Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

οχι δεν θα εισαι κοριτσι μου. δες το απλα ως τροπο τωρα να καλυπτεις τα εξοδα των προσπαθειων σου. κι οταν με το καλο γινει το θαυματακι σου, επαναπροσδιορισε τις συνιστωσες στη ζωη σου, δως τους μια μουτζα και πηγαινε βρες κατι πιο ανθρωπινο. ναι μεν δεν θα εχεις το ιδιο εισοδημα πιθανοτατα, αλλα θα εχεις την ψυχικη σου ηρεμια και χρονο με την οικογενεια σου. δες τωρα τη δουλεια σου απλα ως μεσο να φτασεις στον αλλο σκοπο σου, το παιδι. στα λεω απο προσωπικη εμπειρια 😉

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλη την ομάδα…σας παρακολουθώ αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω.Χτυπησε ο άντρας μ την παρασκευή κ έσπασε δάχτυλο στο χέρι κ τώρα πρέπει να το χει δεμένο για ένα μήνα κ προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ μόνη μ μέχρι να έρθει ο αδερφός του κ η κοπέλα του να με βοηθήσουν με τα πιο βαριά.Δεν έχω ετοιμάσει τπτ κ η αλήθεια είναι ότι θέλω ν αρχίσω να τα χω έτοιμα σιγά σιγά.Οπως λέτε κ εσείς αν δεν βάλω εγώ το χέρι μου στην καθαριότητα κ το συμμάζεμα νιώθω ότι δν έχει γίνει τπτ.Σκεφτομαι ότι πρέπει ν στήσω το δωμάτιο,να φτιάξω τα ρούχα της μικρής από χειμερινά σε καλοκαιρινά…τα δικά μας…να δω από τα πρώτα μωρουδιακά τι θα με βολέψει να τα φρεσκάρω…να κατεβάσουμε λικνο κ ριλαξ από το πατάρι…γενικά μου φαίνονται πάρα πολλά αυτά που πρέπει ν γίνουν.😩😩😩

Με το καλό σ αυτές που ετοιμάζονται σύντομα να υποδεχτούν τα μωράκια τους να πάνε όλα υπέροχα!!!!

Για πιπίλες που λέτε είναι κ ποια εταιρεία θα ταιριάξει στο μωράκι.Παντως για όσες πρωτάρες σκοπεύετε να θηλάσετε αποκλειστικά μην δώσετε πιπίλα ή μπιμπερο μέχρι ν εδραιωθεί ο θηλασμός…δείτε πως θα πάει κ αν κάτι δεν πάει όπως το περιμένατε τότε προμηθευτείτε πιπίλες κ μπιμπερό.

Καλη συνέχεια σε όλους.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Efaki είπε:

Καλημέρα σε όλη την ομάδα…σας παρακολουθώ αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω.Χτυπησε ο άντρας μ την παρασκευή κ έσπασε δάχτυλο στο χέρι κ τώρα πρέπει να το χει δεμένο για ένα μήνα κ προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ μόνη μ μέχρι να έρθει ο αδερφός του κ η κοπέλα του να με βοηθήσουν με τα πιο βαριά.Δεν έχω ετοιμάσει τπτ κ η αλήθεια είναι ότι θέλω ν αρχίσω να τα χω έτοιμα σιγά σιγά.Οπως λέτε κ εσείς αν δεν βάλω εγώ το χέρι μου στην καθαριότητα κ το συμμάζεμα νιώθω ότι δν έχει γίνει τπτ.Σκεφτομαι ότι πρέπει ν στήσω το δωμάτιο,να φτιάξω τα ρούχα της μικρής από χειμερινά σε καλοκαιρινά…τα δικά μας…να δω από τα πρώτα μωρουδιακά τι θα με βολέψει να τα φρεσκάρω…να κατεβάσουμε λικνο κ ριλαξ από το πατάρι…γενικά μου φαίνονται πάρα πολλά αυτά που πρέπει ν γίνουν.😩😩😩

Με το καλό σ αυτές που ετοιμάζονται σύντομα να υποδεχτούν τα μωράκια τους να πάνε όλα υπέροχα!!!!

