Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 31 minutes ago, isavela81 said:

οχι καλε δεν έπρεπε να ειναι παρασκευη απλά εγώ σύμφωνα με τον κύκλο μου αλλα και τις προηγούμενες διεγέρσεις έκανα 2 υπερηχους 9η και 11η ημερα και 13η πηγαινα για ωοληψια και τώρα μου έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα πήγε που  ελπίζω να μην ειναι κακο, την orgalutran δεν την ξερω η μόνη ένεση που εχω κάνει είναι η ovitrelle. παντώς αν κ αυτή την φορά παέι καλά νομίζω θα επιβεβαιώσω οτι το κόψιμο του τσιγάρου μου έκανε καλο , και με 1 απο τις 2 ευχαριστημενη θα είμαι, ευχαριστω πολυ!!!

Οκ τώρα κατάλαβα…κάθε κύκλος και διαφορετικός…η orgalutran εμποδίζει την ωορρηξία ουσιαστικά για να μην τα χάσεις 

εγώ την έκανα κάθε φορά πριν την Ovitrelle είτε σε φυσικό είτε σε κύκλο με διέγερση κανονική…

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Ο λόγος που δεν διαβάζεις είναι ότι προφανώς όλοι προτιμάνε να μεταφέρουν τις υγιής Κ συνήθως η υγιής εμφυτεύονται . Κ επίσης τα ποσοστά προεμφυτικου εδώ στην Ελλάδα δεν είναι Κ πολύ μεγάλα οπότε ήδη ψάχνεις ένα μικρό ποσοστό δεν εχουμε Κ τόσο μεγάλο πλυθησμό εδώ όπως σε άλλες χώρες έτσι Κ αλλιώς. Τώρα η απόφαση είναι δική σου ή δινεις λεφτά για ένα ακόμα προεμφυτικο Κ νέα διεργεση ή δινεις λεφτά για μια εμβρυομεταφορα. 

Εγώ θα σου έλεγα να ξεκουραστεις να ελενξεις λίγο τι μπορείς να διορθώσεις από διατροφή κιλά Κ ότι μπορείς να διορθώσεις πριν την εμβρυομεταφορα να κάνεις ένα τσεκ Κ στην μητρα πάλι Κ μετά να αποφασίσεις με ήρεμο μυαλό τι θες να κανείς . 

Το ξέρω πως ψάχνω ένα πολύ μικρό ποσοστό αλλά δεν μου έχει μείνει και κάτι άλλο να κάνω …ρωτάω μήπως ακούσω κάποια άλλη εμπειρία διότι ήδη έχω κάνει δύο διέγερσης και στην σκέψη και μόνο πως μπορώ να κάνω μόνο άλλες δύο με κάνει να δειλιάζω και θέλω να έχω καλύψει όλες τις παραμέτρους για αυτό ρωτάω γενικά στο φόρουμ στις πόσες γυναίκες που είναι εδώ μέσα !! 
σε ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλά και κιλά είμαι φυσιολογικά 52🫠 και διατροφή απλά το θέμα είναι αυτό που έχουμε ξανά πει πρέπει να με βρει και η τύχη 😂 

1 hour ago, dec-e είπε:

Αν ψάξεις στο Facebook την ομάδα my perfect mosaic embryo θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα!

Ναι ναι την βρήκα και το ψάχνω σε ευχαριστώ πολύ !!

