Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Angel83 said:

Καλησπέρα, εγώ θα σου πω απλά τη δική μου εμπειρία από τον προεμφυτευτικο... Μετά από 5 αποτυχημένες έμβρυομεταφορες προχώρησα σε 2 ωοληψιες κ έστειλα για προεμφυτευτικο έλεγχο σε 2 δόσεις συνολικά 13 βλαστοκυστες (ετών 41), φρέσκες όχι κατεψυγμένες, σε κατεψυγμένες δε συστήνεται γενικα, αυτή τουλάχιστον είναι η θέση του δικού μου γιατρού. Από τις 13 βρέθηκαν 2 υγιείς, έχω βάλει τη μια κ σε λίγες μέρες μπαίνω στον 7ο. Δόξα το θεό όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Για μένα τουλάχιστον ο προεμφυτευτικος ήταν μονόδρομος κ μου έδωσε τη λύση μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες. Σκέψου σε πόσες ακόμη αποτυχημένες εμβρυομεταφορες θα προχωρούσα με τις 13 βλαστοκυστες, με ότι συνεπάγεται αυτό κατά βάση για τη ψυχολογία τη δική μου κ του συζυγου  μου. Οικονομικά δεν κέρδισα κάτι, αφού τα λεφτά ουσιαστικά από τις εμβρυομεταφορες τα έδωσα για τον προεμφυτευτικο. 

Πόσα χρήματα έδωσες για τις 13 βλαστοκυστες ?

1 hour ago, Bubble24 said:

Ο προεμφυτευτικός έχει αξία και νόημα όταν έχεις πολλές βλαστοκύστες (>5) και θέλεις να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Αν έχεις λίγές βλαστοκύστες ή οι δύσκολα φτιάχνεις καινούριες δεν αξίζει να κάνεις προεμφυτευτικό για τους λόγους που είπαν και τα άλλα κορίτσια. Προχώρησε σε ΕΤ (αυτό κάνω και εγώ και είμαι 46 λόγω δυσκολίας από ανδρικό παράγοντα). Αυτό προτείνουν και μεγάλα κέντρα εξωσωματικής στο εξωτερικό. Αν έχεις αρκετές σε βοηθάει να κάνεις τη βέλτιστη επιλογή και να αυξήσεις πολύ τις πιθανότητες βιώσιμης εγκυμοσύνης. Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν μειώνεται η πιθανότητα επιβίωσης των εμβρύων εφόσον τα εργαστήρια είναι καλά. Αν είσαι σε καλό εμβρυολογικό και έχεις πολλές θα σου πρότεινα να το κάνεις. Σχετικά με το κόστος, αν θυμάμαι καλά είναι κάπου 700 + 250 ανά έμβρυο, δλδ αν έχεις δύο έμβρυα 700+500 ευρώ.

Έκανες πολύ καλά!! Σε γλύτωσε από απίστευτη ταλαιπωρία και στεναχώρια. Στην περίπτωση όμως που σε μια κοπέλα μετά βίας προκύπτει μια βλαστοκύστη και υπάρχει σημαντική υπογονιμότητα η άμεση ΕΤ είναι μονόδρομος. 

Εμένα μου είπαν ότι πάει 180-200 η βλαστοκυστη δεν μου ζήτησαν συν 700.  Εγώ στην τελευταία διέγερση πήραμε 10 και είχαμε πολύ κακη γονιμοποίηση, γονιμοποιηθηκαν μόνο 3 από τα οποία τα δύο γίνανε βλαστοκυστες. Και τελικά βάλαμε μια γιατί η άλλη δεν άντεξε την απόψυξη. Ήταν βιοχημική. Αυτήν την φορά βλέπανε 8 την δεύτερη μέρα του κύκλου. Οπότε θα πω ότι δεν περιμένω πάνω από 5 βλαστοκυστες στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αν κάνω 2-3 βλαστοκυστες έχει νόημα να κάνω προεμφυτευτικο γιατί βάσει των λεγόμενων σας καταλαβαίνω ότι δεν έχει νόημα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν προτιθομαι να κάνω και άλλη διέγερση για να μαζέψω περισσότερα γιατί έχω κουραστεί πολύ και αν είναι να με ζορισει και άλλο μάλλον δεν θα κάνω παιδί.  Θα προσπαθήσω να υιοθετήσω. Μη σου πω πως αν παραζοριστω δεν θα κάνω και προεμφυτευτικο και αν κάτσει έκατσε. Στο κάτω κάτω ότι και να κάνεις πάντα υπάρχει ένα αλλά.

