Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ ώρες ώρες αλήθεια έτσι μου ρχεται να πω στον γιατρό άστο θα πάω Ιαπωνία roadtrip ας κάνει καμία άλλη παιδί 🙈 αλλά δεν τολμάω να τα παρατήσω 😭

Μου θυμίζεις εμένα που πρότεινε ο άντρας μου ταξίδι του μέλιτος στην Ασία και το μόνο που με κρατάει είναι ότι θα στοιχίσει όσο δύο ωοληψιες 😅 οριακά είμαι να πω φτάνει, αν δεν κάνουμε παιδί τουλάχιστον να ζήσουμε 

Εμβρυομεταφορα με βλαστοκυστη

Recommended Posts

Καλησπέρα σας...Πριν 7 ημέρες κάναμε εμβρυομεταφορα.Μια βλαστοκυστη  άριστη μας ειπαν.Μου είπαν από το κέντρο να κάνω τεστ χοριακης την 10η ημέρα. Εγω έκανα σήμερα ένα τεστ εγκυμοσύνης (7η ημέρα) και ήταν αρνητικό.Υπαρχει πιθανότητα να είναι πολύ νωρίς και να μην δειχνει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 4/4/2025 at 10:50 ΜΜ, March είπε:

Καλησπέρα σας...Πριν 7 ημέρες κάναμε εμβρυομεταφορα.Μια βλαστοκυστη  άριστη μας ειπαν.Μου είπαν από το κέντρο να κάνω τεστ χοριακης την 10η ημέρα. Εγω έκανα σήμερα ένα τεστ εγκυμοσύνης (7η ημέρα) και ήταν αρνητικό.Υπαρχει πιθανότητα να είναι πολύ νωρίς και να μην δειχνει;

Καλησπέρα! Φυσικά και μπορεί να μην δείχνει ακόμα. Έτσι κι αλλιώς, τα τεστ εγκυμοσύνης, στο θετικό αποτέλεσμα είναι απολύτως έγκυρα. Στο αρνητικό, πολύ συχνά πέφτουν έξω. Ελπίζω να πάρεις μια καλή χοριακή!

2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Φυσικά και μπορεί να μην δείχνει ακόμα. Έτσι κι αλλιώς, τα τεστ εγκυμοσύνης, στο θετικό αποτέλεσμα είναι απολύτως έγκυρα. Στο αρνητικό, πολύ συχνά πέφτουν έξω.

2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Φυσικά και μπορεί να μην δείχνει ακόμα. Έτσι κι αλλιώς, τα τεστ εγκυμοσύνης, στο θετικό αποτέλεσμα είναι απολύτως έγκυρα. Στο αρνητικό, πολύ συχνά πέφτουν έξω. Ελπίζω να πάρεις μια καλή χοριακή!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση...Μακάρι αύριο να έχω μια θετική χοριακη γτ δεν κρύβω ότι απογοητεύτηκα λιγάκι.

• Ευχή 1

Δυστυχώς, η χοριακη ήταν αρνητική...Σκέφτομαι να κάνω την επόμενη εμβρυομεταφορα τον επόμενο μήνα,αλλά αυτή τη φορά να βάλω δυο εμβρυακια. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πήγε καλά στην 1η μας προσπάθεια δεδομενου ότι το εμβρυακι ήταν άριστο και με την μήτρα μου είναι όλα οκ. Ήμουν πολύ αγχωμενη βέβαια.Ισως να έπαιξε αυτό το ρόλο του.

πρίν από 44 λεπτά , March είπε:

Δυστυχώς, η χοριακη ήταν αρνητική...Σκέφτομαι να κάνω την επόμενη εμβρυομεταφορα τον επόμενο μήνα,αλλά αυτή τη φορά να βάλω δυο εμβρυακια. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πήγε καλά στην 1η μας προσπάθεια δεδομενου ότι το εμβρυακι ήταν άριστο και με την μήτρα μου είναι όλα οκ. Ήμουν πολύ αγχωμενη βέβαια.Ισως να έπαιξε αυτό το ρόλο του.