Για πιπίλες που λέτε είναι κ ποια εταιρεία θα ταιριάξει στο μωράκι.Παντως για όσες πρωτάρες σκοπεύετε να θηλάσετε αποκλειστικά μην δώσετε πιπίλα ή μπιμπερο μέχρι ν εδραιωθεί ο θηλασμός…δείτε πως θα πάει κ αν κάτι δεν πάει όπως το περιμένατε τότε προμηθευτείτε πιπίλες κ μπιμπερό.

Καλη συνέχεια σε όλους.

Περαστικά του βρε κορίτσι μου. Κάνε ότι μπορείς χωρίς να κουράζεσαι υπερβολικά και θα έρθει και η βοήθεια να τα κάνετε όλα. Τώρα έπεσαν όλα πάνω σου και σου φαίνονται βουνό.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο εγώ βρε κορίτσια .Οι θήκες της πιπίλας μπαίνουν στον αποστειρωτή κανονικά?

• Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Όχι τα άλατα δεν πειράζουν από μόνα τους απλά κάνουν κρουστά που συγκρατούν μικρόβια μέσα Κ κρατάνε Κ βρωμιά γι'αυτό κιόλας τα καθαρίζουμε .ο βραστηρας είναι πολύ δύσκολο να καθαριστεί οπότε είναι γενικά πιο εύκολο να χρησιμοποιείς μπρίκι. 

Με μακρια βουρτσα μια χαρα καθαριζεται ο βραστηρας. Με αυτη τη λογικη, να ξερες ποσα αλατα εχει μεσα το βιδωτο κομματακι της βρυσης. Αν το ανοιξεις μεχρι κ πετρες θα βρεις. Γενικα στην αθηνα τα αλατα ειναι ελαχιστα, με μια φορα την εβδομαδα καθαρισμα ο βραστηρας ειναι οκ. 
οπως βολευεται η καθεμια και ο,τι θεωρει πιο υγιεινο για το παιδι της. 

πρίν από 21 λεπτά , Angel-11 είπε:

Περαστικά του βρε κορίτσι μου. Κάνε ότι μπορείς χωρίς να κουράζεσαι υπερβολικά και θα έρθει και η βοήθεια να τα κάνετε όλα. Τώρα έπεσαν όλα πάνω σου και σου φαίνονται βουνό.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο εγώ βρε κορίτσια .Οι θήκες της πιπίλας μπαίνουν στον αποστειρωτή κανονικά?

Ναι βεβαια, αν ειναι πλαστικες. Πανω σε καθε θηκη οταν την αγοραζεις, γραφει αν μπαινει. Οι πλαστικες με υφασμα δεν μπαινουν παντως

15 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Θεσσαλονίκη είμαι κ όλα πάνε στο Ιπποκράτειο 

Α για θεσσαλονικη δεν ξερω. Καλυτερα δημοσιο τοτε να εισαι καλυμμενη για παν ενδεχομενο

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Sophie38 είπε:

Με μακρια βουρτσα μια χαρα καθαριζεται ο βραστηρας. Με αυτη τη λογικη, να ξερες ποσα αλατα εχει μεσα το βιδωτο κομματακι της βρυσης. Αν το ανοιξεις μεχρι κ πετρες θα βρεις. Γενικα στην αθηνα τα αλατα ειναι ελαχιστα, με μια φορα την εβδομαδα καθαρισμα ο βραστηρας ειναι οκ. 
οπως βολευεται η καθεμια και ο,τι θεωρει πιο υγιεινο για το παιδι της. 

Ναι βεβαια, αν ειναι πλαστικες. Πανω σε καθε θηκη οταν την αγοραζεις, γραφει αν μπαινει. Οι πλαστικες με υφασμα δεν μπαινουν παντως

Α για θεσσαλονικη δεν ξερω. Καλυτερα δημοσιο τοτε να εισαι καλυμμενη για παν ενδεχομενο

Ναι πλαστική είναι οπότε έντάξει .Απλά πέταξα τις συσκευασίες και δεν πρόσεξα καν αν έγραφε κάτι.Πάνω στη θήκη δεν έχει κάποιο σήμα πάντως λογικά θα είχε στη συσκευασία.

