Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Εγώ για αιματολογικές πάω πάντα με το ποδήλατο τρέχοντας. Τους το λέω ότι έχω πάει με το ποδήλατο με αφήνουν 5-10 λεπτά να πάρω μια ανάσα αλλά νόμιζα το κάνουν γενικά για να πάρω μια ανάσα όχι συγκεκριμένα για την προλακτινη. Δεν έχει ανέβει χωρίς λόγο ούτε αν τύχει και μου πάρουν αμέσως αίμα. Εμένα το άγχος μου την ανεβάζει εκτός ορίου αλλά σε γενικές γραμμές είναι οκ. Το άγχος όμως είναι εχθρός. Θέλει να κοιμάσαι καλά, να είσαι ήρεμη κλπ. Όλα αυτά που δεν είμαι! 40 λεπτά η συνεδρία βελονισμού μόνο που δεν σηκώθηκα όρθια να περπατάω πάνω κάτω. Τρόμαξε η γιατρός και ήταν και συνεδρία και καλά για το άγχος! Τώρα μου έχουν δώσει μελατονινη για τα βράδια να κοιμάμαι, χθες 3 το πρωί ξύπνησα και δούλευα γιατί κάτι θυμήθηκα! 🤦‍♀️ δεν ξέρω πως την παλεύετε με το άγχος 🤷‍♀️

Οπως τα λες , το αγχος οτι χειροτερο για την προλακτινη ! Και γενικα για ολα θα πω εγω. Τις προαλλες εβλεπα ενα βιντεακι που εδειχνε ποιες στασεις υπνου υποδηλωνουν χρονιο στρες… εεεε ολες τις κανω!! μονο ετσι κοιμαμαι. ψαξτο να το δεις! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

χαχαχαχα ελα μου ντε! μα 45 κιλα ανθρωποι τι κοιλια να κανουν βρε Δωρα? απορω και που εχουν κ τοση!

Ε ναι άντε γιατί θα μου σηκωθούν τα μαλλιά!!! Γκρινιάζουν όλοι γκρινιάζουν και οι κω@@λοι!!!! Χα χα χα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλέ σας ξαναλέω είμαι ήδη 75 κιλά και 1,60!!!! Halloooo.!!!!! 790992knjlpxgg1n.gif

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε πλακα σου κανω! κ εγω με αυτα μετριομουν πριν παρω χαρτινο! απλα εκανα εικονα να μετριεσαι με το ξυλινο το παλιο μου ηταν σπαστο ξερεις (οχι οτι οντως θα μετριοσουν ετσι ειπαμε!).... πολυ αστειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλέ το ξέρω οτι κάνεις πλάκα!! Κι εγω σε πειράζω εξαλλου!!:tongue::tongue::tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ax βρε κοριτσια σας διαβαζω και γελαω με τις μετρησεις και τις κοιλιες...

Εγω οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να μετρηθω...Αλλα η κοιλια μου φαινεται μικρη...

Αντωνια μου εμενα η γιατρος μου ειπε οταν πετρωνει ολη η κοιλια και αισθανεσαι πονο ..τοτε ειναι συσπαση και ειναι ανησυχητικο.Εμενα τεντωσε , πετρωσε για καποια στιγμη εχθες αλλα δεν με πονουσε...τι να πω ανεξιγητα φαινομενα...Θα καλεσω τα x-files να με ερευνησουν..χιχιχι!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ε ναι άντε γιατί θα μου σηκωθούν τα μαλλιά!!! Γκρινιάζουν όλοι γκρινιάζουν και οι κω@@λοι!!!! Χα χα χα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλέ σας ξαναλέω είμαι ήδη 75 κιλά και 1,60!!!! Halloooo.!!!!! 790992knjlpxgg1n.gif

μια χαρα κουκλα εισαι αιντε!!!εχεις εναν κοριτσαρο μεσα σου ....τα σπαει!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Εγω οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να μετρηθω...Αλλα η κοιλια μου φαινεται μικρη...

