Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Blu24 είπε:

Λες να επηρεάζει τόσο πολύ αν είναι όρθια πριν δώσω αίμα; Πάντως όσες φορές έχω μέτρηση είναι πάνω από 20 αλλά είχα διαβάσει πως μπορεί να ευθύνονται οι πολυκυστικες για την τιμή της πρόλακτινης 

Καλημέρα! Εγώ για αιματολογικές πάω πάντα με το ποδήλατο τρέχοντας. Τους το λέω ότι έχω πάει με το ποδήλατο με αφήνουν 5-10 λεπτά να πάρω μια ανάσα αλλά νόμιζα το κάνουν γενικά για να πάρω μια ανάσα όχι συγκεκριμένα για την προλακτινη. Δεν έχει ανέβει χωρίς λόγο ούτε αν τύχει και μου πάρουν αμέσως αίμα. Εμένα το άγχος μου την ανεβάζει εκτός ορίου αλλά σε γενικές γραμμές είναι οκ. Το άγχος όμως είναι εχθρός. Θέλει να κοιμάσαι καλά, να είσαι ήρεμη κλπ. Όλα αυτά που δεν είμαι! 40 λεπτά η συνεδρία βελονισμού μόνο που δεν σηκώθηκα όρθια να περπατάω πάνω κάτω. Τρόμαξε η γιατρός και ήταν και συνεδρία και καλά για το άγχος! Τώρα μου έχουν δώσει μελατονινη για τα βράδια να κοιμάμαι, χθες 3 το πρωί ξύπνησα και δούλευα γιατί κάτι θυμήθηκα! 🤦‍♀️ δεν ξέρω πως την παλεύετε με το άγχος 🤷‍♀️

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλα ντε μην βαρας!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol: αρα ξερεις και τον κανελοπουλο!!;););)

Καλέ ναι!! Οκ δεν ξερω τα πολύ χωμένα σε στενα μαγαζιά σας ρε παιδι μου αλλά ξέρω αρκετα πραγματα... Και ο αντρας μου σπουδαζε πριν πολλάαα χρονια εκει!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε ποσα γραψατε παλι απο το μεσημερι!!

Σοφια μεγεια τα πραγματακια!!! μου αρεσε παρα πολυ το σχεδιακι!!!!!μεγεια ,μεγεια!!!!

εμενα φαγωθηκε ο αντρας μου να βαψει το δωματιο αυριο κ πηγε να παρει χρωματα τωρα. θα το κανουμε σε τρεις αποχρωσεις του ροζ κ θα μου ζωγραφισει λουλουδια κ πεταλουδες! παλι καλα πιανει το χερι του! νωρις μου φαινεται, εγω ελεγα για Ιανουαριο αλλα φοβαται μη ξαναμπει νοσοκομειο η μανα του κ δεν μπορει!

BJVqp3.png

Καλέ ναι!! Οκ δεν ξερω τα πολύ χωμένα σε στενα μαγαζιά σας ρε παιδι μου αλλά ξέρω αρκετα πραγματα... Και ο αντρας μου σpουδαζε πριν πολλάαα χρονια εκει!!

καλε ο Κανελοπουλος δεν ειναι χωμενο μαγαζι σε στενο κοντα στον φωκα ειναι στην τσιμισκη!!που σπουδαζε μακεδονιας η αριστοτελειο?? να ερθεις να σου μαθουμε τα κατατωπια της σαλονικα!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

καλε ο Κανελοπουλος δεν ειναι χωμενο μαγαζι σε στενο κοντα στον φωκα ειναι στην τσιμισκη!!που σπουδαζε μακεδονιας η αριστοτελειο?? να ερθεις να σου μαθουμε τα κατατωπια της σαλονικα!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

κ ο δικος μου θεσσαλονικη σπουδασε, στο αριστοτελειο!

BJVqp3.png

Σοφια μεγεια τα πραγματακια!!! μου αρεσε παρα πολυ το σχεδιακι!!!!!μεγεια ,μεγεια!!!!

εμενα φαγωθηκε ο αντρας μου να βαψει το δωματιο αυριο κ πηγε να παρει χρωματα τωρα. θα το κανουμε σε τρεις αποχρωσεις του ροζ κ θα μου ζωγραφισει λουλουδια κ πεταλουδες! παλι καλα πιανει το χερι του! νωρις μου φαινεται, εγω ελεγα για Ιανουαριο αλλα φοβαται μη ξαναμπει νοσοκομειο η μανα του κ δεν μπορει!

πιο καλα Γωγω μου τωρα να τελειωνεις με αυτο και να προλαβει να ξεμυρισει κιολας μεχρι να βαλετε τα υπολοιπα πραγματακια!!!!!!!!!τελειο θα σου το κανει απο οτι φανταζομαι!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Καλύτερα να τα κανετε τωρα που ειναι νωρις γιατι πολλά μπορούν να συμβουν αν τα αφησεις για τελευταια στιγμη! Αχ κι εγω εβαλα πεταλουδιτσες σε μια μερα του τοιχου...:P

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Βρε αφου ειπα οτι τον ξερω!! Τα χωμενα λεω δεν ξερω..τα αλλα δηλ!! Γιουχου!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

πιο καλα Γωγω μου τωρα να τελειωνεις με αυτο και να προλαβει να ξεμυρισει κιολας μεχρι να βαλετε τα υπολοιπα πραγματακια!!!!!!!!!τελειο θα σου το κανει απο οτι φανταζομαι!!!!!!!!!
Καλύτερα να τα κανετε τωρα που ειναι νωρις γιατι πολλά μπορούν να συμβουν αν τα αφησεις για τελευταια στιγμη! Αχ κι εγω εβαλα πεταλουδιτσες σε μια μερα του τοιχου...:P

μου φαινεται νωρις, εγω σκεψου 27/1 μπαινω στο μηνα μου! τεσπα, μολις ετοιμαστει θα σας βαλω φωτο! πιστευω θα βγει τελειο, εκανε τωρα μερικα σχεδια με το μολυβι στον τοιχο κ φαινονται τελεια!! εγω ουτε ισια γαρμμη δεν μπορω να τραβηξω:rolleyes:

BJVqp3.png

Βρε αφου ειπα οτι τον ξερω!! Τα χωμενα λεω δεν ξερω..τα αλλα δηλ!! Γιουχου!!!

τσ τσ τσ γιουχου γκουχου φιστττττττττ ντοινγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...