Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , Losr είπε:

Το ότι ο προεμφυτςυιτκος δεν σου εξασφαλίζει υγιές παιδί το ξέρω και εγώ. Όμως τι σου εξασφαλίζει ο προεμφυτςυιτκος τελικά? Θέλω να πω αν μια βλαστοκυστη βγει υγιές και την μεταφέρεις και πάρεις θετική Χοριακη υπάρχει πάλι η πιθανότητα να έχεις βιοχημική? Ρωτάω γιατί εγώ αυτό προσπαθώ να αποφύγω. Αν είναι να καταλήξω πάλι στο ίδιο αποτέλεσμα δεν είμαι σίγουρη ότι έχει νόημα. 

Η αιτια της βιοχημικής κύησης δεν είναι ποτέ ξεκάθαρη. Συνήθως λέμε πως ευθύνονται χρωμοσωμικες ανωμαλίες στα έμβρυα αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Οι γνωστοί παράγοντες είναι ορμονική ανισορροπία, λοιμώξεις, ανωμαλίες μήτρας, διαταραχές θυρεοειδούς, ΣΠΩ, διαβήτης, θρομβοφιλια, ακόμα και η ηλικία άνω των 35 ή το μακράν αγαπημένο μου όταν το ακούω και θέλω να λουστω με βενζίνη και να ανάψω σπίρτο «τυχαίο γεγονός». Είναι λίγο σπάνιο αν όλα είναι ρυθμισμένα και τα έμβρυα ελεγμένα να προκύψει βιοχημική. Αλλα δεν αποκλείει όλα τα άλλα υπέροχα όπως μη εμφύτευση, εξωμήτρια κλπ κλπ. Γενικά ψάχνουμε βελόνα στα άχυρα! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

10) φαγαμε και έβαλα τα πιάτα στο πλυντηριο

11) επλυνα κατσαρολακι και ταψακι στο χερι

12) κοιμησα το μικρό

και τωρα καθομαι γιατι εχω ενα τρελο πονοκέφαλο

το σπίτι μου χρειάζεται οπωσδηποτε μια γενικη!!ουφ!!!

13) έβαλα όλα τα ασιδερωτα πάνω στη τραπεζαρια, ωστε το βραδακι παρεα με τον αντρα μου να μιλαμε και εγω να σιδερωνω ταυτοχρονα!

14) μάζεψα όλα τα σακουλακια απο τους καδους σκουπιδιων και τα πεταξα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω πω κωνσταντινα τι τελειος καθρεφτης ειναι αυτος απο που το πηρες?? και ποσο ??

αχ τελειωσαμε(σχεδον) κ τωρα τρεχατε ποδαρακια μου πνιγηκαμε στο πριονιδι με εχει πιασει ο λαιμος μου:?

χαμος!!!!!!!!

δεν παιζει να μην καθαρισω ορισμενα ντουλαπια κ συρταρια κ μεσα:evil:

ευτυχως δεν εσπασαν αλλα πλακακια εκτος αυτα που ειχαν ηδη σπασει με την φωτια 5-6 δηλαδη.

το βραδυ θα ερθει κ ο πλακας να τα δει κ ελπιζω να τα καταφερει να μας προγραματισει για αυριο:cool:

χαρα τον ειχαμε παρει καπου στο Χαλανδρι πριν 6-7 χρονια περιπου 400ε αν θυμαμαι καλα:rolleyes: θα ρωτησω τον αντρα μου αν θυμαται ακριβως περιοχη κ ονομα ειναι μεγαλο κ γνωστο μαγαζι παντως κ ειχε πααρα πολλους σε αυτο το στυλ κ γενικα πολυ ωραια πραγματα.

σας αφηνω τωρα, τερμα η τεμπελια παω να προλαβω την ειρηνη:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσάκια, σας διάβασα τρώγοντας κι ενώ κι η δική μου ζυγαριά δείχνει 1,5 κιλό πάνω και δήθεν αποφάσισα να το ράψω, που λέει και η Ειρήνη, σας γράφω μ' ένα μπωλ πασατέμπο δίπλα μου στα πρόθυρα της.... εξαφάνισης :?! Δεσμεύομαι, λοιπόν, κι εγώ ενώπιον σας ότι από αύριο ξεκινάει εγκράτεια, μπας και το τηρήσω.

