Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, isavela81 είπε:

Ναι αύριο είναι Τρίτη ημέρα αλλά.μου.ειπε να πάμε 5η ημέρα,δεν νομίζω φρέσκα γιατί το ψιλό αποκλείω να έχω 4 δηλ όλα να πάνε μέχρι τότε και εκτός αυτού θα κάνω υστεροσκοπηση πριν που φαντάζομαι δεν γίνεται αμέσως 

Δίκιο έχεις εννοείται αλλά δεν άκουσε καθόλου την σκέψη μου δυστυχώς 

Ναι λέει πάνω από 40 είναι 4, σκέφτομαι ήδη να πάρω γνώμη κ από άλλον εξωσωματιστη,δεν περισσεύει ούτε ενέργεια ούτε χρήματα για πέταμα 

Οι πιθανότητες σε αυτές τις ηλικίες να έχεις τέσσερα υγιή έμβρυα είναι σχεδόν μηδενικές. Για αυτό θέλει τέσσερα, να αυξήσει την πιθανότητα να βρείτε τη μια υγιή βλαστοκύστη. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι έχει τον τελευταίο λόγο. Αν θέλεις δύο ετ θα επιμείνεις σε αυτό, θα του εξηγήσεις ότι προτιμάς να ξανακάνεις την διαδικασία από το να βάλεις τέσσερα. Αυτό βέβαια έχει μεγαλύτερο κόστος σε περίπτωση αποτυχίας. Εσύ όμως αποφασίζεις… εμένα η εμβρυολογος ήθελε τρία και ξεκαθάρισα ότι πάνω από δύο δεν βάζω, έτσι και έγινε.

• Ευχαριστώ 1

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Έκανες προεμφυτευτικό σε αυτές που έβαλες τώρα; Δυστυχώς σε ηλικίες άνω των 36 οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες είναι συχνές το θετικό είναι πως είναι τυχαίες και επειδή ήταν το προηγούμενο έμβρυο δεν σημαίνει πως είναι και αυτά. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά, το αξίζεις, έχετε ταλαιπωρηθεί κι εσείς αρκετά! 🤞

Ναι μωρέ....και ποιά μας δεν έχει ταλαιπωρηθεί???? Λιγότερο ή περισσότερο,  λίγη σημασία έχει. Την ταλαιπώρια μας την έχουμε όλες. 

Προεμφυτευτικό δεν έχουμε κάνει. Αριθμητικά με τις εμβρυομεταφορές δεν τον δικαιούμαστε αν δεν κάνω λάθος.  Βέβαια λόγω ηλικίας μου (40) μπορεί και να τον δικαιούμαστε. Είναι ένα κομμάτι που ακόμα δεν έχω μελετήσει εκτενώς!!! Μάλλον γιατί κάθε φορά κάνω 2 βλαστοκύστες,  τις μεταφέρω και ξεκινάω από την αρχή μετά.Δεν έχω μαζέψει παραπάνω από δύο.

Αυτά τα τυχαία γεγονότα είναι αρκετά συχνά.Δεν απογοητευομαι καθόλου. Αρκετά συχνό είναι και το γεγονός τελειόμηνης εγκυμοσύνης αμεσως μετά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Manant8490 είπε:

Ναι μωρέ....και ποιά μας δεν έχει ταλαιπωρηθεί???? Λιγότερο ή περισσότερο,  λίγη σημασία έχει. Την ταλαιπώρια μας την έχουμε όλες. 

Προεμφυτευτικό δεν έχουμε κάνει. Αριθμητικά με τις εμβρυομεταφορές δεν τον δικαιούμαστε αν δεν κάνω λάθος.  Βέβαια λόγω ηλικίας μου (40) μπορεί και να τον δικαιούμαστε. Είναι ένα κομμάτι που ακόμα δεν έχω μελετήσει εκτενώς!!! Μάλλον γιατί κάθε φορά κάνω 2 βλαστοκύστες,  τις μεταφέρω και ξεκινάω από την αρχή μετά.Δεν έχω μαζέψει παραπάνω από δύο.

Αυτά τα τυχαία γεγονότα είναι αρκετά συχνά.Δεν απογοητευομαι καθόλου. Αρκετά συχνό είναι και το γεγονός τελειόμηνης εγκυμοσύνης αμεσως μετά!!!

