Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

περιμενε.. εσυ πας για φυσικο , για διεγερση η για ετ ;

Υποτίθεται θα ξεκίναγα διέγερση, αλλά ακυρώθηκε ο κύκλος λόγω αυτών των τιμών. Θα πάω αύριο να επαναλάβω σε άλλο κέντρο. Είναι φυσιολογικό να είναι τόσο ψηλή η Ε2 αρχές κύκλου;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Αντωνία μου με συγχωρείς για χθες που έφυγα ξαφνικά αλλά δεν ήθελε ο μικρός να κοιμηθεί με τον μπαμπά του και πήγε 12 να κοιμηθεί!

Εγώ πάλι κοιμάμαι σαν πουλάκι, δεν με ενοχλεί τίποτα! Από τότε που έκοψα και τον μεσημεριανό ύπνο δεν έχω ούτε αυπνίες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα!!!!!!!!!!!

αχ τι θα γινει με αυτον τον υπνο βρε κοριτσια? αλλαζω πλευρο καθε λιγο κ λιγακι κ εχω κ αυπνια...

Αντωνια και εγω ποναω πολυ εκει. εγω νιωθω οτι εχει παει κ εχει κατσει κατω απο το δεξι στηθος η μπεμπα κ με ποναει παρα πολυ. ειδικα οταν ξαπλωνω για να αλλαξω πλευρο ποναω φριχτα. το ειπα κ στο γιατρο και μου ειπε να ευχεσαι ναμην την βολευει αυτη η θεση γιατι αν την βολευει μπορει και να την κρατησει.

Σοφη μεγια τα επιπλα, δεν ειδα αν εχεις ανεβασει φωτογραφιες.

Μελινακι μεγαλωσε η μπεμπα για τα καλα! εσυ κοιμασαι οκ? προσεχε καλο μου να ξεκουραζεσαι λιγο εμεινε.

καλημερα Μαρακι Δωρα Αναστασια και ελευθερια!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αντωνία μου με συγχωρείς για χθες που έφυγα ξαφνικά αλλά δεν ήθελε ο μικρός να κοιμηθεί με τον μπαμπά του και πήγε 12 να κοιμηθεί!

Εγώ πάλι κοιμάμαι σαν πουλάκι, δεν με ενοχλεί τίποτα! Από τότε που έκοψα και τον μεσημεριανό ύπνο δεν έχω ούτε αυπνίες!

Καλή σου μέρα Ελευθερία μου!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο εμενα!!

Αναστασια καλε μηπως τελικα να τρως κ κατι παραπανω?? αφου ειχες 91 με τον γυρο μαλλον δεν εχεις προβλημα με το ζαχαρο!!αλλα κ εσυ για καφε στον τερκενλη?? μαζοχισμος!!!!:D:lol:

αρχισε να βαφει ο αντρας το δωματιο,πολυ ροζ θα γινει!!ευτυχως τα χρωματα δεν μυριζουν καθολου!

μαγειρευω παστιτσιο σημερα για τον αντρα μου κ τον μπαμπα μου! εμενα θα μου στειλει η μανα μου να φαω φακες. ελεος:mad:

BJVqp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου χάθηκα χθες ε?χα χα είχαμε γιορτή στην εταιρεία για τα Χριστούγεννα και το βράδυ το χριστουγεννιάτικό μας πάρτυ στο Φλοίσβο αχ κορίτσια ήταν τέλειο μέρος το πάρτυ ξενέρωτο το φαγητό άθλιο αλλά το μέρος η θάλασσα τα σκάφη ονειρεμένα είχε και παγοδρόμιο αλλά δεν έκανα φυσικά.

ΆΝΝΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ και συγχαρητήρια για το γιό σου!!!

Σοφάκι μου με γειά τα επιπλάκια σου και όλα να πάνε καλά από δω και πέρα.

Μελινάκι τέλεια η μπέμπα σου ολόκληρη κοπέλα φτου σκόρδα!

Αναστασία μου λογική η μέτρησή σου έφαγες κρέας ούτε πατατούλες ούτε πίτα που αυξάνουν το ζάχαρο σας είπα ο δικός μου μερίδα και σουβλάκια με λιιιιιιγες πατατούλες με αφήνει και το έχω δοκιμάσει.

