Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κοριτσάρες καλησπέρα! Σας έχει συμβεί ποτέ την 3η μέρα του κύκλου να έχετε κοντά 200 οιστραδιόλη, 6 προγεστερόνη αλλά να μην φαίνεται κανένα κυστικό στον υπέρηχο? Όπως καταλάβατε αυτός ο κύκλος μου είναι για κλάματα.. Θυμίζω ότι τον προηγούμενο μήνα έκανα υστεροσκόπηση. Μήπως επηρέασε τις ορμόνες? Πρώτη φορά μου συμβαίνει.. Για ακόμα μια φορά όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει...

περιμενε.. εσυ πας για φυσικο , για διεγερση η για ετ ;

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

5 hours ago, silvy22 said:

3 φορές έχω κάνει ύστερο σαλπιγγογραφια με σκιαγραφικό είναι η κλασική που έχει πολύ ακτινοβολία , μήπως είχες κάνει άλλου τύπου ; 

Την πρώτη φορά έκανα την κλασσική με το σκιαγραφικό. Ρώτησα τότε τον γυναικολόγο και μου είπε ότι να κάνω κανονικά. Έχω ακούσει και κοπέλες που έμειναν έγγυος σε εκείνο το κύκλο χωρίς θέμα. Τις άλλες δύο έκανα την νέα την ανώδυνη καθαρά για τον ΕΟΠΥΥ γιατί εγώ εξ αρχής είχα ανοιχτές σάλπιγγες.

Just now, Losr said:

Την πρώτη φορά έκανα την κλασσική με το σκιαγραφικό. Ρώτησα τότε τον γυναικολόγο και μου είπε ότι να κάνω κανονικά. Έχω ακούσει και κοπέλες που έμειναν έγγυος σε εκείνο το κύκλο χωρίς θέμα. Τις άλλες δύο έκανα την νέα την ανώδυνη καθαρά για τον ΕΟΠΥΥ γιατί εγώ εξ αρχής είχα ανοιχτές σάλπιγγες.

@MK2012 Έχουνε νέα με το έμβρυο?

Διαφημίσεις

1 hour ago, Losr είπε:

Α μάλιστα

Να ρωτήσει η @Mary85 το γιατρό της για σιγουριά και να γίνει και η αξιολόγηση 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Καλημέρα! Είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι από την Παρασκευή, αμέσως μετά την ωοληψια έφυγα και τρέχω πανικόβλητη οπότε δε προλαβαίνω να μπαίνω και δεν είδα πως μου έγραψες χθες. Αύριο θα ξέρουμε …

• Ευχή 4

2 hours ago, MK2012 said:

Καλημέρα! Είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι από την Παρασκευή, αμέσως μετά την ωοληψια έφυγα και τρέχω πανικόβλητη οπότε δε προλαβαίνω να μπαίνω και δεν είδα πως μου έγραψες χθες. Αύριο θα ξέρουμε …

Καλημέρα, δεν πειράζει μην ανχωνεσαι. Αναμένουμε λοιπόν όταν μπορέσεις να τα νέα σου.

12 hours ago, silvy22 said:

Α μάλιστα

Να ρωτήσει η @Mary85 το γιατρό της για σιγουριά και να γίνει και η αξιολόγηση 

Ναι ότι τις πει ο γιατρός της. 

πρίν από 44 λεπτά , Losr είπε:

Καλημέρα, δεν πειράζει μην ανχωνεσαι. Αναμένουμε λοιπόν όταν μπορέσεις να τα νέα σου.

Ναι ότι τις πει ο γιατρός της. 

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

οχι δεν θα εισαι κοριτσι μου. δες το απλα ως τροπο τωρα να καλυπτεις τα εξοδα των προσπαθειων σου. κι οταν με το καλο γινει το θαυματακι σου, επαναπροσδιορισε τις συνιστωσες στη ζωη σου, δως τους μια μουτζα και πηγαινε βρες κατι πιο ανθρωπινο. ναι μεν δεν θα εχεις το ιδιο εισοδημα πιθανοτατα, αλλα θα εχεις την ψυχικη σου ηρεμια και χρονο με την οικογενεια σου. δες τωρα τη δουλεια σου απλα ως μεσο να φτασεις στον αλλο σκοπο σου, το παιδι. στα λεω απο προσωπικη εμπειρια 😉

• Μου αρέσει 2

Κοριτσάρες καλησπέρα! Σας έχει συμβεί ποτέ την 3η μέρα του κύκλου να έχετε κοντά 200 οιστραδιόλη, 6 προγεστερόνη αλλά να μην φαίνεται κανένα κυστικό στον υπέρηχο? Όπως καταλάβατε αυτός ο κύκλος μου είναι για κλάματα.. Θυμίζω ότι τον προηγούμενο μήνα έκανα υστεροσκόπηση. Μήπως επηρέασε τις ορμόνες? Πρώτη φορά μου συμβαίνει.. Για ακόμα μια φορά όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει...

Διαφημίσεις

1 hour ago, Bubble24 είπε:

περιμενε.. εσυ πας για φυσικο , για διεγερση η για ετ ;

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...