγιή βλαστοκύστη. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι έχει τον τελευταίο λόγο. Αν θέλεις δύο ετ θα επιμείνεις σε αυτό, θα του εξηγήσεις ότι προτιμάς να ξανακάνεις την διαδικασία από το να βάλεις τέσσερα. Αυτό βέβαια έχει μεγαλύτερο κόστος σε περίπτωση αποτυχίας. Εσύ όμως αποφασίζεις… εμένα η εμβρυολογος ήθελε τρία και ξεκαθάρισα ότι πάνω από δύο δεν βάζω, έτσι και έγινε.

• Ευχαριστώ 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Flora1989 είπε:

Εγώ το έκανα εχθές που ήμουν στην έβδομη. Εμένα η μαία μου είπε ότι για να ολοκληρωθεί η εμφύτευση θέλει 5-6 μέρες και δύο για να φανεί η χοριακη στο αίμα και άλλη μια δυο για να εμφανιστεί στα ούρα. Να μου το είπε για να μην με απογοητεύσει; Μπορει

Γενικά όταν κάνεις τεστ ποτέ μην περνεις μόνο μιας εταιρείας Κ μην κάνεις μόνο 1.  Στις βλαστοκυστες η εμφύτευση γίνετε στις 3-4 μέρες Κ η χοριακη στα ούρα φαίνετε από την 7η με 8η μέρα.  Γι'αυτό στις βλαστοκυστες οι περισσότεροι γιατροί δίνουν ημέρα χοριακης την 9η με 12 μέρα.  

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Flora1989 είπε:

Εγώ το έκανα εχθές που ήμουν στην έβδομη. Εμένα η μαία μου είπε ότι για να ολοκληρωθεί η εμφύτευση θέλει 5-6 μέρες και δύο για να φανεί η χοριακη στο αίμα και άλλη μια δυο για να εμφανιστεί στα ούρα. Να μου το είπε για να μην με απογοητεύσει; Μπορει

Κορίτσι μου μην απογοητεύεσαι κάνε ένα αύριο το πρωί με πρωινά ούρα πρώιμης ανίχνευσης γιατί αν δεν τ έκανες με πρωινά ούρα μπορεί να μην δείξει επειδή είναι χαμηλές οι μονάδες τις χοριακη σ ακόμα στις μέρες που είσαι !!! Εμένα 7η μέρα με πρωινά και είχε δείξει ίσα που ..ήθελε μεγενθυτικο φακό για να φανεί φαντάσου 🥹

1 hour ago, Flora1989 είπε:

Μάλλον ισχύει αυτό που λες γιατί δεν ρώτησα κάποιον ειδικό αλλά διάβασα στο ίντερνετ κάποιους εξωσωματικους που λένε ότι μετά από μεταφορά βλαστοκυστεων η εμφύτευση γίνεται την τρίτη μέρα κ γι αυτό τα υπολογισα έτσι!!! Κοντός ψαλμός αλληλούια...κοντεύουν οι μέρες κ θα ξέρουμε 100%

Σας ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι είμαι προετοιμασμένη και για το αρνητικό αποτέλεσμα. Βέβαια η μαία ήταν σίγουρη ότι θα ήταν αρνητικό. Απλά έχει πλάκα όταν ξεκινάς την εξωσωματική και λες θα φύγω με δίδυμα και μετά από 1.5 σχεδόν μήνα είμαι στα πρόθυρα της κατάρρευσης από το άγχος και προσπαθώντας να εξηγήσεις πιθανά συμπτώματα.

• Καλή τύχη! 2

Διαφημίσεις

Κορίτσια όσες είχατε θετικό αποτέλεσμα μετά από μεσημεριανό γεύμα είχατε έντονη ζαλάδα; Σαν λιποθυμία; Μου συνέβη σήμερα κ ήταν πολύ έντονο.. Δευτέρα πάω για χοριακη πάλι, 13 μέρα μετά από μεταφορά 2 εμβρύων 3-ημερών. Την Παρασκευή βγήκε 4,8….