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω ελπίζω να είστε όλες τέλεια!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου χάθηκα χθες ε?χα χα είχαμε γιορτή στην εταιρεία για τα Χριστούγεννα και το βράδυ το χριστουγεννιάτικό μας πάρτυ στο Φλοίσβο αχ κορίτσια ήταν τέλειο μέρος το πάρτυ ξενέρωτο το φαγητό άθλιο αλλά το μέρος η θάλασσα τα σκάφη ονειρεμένα είχε και παγοδρόμιο αλλά δεν έκανα φυσικά.

Αναστασία μου λογική η μέτρησή σου έφαγες κρέας ούτε πατατούλες ούτε πίτα που αυξάνουν το ζάχαρο σας είπα ο δικός μου μερίδα και σουβλάκια με λιιιιιιγες πατατούλες με αφήνει και το έχω δοκιμάσει.

καλημερα Γεωργια! καλε επρεπε να κανεις λιγο πατιναζ! πλακα θα ειχε με την κοιλια να σε τραβαει μπροστα:lol::lol:

BJVqp3.png

Στην δουλειά μια φορα ενας πελάτης μου λέει "καλά εσυ μικρό κορίτσι πως και δουλευεις? Εισαι δεν εισαι 15!!" Ντόιγκ!!! Και του λέω... Αν έχεις ανάγκη τι να κάνεις??:tongue: Και μου λεει "αχ φοράς και βέρα,αρραβωνιασμενο σε έχουν?" Λεω "Μικρη μικρή στα βασανα"!!!!! :tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol:
καλημερα κ απο εμενα!!

Αναστασια καλε μηπως τελικα να τρως κ κατι παραπανω?? αφου ειχες 91 με τον γυρο μαλλον δεν εχεις προβλημα με το ζαχαρο!!αλλα κ εσυ για καφε στον τερκενλη?? μαζοχισμος!!!!:D:lol:

αρχισε να βαφει ο αντρας το δωματιο,πολυ ροζ θα γινει!!ευτυχως τα χρωματα δεν μυριζουν καθολου!

μαγειρευω παστιτσιο σημερα για τον αντρα μου κ τον μπαμπα μου! εμενα θα μου στειλει η μανα μου να φαω φακες. ελεος:mad:

καλημερα Γωγω! βρε τι περνας κ εσυ ακου εκει να μην φας παστιτσιο!

εγω παλι σημερα θα κρατηθω μεχρι το απογευμα με κατι light γιατι μετα εχουμε barbeque. θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι κ θα εχω κ μεζεδακια. αλλα κ εγω θα πρεπει να ειμαι συγκρατημενη γιατι με πονανε πολυ τα πλευρα κ οταν τρωω χειροτερευει.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα Γεωργια!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Γωγω! βρε τι περνας κ εσυ ακου εκει να μην φας παστιτσιο!

εγω παλι σημερα θα κρατηθω μεχρι το απογευμα με κατι light γιατι μετα εχουμε barbeque. θα ψησουμε λουκανικα στο τζακι κ θα εχω κ μεζεδακια. αλλα κ εγω θα πρεπει να ειμαι συγκρατημενη γιατι με πονανε πολυ τα πλευρα κ οταν τρωω χειροτερευει.

λουκανικα στο τζακι ε??? πολυ καλυτερα ακομα κ απο το παστιτσιο!!:tongue:

εμενα ευτυχως με εχουν περασει οι πονοι στα πλευρα. μονο η πλατη με ενοχλει αλλα υποφερεται! χθες βγηκαμε για ποτο κ καθομουν 3 ωρες στην ιδια καρεκλα! ε, φευγοντας με πονεσε λιγο η πλατη,λογικο πιστευω:P

BJVqp3.png

Εγώ θα βάλω σίδερο σε λίγο, το πλυντήριο πλένει πάλι και έχω και τον μικρό και ζουζουνίζει. Ευτυχώς έχουμε βρει την υγειά μας με τα παζλ, απασχολείται με τις ώρες και πολλές φορές μόνος σου, του αρέσουν πολύ!

Γουρουνόπουλο γάλακτος στον φούρνο με πατατούλες θα κάνω εγώ να φάμε όλοι και οι γονείς μου που είναι στις ελιές.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα κ απο εμενα!!

χαχαχαχα πηγαμε στου τερκενλη, μολις εκανε ανακαινιιση και ειχε καθαρες τουαλετες... καταλαβαινεις!!!.... αλλα ηταν πολυ ωραια!!!

γεωργια μου εφαγα ολη τη μεριδα σχεδον τις πατατες εγω!!! μονο ψωμι δεν εφαγα!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...