Κορίτσι μου μην κατηγορείς άδικα του εαυτο σου! Το άγχος δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο,ξέχασε το!Στην πρώτη μου εμβρυομεταφορά βάλαμε μια άριστη βλαστοκυστη 5ΑΑ,η μήτρα μου ήταν πεντακάθαρη και είχα μηδενική χοριακη.Η επόμενη πέτυχε και έκανα την κορούλα μου🥰 Θα τα καταφέρεις σίγουρα,είναι θέμα χρόνου❤️🥰

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

On 8/4/2025 at 11:20 ΜΜ, Blue Velvet είπε:

Κορίτσι μου μην κατηγορείς άδικα του εαυτο σου! Το άγχος δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο,ξέχασε το!Στην πρώτη μου εμβρυομεταφορά βάλαμε μια άριστη βλαστοκυστη 5ΑΑ,η μήτρα μου ήταν πεντακάθαρη και είχα μηδενική χοριακη.Η επόμενη πέτυχε και έκανα την κορούλα μου🥰 Θα τα καταφέρεις σίγουρα,είναι θέμα χρόνου❤️🥰

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και την θετική σου ενεργεια.Πραγματικα μου δίνει κουραγιο.Τωρα σκέφτομαι να κάνω πάλι εμβρυομεταφορα τέλος του μήνα αλλά αυτή τη φορά σε φυσικό κύκλο και να βάλω δυο εμβρυακια.Αυτη τη φορά βέβαια θα βάλουμε 2 μέτριες βλαστοκυστες. Μακάρι να πάνε όλα καλά,γτ δεν θα αντέξω και άλλη αποτυχία.Θεωρητικα είναι όλα είναι οκ στον οργανισμό μου,αλλά το αποτέλεσμα της πρώτης προσπάθειας δεν με δικαίωσε.

Just now, March είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και την θετική σου ενεργεια.Πραγματικα μου δίνει κουραγιο.Τωρα σκέφτομαι να κάνω πάλι εμβρυομεταφορα τέλος του μήνα αλλά αυτή τη φορά σε φυσικό κύκλο και να βάλω δυο εμβρυακια.Αυτη τη φορά βέβαια θα βάλουμε 2 μέτριες βλαστοκυστες. Μακάρι να πάνε όλα καλά,γτ δεν θα αντέξω και άλλη αποτυχία.Θεωρητικα είναι όλα είναι οκ στον οργανισμό μου,αλλά το αποτέλεσμα της πρώτης προσπάθειας δεν με δικαίωσε.

Να σου ζήσει η κορούλα σου και να είναι πάντα ευτυχισμένη,τυχερή και υγιής στη ζωουλα της...♥️ Στο εύχομαι από καρδιάς.

• Ευχή 1

πρίν από 7 λεπτά , March είπε:

Να σου ζήσει η κορούλα σου και να είναι πάντα ευτυχισμένη,τυχερή και υγιής στη ζωουλα της...♥️ Στο εύχομαι από καρδιάς.

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Θα δεις που σε λίγο καιρό θα κρατάς και εσύ το μωράκι σου αγκαλιά ❤️ Ειδικά αν βάλεις δύο,έχεις σίγουρα περισσότερες πιθανότητες 🥰 καλή επιτυχία ❤️ 

13 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Θα δεις που σε λίγο καιρό θα κρατάς και εσύ το μωράκι σου αγκαλιά ❤️ Ειδικά αν βάλεις δύο,έχεις σίγουρα περισσότερες πιθανότητες 🥰 καλή επιτυχία ❤️ 

Μακαρι να πάνε όλα καλά...Είμαι λίγο πιο αγχωμενη γιατι θα γίνει σε φυσικό κύκλο,αλλά το γεγονός ότι θα βάλω δυο κάπως με καθησυχάζει.Μακαρι να βοηθήσει και η Παναγίτσα να πάνε όλα κατ' ευχήν.

• 2 εβδομάδες μετά...
On 8/4/2025 at 10:32 ΜΜ, March είπε:

Ότι καλύτερο σου εύχομαι. Δεν υπάρχει λόγος να κατηγορεις τον εαυτό σου. Ο παράγοντας τύχης υπάρχει πάντα και δεν είναι κάτι που μπορούμε να ελέγξουμε. 

Εγώ θα συμβούλευα τουλάχιστον για μερικές μέρες πριν την εμβρυομεταφορα και μέχρι να πάρεις τα αποτελέσματα να κόψεις τη γλουτένη και τη ζάχαρη. 

Εγώ ξεκινάω διαδικασίες το Μάιο και προσεχω πολύ τη διατροφή μου. Η γιατρός μου λέει ότι είναι πολύ σημαντικό και το λένε και άλλοι γιατροί από όσο διαβάσει. 

Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά.