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

Κορίτσι μου διάβασα λίγο το θέμα που τέθηκε περί αριθμού μεταφοράς εμβρύων.. παρόλο που θα συμφωνήσω απόλυτα στο κομμάτι της υγείας σου πρωτίστως σε περίπτωση μιας πολυδυμης κύησης και μετέπειτα για τα τυχόν προβλήματα σε μια τέτοια κύηση αλλά και της υγείας των μωρών λόγω προωρότητας κτλ κτλ.. παρόλα αυτά, στην ηλικία των 44 όπου φαντάζομαι είναι και η ηλικία στην οποία μάζεψες τα έμβρυα, οι πιθανότητες να εμφυτευτουν και τα 4 ή τα 3 ή ακόμα και τα 2 είναι πολύ λίγες - τρομερά σπάνιες έως όνειρο θερινής νυκτός!! Για αυτό και το επιτρέπει η νομοθεσία όταν έχουμε μια από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Ελλάδα.. Οι πιθανότητες βασικά σε αυτές τις ηλικίες είναι 1/10 ωάρια να είναι υγιές χρωμοσωμικα και 1/4 έμβρυα.. οπότε εφόσον δεν μιλάμε για έμβρυα από προεμφυτευτικο ή από έμβρυα που μάζεψες σε αρκετά νεότερη ηλικία ή από δοτρια τότε η δική μου "αποψαρα" είναι να μεταφέρεις και τα 4 όπως σου προτείνει ο γιατρός σου. 

Από εκεί και πέρα, εδώ μέσα όλες έχουμε την άποψη μας με βάση τις δικές μας γνώσεις, πληροφορίες και προσωπικές πεποιθήσεις.. και επειδή αυτό είναι το δικό σου σώμα, τ@ δικό σου μελλοντικ@ παιδί@ και η δική σου οικογένεια και μόνο ο γιατρός σου ξέρει ακριβώς το ιατρικό σου προφίλ και την εικόνα των εμβρύων σου, θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για τις πιθανότητες μιας πολυδυμης κύησης και πιθανές επιπτώσεις στην υγεία σου και των μωρών, εφόσον το συζητήσεις με τον άντρα σου και είστε σίγουροι και έτοιμοι να στηρίξετε μια πιθανότητα πολυδυμης κύησης.

Όντως τα λεφτά είναι πολλά πάντως που σου είπε.. αλλά το μονοπώλιο έτσι λειτουργεί.. Αθήνα θα έβρισκες σίγουρα φθηνότερα..

Και για την συλλογή εμβρύων δεν ξέρω αν συμφωνώ.. δηλαδή οκ το καταλαβαίνω απόλυτα, το έζησα και το έκανα και εγώ.. προς Θεού! Ο φόβος της αποτυχίας και η "ασφάλεια" των εμβρύων στην κατάψυξη, σου δίνουν άλλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε μια επικείμενη ετ.. ειδικά όταν έχεις κάνει τεράστιο κόπο να μαζέψεις αυτά τα 1-2 ή 3 έμβρυα.. και ναι σίγουρα δεν χάνεις κάτι να το κάνεις εφόσον αυτό θέλεις, παρόλα αυτά έχεις ξεκινήσει διαδικασίες εξωσωματικής για να μείνεις έγκυος και να αποκτήσεις παιδί@.. όχι για να κάνεις συλλογή εμβρύων.. όχι μόνο εσύ δηλαδή.. όλες μας όπως και εγώ, πολλές φορές κοιτάζουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.. 1 και υγιές/τυχερό θέλουμε και χρειαζόμαστε.. τίποτα παραπάνω!

Καλή επιτυχία να έχεις όπως και αν πορευτείς!

ακριβως όπως τα λες, θα βαλω 4 τελικα να ξερω τι μου γινεται κ σιγα μην εχω διδυμα σε αυτη την ηλικια, εδω και ενα και γινεται με θαυμα, μιλησα με άλλο γιατρο κ γενετιστη οικειους  μου και μου ειπαν καλύτερα 4 γιατι κ ο φοβος που ειχα τα ασθενη (κακα) ωαρια να συμπαρασυρουν το καλο δεν ισχυει. Σχετικα με τα χρηματα εχεις δικιο αλλα το να ανεβαινουμε αθηνα για τις διαδικασιες μονο τα αεροπορικα 2 ατομων και τελευταια στιγμη που μας το λενε να παμε για ωοληψια δεν μπορουμε να τα υποστηριξουμε, εχω σκεφτει πολλες φορες αν ημουν αθηνα αν θα ειχα καλυτερα αποτελεσματα αλλα δυστυχως δεν γινεται