• Μου αρέσει 1

On 3/5/2025 at 4:36 ΜΜ, Αννούλαααα είπε:

Πότε υπολογίζεται? Ωραία θα ήταν...🤗

Χαχαχα μάλλον παρθένος είσαι... Εγώ είμαι καρκίνος με ωροσκόπο παρθένο κ με επηρεάζει στο φουλ...

Πότε έχεις γενέθλια δηλαδή...? Είσαι ίδιο ζώδιο με την κόρη μου..μ

Αχχχ ωραία ομάδα ακούγεται κ αυτή που λες... Εγώ τα έχω έτοιμα σχεδόν όλα... Αφήνω για το τέλος να στρώσω λίκνο κούνια... Την κουζίνα, αποστειρωτη κ μπουκάλια...να πάρω μερικές πιπίλες να έχω ...πάνες δεν έχω πάρει ακόμα...δεν ξέρω αν ξεχνάω κ τίποτα άλλο...

Babies are coming soon 🤰🏻🔜👣👣👣👶🏻          

@Sophie38 03/07 💙         

@Αννούλαααα 13/07 💙      

@Blue Velvet 12/07 💙      

@Eustathia 16/07 💜       

@Angel-11 16/06 💙   

@Elenaki2000 16/07  💙💙    

@Kate89 11/07 💙        

@MYRTO7 26/07  💙    

@Efaki 22/07 💜       

@Myrtoulita 16/07  💜    

@Κonstantina 18/07 💜      

@GiannisP. 19/07 💙    

@pasxalia90 12/07 💙    

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙    

@Alex@ 15/06 💜💜    

@kerasia93 15/07 💜    

@Eternity 28/07 💙     

@WomensPower 23/07 👶🏻surprise     

@MariaTzou 19/07 💜  

@Ellimn 02/08 💜 

Καλησπέρα σε όλους!! Υπολογίζω αρχές Ιουλίου 4-5 εκεί!! Όπως μου τα έχει πει!! Αν κι ο γιατρός δεν μου έχει πει συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά βάση των προηγούμενων εμπειριών μου και με αυτά πιο μοιραία έχει πει εκεί το υπολογίζω!! Εσύ;; @Αννούλαααα 

Κι εγώ ξεκίνησα ετοιμασίες!! Μου φαίνονται κι εμένα πολλα αυτά που πρέπει να γίνουν κι η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι!!😩 όσον αφορά τις πιπίλες κορίτσια μην τρελένεστε!! Εγώ θήλασα αποκλειστικά και τα 2 μου παιδιά!! Η μεγάλη μου κόρη σχεδόν από την πρώτη εβδομάδα έπιασε κατευθείαν πιπίλα και δεν την αποχωριζόταν με τίποτα!! Οι αγαπημένες της ήταν οι nuk!! Η μικρή μου πάλι τις είχα αγοράσει όλες τις μάρκες και δεν έπιασε ποτέ καμία!! Οπότε είναι καθαρά στο παιδί αν θα πιάσει πιπίλα ή ποια πιπίλα θα του ταιριάξει!! Και μεταξύ μας δεν πιστεύω βάση της δικιάς μου εμπειρίας ότι μπορεί ένα παιδί να πάθει σύγχυση θηλών λόγω της πιπίλας γιατί άλλο η πίπιλα από μόνη της σαν παρηγοριά κι άλλο η θηλή του μπιμπερό που το παιδί πίνει γάλα και κάποιο μπορεί να πίνει πιο ξεκούραστα από το μπιμπερό παρά από το στήθος και μετά να προτιμάει μπιμπερό αντί για στήθος!

