Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι κορίτσια εγώ ήμουν με το μωσαϊκό εμβρυακι μου!! Ολα πήγαν καλά και γέννησα πριν λίγες μέρες ένα υγιέστατο αγορακι🙏🏼

Όσες έχετε μωσαϊκά εμβρυακια δώστε τους μια ευκαιρία ίσως είναι τα τυχερά σας όπως ήταν και εμένα !!

Να σας ζήσει να είναι ευλογημένο με όλα τα καλά του Θεού !!! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε συνήθως εμφανίζονται λίγο αργότερα . Υπάρχουν Κ κοπέλες που δεν είχαν ανάγουλες καθόλου . Πιο σπάνιο αλλά άμα είσαι τυχερή . Πάντως γενικά εμφανίζονται εκεί γύρω στην 8η 

Οκοκ.. για να δούμε.. πάντως τα τραβήγματα στο δέρμα επίσης φαντάζομαι είναι οκ; Όπως ήταν οι κράμπες πχ. Σορρυ κορίτσια ρωτάω πολλά αλλά είναι καινούργιος κόσμος για εμένα αυτά τώρα. Προφανώς ρωτάω κ τη μαία του γιατρού αλλά οκ ποσα να της πω πια 🤣 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Οκοκ.. για να δούμε.. πάντως τα τραβήγματα στο δέρμα επίσης φαντάζομαι είναι οκ; Όπως ήταν οι κράμπες πχ. Σορρυ κορίτσια ρωτάω πολλά αλλά είναι καινούργιος κόσμος για εμένα αυτά τώρα. Προφανώς ρωτάω κ τη μαία του γιατρού αλλά οκ ποσα να της πω πια 🤣 

Ναι φυσιολογικά όλα ! Ότι δεν είναι πόνος εντονος είναι φυσιολογικό. Αυτο που θα σε κάνει να ανησυχήσεις είναι αν κάτι ενοχλητικό επιμένει πολύ για πολλές ώρες τότε θα περνεις γιατρό .

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! 7 εβδομάδων σήμερα.. δεν έχω έντονα συμπτώματα μέχρι τώρα, μόνο στήθος , σχετικά έντονες μυρωδιές , συχνοουρία και τραβήγματα χαμηλά. Τώρα δλδ δεν είναι κράμπες αλλά νιώθω σα να με τραβάνε από μέσα και τσιτώνει το δέρμα. Δε μπορώ να το περιγράψω αλλά είναι διαφορετικό από τις κράμπες. Φαντάζομαι και αυτό φυσιολογικό;;
Επίσης από στομαχικά ακόμα τίποτα, τρώω σχεδόν τα πάντα, δεν έχω ναυτίες καθόλου. Λίγη δυσπεψία κάποιες μέρες απλά αλλά σπάνια . Υπήρχε κάποια κοπέλα που δεν είχε τπτ από στομαχικές διαταραχές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; 

όλα αυτά που περιγράφεις είναι απολύτως φυσιολογικά... έτσι ήμουν και εγώ χωρίς αναγούλες μέχρι την 9η εβδομάδα έτρωγα τα παντα.Ε μετά ξεκίνησαν οι αναγούλες ,η τρελή αποστροφή για συγκεκριμένα φαγητά,εννοειται και  με τις μυρωδιές φοβερό θέμα...Νομίζω είναι στην καθεμία μας διαφορετικά τα συμπτώματα λογικά θα υπάρχουν και κοπέλες χωρίς αναγούλες!Από φάρμακα τι παίρνεις?

ΑΑΑΑ και να μη  ξεχάσω τρελή υπνηλία και κούραση λες και είμαι στα χωράφια...Όπου σταθώ κοιμάμαι🤣βεβαια ισως φταιει και οτι δουλευω 9 ωρα και 10ωρα αλλα παντως πολυ πτώμα νιώθω

πρίν από 40 λεπτά , karlajo είπε:

όλα αυτά που περιγράφεις είναι απολύτως φυσιολογικά... έτσι ήμουν και εγώ χωρίς αναγούλες μέχρι την 9η εβδομάδα έτρωγα τα παντα.Ε μετά ξεκίνησαν οι αναγούλες ,η τρελή αποστροφή για συγκεκριμένα φαγητά,εννοειται και  με τις μυρωδιές φοβερό θέμα...Νομίζω είναι στην καθεμία μας διαφορετικά τα συμπτώματα λογικά θα υπάρχουν και κοπέλες χωρίς αναγούλες!Από φάρμακα τι παίρνεις?

