Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , Losr είπε:

Το ότι ο προεμφυτςυιτκος δεν σου εξασφαλίζει υγιές παιδί το ξέρω και εγώ. Όμως τι σου εξασφαλίζει ο προεμφυτςυιτκος τελικά? Θέλω να πω αν μια βλαστοκυστη βγει υγιές και την μεταφέρεις και πάρεις θετική Χοριακη υπάρχει πάλι η πιθανότητα να έχεις βιοχημική? Ρωτάω γιατί εγώ αυτό προσπαθώ να αποφύγω. Αν είναι να καταλήξω πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα δεν είμαι σίγουρη ότι έχει νόημα. 

Η αιτια της βιοχημικής κύησης δεν είναι ποτέ ξεκάθαρη. Συνήθως λέμε πως ευθύνονται χρωμοσωμικες ανωμαλίες στα έμβρυα αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Οι γνωστοί παράγοντες είναι ορμονική ανισορροπία, λοιμώξεις, ανωμαλίες μήτρας, διαταραχές θυρεοειδούς, ΣΠΩ, διαβήτης, θρομβοφιλια, ακόμα και η ηλικία άνω των 35 ή το μακράν αγαπημένο μου όταν το ακούω και θέλω να λουστω με βενζίνη και να ανάψω σπίρτο «τυχαίο γεγονός». Είναι λίγο σπάνιο αν όλα είναι ρυθμισμένα και τα έμβρυα ελεγμένα να προκύψει βιοχημική. Αλλα δεν αποκλείει όλα τα άλλα υπέροχα όπως μη εμφύτευση, εξωμήτρια κλπ κλπ. Γενικά ψάχνουμε βελόνα στα άχυρα! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

1) Πήγα σούπερ μάρκετ

2) Πήγα αποθήκη χαρτικών / φούρνο

3) Έστρωσα το κρεβάτι μας

4) Ξέστρωσα το κρεβάτι του φιογκακίου, το πάπλωμά του αερίζεται στο μπαλκόνι και έβαλα τα σεντόνια του στα άπλυτα

5) Έβγαλα από παντού τα σκουπίδια και άλλαξα σακούλες

6) Έβαλα στις θέσεις τους τα χθεσινά σιδερωμένα

7) Άδεισα το πλυντήριο πιάτων που ήταν γεμάτο και όλα μπήκαν στις θέσεις τους

8 ) Έστρωσα καθαρά σεντονάκια και τώρα το κρεβάτι του φιογκακίου είναι έτοιμο

9) Άναψα θερμοσίφωνο και έπλυνα τα μισά πιατικά {τα άλλα μισά θέλουν μούλιασμα}

10) Τακτοποίησα τα γαλοτσάκια μου στις κούτες τους γιατί δεν υπάρχει λόγος να είναι μέσα στη μέση της αποθήκης

11) Τακτοποίησα ντουλάπι με τα τάπερ μου

12) Έπλυνα ένα ταψί

13) Πότισα τα λουλουδάκια του πίσω μπαλκονιού

14) Έβαλα την αποκριάτικη στολή του άντρα μου, στο πάνω μέρος της ντουλάπας αφού τελικά δεν κάναμε πάρτυ οπότε... :?

15) Κατέβασα και 2 ανοιξιάτικα μπλουζάκια, στο κάτω μέρος των ρούχων μου

16) Μάζεψα το δωμάτιο του φιογκακίου από παιχνίδια... {τι γινεται εκεί μέσα...! :| }

17) Ξεσκόνισα το υπνοδωμάτιο μας

18 ) Τακτοποίησα στις θέσεις τους τα "καλά" πιατικά μου, που έβγαλα για να φάμε το Σαββατο που ήρθε ο μπαμπάς μου

19) Επλυνα μία γιγάαααααντια κατσαρόλα :tongue:, τελειώνω με τα πιατικά

20) Χλωρίνιασα την λεκάνη

21) Άδειασα τον κάθο της ηλεκτρικής σκούπας

22) Έφτιαξα τοστάκι, στεγνό, μόνο γαλοπούλα βραστή και έφαγα

23) Έβαλα ένα πλυντήριο με χρωματιστά για την νύχτα

24) Τακτοποίησα στις θέσεις του, τις πρωϊνές αγορές μου

25) Σκούπισα τα πιατικά που είχα πλύνει {χρειάζομαι το στραγγιστό γιατί θέλω να πλύνω κι άλλα} και τα έβαλα στις θέσεις τους

26) Έκανα όλους τους καθρέπτες του σπιτιού

27) Έβαλα ηλεκτρική σκούπα στο υπνοδωμάτι μου

28 ) Έριξα καυτό νερό στις οδοντόβουρτσές μας

29) Σαπούνισα την λεκάνη του μπάνιου

30) Εβαλα σκούπα στο παιδικό δωμάτιο

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιστρέψαμε πριν απο λίγο απο το σινεμά! Ο μικρός ήδη κοιμάται :) και σε λίγο θα δούμε ταινία.