On 8/4/2025 at 11:20 ΜΜ, Blue Velvet είπε:

Αν επιτρέπεται στην επόμενη προσπάθεια που τα κατάφερες τι βλαστοκυστη ηταν ?ήταν ξανά άριστη?

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Hopefully_soon είπε:

Αν επιτρέπεται στην επόμενη προσπάθεια που τα κατάφερες τι βλαστοκυστη ηταν ?ήταν ξανά άριστη?

Στην επόμενη προσπάθεια βάλαμε δύο μαζί,άριστης ποιότητας.Η μία παλινδρομησε και η άλλη προχώρησε και έκανα την κόρη μου 😊 Καλή επιτυχία 🥰 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Στην επόμενη προσπάθεια βάλαμε δύο μαζί,άριστης ποιότητας.Η μία παλινδρομησε και η άλλη προχώρησε και έκανα την κόρη μου 😊 Καλή επιτυχία 🥰 

Ευχαριστώ πολύ, δηλαδή συνολικά είχε 3 βλαστοκυστες 5ΑΑ?

πρίν από 58 λεπτά , Hopefully_soon είπε:

Ευχαριστώ πολύ, δηλαδή συνολικά είχε 3 βλαστοκυστες 5ΑΑ?

Σε σύνολο είχα από δύο ωοληψιες 7 βλαστοκυστες 5ΑΑ Κ 5ΒΑ,δε θυμάμαι ακριβώς.Η πρώτη έδωσε μηδενική χοριακη οι άλλες δύο μια παλινδρομη και την κόρη μου,η επόμενη ήταν βιοχημική και μετά βάλαμε πάλι άλλες δύο και τώρα είμαι έγκυος σε ένα μωράκι στον 7ο μήνα. Μου έμεινε μια ακόμη 5ΑΑ κ ίσως τη βάλω σε κάνα δυο χρόνια. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Σε σύνολο είχα από δύο ωοληψιες 7 βλαστοκυστες 5ΑΑ Κ 5ΒΑ,δε θυμάμαι ακριβώς.Η πρώτη έδωσε μηδενική χοριακη οι άλλες δύο μια παλινδρομη και την κόρη μου,η επόμενη ήταν βιοχημική και μετά βάλαμε πάλι άλλες δύο και τώρα είμαι έγκυος σε ένα μωράκι στον 7ο μήνα. Μου έμεινε μια ακόμη 5ΑΑ κ ίσως τη βάλω σε κάνα δυο χρόνια. 

Με το καλό, καλή λευτεριά σου εύχομαι❤️!!!!!!καταλαβαινω οτι δεν εψει τοση σημασια τελικα η αξιολογηση ......δεν απεχει πολυ το ΑΑ απ το ΑΒ ...εγώ από μια ωοληψια εχω 4 βλαστοκυστες: 1 5ΑΑ, 2 5ΑΒ ΚΑΙ 1 5ΒΒ....φοβάμαι πολύ τα επίπεδα του ζαχαρου μου για την καλή έκβαση της....έκανα πριν λίγες μέρες εξέταση και μου βγήκε 90 ....και σε ούτε ένα μήνα θα πάω για την εμβρυομεταφορα...

• Μπερδεμένη/-ος 1

2 ώρες πρίν, Hopefully_soon είπε:

Με το καλό, καλή λευτεριά σου εύχομαι❤️!!!!!!καταλαβαινω οτι δεν εψει τοση σημασια τελικα η αξιολογηση ......δεν απεχει πολυ το ΑΑ απ το ΑΒ ...εγώ από μια ωοληψια εχω 4 βλαστοκυστες: 1 5ΑΑ, 2 5ΑΒ ΚΑΙ 1 5ΒΒ....φοβάμαι πολύ τα επίπεδα του ζαχαρου μου για την καλή έκβαση της....έκανα πριν λίγες μέρες εξέταση και μου βγήκε 90 ....και σε ούτε ένα μήνα θα πάω για την εμβρυομεταφορα...

Ευχαριστώ πολύ,εύχομαι και σε σένα να γίνεις μανούλα πολύ σύντομα❤️

Η αξιολόγηση παίζει ρόλο,δλδ όσο καλύτερη ποιότητα,τοσο περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις εγκυμοσύνη,απλά δεν σου εγγυάται ότι θα είναι τελειομηνη.Απο κει και πέρα έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και το ζάχαρο σου είναι μια χαρά,δεν βλέπω λόγο να ανησυχείς😊

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...