Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Την Δευτέρα και έχω σκάσει από το άγχος. Τα έχουμε δοκιμάσει όλα και πραγματικά αν δεν πετύχει και τώρα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έκανα και prp ενδομητρίου τώρα και intralipids. Εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι; Τα κατάφερες;  Σε ένα άλλο θέμα διάβαζα που είχες βιοχημική το φθινόπωρο μετά από εμβρυομεταφορά. 

Μακάρι κορίτσι μου να είναι η τυχερή σου στο εύχομαι ειλικρινά... Είναι πολύ δύσκολο για όλες μας .όχι ακόμα δεν προχώρησα ταλαιπωρήθηκα πολύ μετα την αποτυχία συνέχεια ήμουν με μικρόβια ,τώρα καθάρισα και δεν μου έρχεται η αναθεματισμενο για να προχωρήσω ακόμα περιμένω ,πολλές μέρες καθυστέρηση πήρα και ντουφαστον 7 μέρες και περιμένω ... Συνεχίζεται η ταλαιπωρία χαχαχαχχα να δω πόσο ακόμα θα κάνω υπομονή ... Περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου ,να είσαι ήρεμη αυτές τις μέρες γιατί η αναμονή θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη ταλαιπωρία 

• Ευχή 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δεν εχω κανεναν εδω δικο μου νικη μου!

η αληθεια με ειπε η μαμα μου αλλα δεν ηθελα να μεινει! εκεινη την ωρα ετσι ενιωθα! ενταξει λεω δεν ειμαι και μωρο... αλλα 1η φορα ειναι οσο να πεις!!:rolleyes:

κοιμησου στο σαλονι αν νιωθεις ανασφαλεια και ασε κ ανοιχτη την τηλεοραση...πω πω εγω δεν μπορω καθολου μονη ειμαι πολυ φοβητσιαρα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιμησου στο σαλονι αν νιωθεις ανασφαλεια και ασε κ ανοιχτη την τηλεοραση...πω πω εγω δεν μπορω καθολου μονη ειμαι πολυ φοβητσιαρα...

στον καναπε δεν βολευομαι καθολου!!! εχεω και μεσα στην κρεβατοκαμαρα τηλεοραση!! εγω να δεις ποσο φοβιτσιαρα ειμαι!!!! τωρα σκευτομαι αν κλεισω τα παντζουρια και δεν βλεπω εξω μηπως φοβαμαι περισσοτερο, αλλα καλυτερα να τ ακλεισω ε?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

στον καναπε δεν βολευομαι καθολου!!! εχεω και μεσα στην κρεβατοκαμαρα τηλεοραση!! εγω να δεις ποσο φοβιτσιαρα ειμαι!!!! τωρα σκευτομαι αν κλεισω τα παντζουρια και δεν βλεπω εξω μηπως φοβαμαι περισσοτερο, αλλα καλυτερα να τ ακλεισω ε?

εννοειται καλυτερα κλειστα κλειδαμπαροσου που λενε...ελα θα σε παρει ο υπνος και χαμπαρι δεν θα παρεις που θα ξημερωσει!!

B4Itp2.png

εννοειται καλυτερα κλειστα κλειδαμπαροσου που λενε...ελα θα σε παρει ο υπνος και χαμπαρι δεν θα παρεις που θα ξημερωσει!!

αχαχχαχχαχα τωρα γελαμε!! αφου μαρη τρελη ξυπναω ανα 1 ωρα!!! πως δεν θα το παρω χαμπαρι????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχαχχαχχαχα τωρα γελαμε!! αφου μαρη τρελη ξυπναω ανα 1 ωρα!!! πως δεν θα το παρω χαμπαρι????

χα χα χα χα χα ουπς το ξεχασα!!!σωστα!!!:lol::lol::lol::lol:

κατσε να το γυρισω τι εχει στο μεγκα??

B4Itp2.png

ποπη!!! μη βαλεις mega!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Ω ρε μανα μουυυυυυυυυυυυυυυ το κοβουν κιολας!!!!!!!!!!!!!ελεος......

B4Itp2.png

Κορίτσια τι κάνετε???

Εγω περιμένω να έρθουν οι φίλες μου να με πάρουν (περίεργο κι όμως αληθινό).

Θα πάμε σε μια έκθεση κοσμημάτων και μετά θα καθήσουμε και για καφε,αν αντεξω!!! Είπα κιόλας να ανεβούν απο το σπίτι τωρα που θα έρθουν να με πάρουν για να με βοηθήσουν να βάλω τα παπούτσια μου!!! Δεν παίζει να σκύψω μόνη ήδη με πιεζει η κοιλιά μου σημερα πάλι... Λείπει κ ο αντρας μου στο γραφειο...Ποιον να πω κι εγω τον γείτονα??? χα χα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια τι κάνετε???