Βάσια πες μας για το παγοδρόμιο που είναι κλπ. Θέλω να παμε με την πρώτη ευκαιρία. Μπορούν να κάνουν και οι μεγάλοι με τα παιδιά τους? Πολυ ωραία ιδέα για κατι διαφορετικό.

Απογοητευτηκα λίγο με το θέμα γυμναστηριο. Πήγαμε σε αυτό που πηγαίναμε πριν μείνω έγκυος αλλά ε΄χει αλλαξει η διευθυνση και δεν έχουν πια τον παιδοτοπο...κρίμα διότι είναι πολυ μεγάλο, άνετο και καθαρό. Τώρα έχω αλλα 2 υπόψη μου...

Τελικά πήγαμε και εμεις το Σάββατο αλλα δεν προλαβα να μπω μέσα να το γραψω...το αποφασισαμε τελευταια στιγμη ...στις 18,00 που ξύπνησε ....λέμε πάμε...και τσουκου τσουκου ..πηγαμε με την αδερφη μου και τον μικρο...πολύ ωραια ήταν και ο μικρος το ευχαριστηθηκε....

1) Πήγα σούπερ μάρκετ

4) Ξέστρωσα το κρεβάτι του φιογκακίου, το πάπλωμά του αερίζεται στο μπαλκόνι και έβαλα τα σεντόνια του στα άπλυτα

10) Τακτοποίησα τα γαλοτσάκια μου στις κούτες τους γιατί δεν υπάρχει λόγος να είναι μέσα στη μέση της αποθήκης

12) Έπλυνα ένα ταψί

14) Έβαλα την αποκριάτικη στολή του άντρα μου, στο πάνω μέρος της ντουλάπας αφού τελικά δεν κάναμε πάρτυ οπότε... :?

16) Μάζεψα το δωμάτιο του φιογκακίου από παιχνίδια... {τι γινεται εκεί μέσα...! :| }

18 ) Τακτοποίησα στις θέσεις τους τα "καλά" πιατικά μου, που έβγαλα για να φάμε το Σαββατο που ήρθε ο μπαμπάς μου

25) Σκούπισα τα πιατικά που είχα πλύνει {χρειάζομαι το στραγγιστό γιατί θέλω να πλύνω κι άλλα} και τα έβαλα στις θέσεις τους

31) Τίναξα τα χαλάκια της κουζίνας και τα άφησα στο μπαλκόνι

32) Έβαλα ηλεκτρική σκούπα σε κουζίνα / σαλόνι (τα χαλιά μου έχουν τα χάλια τους... την επόμενη εβδομάδα θα ζητήσω απο τον άντρα μου να μου τα περάσει με ξύδι!)

33) Γέμισα τα κουτάκια μου ζάχαρη και καφέ

777885dugw57gt25.gif

Έπλυνα τα ριχτάρια μας για να μοσχοβολήσει το σαλόνι, τα άπλωσα για να προλάβουν να στεγνώσουν, ξεσκόνισα όλο το σπίτι, τακτοποίησα κάτι πράγματα που με ενοχλούσαν στο μάτι και συνεχίζω :)

Ξέχασα να σας πω......καιρό πριν όταν πήγαινα σούπερ κοίταζα τις τιμές στα χταπόδια και στα καλαμαράκια για να ξέρω που κυμαίνονται για την Καθαρά Δευτέρα.....περίπου απο 8-10 ευρώ τα είχαν.....Σήμερα που πήγα είδα το χταπόδι 13 ευρώ!!!!! Μας κοροιδεύουν στα μούτρα μας έτσι! Δεν υπάρχει κρίση για αυτούς, συνεχίζουν την ίδια πολιτική, να ανεβάζουν τις τιμές λίγο πριν αγοράσουμε! :evil:

Διαφημίσεις

και εγώ πρέπει να το ράψω!!! το βραδυνό όταν αρχίζουν οι ζέστες το κόβω εντελώς, δεν πεινάω καθόλου.... Εγώ πάντως πιστεύω ότι και το άγχος που έχουμε όλες επηρεάζει τα κιλά μας....απορώ εσύ πως πήρες κιλά με τόσο τρέξιμο που ρίχνεις!!! Βέβαια είσαι αδύνατη οπότε και τα 2 κιλάκια δεν είναι τίποτα :)

Έρχεται η άνοιξη.....!!!!

