Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

41 είμαι και προσπαθώ από τα 28 που παντρεύτηκα. Δεν πιστεύω ότι ήμουν τυχερή από τον περίγυρο μου γιατί πραγματικά δεν έχω τον τέλειο και καλό περίγυρο. Απλά τους δώσαμε να καταλάβουν εξ αρχής από τότε ότι εμείς εγώ δηλαδη και ο άντρας μου δεν θα ασχοληθούμε καν. Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση μας που και κάποιος να ρωτάτε στις αρχές απλά από το ύφος μας ήξερε ότι δεν θα ξαναρωτήσει. Αυτό προσπαθώ να πω. Συν ότι και κάποια στιγμή κάποια κοπέλα να προσπαθήσει πχ επιδεικτικά να κάνει επίδειξη μπροστά μου πχ χαιδεμα κοιλιά μπορώ να γίνω τόσο αδιαφορη σαν να μην βλέπω τι κάνεις οπότε νιώθανε ότι δεν πιάνει σε μένα και δεν το ξανακάνανε. Ποτε έγγυος φίλη μου δεν μου είπε πιάσε μου αυτό γιατί είναι βαρύ και να μου το επέβαλλε γιατί ήξερε εξ αρχής ότι θα φάει άκυρο. Ναι βοήθησα πολλές φίλες μου στις εγκυμοσύνες τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Προσπαθώ απλώς να σας δώσω μια άλλη οπτική του πως πρέπει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε όλα αυτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι αυτό και σου κάνουν.

Κορίτσια μου παρακολούθησα την συζήτηση σας ,εμένα προσωπικά η άποψη μου είναι μην ασχολείστε μην δίνετε σημασία στο τι λένε ο ένας και ο άλλος μην δίνετε σημασία στο τι κάνουν μπροστά σας ,γράψτε τους θα πονέσει περισσότερο,σωστή βάση στην ηρεμία σας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας ,τα λέω σε εσάς για να τα ακούω και εγώ χαχαχαχα

Μανουλες Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2025

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια❤️ αγοράκι έχω και μάλλον τώρα πάμε για το κορίτσακι γερό να είναι ότι και να είναι 🙏🏽 ήθελα να ρωτήσω νιώθατε κάτι τη 12η εβδομάδα; Στη δεύτερη αποβολή μου είχα δίδυμα και σταμάτησαν οι καρδούλες την 9η και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αγχώνομαι καθημερινά μέχρι τον επόμενο υπέρηχο 😞 Να ευχηθώ γερά μωράκια σε όλες μας 🙏🏽

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 69
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Titimou είπε:

Καλημέρα κορίτσια❤️ αγοράκι έχω και μάλλον τώρα πάμε για το κορίτσακι γερό να είναι ότι και να είναι 🙏🏽 ήθελα να ρωτήσω νιώθατε κάτι τη 12η εβδομάδα; Στη δεύτερη αποβολή μου είχα δίδυμα και σταμάτησαν οι καρδούλες την 9η και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αγχώνομαι καθημερινά μέχρι τον επόμενο υπέρηχο 😞 Να ευχηθώ γερά μωράκια σε όλες μας 🙏🏽

Ωχ λάθος νόμιζα διάβασα κορίτσι χίλια συγγνώμη 😞

Αααα σας είπαν και φύλο;;;σε ποια εβδομαδα το είδαν;;; Καλά εννοείται γερά να είναι τα παιδάκια μας🙏🙏🙏

Εγώ είμαι δέκατη σε αυτή την εγκυμοσύνη και είμαι χάλια από ναυτίες αλλά δεν νοιωθω ακόμα κλωτσιές αν αυτό εννοείς. Στις άλλες μου εγκυμοσύνες μετά την 15-16 εβδομάδα τις εννοιωθα.

• Μου αρέσει 2

Η πρώτη φορά ήταν τόσο ξέγνοιαστη που την αναπολώ ανίδεη με μηδέν άγχος ήμουν 😅 Μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί φοβάμαι και τη σκιά μ πλέον. Δεν μας είπαν αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι ανάμεσα στα ποδαράκια που συνήθως αν είναι αγόρι το βλέπεις🤭 δύσκολο με τις ναυτίες είχα λίγο στην αρχή αν παίρνεις προγεστερόνη ίσως σε επηρεάζει.Εγω το μόνο που έχω είναι κάτι πόνους περιόδου που μπορεί να είναι από το έντερο καμία φορά και πρησμένο στήθος το πρωί που ξυπνάω. Είμαι 11και4 αισίως🙏🏽

• Μου αρέσει 2

11 ώρες πρίν, Xara999 είπε:

Εμένα μου έχει δώσει φυλλικό, σίδηρο και μαγνήσιο. Το σιδηρο ήταν απαίσιο για μένα και τον είπα μου το άλλαξε . Πες τον γιατρό σου μήπως σου δώσει άλλο!