• Μου αρέσει 2

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Πως είστε;έχω διαβασει τι έχετε πει και θέλω να πω για τον θηλασμό! 
Εγώ την κόρη μου την θήλασα σχεδόν 3 χρόνια(32μηνες για την ακρίβεια) είχε τις δυσκολίες του αλλά εντάξει.Προς το τέλος δεν άντεχα άλλο ήθελα να αποθηλασω και τελικά αυτό έγινε λόγους μήνες πριν κλείσει τα 3.ευτυχως δεν δυσκολεύτηκα καθόλου στην αρχή για να πιάσει ήταν τόσο έτοιμη.Βεβαια και οι μαίες ήταν πολύ βοηθητικές στην κλινική.Εγω να σκεφτείτε δεν είχα διαβασει τίποτα για τον θηλασμό δεν είχα ιδέα.Πιπιλα εμένα δεν πήρε ποτέ.ΕκΑνα κάποιες φορές προσπάθεια να της δώσω αλλά την έφτυνε όποτε το άφησα κιόλας μετά.Βεβαια τώρα στο δεύτερο δεν ξερω πως θα πάει θα δείξει.Θα ξεκινήσω με αποκλειστικό θηλασμό τουλάχιστον για αρχή και θα δούμε πως θα είναι αυτό το μπεμπέ.Θα αγοράσω και 2 πιπίλες να έχω και κάποια μπουκάλια να υπάρχουν γιατί τα είχα δώσει. Αποστειρωτη έχω όποτε οκ.

Σημερα είχα ραντεβού στην γυναικολόγο 29+1.Το μωρό συνεχίσει να είναι στην 98η θέση στις καμπύλες 😳 Το μετρησε 1760 γραμμάρια. Την Πέμπτη έχω κλείσει να πάω να κάνω και υπέρηχο 3D μπας και το δω γιατί τα δικά της μηχανήματα δεν είναι και τόσο καλά κάνει απλά μετρήσεις.Ελπιζω να έχει φύγει και το κομβιο αν και την τελευταία φορά που ρώτησα την γιατρό μου είπε πως αυτή δεν βλέπει κάτι.Θα πάμε για προγραμματισμένη καισαρική αρχές Ιουλίου αφού θα έχω κλείσει και τις 38 εβδομάδες.Ευχομαι όλα να είναι καλά!!!

Εγω με αγορές δεν έχω κάνει ακόμη τίποτα σχεδόν.Καποια ρουχαλάκια μόνο έχω πάρει και έχω και από το πρώτο. Το καρότσι,την καλαθουνα και το στρωματακι απο το λίκνο έχω πάει για βιολογικό να φρεσκαριστούν.

Για καρεκλάκι αυτοκινήτου δεν ξερω τι θα κάνω.Ακομη είμαι σε σκέψεις.Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το προηγούμενο αυγό της inglesina που ήταν δώρο με το καρότσι.Εχω παραγγείλει το μαξιλαράκι για το καρεκλάκι που έχουμε τώρα στην κόρη μου το οποίο γίνεται από βρέφος με αυτό το μαξιλάρι γιατί τώρα πήγαμε σε μεγαλύτερο.Απο υην άλλη όμως σκέφτομαι ότι αυτό δεν έχει Ηλιοπροστασία όπως τα αυγά γι αυτό είμαι σε σκέψη να αγοράσουμε αυγό.Θα δείξει! 
To sirona sX2 έχουμε της cybex.

Εχουμε να κάνουμε τρέλα πράγματα και εμείς από ετοιμασίες γιατί θα βάψουμε το σπίτι και περιμένουμε μια ντουλάπα που έχουμε παραγγείλει και θα έρθει τέλος Μαΐου.Μολις στήσουν την ντουλάπα τότε θα αρχίσω να πλένω τα μωρουδιακά και να τα βολεύω.