Γιατί Βασιούλα μου, τις τελευταίες 3 εβδομάδες δεν είχα τρελή δουλειά, θυμάσαι που το έλεγα, και όταν είμαι σπιτι τρώω συνέχεια.. το θέμα μου είναι οι ποσότητες... τρώω τρελές ποσότητες και αυτό με παχαίνει γιατί αλλιώς θα ήμουν στυλάκι...:?

Θα το παλέψω όμως λιγάκι και θα τα χάσω, δεν μου αρέσω καθόλου όταν ζορίζομαι στα ρούχα μου...:cry:

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκια καλημέρα και καλή εβδομαδα ,,,αν και με καλό καιρο ,..,ειχα λιγα τα down μου ...

ΤΟ Σάββατο πρωι πρωι εφτιαξα την φακουλα μου και φυγαμε με τον μικρο για Αθήνα ..γυρισαμε το μεσημερι ψησαμε μπριζολάκια και μετα ο μικρος κοιμήθηκε....

Οταν ξυπνήσαμε του λέω θέλεις να πάμε σινεμα και πηγαμε στο cine παραδεισος...ωραια περάσαμε και λέμε να το ξανακάνουμε...

Μετα σουβλάκι με την νονά μας.. ( Ο μπαμπας μας εφτιαχνε τα ποδήλατα του- μια και 07,30 κάθε Κυριακή περνει τα βουνα)

Την Κυριακή πάρκο και το απογευματάκι πήγαμε να κάνει ο μικρος πατινι ...

Χαλάρωσα με τις δημιουργίες μου απλά δεν ειχα όρεξη δεν ξέρω γιατι ...αυτο το μυαλο μου φταιεεειιι...χαααχααα

Θα προσπαθησω να σας βάλω φωτο με τον μικρό .....

Φιλάκια και τα λέμε αργότερα...

1) Πήγα σούπερ μάρκετ

12) Έπλυνα ένα ταψί

32) Έβαλα ηλεκτρική σκούπα σε κουζίνα / σαλόνι (τα χαλιά μου έχουν τα χάλια τους... την επόμενη εβδομάδα θα ζητήσω απο τον άντρα μου να μου τα περάσει με ξύδι!)

34) Έπλυνα και το τελευταίο πιατικό, ένα πυρέξ

35) Ξεκίνησα να ετοιμάζω φαγάκι {αρακά λαδερό με καροτάκια και πατατούλες}, αχ μοσχομύρισε το κρεμμυδάκι με το ανηθάκι....:D

36) Έκανα φραπεδάκι περιποιημένο και έπλυνα το χτυπητήρι και μπήκε στη θέση του

777885dugw57gt25.gif

1) Πήγα σούπερ μάρκετ

12) Έπλυνα ένα ταψί

35) Ξεκίνησα να ετοιμάζω φαγάκι {αρακά λαδερό με καροτάκια και πατατούλες}, αχ μοσχομύρισε το κρεμμυδάκι με το ανηθάκι....:D

37) Επλυνα 2-3 πραγματάκια που βγήκαν στον νεροχύτη κατά την προετοιμασία του φαγητού

38 ) Σφουγγάρισα την κουζίνα

39) Ξεσκόνισα το σαλόνι

777885dugw57gt25.gif

4U είναι στο Μενίδι το παγοδρόμιο στην πλατεία.....πρόσεξε όμως εμείς δώσαμε 2 ευρώ επειδή είχαν δώσει στο σχολείο στα παιδιά χαρτάκι προσφοράς.....η τιμή του είναι 5 ευρώ μισή ώρα, 8 ευρώ 1 ώρα και 10 ευρώ απεριόριστο!

Βασικά έχει τσιμπημένες τιμές και γιαυτό δεν είχε και ιδιαίτερο κόσμο.....

Συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα, αλλά το είχα ξεχάσει εντελώς, το σκ γίνεται χαμός στο σπίτι με τα παιδιά!

Ευχαριστώ! Μη ζητας συγνώμη καλέ... το ξαναπόσταρα διτότι σκέφτηκα οτι δεν το πρόσεξες!

4U Εχει παγοδρομιο κ στο Περιστερι στο αλσος εκει που ειναι το εκθεσιακο κεντρο,αν ξερεις. αλλα δεν ξερω αν λειτουργει ακομα στα escape-στερ ειδα οτι το ελιωναν πριν μερικες μερες.