Αντωνια μου εμενα η γιατρος μου ειπε οταν πετρωνει ολη η κοιλια και αισθανεσαι πονο ..τοτε ειναι συσπαση και ειναι ανησυχητικο.Εμενα τεντωσε , πετρωσε για καποια στιγμη εχθες αλλα δεν με πονουσε...τι να πω ανεξιγητα φαινομενα...Θα καλεσω τα x-files να με ερευνησουν..χιχιχι!

σοφακη δεν ειναι απαραιτητο οταν κανεις συσπαση να εχεις πονο...εμενα απο τον 5ο μηνα οι συσπασεις ηταν και ειναι χωρις πονο...βεβαια αυτες που ειναι με πονο ειναι πιο ανησυχητικες...εμενα απλως πετρωνει η κοιλια και εκεινη την στιγμη πολλες φορες δεν νιωθω και τπτ παρα μονο το πετρωμα...και πολλες φορες εχω κανει συσπαση χωρις καν να το καταλαβω....

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Ποπη μου να σε ρωτησω κατι τα γιουτοπαρ τα παιρνουμε ασχετα με το φαγητο?Δεν μου ειπε κατι η γιατρος μονο να παιρνω μισο πρωι-μεσημερι-βραδυ...Η ταχυπαλμια παλευεται?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ποπη μου να σε ρωτησω κατι τα γιουτοπαρ τα παιρνουμε ασχετα με το φαγητο?Δεν μου ειπε κατι η γιατρος μονο να παιρνω μισο πρωι-μεσημερι-βραδυ...Η ταχυπαλμια παλευεται?

δεν εχει σχεση το φαγητο οποτε θελεις μπορεις να τα παρεις εγω παντα τα παιρνω περιπου 3 ωρες πριν το φαγητο γιατι κανω τις μετρρησεις ζαχαρου και τα γιουτοπαρ ανεβαζουν το ζαχαρο...εγω παιρνω 4 μισα.στις αρχες δεν παλευοντουσαν οι ταχυκαρδιες με εφερναν και ατονια και δεν μπορουσα να κουνηθω που λενε...τωρα ομως δεν με ενοχλουν και τοσο τις συνηθησα τις ταχυκαρδιες...να ξερεις απλως να μην τρομαξεις...απλως εκεινη την στιγμη ξαπλα η αν μπορεις κοιμησου κιολας!!

B4Itp2.png

ααα σοφια και καλο ειναι να τα παιρνεις συγκεκριμενη ωρα..

B4Itp2.png

Πωπω δεν τον παλεύω! Έχει αδειάσει όλα τα ντουλάπια και με τις κουτάλες βαράει τα έπιπλα. Εντομεταξύ νευρίασε γιατί προσπαθεί να πει 'αναδευτήρας' και δεν τα καταφέρνει με επιτυχία:) Αχαχα θα το φάω!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πωπω δεν τον παλεύω! Έχει αδειάσει όλα τα ντουλάπια και με τις κουτάλες βαράει τα έπιπλα. Εντομεταξύ νευρίασε γιατί προσπαθεί να πει 'αναδευτήρας' και δεν τα καταφέρνει με επιτυχία:) Αχαχα θα το φάω!!!!

αχου τι γλυκο!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

:P:p:p:p:p:p:p μην ανυσηχεις κ εγω 74 κιλα πηγα. και αρχισα και 5 κιλα πανω απο το κανονικο μου! ελεος! και δεν ειχα δει νουμερο πανω απο 64 ποτε μου.. ρε συ παντως στις φωτογραφιες αδυνατη φαινεσαι. ειναι κ το ποσο βαρυκοκκαλη εισαι που παιζει ρολο.

πραγματι εισαι ανεξηγητο φαινομενο!!! ενταξει μην ανησυχεις κατσε ξαπλα κ ολα θα πανε καλα!

φα το φα το!!!!!!!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ποπάκη σε λίγο καιρό θα τα ζήσεις και εσύ όλα αυτά!

Οκ μερικά πράγματα σου σπάνε τα νεύρα, είναι και δύσκολη η ηλικία των 2-3 ετών αλλά είναι και πολύ γλυκιά και αθώα ηλικία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...