πρίν από 3 λεπτά , kerasia93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Πως είστε;έχω διαβασει τι έχετε πει και θέλω να πω για τον θηλασμό! 
Εγώ την κόρη μου την θήλασα σχεδόν 3 χρόνια(32μηνες για την ακρίβεια) είχε τις δυσκολίες του αλλά εντάξει.Προς το τέλος δεν άντεχα άλλο ήθελα να αποθηλασω και τελικά αυτό έγινε λόγους μήνες πριν κλείσει τα 3.ευτυχως δεν δυσκολεύτηκα καθόλου στην αρχή για να πιάσει ήταν τόσο έτοιμη.Βεβαια και οι μαίες ήταν πολύ βοηθητικές στην κλινική.Εγω να σκεφτείτε δεν είχα διαβασει τίποτα για τον θηλασμό δεν είχα ιδέα.Πιπιλα εμένα δεν πήρε ποτέ.ΕκΑνα κάποιες φορές προσπάθεια να της δώσω αλλά την έφτυνε όποτε το άφησα κιόλας μετά.Βεβαια τώρα στο δεύτερο δεν ξερω πως θα πάει θα δείξει.Θα ξεκινήσω με αποκλειστικό θηλασμό τουλάχιστον για αρχή και θα δούμε πως θα είναι αυτό το μπεμπέ.Θα αγοράσω και 2 πιπίλες να έχω και κάποια μπουκάλια να υπάρχουν γιατί τα είχα δώσει. Αποστειρωτη έχω όποτε οκ.

Σημερα είχα ραντεβού στην γυναικολόγο 29+1.Το μωρό συνεχίσει να είναι στην 98η θέση στις καμπύλες 😳 Το μετρησε 1760 γραμμάρια. Την Πέμπτη έχω κλείσει να πάω να κάνω και υπέρηχο 3D μπας και το δω γιατί τα δικά της μηχανήματα δεν είναι και τόσο καλά κάνει απλά μετρήσεις.Ελπιζω να έχει φύγει και το κομβιο αν και την τελευταία φορά που ρώτησα την γιατρό μου είπε πως αυτή δεν βλέπει κάτι.Θα πάμε για προγραμματισμένη καισαρική αρχές Ιουλίου αφού θα έχω κλείσει και τις 38 εβδομάδες.Ευχομαι όλα να είναι καλά!!!

Εγω με αγορές δεν έχω κάνει ακόμη τίποτα σχεδόν.Καποια ρουχαλάκια μόνο έχω πάρει και έχω και από το πρώτο. Το καρότσι,την καλαθουνα και το στρωματακι απο το λίκνο έχω πάει για βιολογικό να φρεσκαριστούν.

Για καρεκλάκι αυτοκινήτου δεν ξερω τι θα κάνω.Ακομη είμαι σε σκέψεις.Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το προηγούμενο αυγό της inglesina που ήταν δώρο με το καρότσι.Εχω παραγγείλει το μαξιλαράκι για το καρεκλάκι που έχουμε τώρα στην κόρη μου το οποίο γίνεται από βρέφος με αυτό το μαξιλάρι γιατί τώρα πήγαμε σε μεγαλύτερο.Απο υην άλλη όμως σκέφτομαι ότι αυτό δεν έχει Ηλιοπροστασία όπως τα αυγά γι αυτό είμαι σε σκέψη να αγοράσουμε αυγό.Θα δείξει! 
To sirona sX2 έχουμε της cybex.

Εχουμε να κάνουμε τρέλα πράγματα και εμείς από ετοιμασίες γιατί θα βάψουμε το σπίτι και περιμένουμε μια ντουλάπα που έχουμε παραγγείλει και θα έρθει τέλος Μαΐου.Μολις στήσουν την ντουλάπα τότε θα αρχίσω να πλένω τα μωρουδιακά και να τα βολεύω.

Κάλε σεντόνι ολόκληρο έγραψα 😅

• Μου αρέσει 2

vEsSp3.png 

2 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Ναι πλαστική είναι οπότε έντάξει .Απλά πέταξα τις συσκευασίες και δεν πρόσεξα καν αν έγραφε κάτι.Πάνω στη θήκη δεν έχει κάποιο σήμα πάντως λογικά θα είχε στη συσκευασία.

Δεν μπαινεις να δεις τη συσκευασια απο αλλες στο γκουγκλ;Για σιγουρια. Γιατι καποια πλαστικα δεν μπαινουν αποστειρωση. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Sophie38 είπε:

Δεν μπαινεις να δεις τη συσκευασια απο αλλες στο γκουγκλ;Για σιγουρια. Γιατι καποια πλαστικα δεν μπαινουν αποστειρωση. 

