Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια για όσες έχουν ρωτήσει για τον προεμφυτευτικό πόσο καιρό κάνει τελικά είναι ένας μήνας όχι παραπάνω απλά αργούν από το κέντρο να μας ενημερώσουν ..πήραμε την έγκριση και εμείς και προχωράμε ✌🏼

• Καλή τύχη! 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ ώρες ώρες αλήθεια έτσι μου ρχεται να πω στον γιατρό άστο θα πάω Ιαπωνία roadtrip ας κάνει καμία άλλη παιδί 🙈 αλλά δεν τολμάω να τα παρατήσω 😭

ξεκινησες εσυ προσπαθεια διεγερσης ;; η οχι ακομα ; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ ώρες ώρες αλήθεια έτσι μου ρχεται να πω στον γιατρό άστο θα πάω Ιαπωνία roadtrip ας κάνει καμία άλλη παιδί 🙈 αλλά δεν τολμάω να τα παρατήσω 😭

Μου θυμίζεις εμένα που πρότεινε ο άντρας μου ταξίδι του μέλιτος στην Ασία και το μόνο που με κρατάει είναι ότι θα στοιχίσει όσο δύο ωοληψιες 😅 οριακά είμαι να πω φτάνει, αν δεν κάνουμε παιδί τουλάχιστον να ζήσουμε 

1 hour ago, little miracle είπε:

οχι. ειναι πολυ υψηλη η τιμη της. ή ειναι κυστικο η μηπως στον κυκλο αυτο κανεις παρα πολυ νωρις ωορρηξια. παντως για διεγερση αντεδεικνυται. θυμησε μου, δεν θα μεταφερεις τα εμβρυα που εχεις; πας εκ νεου σε διεγερση; στην τελευταια διεγερση κατεληξες σε καλο αριθμο βλαστοκυστεων; μη βιαστεις παντως. ειδικα αν δεν βγαινουν πολλες βλαστοκυστες, περιμενε να πας σε εναν καλο (φαινομενικα τουλαχιστον) κυκλο για να εχεις πιο πολλες πιθανοτητες. 

Κυστικό δεν είναι, έκανα υπέρηχο και ήταν καθαρός. Το πλάνο ήταν να κάνω νέα διέγερση και να μεταφέρω ό,τι προκύψει + 2 έμβρυα που έχω. Έχω ανησυχήσει..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 12 λεπτά , Bubble24 είπε:

Κυστικό δεν είναι, έκανα υπέρηχο και ήταν καθαρός. Το πλάνο ήταν να κάνω νέα διέγερση και να μεταφέρω ό,τι προκύψει + 2 έμβρυα που έχω. Έχω ανησυχήσει..

μαλλον τοτε ειναι απλα κακος κυκλος και πιθανον και μικρος. συμβαινει καμια φορα. δεν πειραζει, κοιτα να κανεις διεγερση με καλες προδιαγραφες για να εχεις οσο το δυνατον πιο πολλες καλες βλαστοκυστες. μη βιαστεις. 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια για όσες έχουν ρωτήσει για τον προεμφυτευτικό πόσο καιρό κάνει τελικά είναι ένας μήνας όχι παραπάνω απλά αργούν από το κέντρο να μας ενημερώσουν ..πήραμε την έγκριση και εμείς και προχωράμε ✌🏼

• Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...