Καλησπέρα κορίτσια. Δευτέρα πάω και εγώ για χοριακη. Τόσες μέρες δεν είχα άγχος.  Να σας πω την αλήθεια μου ένιωθα πολύ κενή, λες και δεν έχει γίνει τίποτα.  Μηδέν συναίσθημα. Σήμερα άρχισα να είμαι λίγο περίεργα.  Από συμπτώματα δεν μπορώ να πω πως έχω κατι. Πονάει το στήθος μου αλλά είναι ευαίσθητο από την αρχή που πήρα προγεστερόνη. Τώρα μέτρησα την θερμοκρασία και έχω 37.2 αλλά διάβασα πως η προγεστερόνη ανεβάζει την θερμοκρασία πάντα.  Δεν ξέρω ρε κορίτσια νιώθω τόσο περίεργα 

• Καλή τύχη! 4
  • Ευχή 1

On 8/3/2025 at 10:56 ΠΜ, Ele1 είπε:

Καλημέρα σε όλες η χοριακη ήταν 225 αλλά εχω καφέ και πριν χοριακη αιμα οπότε δεν ξέρω τι να σκεφτω

Δεν πέφτουμε!! Προχωράμε ψύχραιμα και αισιόδοξα! Υπομονή μέχρι την επόμενη χοριακή! Καφέ αίμα=παλιό αίμα!

@Flora1989 @Ανδρινα μαζευόμαστε κι άλλες σιγά σιγά βλέπω! Μπράβο κορίτσια! Να δίνουμε δύναμη η μία στην άλλη! Όλα θα πάνε καλά στο τέλος, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, όλα θα βρουν το δρόμο τους, αρκεί να μην απογοητευόμαστε.

Πότε έχετε τις χοριακές σας?  (Συγγνώμη, @Ανδρινα, τώρα είδα ότι έγραψες την Τρίτη!

22 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Δευτέρα πάω και εγώ για χοριακη. Τόσες μέρες δεν είχα άγχος.  Να σας πω την αλήθεια μου ένιωθα πολύ κενή, λες και δεν έχει γίνει τίποτα.  Μηδέν συναίσθημα. Σήμερα άρχισα να είμαι λίγο περίεργα.  Από συμπτώματα δεν μπορώ να πω πως έχω κατι. Πονάει το στήθος μου αλλά είναι ευαίσθητο από την αρχή που πήρα προγεστερόνη. Τώρα μέτρησα την θερμοκρασία και έχω 37.2 αλλά διάβασα πως η προγεστερόνη ανεβάζει την θερμοκρασία πάντα.  Δεν ξέρω ρε κορίτσια νιώθω τόσο περίεργα 

Καλά αποτελέσματα και σε εσένα εύχομαι! ♥️ 

Νιώθω μία ανακούφιση που υπάρχουν κι άλλες κοπέλες στην ίδια φάση με εμένα και που μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και αγωνίες.  Είναι η 2η εμβρυομεταφορά που κάνω και δεν το έχω πει σε κανέναν (ούτε και για την 1η μίλησα), γτ στην οικογένειά μας γενικά αντιδρούν όλοι πολύ ψύχραιμα 😛😂😂 και δεν ήθελα να έχουμε έξτρα βάρος μέσα σε όλο αυτό που περνάμε. Ερωτήσεις, τηλέφωνα, συμβουλές, άγχη. Νιώθω ότι είμαστε και οι 2 πιο ήρεμοι και προχωράμε βήμα βήμα.

πρίν από 18 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια αλήθεια υπάρχουν κοπέλες που έχουν κάνει τεστ που βγήκε αρνητικό και μετά η χοριακη βγήκε θετική ; Έκανα σήμερα τεστ (9η ημέρα) και βγήκε αρνητικό.

Ένα τεστ έκανες Κ μιας μόνο εταιρείας? Υπάρχουν κοπέλες που έχουν κάνει μόνο ένα τεστ Κ μετά η χοριακη ήταν θετική. Πάντα να κάνεις 2 τεστ την φορά Κ διαφορετικές εταιρείες γιατί υπάρχει η πιθανότητα ελαττωματικού τεστ.  Αν κάνεις 2 τεστ διαφορετικής εταιρείας Κ βγουν Κ τα δύο αρνητικά τότε δεν υπάρχει πιθανότητα. Σπάνια κάνουν λάθος δύο τεστ . 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Ένα τεστ έκανες Κ μιας μόνο εταιρείας? Υπάρχουν κοπέλες που έχουν κάνει μόνο ένα τεστ Κ μετά η χοριακη ήταν θετική. Πάντα να κάνεις 2 τεστ την φορά Κ διαφορετικές εταιρείες γιατί υπάρχει η πιθανότητα ελαττωματικού τεστ.  Αν κάνεις 2 τεστ διαφορετικής εταιρείας Κ βγουν Κ τα δύο αρνητικά τότε δεν υπάρχει πιθανότητα. Σπάνια κάνουν λάθος δύο τεστ . 