Εγω περιμένω να έρθουν οι φίλες μου να με πάρουν (περίεργο κι όμως αληθινό).

Θα πάμε σε μια έκθεση κοσμημάτων και μετά θα καθήσουμε και για καφε,αν αντεξω!!! Είπα κιόλας να ανεβούν απο το σπίτι τωρα που θα έρθουν να με πάρουν για να με βοηθήσουν να βάλω τα παπούτσια μου!!! Δεν παίζει να σκύψω μόνη ήδη με πιεζει η κοιλιά μου σημερα πάλι... Λείπει κ ο αντρας μου στο γραφειο...Ποιον να πω κι εγω τον γείτονα??? χα χα!!!

χαχχαχχαχα φανταζεσαι???? εεεε συγνωμη! μου βαζεται λιγο το παππουτσι??:cool:

αντε θα πας βολτιτσα!!! καλα να περασετε!!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!!!Τι μου κανετε?

Εγω ειμαι χαλια...Αυπνη και ετρεχα στα νοσοκομεια απο χθες παλι...

Χθες βραδτ ειδα αιμα παλι.Πηρα την γιατρο ειπα να περιμενω ξαπλωμανη σπιτι μηπως και περασει...Σταματησε αλλα ποτε-ποτε εβλεπα καφε-ροζ στο σκουπισμα.Κυρηξαμε συναγερμο στο σπιτι και τελικα τα ξημερωματα πηγαμε παλι νοσοκομειο για να σιγουρευτουμε...Εκει ειδαν οτι ειχε μονο λιγο καφε, δεν ειχα διαστολη , το μωρο καλα , αποκολληση πουθενα ..αρα με αφησαν να γυρισω πισω μετα απο εντολη της γιατρου μου...

ΜΟυ ειπε να παρω utrogestan και γιουτοπαρ...

Τωρα ειμαι μονο ξαπλα και παω μονο τουαλετα...Θα κοιταξω να δω τι γραψατε απο χθες..

Kαλησπερα κοριτσακια!! τα καταφερα επιτελους να μπω σημερα! ολο το πρωι ελειπα, πηγα και ψωνισα για τις βαπτηστιρες μου, εκανα και κατι αλλες δουλιτσες, η αληθεια ειναι κουραστηκα σημερα....

Σοφακι μου σε ευχαριστω για τις ευχες σου οπως και ολα τα κοριτσια δλδ, και σου ευχομαι ολα αυτα να ειναι περαστικα, κατσε ξεκουρασου και μην κανεις τπτ τωρα μεχρι να περασει ο καιρος.

Αποψε ο γιος μου πηρε και αλλο χρυσο στα 50μ. ελευθερο.Τελειωσαμε για τωρα, σαρωσαμε τα χρυσα και τα φερνουμε Κεφαλλονια.Ενα κοριτσακι απο τον ομιλο μας 9 χρ. και αυτη πηρε χρυσο στα 50μ. πεταλουδα κοριτσια και 50μ. υπτιο.:-D:grin:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

μιλησα με τον αντρα μου, ευτυχως επεσε ο πυρετος! απο τη μια θα ηθελα να ειναι εδω, αλλα απο την αλλη λεω στον καναπε κριμα ειναι και αυτος! ενταξει δεν θα πηγαιναμε και στην ιδια τουαλετα για να κολλησω!

απο που αλλου κολας???ξερετε??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχχαχχαχα φανταζεσαι???? εεεε συγνωμη! μου βαζεται λιγο το παππουτσι??:cool:

αντε θα πας βολτιτσα!!! καλα να περασετε!!!!:D

Ναι είπα να πάω μια βολτίτσα...αν και ο αντρας μου γκρινιαξε γιατι λεει πρεπει να προσεχω...!! Λες και θα σκάψω...

Εντωμεταξύ είχαμε ραντεβού στις 7 μιση και ακομα δεν ηρθαν.Βεβαια με πηραν τηλ οτι θα αργησουν,αλλά εγω ντυμένη έσκασα...!!! Ουφ!!!!!!

Λοιπόν αν πεινάς βράσε καμιά πατατούλα και φάε με κρεμμυδάκι και λαδακι.. ε??Κάνει??:confused:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μιλησα με τον αντρα μου, ευτυχως επεσε ο πυρετος! απο τη μια θα ηθελα να ειναι εδω, αλλα απο την αλλη λεω στον καναπε κριμα ειναι και αυτος! ενταξει δεν θα πηγαιναμε και στην ιδια τουαλετα για να κολλησω!

απο που αλλου κολας???ξερετε??

Αναστασακι σου ευχομαι περαστικα του να ειναι!! η γαστρεντεριτιδα ειναι πολυ υπουλη και κολλαει ευκολα, να ξερεις.Και ναι κανει πυρετο, που ρωταγες πριν οπως ολες οι ιωσεις.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...