Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

ξεκινησες εσυ προσπαθεια διεγερσης ;; η οχι ακομα ; 

Οχι ακόμα αγάπη, μάλλον στον επόμενο κύκλο, μαζεύω χαρτιά για να πάρω τα φάρμακα. Έκανε ο σύζυγος και ένα σπερμοδιάγραμμα πάλι να δούμε που βρισκόμαστε και περιμένουμε κ αυτό. 

3 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Μου θυμίζεις εμένα που πρότεινε ο άντρας μου ταξίδι του μέλιτος στην Ασία και το μόνο που με κρατάει είναι ότι θα στοιχίσει όσο δύο ωοληψιες 😅 οριακά είμαι να πω φτάνει, αν δεν κάνουμε παιδί τουλάχιστον να ζήσουμε 

Συγγνώμη αλλά επειδή κ εμένα ο μηνας του μέλιτος ήταν στην Ασία, το μόνο που έχω να πω είναι ΝΑ ΠΑΣ!!! Αξίζει πραγματικά! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

φτιαχνει ιστοσελιδες...και εχουμε και το γραφειο μεσα στο σπιτι και καταλαβαινεις τι ξενυχτια ριχνει...οι πωλητες μας ειναι εξωτερικοι και πηγαινουν αυτοι στους πελατες μας και συνεργαζομαστε και με εναν ομιλο στην αθηνα...απο αθηνα παιρνουμε και τις πιο πολλες δουλειες...

την ιστοσελιδα του ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ εμεις την φτιαξαμε !!τον εχεις ακουστα??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν κατάλαβες το παλιο συρταρι με το μικρο χτυπηματακι το εχω σπιτι δεν του το εδωσα...Λεω και αν αυτος με ξεχασει να μεινω χωρις συρταρι?? Οχι βεβαια!!! Γι'αυτο σου λεω,θα του πω κραταω αυτο αν θες αλλά να παρω πχ ενα ριλαξ βρε αδερφε!!! Λεμε τωρα...:rolleyes:

ααα δεν του το εδωσες πισω για να σε φερει αλλο??? αν ειναι ετσι παρτον και πεστον ετσι...δεν καταλαβα δεν φτανει που πηρατε τοσο καλη κουνια και ειχε χτυπημα τουλαχιστον να σε κανει ενα εξτρα δωρο..εγω δεν θα κολονα θα του το ελεγα αυτο...

B4Itp2.png

ααα δεν του το εδωσες πισω για να σε φερει αλλο??? αν ειναι ετσι παρτον και πεστον ετσι...δεν καταλαβα δεν φτανει που πηρατε τοσο καλη κουνια και ειχε χτυπημα τουλαχιστον να σε κανει ενα εξτρα δωρο..εγω δεν θα κολονα θα του το ελεγα αυτο...

Σιγα να μην παρω τηλ... Θα πάω απο εκει!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οχι για στειλε λινκ!

http://www.kanellopoulos.gr/ ειναι πολυκαταστημα εδω στην θεσσαλονικη και νομιζω εχει και αθηνα!!ειναι σαν τον ΦΩΚΑ..αν γνωριζεις...

εχουμε παρα πολλους πελατες με ιστοσελιδες που εχουμε φτιαξει!!!και εγω πριν μεινω εγκυος δουλευα κανονικα αλλα τωρα πεταω χαρταετο χι χι χι χι χι

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

http://www.kanellopoulos.gr/ ειναι πολυκαταστημα εδω στην θεσσαλονικη και νομιζω εχει και αθηνα!!ειναι σαν τον ΦΩΚΑ..αν γνωριζεις...

εχουμε παρα πολλους πελατες με ιστοσελιδες που εχουμε φτιαξει!!!και εγω πριν μεινω εγκυος δουλευα κανονικα αλλα τωρα πεταω χαρταετο χι χι χι χι χι

Καλε το οτι ειμαι απο Κοζάνη δεν σημαίνει οτι δεν ξερω τον Φωκα..Ελεος!!Αφου Θεσ/νικη ερχομαστε πολυ συχνα!! Το κουστούμι του αντρα μου στο γαμο απο εκει το πηραμε!! Απο το Diamantis.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλε το οτι ειμαι απο Κοζάνη δεν σημαίνει οτι δεν ξερω τον Φωκα..Ελεος!!Αφου Θεσ/νικη ερχομαστε πολυ συχνα!! Το κουστούμι του αντρα μου στο γαμο απο εκει το πηραμε!! Απο το Diamantis.

εχει ωραια κουστουμια!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εκει που ειπα δεν θα μπω για μπανιο τωρα, με πηρε τηλ οτι ερχεται! οποτε θα μπω!!!! φιλακια πολλα!!!! θα τα πουμε μετα!!!!

αντε ετοιμασου για την βολτιτσα σου κουκλα μου!!

ποπακι πολυ ωραιο παντως το site του κανελλοπουλου!!

σ'αρεσε Αναστασια μου?? ναι κανει καλες δουλειες ο δικος μου...ειδικα οταν πληρωνουν καλα οι πελατες!!!;););)

B4Itp2.png

αντε ετοιμασου για την βολτιτσα σου κουκλα μου!!

σ'αρεσε Αναστασια μου?? ναι κανει καλες δουλειες ο δικος μου...ειδικα οταν πληρωνουν καλα οι πελατες!!!;););)

εχετε καποια επωνυμια??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα ντε μην βαρας!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol: αρα ξερεις και τον κανελοπουλο!!;););)

B4Itp2.png

εχετε καποια επωνυμια??

AMASIS λεγεται η εταιρεια μας τωρα φτιαχνει καινουργιο σαιτ για εμας θα το σηκωσει σε λιγες μερες..εκει μεσα θα εχουμε και καποια δειγματα απο πελατες μας...:P:p:p

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...