Ότι μου έχει δώσει του είχα πει εξαρχής σε χάπια και μου τα έδωσε σε χάπια…και ναι δυστυχώς τα πληρώνω όλα δεν γράφεται τίποτα..μόνο αυτό για την ναυτία που παίρνω κάνει 21 ευρώ φαντάσου…αλλά το ασβέστιο δυστυχώς δεν υπάρχει χάπι αλλά μασωμενο οπότε έχει χάλια γεύση..

5 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Καλημέρα! Εμένα μόνο φυλλικό μου έχει δώσει προς το παρόν λόγω ναυτίας και εμετών μου είπε δεν χρειάζεται κάτι άλλο από τον άλλο μήνα που θα ηρεμήσει το στομάχι μου. Οπότε μην ανησυχείς είναι λογικό βρε κορίτσι μου, εντωμεταξυ το σίδηρο υπάρχει και σε χάπι αλλά νομίζω δεν γράφεται πια και είναι ακριβό και υπάρχει μόνο αυτή η αηδία που γράφεται με το μπουκαλάκι. Εσύ ποιο παίρνεις;

Καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Να σου ζήσει και το κοριτσάκι σου ❤️ 

Τη Δευτέρα να μας γράψεις τα νέα σου, κι εγώ έχω το Σάββατο την αυχενική... Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας.

Παίρνω το microfer και ναι δεν γράφεται…τα πληρώνω όλα δυστυχώς…κορίτσια πολλά τα έξοδα..και τώρα θέλω και 500 ευρώ για το npt..

2 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Καλημέρα και από μένα εγώ φολικό ουτρο λόγω και της εξέτασης και αντιπηκτικες προληπτικά επειδή έκανα και στη κόρη μου λόγω εξωσωματικής

Αν όλα πάνε καλά την άλλη βδομάδα 16 θα ξεκινήσω ασβέστιο .

Σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα το άγχος μου έχει φτάσει ταβάνι μακάρι να είναι καλά το αγοράκι μου και να ηρεμήσω λίγο.

Κάντε μια προσευχή για μένα 

Όλα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι!!!!

Καλημέρα κορίτσια😍

σημερα έχουμε υπέρηχο να δούμε τον μπόμπιρα , ήθελα να σας ρωτήσω , αγχώνεστε και εσείς όταν έρχεται η ώρα ακόμα και απλού υπερήχου μέχρι να δείτε τα μωράκια σας ; Όλες τις μέρες μια χαρά , ε όταν έρχεται η στιγμή να πάω να τον δω , μέχρι μα δω κινήσεις και καρδιά φεύγει η ψυχή μου και έρχεται !!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Titimou είπε:

Η πρώτη φορά ήταν τόσο ξέγνοιαστη που την αναπολώ ανίδεη με μηδέν άγχος ήμουν 😅 Μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί φοβάμαι και τη σκιά μ πλέον. Δεν μας είπαν αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι ανάμεσα στα ποδαράκια που συνήθως αν είναι αγόρι το βλέπεις🤭 δύσκολο με τις ναυτίες είχα λίγο στην αρχή αν παίρνεις προγεστερόνη ίσως σε επηρεάζει.Εγω το μόνο που έχω είναι κάτι πόνους περιόδου που μπορεί να είναι από το έντερο καμία φορά και πρησμένο στήθος το πρωί που ξυπνάω. Είμαι 11και4 αισίως🙏🏽

Θυμησε μου πότε θα κάνεις αυχενική;;;έχεις κλείσει Ε; 

Με την πρώτη σου εγκυμοσύνη δεν είχαν δείξει κάτι οι εξετάσεις; Μετά το μάθατε; Το παιδάκι είναι καλά τώρα Ε; Αν θες λες εννοείται, αν δεν θες να το μοιραστείς σεβαστό.

Είναι καλό το πρησμένο στήθος σημαίνει ότι πάμε καλά🙏🙏

1 hour ago, Fofi! είπε:

Ότι μου έχει δώσει του είχα πει εξαρχής σε χάπια και μου τα έδωσε σε χάπια…και ναι δυστυχώς τα πληρώνω όλα δεν γράφεται τίποτα..μόνο αυτό για την ναυτία που παίρνω κάνει 21 ευρώ φαντάσου…αλλά το ασβέστιο δυστυχώς δεν υπάρχει χάπι αλλά μασωμενο οπότε έχει χάλια γεύση..

Παίρνω το microfer και ναι δεν γράφεται…τα πληρώνω όλα δυστυχώς…κορίτσια πολλά τα έξοδα..και τώρα θέλω και 500 ευρώ για το npt..

Όλα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι!!!!