πρίν από 38 λεπτά , Margaretgr είπε:

Κορίτσια καλησπέρα 

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια εμπειρία από σύντροφο με σπερμα με υψηλή κατάτμηση και πως αντιμετωπίστηκε 

Ευχαριστώ πολύ 

Καλησπέρα !! Ειδικές βιταμίνες και καλή διατροφή θα πέσει λίγο, για περισσότερο δεν έχω εμπειρία μπορεί με θαύμα !! Παθούσα εδώ 🤷🏽‍♀️

πρίν από 44 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλησπέρα !! Ειδικές βιταμίνες και καλή διατροφή θα πέσει λίγο, για περισσότερο δεν έχω εμπειρία μπορεί με θαύμα !! Παθούσα εδώ 🤷🏽‍♀️

Δυστυχώς έχει πάρει εδώ και αρκετούς μήνες βιταμίνες, ευχαριστώ πολύ 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Margaretgr είπε:

Μήπως να αλλάξετε βιταμίνες ;; Έχει κάποιο μικρόβιο ίσως χρειαζετε αντιβίωση !! Πάντως δεν πέφτει εύκολα και δεν ταιριάζουν και όλες οι βιταμίνες σε όλους !!! Ο άντρας μου μετά από ένα μίση χρόνο με βιταμίνες και αντιβίωση έπεσε στο 38% από 66% !!! Αλλά και πάλι αποτέλεσμα δεν είχαμε !! Θέλει πολύ υπομονή και από ότι έχω καταλάβει συνεχής δημιουργία εμβρύων μέχρι να βρεθεί το υγιές και τυχερό !!! 

• Ευχαριστώ 1

On 12/1/2025 at 4:04 PM, Blu24 said:

Οι ευπλοειδικες που βρήκαμε η μια δεν άντεξε την απόψυξη και η άλλη δεν εμφυτεύτηκε καν!! Ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες απλώς ρωτάω μήπως και υπάρχει κάποια κοπέλα εδώ στην Ελλάδα που τα κατάφερε και πάρω κουράγιο !! Στο εξωτερικό διαβάζω αρκετές αλλά εδώ τίποτα για αυτό ρωτάω 

Γεια σου εμένα επειδή έκανα προεμφυτευτικό στο υγεία είχα ρωτήσει πόσες μωσαϊκές έχετε μεταφέρει και τι επειδή θα είχαν; Και μου είχαν πει αν θυμάμαι καλά ότι έχουν μεταφέρει 20 και όλες είχαν εξελιχθεί. Αλλά εξαρτάται φυσικά και από το ποσοστό μωσαικισμοθ…δεν ξέρω δηλ τι ποσοστό είχαν αυτές που μετέφεραν …αλλά ξέρω ότι δεν κρατάνε αυτές που είναι πάνω από 50% μωσαϊκές.

ελπιζω κάπως να βοήθησα…

3 hours ago, Margaretgr said:

Παίζει ρόλο τι βιταμίνες παίρνει και να τσεκάρει την κατάτμηση ανά τρίμηνο να δει αν δουλεύουν οι βιταμίνες που παιρνει

εμενα έπαιρνε τις ams …τελευταία βοήθησαν μόνο στο οξειδωτικό στρες που το έριξαν πολύ και έπρεπε να τις σταματήσει γιατί αλλιώς θα κάνανε άλλη ζημιά …γι αυτό θέλει έλεγχο ανά 3-4 μήνες 

στο dfi δεν κάνανε τίποτα 

μέθοδοι όπως η  zymot βοηθανε στην κατάτμηση γιατί κάνει filter αυτά που έχουν λιγότερη κατάτμηση…ρώτα το γιατρό ή τον εμβρυολόγο γιατί δεν τα λένε όλοι όλα εξαρχής…