Προσπάθεια σύλληψης 2025

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Eirini98 είπε:

Περιμένω αύριο.. αλλά από σήμερα έκανε την εμφάνιση της με λίγο ροζ καφέ 🙄 οπότε αύριο θα έχω την κανονική ροή 🤷🏼‍♀️ 

εγώ κορίτσια καταλαβαίνω τη μερα ωορρηξίας γιατί πονάω,  αλλά δεν ξέρω μήπως να χρησιμοποιήσω και εγώ τεστ ωορρηξίας ..

Θα στο συνιστούσα..και γω έλεγα πως το καταλαβαίνω από τα υγρά αλλά τελικά παίζει το +- 1-3 μέρες...

Βέβαια, πολλοί λένε να μην το σκέφτεσαι καν και να χαλαρώσεις και απλά να έχεις επαφές..αλλά κι αυτό είναι εφικτό πιστεύετε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , alin είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Χριστός Ανέστη! 

Είμαστε και μεις στην προσπάθεια για 2ο μωράκι με δύο επαφές τις γόνιμες μέρες και βασικά τις δύο ημέρες που το τεστ ωορρηξίας έδειξε θετικό. 

(Δεν) Περιμένω περίοδο σε μια βδομάδα περίπου, αλλά δεν κρατιέται και ξέρω ότι αυτό δεν βοηθάει 🥲 

Βλέπω συμπτώματα, αλλά δεν ξέρω αν είναι επειδή έρχεται περίοδος ή αν έχει γίνει σύλληψη...

Χρόνια πολλά !!!

μήπως να κάνεις κρατηθείς  λίγες μερούλες για να το κάνεις .. ξέρω είναι βασανιστήριο!!!!😩

Μακάρι μακάρι να δεις θετικό το τεστακι…

Just now, alin είπε:

Θα στο συνιστούσα..και γω έλεγα πως το καταλαβαίνω από τα υγρά αλλά τελικά παίζει το +- 1-3 μέρες...

Βέβαια, πολλοί λένε να μην το σκέφτεσαι καν και να χαλαρώσεις και απλά να έχεις επαφές..αλλά κι αυτό είναι εφικτό πιστεύετε;

Για μένα νομίζω όχι … από τότε που το αποφασίσαμε 😂 αλλά η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να μην το έχω τόσο «αυτοσκοπό» …. 

πρίν από 1 λεπτό , Eirini98 είπε:

Χρόνια πολλά !!!

μήπως να κάνεις κρατηθείς  λίγες μερούλες για να το κάνεις .. ξέρω είναι βασανιστήριο!!!!😩

Μακάρι μακάρι να δεις θετικό το τεστακι…

Ναι, είπα να κρατηθώ έστω μέχρι 1-2 μέρες πριν...

Συνεχίζετε να έχετε βλέννα μετά την ωορρηξία κ πριν την περίοδο;

πρίν από 8 λεπτά , alin είπε:

Ναι, είπα να κρατηθώ έστω μέχρι 1-2 μέρες πριν...

Συνεχίζετε να έχετε βλέννα μετά την ωορρηξία κ πριν την περίοδο;

Εγώ για κάνα δυο μέρες μετά την ωορρηξία…

3 ώρες πρίν, Eirini98 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια ! 
Κι εγώ στις προσπάθειες για μωράκι !έφυγε η πρώτη , τώρα πάμε για τη δεύτερη προσπάθεια! 
Με το καλό να μας έρθει σύντομα εύχομαι!!! 

Κσλωσήρθες, εύχομαι σύντομα να έχεις θετικά αποτελέσματα!

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , SOPHIA_99 είπε:

Κσλωσήρθες, εύχομαι σύντομα να έχεις θετικά αποτελέσματα!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ !! Και σε εσένα το ίδιο εύχομαι !! 🩷 κορίτσια τα τεστακια  ωορρηξίας πωλούνται πολλά μαζί από ότι έχω καταλάβει εγώ η άσχετη σωστά ;;;; 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Eirini98 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ !! Και σε εσένα το ίδιο εύχομαι !! 🩷 κορίτσια τα τεστακια  ωορρηξίας πωλούνται πολλά μαζί από ότι έχω καταλάβει εγώ η άσχετη σωστά ;;;; 

Ναι, υπάρχουν σε συσκευασίες με διάφορες ποσότητες.

πρίν από 44 λεπτά , alin είπε:

Είμαστε και μεις στην προσπάθεια για 2ο μωράκι με δύο επαφές τις γόνιμες μέρες και βασικά τις δύο ημέρες που το τεστ ωορρηξίας έδειξε θετικό. 