για δες εδω

http://www.tresorhotels.com/content/blog/food-fun/198-mhnas-patinaz-sta-pio-diaskedastika-pagodromia-ths-athhnas#.UT2UtKM4jCs

Billy ευχαριστώ!

παλιά υπήρχε στην Ποσειδώνος, περιοχή Μοσχάτο νομίζω είναι εκεί, ένα τεράστιο τέλειο παγοδρόμιο αλλά εδώ και χρόνια το εκλεισαν :cry:

καλημέρα!

Πήγα ένα μικρό σούπερ, άνοιξα σπίτι να αερίσω, έστρωσα κρεβάτια, δίπλωσα ρούχα.....φαγητό έχουμε μακαρονάκι με καλαμαράκια

Πάω να συνεχίσω!

yummmyyyy

Θα φτιαξω και μια βαλιτσα με ρουχα της μικρης μου ανα σετ, γιατι ο αντρας μου δεν εχει ιδεα στο να σεταρει ρουχα κ μπορει να της βαλει οτι να`ναι για να ειμαι ησυχη.Καλη ιδεα λετε?:tongue:

Τα σκεφτομαι θα μου πειτε απο τωρα?Ναι πολυ νωρις, αλλα μπορει να γεννησω και πιο νωρις ποτε δεν ξερεις, τουλαχιστον θελω το σπιτι να ειναι τακτοποιημενο.

Τα ίδια ακριβώς και ο δικός μου. Τρομάζω κάθε φορά που λέει θα τον ντύσω και τρέχω να διαλέξω ρούχα:tongue:

πολύ ζήλεψα τις κοπέλες που βγήκαν έξω αυτές τις μερες. εμας εδώ στα γιάννενα βρέχει σταματάει ξαναβρέχει, χθές είχε λίγο καλύτερο καιρό.

Θα φτίάξει και εκεί σύντομα κοριτσάκι, πόσο να κρατήσει πια?

Καλημερούδια!

Βλέπω η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά!Αρχηγόπουλο είσαι αεικινητο!

Κι εμενα η μέρα μου ξεκίνησε αρκετά πρωί,με περπάτημα παρακαλώ...Τέρμα τα ψέματα!Πρέπει να διώξω κάποια κιλάκια και να βοηθήσω τον μεταβολισμό μου,που κοιμάται,κοιμάται,είναι υπναράς!Και ασφαλώς θα το ράψω,γιατί χωρίς ράψιμο δεν γίνεται τίποτα!Καλή αρχή στα κοριτσάκια που πήραν την ίδια απόφαση...

Αεικίνητο δε λέει τπτ. Κοιτάξτε όλες σας να το παρακάνετε με τις δίαιτες και να σας μαζεύουμε απο τα πατώματα. Σιγά σιγά κορίτσια!

Τελικά πήγαμε και εμεις το Σάββατο αλλα δεν προλαβα να μπω μέσα να το γραψω...το αποφασισαμε τελευταια στιγμη ...στις 18,00 που ξύπνησε ....λέμε πάμε...και τσουκου τσουκου ..πηγαμε με την αδερφη μου και τον μικρο...πολύ ωραια ήταν και ο μικρος το ευχαριστηθηκε....

και εμείς περάσαμε όμορφα, του άρεσε πολυ! Θα σου στείλω πμ να σου πω που καθόμαστε. Ναι, ναι για κάποιο λόγο διαλέγει πάντα τις ίδιες θέσεις:tongue:

Ξέχασα να σας πω......καιρό πριν όταν πήγαινα σούπερ κοίταζα τις τιμές στα χταπόδια και στα καλαμαράκια για να ξέρω που κυμαίνονται για την Καθαρά Δευτέρα.....περίπου απο 8-10 ευρώ τα είχαν.....Σήμερα που πήγα είδα το χταπόδι 13 ευρώ!!!!! Μας κοροιδεύουν στα μούτρα μας έτσι! Δεν υπάρχει κρίση για αυτούς, συνεχίζουν την ίδια πολιτική, να ανεβάζουν τις τιμές λίγο πριν αγοράσουμε! :evil:

Θα ανεβάσουν και τη βενζίνη αφού έρχεται 3ήμερο...:rolleyes:

Έχεις πάρει "φωτιά" λέμε!!! :D

Διαφημίσεις

μα τι γκαντεμια ειναι αυτη??? ενα πραγμα που ειπα να ξεμπερδεψω γενικη στο μπανιο) να εχω ενα μερος στο σπιτι που νιωθω καθαρο να πινω το καφεδακι μου εκει βρε παιδι μου...(χαχα)κ να το ευχαριστιεμαι!!!! κ πανω που ξεκινησα μας εκοψαν ΠΑΛΙ το νερο φτουυυυυ........ΕΛΕΟς ΠΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.