δεν είναι παρεμβατική και δεν κοστίζει πολύ επισης

• Ευχαριστώ 2

πρίν από 23 λεπτά , ek3001 είπε:

Γεια σου εμένα επειδή έκανα προεμφυτευτικό στο υγεία είχα ρωτήσει πόσες μωσαϊκές έχετε μεταφέρει και τι επειδή θα είχαν; Και μου είχαν πει αν θυμάμαι καλά ότι έχουν μεταφέρει 20 και όλες είχαν εξελιχθεί. Αλλά εξαρτάται φυσικά και από το ποσοστό μωσαικισμοθ…δεν ξέρω δηλ τι ποσοστό είχαν αυτές που μετέφεραν …αλλά ξέρω ότι δεν κρατάνε αυτές που είναι πάνω από 50% μωσαϊκές.

ελπιζω κάπως να βοήθησα…

Παίζει ρόλο τι βιταμίνες παίρνει και να τσεκάρει την κατάτμηση ανά τρίμηνο να δει αν δουλεύουν οι βιταμίνες που παιρνει

εμενα έπαιρνε τις ams …τελευταία βοήθησαν μόνο στο οξειδωτικό στρες που το έριξαν πολύ και έπρεπε να τις σταματήσει γιατί αλλιώς θα κάνανε άλλη ζημιά …γι αυτό θέλει έλεγχο ανά 3-4 μήνες 

στο dfi δεν κάνανε τίποτα 

μέθοδοι όπως η  zymot βοηθανε στην κατάτμηση γιατί κάνει filter αυτά που έχουν λιγότερη κατάτμηση…ρώτα το γιατρό ή τον εμβρυολόγο γιατί δεν τα λένε όλοι όλα εξαρχής…

δεν είναι παρεμβατική και δεν κοστίζει πολύ επισης

Σε ευχαριστώ πολύ !! Και στο Ιασώ που είμαι πάνω κάτω τα ίδια ποσοστά μου είπαν!! 

On 1/12/2025 at 8:30 ΜΜ, isavela81 είπε:

ακριβως όπως τα λες, θα βαλω 4 τελικα να ξερω τι μου γινεται κ σιγα μην εχω διδυμα σε αυτη την ηλικια, εδω και ενα και γινεται με θαυμα, μιλησα με άλλο γιατρο κ γενετιστη οικειους  μου και μου ειπαν καλύτερα 4 γιατι κ ο φοβος που ειχα τα ασθενη (κακα) ωαρια να συμπαρασυρουν το καλο δεν ισχυει. Σχετικα με τα χρηματα εχεις δικιο αλλα το να ανεβαινουμε αθηνα για τις διαδικασιες μονο τα αεροπορικα 2 ατομων και τελευταια στιγμη που μας το λενε να παμε για ωοληψια δεν μπορουμε να τα υποστηριξουμε, εχω σκεφτει πολλες φορες αν ημουν αθηνα αν θα ειχα καλυτερα αποτελεσματα αλλα δυστυχως δεν γινεται

Εντάξει ναι μεν τα ποσοστά και οι πιθανότητες είναι αμείλικτες παρόλα αυτά εφόσον μεταφέρεις άνω του ενός ξέρεις ότι υπάρχουν κάποιες, ακόμα και ελάχιστες, πιθανότητες πολυδυμης κύησης.. εφόσον εσύ είσαι οκ με ένα τέτοιο πιθανό σενάριο, προχώρα! 💪

Για την απόσταση και τα λεφτά τώρα.. έτσι είναι..! Όλες πορευόμαστε με τις διαθέσιμες επιλογές και τις δυνατότητες μας! Τι να κάνουμε τώρα..;! Στο σχολίασα γιατί είχαν δίκιο τα κορίτσια που το ανέφεραν.. αλλά είπαμε, μονοπώλιο είναι αυτό! 