Κάθε μία έχει το δικό της σταυρό που κουβαλάει και για κάθε κοπέλα είναι πολύ σημαντικό αυτό που βιώνει. Αυτό δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε, δεν είναι σωστό και δίκαιο. Μακάρι να μην ταλαιπωρούνταν καμία γυναίκα και να ερχόταν η εγκυμοσύνη τόσο φυσικά και όμορφα σε όλες. Δεν πειράζει όμως, θα δώσουμε την μάχη μας και ελπίζουμε στην νίκη! 

Νομίζω είστε οριακά σε ηλικία δλδ άνω των 40 υποτίθεται ότι μπορείς να κάνεις προεμφυτευτικό. Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί να μάθεις ποτέ. Το ότι έμεινες έγκυος μία φορά είναι σημαντικό, σημαίνει πως μπορεί να συμβεί και δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα ❤️ με έχει ζαλίσει με αυτό το θέμα ο γιατρός μου γιατί κι εγώ έχω μία εγκυμοσύνη άσχετα από το αποτέλεσμα. Κάθε φορά που μιλάμε για πιθανότητες μου το πετάει για να με εμψυχώσει που είναι μέτριες οι βλαστοκύστες μου. Οπότε θα πάρω την μικρή δόση αισιοδοξίας του (δεν το συνηθίζει) και θα σας την μοιράσω 🤞 Ας είναι λοιπόν η τρίτη και τυχερή σου 🤞🙏 

3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Κάθε μία έχει το δικό της σταυρό που κουβαλάει και για κάθε κοπέλα είναι πολύ σημαντικό αυτό που βιώνει. Αυτό δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε, δεν είναι σωστό και δίκαιο. Μακάρι να μην ταλαιπωρούνταν καμία γυναίκα και να ερχόταν η εγκυμοσύνη τόσο φυσικά και όμορφα σε όλες. Δεν πειράζει όμως, θα δώσουμε την μάχη μας και ελπίζουμε στην νίκη! 

Νομίζω είστε οριακά σε ηλικία δλδ άνω των 40 υποτίθεται ότι μπορείς να κάνεις προεμφυτευτικό. Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί να μάθεις ποτέ. Το ότι έμεινες έγκυος μία φορά είναι σημαντικό, σημαίνει πως μπορεί να συμβεί και δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα ❤️ με έχει ζαλίσει με αυτό το θέμα ο γιατρός μου γιατί κι εγώ έχω μία εγκυμοσύνη άσχετα από το αποτέλεσμα. Κάθε φορά που μιλάμε για πιθανότητες μου το πετάει για να με εμψυχώσει που είναι μέτριες οι βλαστοκύστες μου. Οπότε θα πάρω την μικρή δόση αισιοδοξίας του (δεν το συνηθίζει) και θα σας την μοιράσω 🤞 Ας είναι λοιπόν η τρίτη και τυχερή σου 🤞🙏 

Να'σαι καλά κορίτσι μου.Ας τελειώσει η ταλαιπωρία μας εδώ, για όλες μας. Με το καλό να ξεκινήσεις και εσύ αυτή την προσπάθεια και ακόμα καλύτερα να τελειώσει!!!🩷🙏💪

• Ευχή 1

Καλημέρα τσούπες!!!!Εύχομαι να σας βρίσκω όλες καλά και υγιείς!!! 

@Ele1 σήμερα κάνεις την χοριακή σου??? Τριψήφια ευχομαι να είναι ✌️.

@Μπουρμπουλάκιπώς είσαι? Πώς πάει η αναμονή??

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα, χάθηκα αυτές τις μέρες γιατί είχα μεγάλη απογοήτευση… Στην πρόσφατη διέγερση δεν γονιμοποιήθηκε κανένα ωάριο.. Ωστόσο λόγω καλών συνθηκών ο γιατρός με παρότρυνε να προχώρησε στην πρώτη ΕΤ. Έτσι και έκανα.. μετέφερα 2 έμβρυα καλής φαινομενικά ποιότητας 3 ημερών και σήμερα η πρώτη χοριακη 10 μέρες μετά, ήταν 4,8.

Αξίζει να επαναλάβω; Δεν έχω ακόμα μιλήσει μαζί του, η μαία του ήταν κατηγορηματικά αρνητική.. ότι δεν είναι…

Είχε κάποια από εσάς κάτι αντίστοιχο;

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Bubble24 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, χάθηκα αυτές τις μέρες γιατί είχα μεγάλη απογοήτευση… Στην πρόσφατη διέγερση δεν γονιμοποιήθηκε κανένα ωάριο.. Ωστόσο λόγω καλών συνθηκών ο γιατρός με παρότρυνε να προχώρησε στην πρώτη ΕΤ. Έτσι και έκανα.. μετέφερα 2 έμβρυα καλής φαινομενικά ποιότητας 3 ημερών και σήμερα η πρώτη χοριακη 10 μέρες μετά, ήταν 4,8.