ΑΑΑΑ και να μη  ξεχάσω τρελή υπνηλία και κούραση λες και είμαι στα χωράφια...Όπου σταθώ κοιμάμαι🤣βεβαια ισως φταιει και οτι δουλευω 9 ωρα και 10ωρα αλλα παντως πολυ πτώμα νιώθω

Και εγώ τα ίδια , δουλεύω 9ωρα και 10ωρα και οριακά δε κοιμάμαι πανω στον υπολογιστή. Τουλάχιστον έχω ζητήσει να είμαι απο το σπίτι οπότε γλιτώνω τη 1 ώρα οδήγησα στο πήγαινε κ άλλη 1 ωρα στην επιστροφή. Με παίρνει ο ύπνος κατά τις 11 και στις 6:00-7:00 που ξυπνάω για τουαλέτα, το μάτι γαρίδα μετά. 
Από φάρμακα παίρνω 6 Cyclacur, 3 utrogestan, 1 prolutex ένεση, filicine, μαγνήσιο και salospir. Επισης βάζω αυτοκόλλητο οιστρογόνων στην κοιλιά που πρέπει να τα αλλάζω κάθε 4 ημέρες . Συν το χάπι για το σάκχαρο. Γενικά από χάπια παίρνω ένα κουβά, παράπονο δεν έχω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Και εγώ τα ίδια , δουλεύω 9ωρα και 10ωρα και οριακά δε κοιμάμαι πανω στον υπολογιστή. Τουλάχιστον έχω ζητήσει να είμαι απο το σπίτι οπότε γλιτώνω τη 1 ώρα οδήγησα στο πήγαινε κ άλλη 1 ωρα στην επιστροφή. Με παίρνει ο ύπνος κατά τις 11 και στις 6:00-7:00 που ξυπνάω για τουαλέτα, το μάτι γαρίδα μετά. 
Από φάρμακα παίρνω 6 Cyclacur, 3 utrogestan, 1 prolutex ένεση, filicine, μαγνήσιο και salospir. Επισης βάζω αυτοκόλλητο οιστρογόνων στην κοιλιά που πρέπει να τα αλλάζω κάθε 4 ημέρες . Συν το χάπι για το σάκχαρο. Γενικά από χάπια παίρνω ένα κουβά, παράπονο δεν έχω.

θα στα κόψουν μετά τη δέκατη εβδομάδα οπότε θα είσαι κομπλέ. εμένα μου έκοψαν τα οιστρογόνα μετά τη 10η και μετά την αυχενική τις πολλές προγεστερονες...τώρα μόνο Σαλοσπίρ παίρνω και αντιπηκτική και ένα μόνο ουτρο και όλα αυτά μέχρι το τέλος...εννοείται και βιταμίνες...Άστο και εγώ έτσι έλεγα για τα χάπια ...έναν Κούβα ...τι να κάνουμε υπομονή!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , karlajo είπε:

θα στα κόψουν μετά τη δέκατη εβδομάδα οπότε θα είσαι κομπλέ. εμένα μου έκοψαν τα οιστρογόνα μετά τη 10η και μετά την αυχενική τις πολλές προγεστερονες...τώρα μόνο Σαλοσπίρ παίρνω και αντιπηκτική και ένα μόνο ουτρο και όλα αυτά μέχρι το τέλος...εννοείται και βιταμίνες...Άστο και εγώ έτσι έλεγα για τα χάπια ...έναν Κούβα ...τι να κάνουμε υπομονή!

Ναι ναι μου είπε πως σιγά σιγά θα μου τα κόβει. Εν τω μεταξυ έχω τρομερό τυμπανισμό, είναι η κοιλιά μου λες κ είμαι ήδη 12 βδομάδων. Από κατακράτηση υγρών μάλλον!