κοριτσια τα παραταω ουτε ο θεος δεν θελει να κανω γενικη σε κατι! ποια ειμαι εγω που θα φερω αντιρηση στις επιθυμιες του???

καλημέρα σε όλες, έχω καιρό να γράψω. σας διαβάζω που κ που. έχω χάσει πολλά από τα νέα σας.

εγώ νιώθω πολύ κουρασμένη σωματικά κ ψυχολογικά. η μπέμπα είναι 7 μηνών πλέον αλλά πολυ γκρινιάρα κ απαιτητική. ο μέγάλος έχει κ αυτός τα ξεσπάσματά του. σημαντική βοήθεια από κανέναν δεν έχω άρα τα κάνω όλα μόνη μου ή λέω ότι τα κάνω ή προσπαθώ να τα κάνω. είναι μέρες που κουράζομαι πολύ, με πονάει το μυαλό μου αν καταλαβαίνετε τι εννοω.

πολύ ζήλεψα τις κοπέλες που βγήκαν έξω αυτές τις μερες. εμας εδώ στα γιάννενα βρέχει σταματάει ξαναβρέχει, χθές είχε λίγο καλύτερο καιρό.

κάπου διάβασα για κιλά, πικρή ιστορία. επειδή είμαι πολλές ώρες μέσα στο σπίτι ξεσπάω στο φαγητό συνέχεια.

52 κιλά η ειρήνη;;;;; τόσα είμουνα κάποτε στο σχολείο ίσως; δεν θυμάμαι ακριβώς.

αλήθεια ειρήνη πόσο ύψος έχεις; μοντέλο δηλαδή έ; χαχα

αχ βάσια κ εγώ περιμένω να ανοίξει λίγο ο καιρός για να βγαίνω καμία βόλτα με τα μικρά κ να σταματήσω να τρώω τα βράδια.

Κουράγιο κορίτσι μου... σε καταλαβαίνω.. μην το βάζεις κάτω. Περνάς δύσκολη περίοδο γιατί η μπουμπού ακομα είναι πολυ μικρή, δεν έχει ξεπεταχτεί ακόμα και σε τρώει η κλεισουρα αφου πρεπει να εισαι συνεχως απικο! :?

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκια καλημέρα και καλή εβδομαδα ,,,αν και με καλό καιρο ,..,ειχα λιγα τα down μου ...

ΤΟ Σάββατο πρωι πρωι εφτιαξα την φακουλα μου και φυγαμε με τον μικρο για Αθήνα ..γυρισαμε το μεσημερι ψησαμε μπριζολάκια και μετα ο μικρος κοιμήθηκε....

Οταν ξυπνήσαμε του λέω θέλεις να πάμε σινεμα και πηγαμε στο cine παραδεισος...ωραια περάσαμε και λέμε να το ξανακάνουμε...

Μετα σουβλάκι με την νονά μας.. ( Ο μπαμπας μας εφτιαχνε τα ποδήλατα του- μια και 07,30 κάθε Κυριακή περνει τα βουνα)

Την Κυριακή πάρκο και το απογευματάκι πήγαμε να κάνει ο μικρος πατινι ...

Χαλάρωσα με τις δημιουργίες μου απλά δεν ειχα όρεξη δεν ξέρω γιατι ...αυτο το μυαλο μου φταιεεειιι...χαααχααα

Θα προσπαθησω να σας βάλω φωτο με τον μικρό .....

Φιλάκια και τα λέμε αργότερα...

Μπράβο που χαλάρωσες και για τις βόλτες σας Σοφούλα μου..

Ελπίζω το μυαλουδάκι να βοηθησει σύντομα και τα κεφάκια σου να ανέβουν!

777885dugw57gt25.gif

εχω κυρια μου θελω 50 λογω οικονομικης κρισης κατεβασα τι τιμη μου:tongue::tongue:

Χαρα "οταν πιασω δουλεια":rolleyes:(γραφικη εχω κανταντησει με αυτην την φραση...)

θα στα δωσω τα 50ε αλλα να ξερεις προηγειται η Ειρηνη,;)που ως ζαμπλουτη δεν την εχει πιασει η κριση κ χρεωνει 70ε την ψυχοθεραπεια....:tongue:

:idea:σας γραφω στο τευτερι με τα χρωστουμενα με σειρα προταιρεοτητας χρεων εισαι μια θεση μετα την Ειρηνη δηλαδη θεση 137 !!!!!!!!!:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...