Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Την Δευτέρα και έχω σκάσει από το άγχος. Τα έχουμε δοκιμάσει όλα και πραγματικά αν δεν πετύχει και τώρα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έκανα και prp ενδομητρίου τώρα και intralipids. Εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι; Τα κατάφερες;  Σε ένα άλλο θέμα διάβαζα που είχες βιοχημική το φθινόπωρο μετά από εμβρυομεταφορά. 

Μακάρι κορίτσι μου να είναι η τυχερή σου στο εύχομαι ειλικρινά... Είναι πολύ δύσκολο για όλες μας .όχι ακόμα δεν προχώρησα ταλαιπωρήθηκα πολύ μετα την αποτυχία συνέχεια ήμουν με μικρόβια ,τώρα καθάρισα και δεν μου έρχεται η αναθεματισμενο για να προχωρήσω ακόμα περιμένω ,πολλές μέρες καθυστέρηση πήρα και ντουφαστον 7 μέρες και περιμένω ... Συνεχίζεται η ταλαιπωρία χαχαχαχχα να δω πόσο ακόμα θα κάνω υπομονή ... Περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου ,να είσαι ήρεμη αυτές τις μέρες γιατί η αναμονή θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη ταλαιπωρία 

• Ευχή 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ωχ τον καημενουλη και εσυ η καημενουλα που θα μεινεις μονη...καλυτερα ομως να μεινει στην μαμα του να τον φροντισει κιολας και να μην κολλησεις και εσυ και εχεις αλλα...κανε υπομονη 1-2 μερες και θα περασει...και εγω ειμαι στεναχωρημενη...

ποπακι μου τι εχεις εσυ;

εγω μεσ τα νευρα ειμαι...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η γαστραντεριτιδα κανει πυρετο? ξερεις??

πρωτη φορα θα μεινω μονη βραδυ εδω....:-(

τι εχεις φιλεναδα και εισαι στεναχωρημενη????

ο αδερφος μου παθαινει πολυ συχνα ναι κανει και πυρετο..αλλα εμενα παντα το ξεπερναει γρηγορα 2 μερες τον κραταει κανει κ εμετους και διαροια..

σου στειλα πμ

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ποπακι μου τι εχεις εσυ;

εγω μεσ τα νευρα ειμαι...

και εσυ νευρα??τι γινεται η μερα μας ειναι σημερα??ψυχολογικα ειμαι πεσμενη ΝΙΚΗ μου...ελπιζω να στρωσω μεχρι αυριο μαλλον δυσκολη μερα σημερα ειναι κ η κλεισουρα που μου την βαραει...

B4Itp2.png

σε ευχαριστω νικη μου! βασικα επειδη δεν τον ειδα δεν ξερω αν ειναι κατι αλλο πιο σοβαρο και αγχωνομαι....!! πως θα περασουν οι ωρες μεχρι να κοιμηθω οεο????? :-(:sad: παω να φτιαξω καφε και ερχομαι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εσυ νευρα??τι γινεται η μερα μας ειναι σημερα??ψυχολογικα ειμαι πεσμενη ΝΙΚΗ μου...ελπιζω να στρωσω μεχρι αυριο μαλλον δυσκολη μερα σημερα ειναι κ η κλεισουρα που μου την βαραει...

α σε καταλαμβαινω ποπη μου ευτυχως εχεις την παρεα μας....

ααα με την πεθερα εγραψα πιο κατω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω νικη μου! βασικα επειδη δεν τον ειδα δεν ξερω αν ειναι κατι αλλο πιο σοβαρο και αγχωνομαι....!! πως θα περασουν οι ωρες μεχρι να κοιμηθω οεο????? :-(:sad: παω να φτιαξω καφε και ερχομαι!!!

βρες καμια ταινια να δεις Αναστασια μου... και εμενα λίγο αρρωστος ειναι αλλα ειναι οκ....

μην αγχωνεσαι αντε ειναι κριμα το αγορακι σου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

βρες καμια ταινια να δεις Αναστασια μου... και εμενα λίγο αρρωστος ειναι αλλα ειναι οκ....

μην αγχωνεσαι αντε ειναι κριμα το αγορακι σου....

ασε ειναι χαλασμενο και το dvd! ξερω και εγω κατι θα γινει!!! ευτυχως υπαρχει και το ιντερνετ!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

στη τηλεοραση λες να μην εχει καμια καλή ταινια

ε θα δω αργοτερα τι εχει.... εγω φοβαμαι μην αγριευτω πιο αργα μονη μου....

μου φαινεται θα κλεισω και τα παντζουρια!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κλεισε τα όλα.... δεν λες σε κανενα να ερθει να σου κανει παρέα;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

εννοειτε θα τα κλεισεις ολα εγω παντα απο τις 9 και μετα τα κλεινω ολα!!!εγω παντα φοβαμαι μονη μου...πως δεν προλαβες να πεις τους δικους σου να μενανε σημερα σε σενα??

B4Itp2.png

εννοειτε θα τα κλεισεις ολα εγω παντα απο τις 9 και μετα τα κλεινω ολα!!!εγω παντα φοβαμαι μονη μου...πως δεν προλαβες να πεις τους δικους σου να μενανε σημερα σε σενα??

μα αφου οι δικοι της μενουν 70 χιλιομ μακρια,, καλα δεν λεω Αναστασια

yiORT7o.jpgwYStp3.png

κλεισε τα όλα.... δεν λες σε κανενα να ερθει να σου κανει παρέα;;

δεν εχω κανεναν εδω δικο μου νικη μου!

η αληθεια με ειπε η μαμα μου αλλα δεν ηθελα να μεινει! εκεινη την ωρα ετσι ενιωθα! ενταξει λεω δεν ειμαι και μωρο... αλλα 1η φορα ειναι οσο να πεις!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν εχω κανεναν εδω δικο μου νικη μου!

η αληθεια με ειπε η μαμα μου αλλα δεν ηθελα να μεινει! εκεινη την ωρα ετσι ενιωθα! ενταξει λεω δεν ειμαι και μωρο... αλλα 1η φορα ειναι οσο να πεις!!:rolleyes:

ααα ήταν οι δικοι σου σπίτι σου εεε ξεχασα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...