Κορίτσι μου θύμισε μου έχεις κάνει αυχενικη;;;;γιατί θα κάνεις νιπτ;

πρίν από 54 λεπτά , Xara999 είπε:

Καλημέρα κορίτσια😍

σημερα έχουμε υπέρηχο να δούμε τον μπόμπιρα , ήθελα να σας ρωτήσω , αγχώνεστε και εσείς όταν έρχεται η ώρα ακόμα και απλού υπερήχου μέχρι να δείτε τα μωράκια σας ; Όλες τις μέρες μια χαρά , ε όταν έρχεται η στιγμή να πάω να τον δω , μέχρι μα δω κινήσεις και καρδιά φεύγει η ψυχή μου και έρχεται !!

Είναι η τέταρτη μου εγκυμοσύνη και αγχώνομαι σαν την πρώτη φορά. Μέχρι να πάμε και να κάτσω στο μηχάνημα λέω από μέσα μου το πάτερ ημών. Άστο.... Σε νοιωθω απόλυτα. Νομίζω όλες μας. Τα παιδιά με το που βλέπεις το θετικό τεστ είναι ευτυχία αλλά και άγχος το οποίο δεν φεύγει ποτέ. 

2 ώρες πρίν, Xara999 είπε:

Καλημέρα κορίτσια😍

Εννοείται πως και αγχώνομαι και ανυπομονώ..και αν έχει και καθυστέρηση ο γιατρός εκεί να δεις ένταση εγώ..

Just now, Fofi! είπε:

Εννοείται πως και αγχώνομαι και ανυπομονώ..και αν έχει και καθυστέρηση ο γιατρός εκεί να δεις ένταση εγώ..

Έχω ραντεβού στις 1 και περιμένω ακόμα , χαχαχαχ. Είμαι ψύχραιμη 🤣

• Χαχα 1

1 hour ago, Nikol85 είπε:

Θυμησε μου πότε θα κάνεις αυχενική;;;έχεις κλείσει Ε; 

Με την πρώτη σου εγκυμοσύνη δεν είχαν δείξει κάτι οι εξετάσεις; Μετά το μάθατε; Το παιδάκι είναι καλά τώρα Ε; Αν θες λες εννοείται, αν δεν θες να το μοιραστείς σεβαστό.

Είναι καλό το πρησμένο στήθος σημαίνει ότι πάμε καλά🙏🙏

Κορίτσι μου θύμισε μου έχεις κάνει αυχενικη;;;;γιατί θα κάνεις νιπτ;

Είναι η τέταρτη μου εγκυμοσύνη και αγχώνομαι σαν την πρώτη φορά. Μέχρι να πάμε και να κάτσω στο μηχάνημα λέω από μέσα μου το πάτερ ημών. Άστο.... Σε νοιωθω απόλυτα. Νομίζω όλες μας. Τα παιδιά με το που βλέπεις το θετικό τεστ είναι ευτυχία αλλά και άγχος το οποίο δεν φεύγει ποτέ. 

Έχω την άλλη πέμπτη αυχενική…και στο πρώτο παιδί είχα κάνει..δεν είναι υποχρεωτικό να κάνω απλά το έχει σαν τακτική ο γιατρός για να εξαντλήσουμε όλα τα ενδεχόμενα κάποιου συνδρόμου..και επειδή με ξέρει ότι είμαι και εγώ τρελή και του είπα ότι υπάρχει θέλω να το κάνω να είμαστε βέβαιοι έτσι και το κάνω…

Just now, Xara999 είπε:

Έχω ραντεβού στις 1 και περιμένω ακόμα , χαχαχαχ. Είμαι ψύχραιμη 🤣

Εγώ να ξέρεις εάν υπάρχει μια πιθανότητα μικρή να έχω αγόρι που δεν νομίζω γιατί διαισθάνομαι πάλι κορίτσι θα πεθάνω από την συγκίνηση…Λαχταράω πολύ ένα αγοράκι…βέβαια εννοείται γερό να είναι και ότι είναι…

Στον μικρό η αυχενική ήταν τέλεια στο μεγάλο υπέρηχο είχαμε θέμα με το ρινικό οστό και μου πρότειναν τότε να κάνω αμνιοπαρακέντηση την οποια και δεν έκανα.Αν την έκανα δε θα φαινόταν όπως και να χει το σύνδρομο του αυτό το έμαθα αργότερα διότι είναι Πλ σπάνιο και πρόκειται για μετάλλαξη γονιδίου. Αλλά Δόξα το Θεό είναι καλά με τις δυσκολίες μας αλλά έχει υγεία ως συνέπεια του συνδρόμου είναι κωφός αλλά έχει εμφυτευτεί με κοχλιακά εμφυτεύματα  και έχουμε σταθερά βήματα εξέλιξης🙏🏽 οπότε θεωρώ ότι λόγο του ιστορικού μου θα Μ προτείνουν πάλι αμνιο την οποία αν και φοβάμαι νομίζω πως επιβάλλεται στη περίπτωση μου😏αυχενική τη Δευτέρα…και βλέπουμε 

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...