(Δεν) Περιμένω περίοδο σε μια βδομάδα περίπου, αλλά δεν κρατιέται και ξέρω ότι αυτό δεν βοηθάει 🥲 

Βλέπω συμπτώματα, αλλά δεν ξέρω αν είναι επειδή έρχεται περίοδος ή αν έχει γίνει σύλληψη...

Καλησπέρα κορίτσι μου, εύχομαι να έχεις γρήγορα ευχάριστα νέα. Προσωπικά έχω πει και ελπίζω να το τηρήσω ότι τεστ θα γίνει μόνο σε περίπτωση καθυστέρησης. Όσο για τα συμπτώματα αυτής της φάσης είναι όντως λίγο μπέρδεμα.

Θα το πάρω να είμαστε πιο στοχευμένα .. κορίτσια από ότι είδα είμαστε όλες κοντά σε ηλικία ! Κι εγώ σε λίγες μέρες γίνομαι 27. Δεν πρέπει να αγχωνόμαστε .. όλα θα γίνουν .. απλά θέλει το χρόνο του κι αυτό ! Εγώ όσες περιπτώσεις έχω ακούσει είναι ελάχιστες με τις πρώτες πρώτες .. υπομονή και επιμονή ! 🩷

πρίν από 4 λεπτά , Eirini98 είπε:

Θα το πάρω να είμαστε πιο στοχευμένα .. κορίτσια από ότι είδα είμαστε όλες κοντά σε ηλικία ! Κι εγώ σε λίγες μέρες γίνομαι 27. Δεν πρέπει να αγχωνόμαστε .. όλα θα γίνουν .. απλά θέλει το χρόνο του κι αυτό ! Εγώ όσες περιπτώσεις έχω ακούσει είναι ελάχιστες με τις πρώτες πρώτες .. υπομονή και επιμονή ! 🩷

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για άγχος. Απλά την πρώτη φορά είναι πρωτόγνωρη η διαδικασία και είναι κάπως.

Διαφημίσεις

1 hour ago, Eirini98 είπε:

Περιμένω αύριο.. αλλά από σήμερα έκανε την εμφάνιση της με λίγο ροζ καφέ 🙄 οπότε αύριο θα έχω την κανονική ροή 🤷🏼‍♀️ 

εγώ κορίτσια καταλαβαίνω τη μερα ωορρηξίας γιατί πονάω,  αλλά δεν ξέρω μήπως να χρησιμοποιήσω και εγώ τεστ ωορρηξίας ..

Και εγώ.. αλλά είπα να τα δοκιμάσω για να επιβεβαιώσω πως όντως το τσιμπήματακι συμβαίνει την μέρα της ωορρηξίας. Καλή επιτυχία! Συνεχίζουμε δυναμικά! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , katekatekate είπε:

Και εγώ.. αλλά είπα να τα δοκιμάσω για να επιβεβαιώσω πως όντως το τσιμπήματακι συμβαίνει την μέρα της ωορρηξίας. Καλή επιτυχία! Συνεχίζουμε δυναμικά! 

Πως είσαι σήμερα; Είχες θετικό τεστ;         

1 hour ago, SOPHIA_99 είπε:

Πως είσαι σήμερα; Είχες θετικό τεστ;         

Πάλι αχνό. Ίδιας έντασης, ίσα ίσα που γίνεται αντιληπτό. Δοκιμάζω και αύριο. Εσύ; Πως είσαι; 

πρίν από 2 λεπτά , katekatekate είπε:

Πάλι αχνό. Ίδιας έντασης, ίσα ίσα που γίνεται αντιληπτό. Δοκιμάζω και αύριο. Εσύ; Πως είσαι; 

Σε φάση αναμονής πλέον αν και υπάρχουν μέρες μπροστά. Σχετικά καλά πήγε, θα μπορούσε και καλύτερα αλλά ok

2 ώρες πρίν, alin είπε:

Με το καλό! Εύχομαι καλά νέα!! Ποια είναι η εμπειρία σου από την πρώτη σου σύλληψη/προσπάθεια. Να σου ζήσει το μωράκι σου!! 🩷

2 ώρες πρίν, alin είπε:

Εγώ κορίτσια είναι ο πρώτος μήνας που τα χρησιμοποιώ. Αν και πιστεύω όταν υπάρχει σταθερός κύκλος και πόσο μάλλον όταν καταλαβαίνουμε την ωορρηξία και έχουμε επαφές τις κρίσιμες μέρες αυτό είναι αρκετό 

2 ώρες πρίν, Eirini98 είπε:

Εγώ αγόρασα της home test αν το λέω σωστά και είχε μέσα 10 τμχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...