Αξίζει να επαναλάβω; Δεν έχω ακόμα μιλήσει μαζί του, η μαία του ήταν κατηγορηματικά αρνητική.. ότι δεν είναι…

Είχε κάποια από εσάς κάτι αντίστοιχο;

Καλησπερα κοριτσι μου. 10η ημερα μετα απο εμβρυομεταφορα με 3ων ημερων μηπως ειναι λιγο νωρις;; Εχω την αισθηση οτι συνηθως ζητανε 14η. Στις βλαστοκυστες συνηθως ζητανε 10η. Αν ειναι ετσι κι εχεις παει νωριτερα απο μονη σου, μην απογοητευεσαι, γιατι θεωρητικα σε 4 μερες θα προκειται να ειναι κοντα στο 20. Αν ειναι οντως η μερα που επρεπε να γινει, τοτε σιγουρα ο γιατρος σου θα σου πει καλυτερα. Ειναι γκριζα ζωνη γυρω στο 5, απο οσα γνωριζω, οποτε λογικα θα σου ζητησει επαναληψη σε 48ωρες, οπως και να εχει. Μακαρι να ειναι απο τις περιπτωσεις που απλα καθυστερησε να παρει μπροστα και να γινει η ανατροπη. Εχεις αλλα εμβρυακια;

22 ώρες πρίν, Manant8490 είπε:

Καλημέρα τσούπες!!!!Εύχομαι να σας βρίσκω όλες καλά και υγιείς!!! 

@Ele1 σήμερα κάνεις την χοριακή σου??? Τριψήφια ευχομαι να είναι ✌️.

@Μπουρμπουλάκιπώς είσαι? Πώς πάει η αναμονή??

Καλημέρα σε όλες και χρόνια μας πολλά!! ♥️ 

@Manant8490 προσπαθώ να είμαι ήρεμη. Γενικά, ψυχολογικά είμαι καλύτερα από την 1η φορά, το ένιωσα και την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ότι ήταν άλλη η διάθεση. Έγινε και κάτι άσχετο όσο ήμασταν στην κλινική και φύγαμε σκασμένοι στα γέλια και πολύ πιο ανάλαφροι σε σχέση με την προηγούμενη, που μας είχε καταφάει το άγχος και ο φόβος. 😅 Δεν κάνω βαριές δουλειές, μόνο μαγειρεύω και βάζω κανένα πλυντήριο και ανυπομονώ για την Παρασκευή. Εσύ πώς είσαι? 

@Ele1 πώς πήγε η χοριακή? Είναι όλα καλά? 🤞🤞🙏🙏

Καλημέρα..εύχομαι όλες να πετύχουμε επιτέλους το όνειρο της μητρότητας!!! Η ιστορία μου...ένα γιο 10 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη πριν πέντε χρόνια ξεκινήσαμε για δεύτερο παιδάκι αλλά δυστυχώς τίποτα 4 σπερματεχυνσεις τίποτα 1η εξωσωματική μηδέν..τώρα 2ή εξωσωματική είμαι 4ή μέρα μετά την εμβρυμεταφορα χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα κ η αλήθεια πιο καλή ψυχολογία!!!

Just now, Ανδρινα είπε:

Καλημέρα..εύχομαι όλες να πετύχουμε επιτέλους το όνειρο της μητρότητας!!! Η ιστορία μου...ένα γιο 10 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη πριν πέντε χρόνια ξεκινήσαμε για δεύτερο παιδάκι αλλά δυστυχώς τίποτα 4 σπερματεχυνσεις τίποτα 1η εξωσωματική μηδέν..τώρα 2ή εξωσωματική είμαι 4ή μέρα μετά την εμβρυμεταφορα χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα κ η αλήθεια πιο καλή ψυχολογία!!!

• Ευχή 1

1 ώρα πρίν, Μπουρμπουλάκι είπε:

Καλημέρα σε όλες και χρόνια μας πολλά!! ♥️ 

@Manant8490 προσπαθώ να είμαι ήρεμη. Γενικά, ψυχολογικά είμαι καλύτερα από την 1η φορά, το ένιωσα και την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ότι ήταν άλλη η διάθεση. Έγινε και κάτι άσχετο όσο ήμασταν στην κλινική και φύγαμε σκασμένοι στα γέλια και πολύ πιο ανάλαφροι σε σχέση με την προηγούμενη, που μας είχε καταφάει το άγχος και ο φόβος. 😅 Δεν κάνω βαριές δουλειές, μόνο μαγειρεύω και βάζω κανένα πλυντήριο και ανυπομονώ για την Παρασκευή. Εσύ πώς είσαι? 