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! 7 εβδομάδων σήμερα.. δεν έχω έντονα συμπτώματα μέχρι τώρα, μόνο στήθος , σχετικά έντονες μυρωδιές , συχνοουρία και τραβήγματα χαμηλά. Τώρα δλδ δεν είναι κράμπες αλλά νιώθω σα να με τραβάνε από μέσα και τσιτώνει το δέρμα. Δε μπορώ να το περιγράψω αλλά είναι διαφορετικό από τις κράμπες. Φαντάζομαι και αυτό φυσιολογικό;;
Επίσης από στομαχικά ακόμα τίποτα, τρώω σχεδόν τα πάντα, δεν έχω ναυτίες καθόλου. Λίγη δυσπεψία κάποιες μέρες απλά αλλά σπάνια . Υπήρχε κάποια κοπέλα που δεν είχε τπτ από στομαχικές διαταραχές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; 

Εγω σε καμια εγκυμοσυνη δεν ειχα τπτ απολυτως απο συμπτωματα! Μονο αιματακι τον πρωτο καιρο που ηταν αγχωτικο αλλιως ηυαν η καλυτερη μου φαση ακομη και στη διδυμη κυηση! Σου ευχομαι μια ομορφη εγκυμοσυνη, να την απολαυσεις γιατι μοχθησες γι αυτη κι οταν ερθει η ωρα να αγκαλιασετε το θαυματακι σας!

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Margaretgr είπε:

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις 

Παίρνει τις profertil από τον Ιούλιο αλλά σε σχέση με τότε δεν υπάρχει βελτίωση στις εξετάσεις ουσιαστική (μόνο 0,5% αύξηση στις φυσιολογικές μορφές είδαμε), ενώ παράλληλα δεν καπνίζει, είναι αδυνατος, πίνουμε μια φορά τη βδομάδα ένα ποτακι, περπατάει καμιά ώρα κάθε μέρα κ δε φορά στενά εσώρουχα. 
Βέβαια έχει κιρσοκηλη που μας έχουν πει ότι μπορεί να ευθύνεται αλλά το αποτέλεσμα μιας επέμβασης λένε ότι είναι 50-50. 

Κλείσαμε να πάμε και σε εξωσωματικο να δούμε τί θα μας πει, ίσως ένα χειρουργείο να είναι τελικά αναπόφευκτο αλλά χτες μας είχε πάρει πολύ από κάτω και ρώτησα αν κάποια κοπέλα έχει εμπειρία που θα ήθελε να μοιραστεί 

Καλησπέρα! Εμάς είχε κιρσοκηλη 3ου βαθμου και το εκανε το χειρουργείο και θεωρουμε οτι βοήθησε..επίσης έπαιρνε τις προφερτιλ που προσωπικα πιστεύω οτι βοήθησαν και αυτές...  βέβαια δεν είχε κανει dfi προ χειρουργείου και γενικα εμεις μπλέξαμε και με λαθος σπερμοδιαγραμματα στην αρχη! Σιγουρα να κανει εξετάσεις σε διαφορετικά κεντρα και επίσης αν αποφασίσετε να κάνετε χειρουργείο για την κιρσοκηλη να ξέρετε οτι δεν εχει αποτέλεσμα αμεσως.. θέλει πανω απο εξάμηνο..  εμεις παντως δεν το μετανιώσαμε! Κακο αποκλείεται να κανει παντως.. ειδικά αν βοηθάει και το dfi που παιζει ρόλο και στην εξωσωματικη 

• Ευχαριστώ 1

6 hours ago, karlajo said:

κοίταξε εμένα ο άντρας μου είχε ολιγοασθενοτερατοσπερμια και 41% dfi και μας εκαναν zymot και icsi και τώρα είμαι έγκυος μετά από τη δεύτερη έτ, η πρώτη απέτυχε.Οποτε μην σας παίρνει από κάτω κάντε επίσκεψη με εξωσωματικό και βλέπετε τι θα σας προτείνει..εμάς δε μας βοήθησαν οι βιταμίνες αλλά αυτό που είπε η εξωσωματικός να εκσπερματίζει μέρα παρά μέρα για να ανανεώνεται το σπερμα και όντως τη μέρα της ωοληψιας έδωσε το καλύτερο δείγμα εβερ.και είχαμε από 7 ωάρια 5 βλαστοκύστες.

