Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 9 ώρες πρίν, cris88 είπε:

      Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είμαι σε πρόωρη εμμηνόπαυση και έκανα την τέταρτη αποτυχημένη έμβρυο μεταφορά με δανεικά. Πιστεύω ότι το θέμα της προγεστερόνης πέρασε στα ψιλά γράμματα από τον γιατρό και μαζί με κάποια άλλα που με απασχολούν, το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και μια δεύτερη γνώμη από άλλον γιατρό. Έχετε κάποιον να μου πρότεινετε για Θεσσαλονίκη; Λογικά σε πμ. Ευχαριστώ πολύ όσες μπουν στη διαδικασία να ασχοληθούν.

      Ιατρικέςυπηρεσίες

       

      ειστε ήδη θεσσαλονικη ? σε ποιον γιατρο?

      4 ώρες πρίν, Kroketa είπε:

      Καλησπέρα σε όλες! ❤️

      Είμαι καινούρια στο forum και, επειδή δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη ακόμα, ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα.

      Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου ιστορία. Όχι γιατί έχει ακόμα το πολυπόθητο happy end, αλλά γιατί θέλω να δώσω λίγο κουράγιο σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί να αποκτήσει το μωράκι της και νιώθει πως ο δρόμος είναι δύσκολος.

      Σήμερα είμαι 39 χρονών. Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε τις προσπάθειες τον Οκτώβριο του 2024. Το πρώτο θετικό τεστ ήρθε σχεδόν αμέσως, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη! Δυστυχώς, όμως, η εγκυμοσύνη παλινδρόμησε στις 5 εβδομάδες.

      Έναν μήνα αργότερα έμεινα ξανά έγκυος. Αυτή τη φορά η χαρά συνοδευόταν από πολύ άγχος, καθώς η πρώτη απώλεια ήταν ακόμα νωπή. Παρ’ όλα αυτά, η ευτυχία που νιώθαμε και οι δύο ήταν μεγαλύτερη από τον φόβο.

      Στην 6η εβδομάδα είδα αίμα. Θυμάμαι να σκέφτομαι πως δεν αντέχω να ζήσω ξανά το ίδιο. Τελικά, η διάγνωση ήταν εξωμήτρια κύηση στην αριστερή σάλπιγγα. Χρειάστηκε χειρουργείο και αφαίρεση της σάλπιγγας, μαζί με το μωράκι μας.

      Η ανάρρωση ήταν δύσκολη, κυρίως ψυχολογικά. Ένιωθα πως χρειαζόμουν χρόνο. Χρόνο για μένα, για τον άντρα μου, για τη σχέση μας, για να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Και αυτό ακριβώς έκανα!

      Ταξίδια, βόλτες, έξοδοι, ποτά, γέλια και καλοπέραση! Αποφάσισα να χαρώ τη ζωή μου, γιατί, όσο κι αν πονούσα, η ζωή συνέχιζε να έχει όμορφες στιγμές που δεν ήθελα να χάσω.

      Ο καιρός πέρασε και τον Νοέμβριο του 2025 αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε ξανά.

      Και πάλι θετικό τεστ! Και πάλι χαρά! Αυτή τη φορά σκεφτόμουν: «Τι μπορεί πια να πάει στραβά; Δεν γίνεται να είμαι τόσο άτυχη!».

      Κι όμως…

      Στην 6η εβδομάδα, ξανά αίμα. Ξανά αγωνία. Ξανά φόβος. Ξανά θυμός. Όλα τα συναισθήματα που πίστευα πως είχα αφήσει πίσω μου επέστρεψαν μέσα σε μια στιγμή.

      Και τότε, κορίτσια μου, τράβηξα το λαχείο. Το ένα στις 30.000.

      Ετερότοπη κύηση.

      Δίδυμη εγκυμοσύνη. Ένα μωράκι μέσα στη μήτρα και ένα δεύτερο στη δεξιά σάλπιγγα.

      Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα, αφού στον υπέρηχο είχε ήδη φανεί ο ενδομήτριος σάκος.

      Έφτασα στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους και αιμορραγία. Η δεξιά σάλπιγγα είχε υποστεί ρήξη και είχα εσωτερική αιμορραγία.