Ένα τεστ ναι γνωστής εταιρίας. Έκανα εμβρύομεταφορα με βλαστοκυστη 5ημερων οπότε κάπως απογοητεύτηκα με το τεστ. Βέβαια όπως σας είχα πει και πιο πάνω το περίμενα. Ήταν η πρώτη μου προσπάθεια. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μου απάντησες 🤍

πρίν από 7 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Ένα τεστ ναι γνωστής εταιρίας. Έκανα εμβρύομεταφορα με βλαστοκυστη 5ημερων οπότε κάπως απογοητεύτηκα με το τεστ. Βέβαια όπως σας είχα πει και πιο πάνω το περίμενα. Ήταν η πρώτη μου προσπάθεια. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μου απάντησες 🤍

Ότι Κ να γίνει να θυμάσαι ότι όσο έχεις την υγεία σου όλα θα έρθουν στον χρόνο τους . 

Just now, linaa είπε:

Ότι Κ να γίνει να θυμάσαι ότι όσο έχεις την υγεία σου όλα θα έρθουν στον χρόνο τους . 

Να σου πω την αλήθεια πριν ξεκινήσω εξωσωματική ξεκίνησα και ψυχοθεραπεία και το δουλεύουμε αρκετά γιατί ήθελα να είμαι έτοιμη για τυχών αποτυχία. Να έχουμε υγεία κορίτσια, ψυχική και σωματική. Λίγη δύναμη πάρα πάνω χρειαζόμαστε και θα τα καταφέρουμε 💪

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

πρίν από 18 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Να σου πω την αλήθεια πριν ξεκινήσω εξωσωματική ξεκίνησα και ψυχοθεραπεία και το δουλεύουμε αρκετά γιατί ήθελα να είμαι έτοιμη για τυχών αποτυχία. Να έχουμε υγεία κορίτσια, ψυχική και σωματική. Λίγη δύναμη πάρα πάνω χρειαζόμαστε και θα τα καταφέρουμε 💪

Καλησπέρα Ελπίδα και σε όλες σας κορίτσια, ήρθα κι εγώ στην παρέα σας, δεν είμαι καινούρια στο φόρουμ, σας παρακολουθώ καιρό, παλαιότερα έγραφα πιο πολύ.. Έκανα κι εγώ εμβρυομεταφορά με βλαστοκύστες την Τετάρτη και έχω χοριακή στις 17 του μήνα. Είναι η 3η μου εμβρυομεταφορά, οι προηγούμενες ήταν σε άλλο κέντρο με 3ων ημερών έμβρυα. 

Ήθελα να πω ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ μέσα από την καρδιά μου σε όλες, Ελπίδα το όνομά σου είναι υπέροχο, αυτό χρειαζόμαστε, ελπίδα και δύναμη όπως λες! Αν δεν είναι αυτή η φορά η τυχερή μας, θα είναι η επόμενη, δύναμη σε όλες!!! 💞

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 1

πρίν από 12 λεπτά , xristinakarr είπε:

Καλησπέρα Ελπίδα και σε όλες σας κορίτσια, ήρθα κι εγώ στην παρέα σας, δεν είμαι καινούρια στο φόρουμ, σας παρακολουθώ καιρό, παλαιότερα έγραφα πιο πολύ.. Έκανα κι εγώ εμβρυομεταφορά με βλαστοκύστες την Τετάρτη και έχω χοριακή στις 17 του μήνα. Είναι η 3η μου εμβρυομεταφορά, οι προηγούμενες ήταν σε άλλο κέντρο με 3ων ημερών έμβρυα. 

Ήθελα να πω ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ μέσα από την καρδιά μου σε όλες, Ελπίδα το όνομά σου είναι υπέροχο, αυτό χρειαζόμαστε, ελπίδα και δύναμη όπως λες! Αν δεν είναι αυτή η φορά η τυχερή μας, θα είναι η επόμενη, δύναμη σε όλες!!! 💞

Έτσι ακριβώς όπως τα λες. Το έλεγα και στα κορίτσια στο φόρουμ εξωσωματικής και θα το πω και έδω. Κορίτσια δεν θέλω καθόλου να μαυρίσω μέσα μου, ναι θα στεναχωρεθω αύριο αν είναι αρνητική αλλά δεν θέλω να φέρω τόση στεναχώρια μέσα στο σπίτι μας με τον άντρα μου.  Τον αγαπάω πολύ και αυτόν αλλά και τον εαυτό μου και δεν θελω να αλλάξω και να γίνω κάποια που θα είμαι συνέχεια στεναχωρεμενη. Θα ξανά προσπαθήσω μέχρι εκεί που αντέχει η ψυχούλα μου (και η τσέπη μας😂

Υγ η ψυχοθεραπευτρια μου λέει ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά 😂

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...