Ισχύει και αυτό με την εκσπερμάτωση κι εμένα τις τελευταίες φορές μέρα παρά μέρα και πριν την ωοληψια άφηνε το πολύ 24 ώρες

μας το είχε εξηγήσει και ανδρολόγος και η εμβρυολόγος του εργαστηρίου που έκανε τα σπερμοδιαγραμματα

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εγώ προσωπικά δεν ένιωθα τίποτα πέρα από το τέλος της εγκυμοσύνης που είχα πολύ έντονες καούρες. Στο πρώτο τρίμηνο μόνο μια περίεργη αίσθηση θυμάμαι στο στομάχι σάν να τρώω και να μη χορταινω, ένα κενό😁 και τώρα βέβαια το νιώθω που δεν είμαι έγκυος χαχαχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Εγώ προσωπικά δεν ένιωθα τίποτα πέρα από το τέλος της εγκυμοσύνης που είχα πολύ έντονες καούρες. Στο πρώτο τρίμηνο μόνο μια περίεργη αίσθηση θυμάμαι στο στομάχι σάν να τρώω και να μη χορταινω, ένα κενό😁 και τώρα βέβαια το νιώθω που δεν είμαι έγκυος χαχαχα

Αυτό ισχύει το έχω και εγώ! Τρώω και αμέσως μετά από λίγο με τρυπάει το στομάχι μου σα να έχω να φάω από χθες! Βέβαια το έτρωγα το φαΐ μου και από πριν 🤣

• Χαχα 1

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αυτό ισχύει το έχω και εγώ! Τρώω και αμέσως μετά από λίγο με τρυπάει το στομάχι μου σα να έχω να φάω από χθες! Βέβαια το έτρωγα το φαΐ μου και από πριν 🤣

Αυτό με την πείνα το έχω και εγώ κοριτσια …. Τυμπανισμό έχω ακόμα αλλά μπορώ να πω με βοήθησαν προβιοτικά που παίρνω και κεφιρ και τα effecol που μου σύστησε η εξωσωματικός γιατί είχα και δυσκοιλιότητα ..

1 hour ago, karlajo είπε:

Αυτό με την πείνα το έχω και εγώ κοριτσια …. Τυμπανισμό έχω ακόμα αλλά μπορώ να πω με βοήθησαν προβιοτικά που παίρνω και κεφιρ και τα effecol που μου σύστησε η εξωσωματικός γιατί είχα και δυσκοιλιότητα ..

Εγώ δεν έχω δυσκοιλιότητα αυτό είναι το περίεργο που η κοιλιά μου είναι τούμπανο. 

πρίν από 20 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγώ δεν έχω δυσκοιλιότητα αυτό είναι το περίεργο που η κοιλιά μου είναι τούμπανο. 

Έγκυος το λένε ΧΑ ΧΑ δεν είναι περίεργο. Εντάξει τώρα είναι Κ λίγο τα φάρμακα αλλά μέχρι να τα κόψεις θα έχεις κάνει κοιλίτσα 

• Χαχα 2

1 hour ago, linaa είπε:

Έγκυος το λένε ΧΑ ΧΑ δεν είναι περίεργο. Εντάξει τώρα είναι Κ λίγο τα φάρμακα αλλά μέχρι να τα κόψεις θα έχεις κάνει κοιλίτσα 

Χαχαχαχαχα 🤣🤣 Με τρολλαρεις τώρα εσύ κ με τα δίκια σου. Αλλά μου φαίνεται πολύ πρησμένη η κοιλιά μου για τις βδομάδες μου. Λογικά λόγω των φαρμάκων

Διαφημίσεις

• CoffeeMaker locked and unpinned this topic
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...