@Ele1 πώς πήγε η χοριακή? Είναι όλα καλά? 🤞🤞🙏🙏

Καλημέρα σε όλες η χοριακη ήταν 225 αλλά εχω καφέ και πριν χοριακη αιμα οπότε δεν ξέρω τι να σκεφτω

• Ευχή 1

πρίν από 48 λεπτά , Ele1 είπε:

Καλημέρα σε όλες η χοριακη ήταν 225 αλλά εχω καφέ και πριν χοριακη αιμα οπότε δεν ξέρω τι να σκεφτω

Να σκεφτείς πως είσαι έγκυος και πως θα κάνεις υπομονή να δεις πως θα εξελιχθεί μέσα στις επόμενες ημέρες 🙏 έχουμε δει εδώ μέσα εγκυμοσύνες ένα σωρό να ξεκινάνε έτσι! Μην χάνεις το κουράγιο σου, την δύναμη σου και την ελπίδα σου ❤️ Λογικά θα επαναλάβεις χοριακή Κυριακή ή Δευτέρα, πότε σου είπε; Είχες πολύ αίμα ή μόνο καφέ; Γιατί τα καφέ είναι παλιό αίμα, μπορεί να μην ήταν τίποτα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Να σκεφτείς πως είσαι έγκυος και πως θα κάνεις υπομονή να δεις πως θα εξελιχθεί μέσα στις επόμενες ημέρες 🙏 έχουμε δει εδώ μέσα εγκυμοσύνες ένα σωρό να ξεκινάνε έτσι! Μην χάνεις το κουράγιο σου, την δύναμη σου και την ελπίδα σου ❤️ Λογικά θα επαναλάβεις χοριακή Κυριακή ή Δευτέρα, πότε σου είπε; Είχες πολύ αίμα ή μόνο καφέ; Γιατί τα καφέ είναι παλιό αίμα, μπορεί να μην ήταν τίποτα. 

Μου πε Τρίτη ...τώρα εχω μόνο καφέ λιγο

• Ευχή 1

πρίν από 46 λεπτά , Ele1 είπε:

Μου πε Τρίτη ...τώρα εχω μόνο καφέ λιγο

Οκ τα καφέ είναι παλιό αίμα! Υπομονή μέχρι την τρίτη 🤞 σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις μια τεράστια χοριακη! ❤️

• Λουλούδια 1

Καλησπέρα σε όλες! 
Καλη επιτυχία!! Εγώ είμαι στην όγδοη μέρα μετά από μεταφορά δύο βλαστοκυστων 5ημερας. Εμένα η μαία μου μου είχε πει ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να δεις καφέ ή ροζ. Εγώ δεν έχω δει (μακάρι να βλέπαμε) έχω την χοριακη την Τρίτη. Χθες με έπιασε και έκανα τεστ στο σπίτι το οποίο προφανώς και βγήκε αρνητικό με έριξε κάπως αλλά είπα υπομονή μέχρι την τριτη

πρίν από 21 λεπτά , Flora1989 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! 
Καλη επιτυχία!! Εγώ είμαι στην όγδοη μέρα μετά από μεταφορά δύο βλαστοκυστων 5ημερας. Εμένα η μαία μου μου είχε πει ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να δεις καφέ ή ροζ. Εγώ δεν έχω δει (μακάρι να βλέπαμε) έχω την χοριακη την Τρίτη. Χθες με έπιασε και έκανα τεστ στο σπίτι το οποίο προφανώς και βγήκε αρνητικό με έριξε κάπως αλλά είπα υπομονή μέχρι την τριτη

Στις Δέκα μέρες σου είπε ο γιατρός να κάνεις χοριακη;; Δεν θα έπρεπε να δείξει λες στην όγδοη που είσαι;; Γιατί σκέφτομαι κ εγώ να κάνω στην όγδοη μέρα ένα τεστ σπίτι..

Εγώ το έκανα εχθές που ήμουν στην έβδομη. Εμένα η μαία μου είπε ότι για να ολοκληρωθεί η εμφύτευση θέλει 5-6 μέρες και δύο για να φανεί η χοριακη στο αίμα και άλλη μια δυο για να εμφανιστεί στα ούρα. Να μου το είπε για να μην με απογοητεύσει; Μπορει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...