Όντως κάποιες δεν μπαίνουν! 
Θυμαμαι στην κλινική η διπλανή κοπέλα από μένα είχε δώσει τις πιπίλες για αποστείρωση και τις έβαλαν και τις θήκες και έλιωσαν.Εγω δεν θα τις έβαζα στον αποστειρωτη απλά σε βρασμένο νερό 

• Μου αρέσει 1

vEsSp3.png 

3 ώρες πρίν, Sophie38 είπε:

Το έψαξα αλλά δεν είδα κάτι.Διάβασα όμως σχόλια στο skroutz που έλεγαν ανθεκτικές σε αποστείρωση οπότε οκ.

πρίν από 50 λεπτά , Angel-11 είπε:

Το έψαξα αλλά δεν είδα κάτι.Διάβασα όμως σχόλια στο skroutz που έλεγαν ανθεκτικές σε αποστείρωση οπότε οκ.

Αν ειναι της mam  ξερω σιγουρα οτι μπαινουν αποστειρωση παντως

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Sophie38 είπε:

Αν ειναι της mam  ξερω σιγουρα οτι μπαινουν αποστειρωση παντως

Της kika boo είναι  στρόγγυλες με ζωάκια πάνω και κρεμιούνται και στο καρότσι. Δεν ξέρω αν κάποια έχει ίδιες. Θα δοκιμάσω τη μία και αν αντέξει όλα καλά 😂 

Βάλτε με κ εμένα στο πινακάκι @Αννούλααααβαλε 20/7 κ βλεπουμε.

Ποιες είναι από Θεσσαλονίκη?

Εγώ είμαι 26+2 σήμερα

Οι εξετάσεις μας όλες ήταν μια χαρά,από βδομάδα πάω κ για τη περιβόητη γλυκόζη!!

Ψήνεστε για ομάδα στο viber,insta?να τα λέμε πιο άμεσα?

Έκατσα σας διάβασα ένα γρήγορο πέρασμα!!!να πω στα κοριτσια που δεν είχαν αίσιο τέλος πως όλα θα έρθουν!!!!εύχομαι από τη καρδιά μου το καλύτερο σε όλες!!

@Farmakotriftena ευχομαι μεχρι να γεννησουμε να μας στειλεις νεα θετικη χοριακη!!🥰

Συγχωρεστε με δεν θυμάμαι ποιες άλλες ηταν!το ίδιο εύχομαι για όλες!!

Καλές τελειομηνες σε όλες εύχομαι!!με άψογα μωράκια!!

Από πράγματα δεν έχω ετοιμάσει τίποτα απολύτως σαν κλασική υδροχοος που πετάει τον αετό της!!!

Έχω βέβαια σχεδόν τα πάντα,καθότι είμαστε σε αναμονή του τρίτου απογόνου!!

Θα σημειώσω ελλείψεις σε αναλώσιμα περισσότερο!!

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα σε όλους 🩵 Τι ωραία που επιτέλους μυρισε καλοκαίρι!  Επιτέλους να μας φτιάξει κ λίγο το κέφι 🤎 σε άλλα νέα εχθές είχαμε έρθει με τον σύζυγο Αθήνα για το καθιερωμένο μας ραντεβού με τον γιατρό. Είμαι πολύ χαρούμενη! Είδαμε τα μωράκια μας , μετρήσαμε τράχηλο , μέτρησε το βάρος τους και τον είδα ικανοποιημένο!  Είμαι 30εβδ και τα μωράκια ζυγίζουν 1400 κ 1450 . Το μήκος τραχηλου είναι 33 ... 

Επίσης είδαμε και μουτράκι του ενός με τον 3d υπέρηχο.  Έκανε και γκριμάτσες 🫠🫠 έλιωσα σας λέω.... 

Κάναμε και κάτι τελευταίες αγορές σε ρουχα και τέλος! 

Τώρα ραντεβού πάλι σε 3 εβδομάδες ... ανυπομονώ 😍 

Εσείς πως είστε αγαπημένες μέλλουσες μανούλες 🫃🏼🫃🏼

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...