      Φοβήθηκα πολύ. Έκλαψα πολύ. Δεν ήξερα τι θα μου ξημέρωνε.

      Δυστυχώς, ούτε το μωράκι που βρισκόταν μέσα στη μήτρα τα κατάφερε.

      Ξύπνησα από το χειρουργείο χωρίς τα μωράκια μου και χωρίς καμία από τις δύο σάλπιγγες.

      Σωματικά, ευτυχώς, ανάρρωσα γρήγορα. Ψυχολογικά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εμφανίστηκαν κρίσεις πανικού και κατάλαβα πως χρειαζόμουν βοήθεια. Απευθύνθηκα σε ειδικό, ακολούθησα θεραπεία και πήρα φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψα πριν από λίγες εβδομάδες.

      Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο. Αλλά σιγά σιγά άρχισα να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου.

      Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα.

      Χωρίς σάλπιγγες, η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι πλέον ο μοναδικός μας δρόμος.

      «Μην καθυστερείς», μου είπε ο γιατρός. «Με ΑΜΗ 0,46 δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ».

      Και δεν θα περιμένω!

      Αύριο ξεκινάω τα φάρμακα της διέγερσης.

      Στα 39 μου, με χαμηλή ωοθηκική εφεδρεία, τρεις εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν, δύο χειρουργεία και πολλές δύσκολες στιγμές στην πλάτη μου, είμαι εδώ. Όρθια. Αισιόδοξη. Και έτοιμη να προσπαθήσω ξανά.

      Δεν ξέρω πόσα ωάρια θα καταφέρουμε να πάρουμε. Δεν ξέρω πόσα εμπόδια μπορεί να συναντήσουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.

      Ξέρω όμως πως δεν έχω χάσει την πίστη μου.

      Πιστεύω στο σώμα μου. Πιστεύω στην επιστήμη. Πιστεύω στον γιατρό μου. Και πάνω απ’ όλα πιστεύω πως αξίζει να προσπαθήσω.

      Ελπίζω να τα καταφέρω. Και βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

      Ίσως ο δρόμος να είναι δύσκολος. Ίσως χρειαστεί να περπατήσω λίγο παραπάνω από άλλες γυναίκες για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι. Αλλά θα τον περπατήσω!

      Κορίτσια μου, αν κάτι θέλω να κρατήσετε από την ιστορία μου, είναι πως καμία μας δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό.

      Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λυγίσει, να κλάψει, να θυμώσει, να κουραστεί. Δεν χρειάζεται να είμαστε δυνατές κάθε μέρα. Αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε, να γελάτε, να αγαπάτε και να χαίρεστε όλα τα υπόλοιπα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

      Η ζωή μας δεν αρχίζει τη μέρα που θα κρατήσουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας. Η ζωή μας συμβαίνει και τώρα. Και αξίζει να τη ζούμε!

      Εύχομαι ολόψυχα σε καθεμία από εσάς να αποκτήσει το μωράκι που τόσο λαχταρά. Να γεμίσουν οι αγκαλιές σας και τα σπίτια σας με παιδικά γελάκια.

      Κι εγώ ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω εδώ και να σας γράψω πως, τελικά, ήρθε και το δικό μας θαύμα. 

      Μέχρι τότε, συνεχίζουμε με πίστη, ελπίδα και αγάπη!

      Συγγνώμη για το τεράστιο σεντόνι! Ήθελα απλώς να τα πω κάπου που ξέρω πως θα με καταλάβουν. 

      Σου εύχομαι να πανε όλα καλα .Μέσα απο την ψυχη μου. 

      • Ευχή 1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν
Σχετικα με το θηλασμο αυτο εχω ακουσει κι εγω.Τα αυτοκολλητα απο που τα πηρες?Θελω κι εγω να παραγγειλω απο το amazon αλλα δεν ξερω πως.Μπηκα στη σελιδα αλλα πρεπει να τα παραγγειλω απο την ξενη ιστοσελιδα?