10 ώρες πρίν, Margaretgr είπε:

Κορίτσια καλησπέρα 

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια εμπειρία από σύντροφο με σπερμα με υψηλή κατάτμηση και πως αντιμετωπίστηκε 

Ευχαριστώ πολύ 

Μέσα στα παραπάνω που σωστά σου ανέφεραν, θα προσθέσω ότι θα πρέπει να βελτιώσει και το τρόπο ζωής του αν κάτι επιβαρύνει την κατάτμηση, όπως πχ το τσιγάρο, τα παραπάνω κιλά, η διατροφή του, το αλκοόλ, τα στενά εσώρουχα, το κινητό ή το λάπτοπ πάνω ή κοντά στους όρχεις, τα πολύ ζεστά μπάνια στο ντουζ, να εκπερματωνει τουλάχιστον ανά δύο μέρες αν όχι μέρα παρά μέρα ή και συχνότερα.. τυχόν κιρσοκήλη επίσης επιβαρύνει και η αφαίρεση της θα βοηθήσει..

• Ευχαριστώ 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις 

Παίρνει τις profertil από τον Ιούλιο αλλά σε σχέση με τότε δεν υπάρχει βελτίωση στις εξετάσεις ουσιαστική (μόνο 0,5% αύξηση στις φυσιολογικές μορφές είδαμε), ενώ παράλληλα δεν καπνίζει, είναι αδυνατος, πίνουμε μια φορά τη βδομάδα ένα ποτακι, περπατάει καμιά ώρα κάθε μέρα κ δε φορά στενά εσώρουχα. 
Βέβαια έχει κιρσοκηλη που μας έχουν πει ότι μπορεί να ευθύνεται αλλά το αποτέλεσμα μιας επέμβασης λένε ότι είναι 50-50. 

Κλείσαμε να πάμε και σε εξωσωματικο να δούμε τί θα μας πει, ίσως ένα χειρουργείο να είναι τελικά αναπόφευκτο αλλά χτες μας είχε πάρει πολύ από κάτω και ρώτησα αν κάποια κοπέλα έχει εμπειρία που θα ήθελε να μοιραστεί 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Margaretgr είπε:

Παίρνει τις profertil από τον Ιούλιο αλλά σε σχέση με τότε δεν υπάρχει βελτίωση στις εξετάσεις ουσιαστική (μόνο 0,5% αύξηση στις φυσιολογικές μορφές είδαμε), ενώ παράλληλα δεν καπνίζει, είναι αδυνατος, πίνουμε μια φορά τη βδομάδα ένα ποτακι, περπατάει καμιά ώρα κάθε μέρα κ δε φορά στενά εσώρουχα. 
Βέβαια έχει κιρσοκηλη που μας έχουν πει ότι μπορεί να ευθύνεται αλλά το αποτέλεσμα μιας επέμβασης λένε ότι είναι 50-50. 

Κλείσαμε να πάμε και σε εξωσωματικο να δούμε τί θα μας πει, ίσως ένα χειρουργείο να είναι τελικά αναπόφευκτο αλλά χτες μας είχε πάρει πολύ από κάτω και ρώτησα αν κάποια κοπέλα έχει εμπειρία που θα ήθελε να μοιραστεί 

κοίταξε εμένα ο άντρας μου είχε ολιγοασθενοτερατοσπερμια και 41% dfi και μας εκαναν zymot και icsi και τώρα είμαι έγκυος μετά από τη δεύτερη έτ, η πρώτη απέτυχε.Οποτε μην σας παίρνει από κάτω κάντε επίσκεψη με εξωσωματικό και βλέπετε τι θα σας προτείνει..εμάς δε μας βοήθησαν οι βιταμίνες αλλά αυτό που είπε η εξωσωματικός να εκσπερματίζει μέρα παρά μέρα για να ανανεώνεται το σπερμα και όντως τη μέρα της ωοληψιας έδωσε το καλύτερο δείγμα εβερ.και είχαμε από 7 ωάρια 5 βλαστοκύστες.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , Margaretgr είπε:

