Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Εννοείτε συμφωνώ αλλά στο μεγαλύτερο ποσοστό χτυπάει καμπανάκι η γλυκοζιωμενη,εμένα ο εξωσωματιστης Μ είχε πει επειδή είχα 4.9 δεν υπάρχει λόγος για καμπύλη ζαχάρου,πάνα από 5 συνήθως προτείνουν ,εγώ είχα κολλήσει και τελικά έκανα ,89 ,110,65 ,γελούσαν και οι δύο .αλλά εμένα μου έφυγε από το μυαλό 

Για αυτό έγραψα πως η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα από όλες μας εδώ μέσα,τώρα το αν θα πω κάτι εγώ ή κάποια είναι οι εμπειρίες που μοιραζόμαστε!Ευχομαι κορίτσι μου να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς 🌹

Εμβρυομεταφορα με βλαστοκυστη

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, alma. είπε:

Καλημέρα!! Είναι κάποιο κοπελα που προετοιμάζεται για ετ; Μου ήρθε σήμερα η περίοδος. Θα μιλήσω το απόγευμα με τον γιατρό και αν μου δώσει το οκ ξεκινάω και εγώ. 

Καλησπέρα κορίτσι μου εγώ θα κάνω την τρίτη που μας ερχεται.σημερα πήγα έκανα υπέρηχο κ ορμονολογικές κ όλα μια χαρά .με το καλό κ καλή μας επιτυχία ❤️

• Καλή τύχη! 3

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλά αποτελέσματα! Από συμπτώματα πως είσαι; Εγώ είχα πονάκια τις 2 πρώτες μέρες και μετά τίποτα 

Πονάκια και εγώ όπως και πολύ φούσκωμα αλλά θεωρώ ότι είναι από τα φάρμακα. Μου είπε η αίμα χθες να παίρνω και δεύτερη ένεση prolutex μετά από μέτρηση προγεστερονης που έκανα. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει. Δεν θα κάνεις τεστ το Σάββατο λες;

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...