Εγώ τα πήρα από εδώ:

http://www.ebay.co.uk/sch/carbonfibre888/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=25&_trksid=p3984.m1439.l2654

Ήρθαν σε 1-2 εβδομάδες και μπορείς να πληρώσεις με paypal που σίγουρα βολεύει! Είναι πάρα πολύ φθηνά πάντως! Και έχουν φοβερά σχέδια. Χρειάζεσαι λογαριασμό ebay και λογαριασμό paypal(κάνει 3 μέρες να εγκρίνει την πιστωτική σου) αν δεν έχεις ήδη. Από εκεί και πέρα είναι πανεύκολο. Απλά ζητάς από τον πωλητή να σου κάνει combined postage για να σου έρθουν και πιο φτηνά τα μεταφορικά. Εγώ παρέλαβα κύλινδρο που έιχε και τα τέσσερα αυτοκόλλητα μέσα και δεν είχαν πάθει τίποτα!


ugW3p2.png

zPYnp2.png


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκαν
Ειχε μπλοκαρει αλλα νομιζω και προχτες ετσι ηταν.Μου εσπασε τα νευρα:evil::evil:

Τα ιδια πολυ ψιλα ρε παιδι μου γι αυτο!!Δεν θα επρεπε να ηταν σαν...τα καλυμματα που βαζουμε στις καρεκλες με τα κορδονακια?Δεν ξερω!!Κι εγω βρηκα ασορτι παπλωμα.Ειδα και καθισματα αυτοκινητου αλλα ρε κοριτσια ποσο καλα μπορει να ειναι????Βεβαια ειναι της chicco,ferrari και της fisher price.Τι λες?Απο μπεμπιλινα τι θα παρεις?

Εγω πάνες για αρχη παρήγγειλα απο amazon κάποιες nature babycare και έχω αγοράσει υφασμάτινες για να ξεκινήσω.. Και επίσης αυτοκόλλητα τοίχου πήρα απο amazon της fisher price τα ζωάκια. Όμως πολύ ωραία είναι και αυτά που έβαλε η irene myl, ετσι μου ρχεται να πάρω και απο αυτά..

Δημοσιεύτηκαν
Εγω πάνες για αρχη παρήγγειλα απο amazon κάποιες nature babycare και έχω αγοράσει υφασμάτινες για να ξεκινήσω.. Και επίσης αυτοκόλλητα τοίχου πήρα απο amazon της fisher price τα ζωάκια. Όμως πολύ ωραία είναι και αυτά που έβαλε η irene myl, ετσι μου ρχεται να πάρω και απο αυτά..

Πήρες απόφαση για υφασμάτινες,ε; Κι εγώ το σκεφτόμουν κάποια εποχή... Δεν νομίζω όμως ότι μέσα στο κατάνυχτο θα έχω την υπομονή να ασχολούμαι με αυτό. Σίγουρα είναι πιο υγιεινές και οικολογικές, αλλά....


ugW3p2.png

zPYnp2.png

Δημοσιεύτηκαν
Εγώ τα πήρα από εδώ:

http://www.ebay.co.uk/sch/carbonfibre888/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=25&_trksid=p3984.m1439.l2654

Ήρθαν σε 1-2 εβδομάδες και μπορείς να πληρώσεις με paypal που σίγουρα βολεύει! Είναι πάρα πολύ φθηνά πάντως! Και έχουν φοβερά σχέδια. Χρειάζεσαι λογαριασμό ebay και λογαριασμό paypal(κάνει 3 μέρες να εγκρίνει την πιστωτική σου) αν δεν έχεις ήδη. Από εκεί και πέρα είναι πανεύκολο. Απλά ζητάς από τον πωλητή να σου κάνει combined postage για να σου έρθουν και πιο φτηνά τα μεταφορικά. Εγώ παρέλαβα κύλινδρο που έιχε και τα τέσσερα αυτοκόλλητα μέσα και δεν είχαν πάθει τίποτα!

Καλημερα irene .Τα pampers εννουσα πως θα τα παραγγειλω.

Δημοσιεύτηκαν

κοριτσακια μου γλυκα καλημερα!!

δυστυχως δεν ειχα χρονο αυτες τις μερες να σας διαβασω.

ευχομαι σε ολες καλο πασχα κ καλη ανασταση!!!ευχομαι επεισης σε λιγο καιρο να γεννησουμε με το καλο κ να εχουμε τα θαυματακια μας υγειοι συην αγκαλια μας!!!να περασετε υπεροχα

σας φιλω γλυκα κ τα λεμε μετα την δευτερα παλι!!!