Αν είναι κάτω των 35 να το κάνει το χειρουργείο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσει κατά πολύ η κατάτμηση !!! Βρίσκομαι στην ίδια ακριβώς φάση τα τελευταία δύο χρόνια και έχουμε επισκεφθεί πάρα πολλούς άνδρο λόγους και όλοι μας λέγανε πως αν ήταν κάτω των 35 να τ έκανε και εμένα ο άντρας μου το χειρουργείο που έχει ερχόμενη κιρσοκιλη !!! Ξανά δείτε το με έναν εξιδεικευμένο ανδρολόγο!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 32 λεπτά , Margaretgr είπε:

Ο άντρας μου έχει ολιγοασθενοτερατοσπερμια και όπως μας ειχε πει και η ανδρολογος,αλλά και ο εξωσωματικος,δεν ειχε νόημα να κάνει τοτε επέμβαση για την κιρσοκήλη του, γιατι δεν είναι σίγουρο ότι βοηθάει όλες τις περιπτώσεις.Πηρε βιταμίνες για δύο μήνες,τις Wellman,δεν έπινε καθόλου, ευτυχώς δεν καπνίζει και είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα.Απο τα 13ωαρια,κάναμε 7αριστες βλαστοκυστες,έχουμε δύο παιδιά και μας έμεινε μια.Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και δεν έχουν όλοι οι γιατροί την ίδια προσέγγιση.Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το εμβρυολογικο,αν είναι σωστά εξειδικευμένο και με εμπειρία,αυτό βοηθάει πάρα πολύ στην επιτυχία της γονιμοποίησης.Καλη επιτυχία και με το καλό να γίνεις σύντομα μανούλα ❤️

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια καλησπέρα ! 7 εβδομάδων σήμερα.. δεν έχω έντονα συμπτώματα μέχρι τώρα, μόνο στήθος , σχετικά έντονες μυρωδιές , συχνοουρία και τραβήγματα χαμηλά. Τώρα δλδ δεν είναι κράμπες αλλά νιώθω σα να με τραβάνε από μέσα και τσιτώνει το δέρμα. Δε μπορώ να το περιγράψω αλλά είναι διαφορετικό από τις κράμπες. Φαντάζομαι και αυτό φυσιολογικό;;
Επίσης από στομαχικά ακόμα τίποτα, τρώω σχεδόν τα πάντα, δεν έχω ναυτίες καθόλου. Λίγη δυσπεψία κάποιες μέρες απλά αλλά σπάνια . Υπήρχε κάποια κοπέλα που δεν είχε τπτ από στομαχικές διαταραχές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; 

πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! 7 εβδομάδων σήμερα.. δεν έχω έντονα συμπτώματα μέχρι τώρα, μόνο στήθος , σχετικά έντονες μυρωδιές , συχνοουρία και τραβήγματα χαμηλά. Τώρα δλδ δεν είναι κράμπες αλλά νιώθω σα να με τραβάνε από μέσα και τσιτώνει το δέρμα. Δε μπορώ να το περιγράψω αλλά είναι διαφορετικό από τις κράμπες. Φαντάζομαι και αυτό φυσιολογικό;;
Επίσης από στομαχικά ακόμα τίποτα, τρώω σχεδόν τα πάντα, δεν έχω ναυτίες καθόλου. Λίγη δυσπεψία κάποιες μέρες απλά αλλά σπάνια . Υπήρχε κάποια κοπέλα που δεν είχε τπτ από στομαχικές διαταραχές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; 

Ε συνήθως εμφανίζονται λίγο αργότερα . Υπάρχουν Κ κοπέλες που δεν είχαν ανάγουλες καθόλου . Πιο σπάνιο αλλά άμα είσαι τυχερή . Πάντως γενικά εμφανίζονται εκεί γύρω στην 8η 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...