Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η στάση ύπνου ξυπνάω κάθε δυο ώρες γιατί κάτι θυμάμαι παίζει; Γιατί εγώ αυτό παθαίνω! Δεν ηρεμώ με τίποτα, πήγα σε μάθημα γιόγκα για γονιμότητα και έφυγα με περισσότερα νεύρα απ ότι πήγα! Υποτίθεται θα χαλάρωνα τρομάρα μου. Εμένα ένα πράγμα με ηρεμεί, το αεροπλάνο, από την στιγμή της απογείωσης. Τότε απλά κοιμάμαι σαν μωράκι. Είναι ο θόρυβος μου έχουν πει. Αλλά που λεφτά για αεροπλάνα τώρα, κάτσε στα αυγά σου όπως είσαι θα μου πείτε. Είναι εποχή μας τώρα βρε κορίτσια, πάντα τέτοιο μήνα πηγαίναμε ένα ταξιδάκι και με έχει πιάσει μια καταθλιψαρα φουλ. Πρέπει να πάω κ σε ένα γάμο που η κοπέλα είναι έγκυος και δεν θέλω καν να πάω! Παρακαλάω μήπως μου έρθει περίοδος νωρίτερα να αρχίσω την διέγερση να την γλιτώσω αλλά 25η ημέρα δεν μου έχει έρθει ποτέ περίοδος 😭

Τι κύκλο έχεις κορίτσι μου ??? Ίσως και την γλιτώσεις αν είσαι 28 με 30 μέρες χαχαχα

• Χαχα 1

Εμβρυομεταφορα με βλαστοκυστη

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, alma. είπε:

Καλημέρα!! Είναι κάποιο κοπελα που προετοιμάζεται για ετ; Μου ήρθε σήμερα η περίοδος. Θα μιλήσω το απόγευμα με τον γιατρό και αν μου δώσει το οκ ξεκινάω και εγώ. 

Καλησπέρα κορίτσι μου εγώ θα κάνω την τρίτη που μας ερχεται.σημερα πήγα έκανα υπέρηχο κ ορμονολογικές κ όλα μια χαρά .με το καλό κ καλή μας επιτυχία ❤️

• Καλή τύχη! 3

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλά αποτελέσματα! Από συμπτώματα πως είσαι; Εγώ είχα πονάκια τις 2 πρώτες μέρες και μετά τίποτα 

Πονάκια και εγώ όπως και πολύ φούσκωμα αλλά θεωρώ ότι είναι από τα φάρμακα. Μου είπε η αίμα χθες να παίρνω και δεύτερη ένεση prolutex μετά από μέτρηση προγεστερονης που έκανα. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει. Δεν θα κάνεις τεστ το Σάββατο λες;

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...