Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

41 είμαι και προσπαθώ από τα 28 που παντρεύτηκα. Δεν πιστεύω ότι ήμουν τυχερή από τον περίγυρο μου γιατί πραγματικά δεν έχω τον τέλειο και καλό περίγυρο. Απλά τους δώσαμε να καταλάβουν εξ αρχής από τότε ότι εμείς εγώ δηλαδη και ο άντρας μου δεν θα ασχοληθούμε καν. Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση μας που και κάποιος να ρωτάτε στις αρχές απλά από το ύφος μας ήξερε ότι δεν θα ξαναρωτήσει. Αυτό προσπαθώ να πω. Συν ότι και κάποια στιγμή κάποια κοπέλα να προσπαθήσει πχ επιδεικτικά να κάνει επίδειξη μπροστά μου πχ χαιδεμα κοιλιά μπορώ να γίνω τόσο αδιαφορη σαν να μην βλέπω τι κάνεις οπότε νιώθανε ότι δεν πιάνει σε μένα και δεν το ξανακάνανε. Ποτε έγγυος φίλη μου δεν μου είπε πιάσε μου αυτό γιατί είναι βαρύ και να μου το επέβαλλε γιατί ήξερε εξ αρχής ότι θα φάει άκυρο. Ναι βοήθησα πολλές φίλες μου στις εγκυμοσύνες τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Προσπαθώ απλώς να σας δώσω μια άλλη οπτική του πως πρέπει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε όλα αυτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι αυτό και σου κάνουν.

Κορίτσια μου παρακολούθησα την συζήτηση σας ,εμένα προσωπικά η άποψη μου είναι μην ασχολείστε μην δίνετε σημασία στο τι λένε ο ένας και ο άλλος μην δίνετε σημασία στο τι κάνουν μπροστά σας ,γράψτε τους θα πονέσει περισσότερο,σωστή βάση στην ηρεμία σας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας ,τα λέω σε εσάς για να τα ακούω και εγώ χαχαχαχα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξαπλώνω εγω αλλα λεω να παω να φαω τίποτα..... παω και ερχομαι....

εχθες τελικα πως περασατε;;;

δεν καναμε τπτ Νικη μου ηρθαν τα πεθερικα εκατσαν 1 ωριτσα και μετα τον αντρα μου τον επιασε το στομαχι του πηγε ξαπλωσε και ξυπνησε καλες 11 την ωρα που ετοιμαζομουν εγω να κοιμηθω...και σημερα μια απο τα ιδια ..ωραια γενεθλια και γιορτη κανουμε...καλα που εχω και αυτο το λαπτοπ.....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

δεν καναμε τπτ Νικη μου ηρθαν τα πεθερικα εκατσαν 1 ωριτσα και μετα τον αντρα μου τον επιασε το στομαχι του πηγε ξαπλωσε και ξυπνησε καλες 11 την ωρα που ετοιμαζομουν εγω να κοιμηθω...και σημερα μια απο τα ιδια ..ωραια γενεθλια και γιορτη κανουμε...καλα που εχω και αυτο το λαπτοπ.....

αντε μην μου στεναχωριεσαι τωρα.... ολα ειναι στη ζωη, αλλοι περνανε χειροτερα,,, ευτυχως να λες.... σιγα σιγα θα ερθει ο καιρός που θα μπορεις να σηκωθεις, και μετα θα ερθει και το μωρακι σας... το πιο ωραιο δωρο...:P:p:p...

να δεις πως περιμενω να τον παρω αγκαλια το μικρούλη μου. να τον δω να με κοιταει αυτες πιστευω ειναι οι αληθινές χαρες της ζωης και εμεις σε λίγο θα τις ζΗσουμε... αντε όλες με το καλο.... ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

αντε μην μου στεναχωριεσαι τωρα.... ολα ειναι στη ζωη, αλλοι περνανε χειροτερα,,, ευτυχως να λες.... σιγα σιγα θα ερθει ο καιρός που θα μπορεις να σηκωθεις, και μετα θα ερθει και το μωρακι σας... το πιο ωραιο δωρο...:P:p:p...

να δεις πως περιμενω να τον παρω αγκαλια το μικρούλη μου. να τον δω να με κοιταει αυτες πιστευω ειναι οι αληθινές χαρες της ζωης και εμεις σε λίγο θα τις ζΗσουμε... αντε όλες με το καλο.... ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ....

εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΝΙΚΗ μου!!!!!!!

ετσι ειναι και εγω ανυπομονω να το εχω το μωρακι μου στην αγκαλια και να με κοιταει στα ματια!!!τι πιο ωραια στιγμη!!αχ αντε να περασει ο καιρος!!!!!!!!!!

μετα ολα μαγικα θα μας φαινονται..και εννοειται μετα οι συζητησεις μας εδω μεσα θα εχουν πολυ γελιο ολες θα μιλαμε για τα μπεμπακια μας!!!!

B4Itp2.png

αχ κοριτσια μπηκα στα πεταχτα ποναει η μεση μου, πετρωνει συνεχεια η κοιλια μου!!! ουφφφφφφφ θα αντεξω αραγε να μπω στο μηνα μου????? εχω απογοητευτει!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια μπηκα στα πεταχτα ποναει η μεση μου, πετρωνει συνεχεια η κοιλια μου!!! ουφφφφφφφ θα αντεξω αραγε να μπω στο μηνα μου????? εχω απογοητευτει!!!

αχ Αναστασια μου μην αγχωνεσαι φυσικα και θα μπεις στον μηνα σου!!!

καθε ποσο πετρωνει??να παρεις τον γιατρο σου καλυτεερα βρε κοριτσακι μου...μηπως επειδη περπατησες και κουραστηκες σημερα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:μην σκεφετσαι ομως αρνητικα προσπαθησε να χαλαρωσεις...

αααα ξερω οτι για τις συσπασεις κανει καλο ενα μπανακι για να χαλαρωσει η κοιλια αλλα οχι με πολυ καυτο νερο...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...