Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , kate82 είπε:

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

Μ ανέφερε απλά ότι είναι πιο δυσκολη μπορεί να φέρει πιο εύκολα πρόωρη εγκυμοσύνη,προεκλαμψία μέχρι κ αποβολή ,εντάξει στατιστικά είναι όλα αυτά ,αλλά εγώ μπερδεύτηκα και αγχώθηκα ,καλά έκανε και μου τ είπε για να είναι καλυμμένος 

Σιγά μην βγήκες και σύνταξη ☺️

Από ότι κατάλαβα θέλει να σε πάει όσο πιο safe γίνεται ,όλα αυτά που σου είπε μπορούν κάλλιστα να συμβούν και με ένα έμβρυο ,εσύ τι θα ήθελες να κάνεις;χωρίς να αγχώνεσαι ...

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλεεε??? καποια εδω?? σαμμπαντι?????

ουφφφ τεσπα εγω τα νεα μου θα σας τα πω και ελπίζω να τα δειτε οπως βλεπω κ εγω τα δικα σας. Μακ μου! τι κουκλί ειναι αυτοοοοοο!!!!! να σου ζησει κυκλαρα μου!

λοιιιιιιιιιιιιπον. εγω και ο ηλιοσπορος ειμαστε καλά... 12 εβδομάδων σχεδον, αυριοο πάω να κανω την εξεταση για την ινοκυστικη πως τηνλενε αυτη και στις 18 δεκ εχω αυχενική.. ελπίζω να πάνε ολα καλα.. προς το παρον και δοξα τον θεό όλα εξελίσονται ομαλά.. ο προγενητικός μου μια χαρά κανένα θεμα, λιγο σιγηρο παιρνω για τις αποθηκες μου και όλα τζετ....

αυτα...σας φιλώ και ελπίθζω να σας πετυχω οεο!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Οπως καταλαβες προχτες που εστειλες μηνυμα δεν ημουν σπιτι δυστηχως και επισης δεν ειχα και μοναδες....γι αυτο δεν σου απαντησα....εκπληξη ε;;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...