Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

Τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ ώρες ώρες αλήθεια έτσι μου ρχεται να πω στον γιατρό άστο θα πάω Ιαπωνία roadtrip ας κάνει καμία άλλη παιδί 🙈 αλλά δεν τολμάω να τα παρατήσω 😭

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Babies are coming soon 🤰🏻🔜👣👣👣👶🏻          

@Sophie38 03/07 💙         

@Αννούλαααα 13/07 💙      

@Blue Velvet 12/07 💙      

@Eustathia 16/07 💜       

@Angel-11 16/06 💙   

@Elenaki2000 16/07  💙💙    

@Kate89 11/07 💙        

@MYRTO7 26/07  💙    

@Efaki 22/07 💜       

@Myrtoulita 16/07  💜    

@Κonstantina 18/07 💜      

@GiannisP. 19/07 💙    

@pasxalia90 12/07 💙    

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙    

@Alex@ 15/06 💜💜    

@kerasia93 15/07 💜    

@Eternity 28/07 💙     

@WomensPower 23/07 👶🏻surprise     

@MariaTzou 19/07 💜   

@Foux 20/07

20 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα σε όλους!! Υπολογίζω αρχές Ιουλίου 4-5 εκεί!! Όπως μου τα έχει πει!! Αν κι ο γιατρός δεν μου έχει πει συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά βάση των προηγούμενων εμπειριών μου και με αυτά πιο μοιραία έχει πει εκεί το υπολογίζω!! Εσύ;; @Αννούλαααα 

Κι εγώ ξεκίνησα ετοιμασίες!! Μου φαίνονται κι εμένα πολλα αυτά που πρέπει να γίνουν κι η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι!!😩 όσον αφορά τις πιπίλες κορίτσια μην τρελένεστε!! Εγώ θήλασα αποκλειστικά και τα 2 μου παιδιά!! Η μεγάλη μου κόρη σχεδόν από την πρώτη εβδομάδα έπιασε κατευθείαν πιπίλα και δεν την αποχωριζόταν με τίποτα!! Οι αγαπημένες της ήταν οι nuk!! Η μικρή μου πάλι τις είχα αγοράσει όλες τις μάρκες και δεν έπιασε ποτέ καμία!! Οπότε είναι καθαρά στο παιδί αν θα πιάσει πιπίλα ή ποια πιπίλα θα του ταιριάξει!! Και μεταξύ μας δεν πιστεύω βάση της δικιάς μου εμπειρίας ότι μπορεί ένα παιδί να πάθει σύγχυση θηλών λόγω της πιπίλας γιατί άλλο η πίπιλα από μόνη της σαν παρηγοριά κι άλλο η θηλή του μπιμπερό που το παιδί πίνει γάλα και κάποιο μπορεί να πίνει πιο ξεκούραστα από το μπιμπερό παρά από το στήθος και μετά να προτιμάει μπιμπερό αντί για στήθος!

Εμείς θα μπούμε στις 38 εβδομάδες δηλαδή 29/06... Οπότε ίσως όταν βγω εγώ να μπαίνεις εσύ... Για να δούμε... Έτσι μου είπε τουλάχιστον ο γιατρός... 

Εγώ από χθες ξεκίνησα ινσουλίνη... Δεν την παλεύω άλλο ειλικρινά... Θέλω να φαωωωω....

@Foux κορίτσι μου με το καλό να έρθει το Μωρακι σου...

• Μου αρέσει 3

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Elenaki2000 είπε:

Καλημέρα σε όλους 🩵 Τι ωραία που επιτέλους μυρισε καλοκαίρι!  Επιτέλους να μας φτιάξει κ λίγο το κέφι 🤎 σε άλλα νέα εχθές είχαμε έρθει με τον σύζυγο Αθήνα για το καθιερωμένο μας ραντεβού με τον γιατρό. Είμαι πολύ χαρούμενη! Είδαμε τα μωράκια μας , μετρήσαμε τράχηλο , μέτρησε το βάρος τους και τον είδα ικανοποιημένο!  Είμαι 30εβδ και τα μωράκια ζυγίζουν 1400 κ 1450 . Το μήκος τραχηλου είναι 33 ... 

Επίσης είδαμε και μουτράκι του ενός με τον 3d υπέρηχο.  Έκανε και γκριμάτσες 🫠🫠 έλιωσα σας λέω.... 

Κάναμε και κάτι τελευταίες αγορές σε ρουχα και τέλος! 

Τώρα ραντεβού πάλι σε 3 εβδομάδες ... ανυπομονώ 😍 

Εσείς πως είστε αγαπημένες μέλλουσες μανούλες 🫃🏼🫃🏼

Λιώνω με διδυμομαμα!!!έχω κ εγώ αδερφούλες δίδυμες γεννήθηκαν από 2100 η καθεμία κ ήταν σούπερ!!

Υπέροχος κ ζηλευτος σύνδεσμος ειδικά όσο μεγαλώνουν 🥰

• Μου αρέσει 2

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...