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν

Γεια σε ολες!!!

Ειχε θεμα η σελιδα τις προηγουμενες μερες ε??

Δε πειραζει, ξανα εδω ειμαστε!:P

Ευχομαι σε ολες καλη ανασταση,καλα να περασετε αυριο..και με το καλο ολες μας να αποκτησουμε γερα(και ευκολα) τα μωρακια μας!!

Σας φιλω!!


[sIGPIC][/sIGPIC]

Δημοσιεύτηκαν

Κοριτσάρες τι κάνετε? Ετοιμάζεστε???

Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες σας!!!

Να περάσετε όμορφα!!!

Και με το καλό σε όλες τα μωράκια μας!!!

Φιλάκια πολλά!

:D:D:D


55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png
Δημοσιεύτηκαν
Εγώ τα πήρα από εδώ:

http://www.ebay.co.uk/sch/carbonfibre888/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=25&_trksid=p3984.m1439.l2654

Ήρθαν σε 1-2 εβδομάδες και μπορείς να πληρώσεις με paypal που σίγουρα βολεύει! Είναι πάρα πολύ φθηνά πάντως! Και έχουν φοβερά σχέδια. Χρειάζεσαι λογαριασμό ebay και λογαριασμό paypal(κάνει 3 μέρες να εγκρίνει την πιστωτική σου) αν δεν έχεις ήδη. Από εκεί και πέρα είναι πανεύκολο. Απλά ζητάς από τον πωλητή να σου κάνει combined postage για να σου έρθουν και πιο φτηνά τα μεταφορικά. Εγώ παρέλαβα κύλινδρο που έιχε και τα τέσσερα αυτοκόλλητα μέσα και δεν είχαν πάθει τίποτα!

Μόλις παρηγγειλα 4 τέλεια αυτοκόλλητα απο το eBay!!

Πολυ όμορφα κ οικονομικά!!!

Τέλειο link και σούπερ ιδέα!!


cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια.Καλη ανασταση και καλα να περασετε.Με το καλο να κρατησουμε ολες σε λιγο καιρο τα αγγελουδια μας στην αγκαλια μας.Φιλακια πολλα!!!!Α!και καλο σουβλισμα!!!!!

Δημοσιεύτηκαν

Αληθως Ανεστη κοριτσακια!!!Να είμαστε όλες καλα και με το καλο σε λίγο καιρο με τα μπεμπουλια αγκαλια!!!Να περάσετε καλα και όχι πολυ κούραση,ε;;;


cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Δημοσιεύτηκαν
Καλημερα irene .Τα pampers εννουσα πως θα τα παραγγειλω.

Ουπςςς, γράψε λάθος. Κάτσε να σου στείλω λινκ:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UTS8/ref=noref?ie=UTF8&s=drugstore&psc=1

Κάνεις εγγραφή στη σελίδα. Καταχωρείς την κάρτα σου. Γεμίζεις το καλάθάκι σου. Αν μαζέψεις παραγγελία άνω των 25 λιρών, έχεις επιλογή για τσάμπα μεταφορικά στα περισσότερα προϊόντα. Εγώ μόλις έδωσα άλλη μια παραγγελία. Και περιττό να σου πω ότι γίνεται χαμός από εκεί. Όταν πηγαίνω στο ταχυδρομείο να παραλάβω είναι φίσκα στα δέματα από αμαζον.


ugW3p2.png

zPYnp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Χρόνια πολλά σε όλες και στα μωράκια σας!!!! Ό,τι επιθυμείτε και πάνω απ'όλα υγεία και ευτυχία! Και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη - αυτό το εύχομαι και σε 'μένα!

Βρε κορίτσια, 3 μέρες τώρα, ξύπνάω, πίνω το γάλα μου με 2 φέτες τσουρέκι, και μετά από 1 ώρα με πιάνει μια φοβερή δύσπνοια! Μετά το μεσημέρι συνέρχομαι και είμαι πάλι στα φυσιολογικά μου. Δεν νοιώθω άλλη δυσφορία. Ούτε και ιδιαίτερα αγχωμένη. Παίζει να έχει κάτι το τσουρέκι και να μου το προκαλεί; Είναι σπιτικό πάντως... :(:(:(:(


ugW3p2.png

zPYnp2.png


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...