Ειρήνη μου, τι να πω; Respect!

Μπράβο και για την αυτοάμυνα. Αυτό είναι που λέμε "στέκομαι στο ύψος μου" κυριολεκτικά :P.

Χαρά, με γεια το ελλειπτικό. Καλές γυμναστικές! Καλά, ο μικρός τέλειος! Έχει ύφος "Τι την έπιασε πάλι τη μανούλα στα καλά του καθουμένου"! :tongue:

Γιωτάκι, τρέχεις; Είναι καθόλου καλύτερα τα πράγματα με το θέμα που προέκυψε στη δουλειά;

Περαστικά στους αρρωστούληδες! Irene, κι εμένα βήχει ακόμα αλλά όσο δεν το γυρνάει σε τίποτα άλλο, δεν μιλάω.

Mybilly, κι εγώ λέω να μην τα κάνεις τώρα γιατί και τότε θα αισθάνεσαι πιστεύω ότι πάλι δεν είναι καθαρά και θα τα ξανακάνεις. Πήρα σήμερα και την προσφορά με τον καθαρισμό των στρωμάτων που μας έλεγες. Το σκεφτόμουν καιρό ότι ήθελα να κάνω κάτι με τα στρώματα και χάρηκα πολύ που βρήκα κάτι που να με παίρνει οικονομικά. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ :P (κι ακόμα περισσότερο όταν θα έρθουν να τα κάνουν!)

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο τώρα. Εγώ σήμερα, δεδομένου ότι έκανα αρκετά το σ/κ έχω μπόλικο σίδερο (κι ένα πλυντήριο που στεγνώνει έξω) κι ένα πέρασμα την κουζίνα μου (μαγείρεψε το αγόρι μου :rolleyes:)

:D:D

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Ειρηνη που εφτασες???Στο 50 φευγα???:shock:ποσα πραγματα κανεις την ημερα????:shock:Εγω ολη μερα απλωσα ενα πλυντηριο,πηγα τον μικρο παιδικη χαρα,μαγειρεψα δυο φαγητα,επλυνα τα πιατα και μολις εβαλα ενα πλυντηριο στο γρηγορο προγραμμα,και μολις πριν λιγο εκατσα...να φανταστεις οτι απο το πρωι εχω πιει μονο 3 γουλιες καφε...πως τα προλαβαινεις ολα??????????

Με καλό προγραμματισμό, κορούλα μου! :D

Οπως έχω ξαναπεί, πέρασα αρκετά χρόνια νομίζοντας πως πρέπει να προτιμώ την καθαριότητα και μετά την οργάνωση.

Δυστυχώς διαπίστωσα και πέον έχω "ευαγγέλιο", πως το Α και το Ω είναι η οργάνωση!

Ετσι λοιπόν έχω οργανώσει το σπίτι μου σωστά για τις δικές μου ανάγκες και οτιδήποτε βγαίνει εκτός θέσης, τακτοποιείται πολύ εύκολα. Ετσι λοιπόν τι μου μένει? Η καθαριότητα που κι αυτή γίνεται με πρόγραμμα.

Επειδή λοιπόν έχω γεμάτη εβδομάδα από δουλίτσα, σήμερα που είχα κέφια, κουράγια και όρεξη {βασικό το να ΜΗΝ πιέζομαι γιατί αρκετά τραβάμε καθημερινά} έπιασα το σπίτι και έκανα τις δουλίτσες μου! ;);)

777885dugw57gt25.gif

αχ τελειωσαμε(σχεδον) κ τωρα τρεχατε ποδαρακια μου πνιγηκαμε στο πριονιδι με εχει πιασει ο λαιμος μου:?

χαμος!!!!!!!!

ευτυχως δεν εσπασαν αλλα πλακακια εκτος αυτα που ειχαν ηδη σπασει με την φωτια 5-6 δηλαδη.

το βραδυ θα ερθει κ ο πλακας να τα δει κ ελπιζω να τα καταφερει να μας προγραματισει για αυριο:cool:

Άμα νομίζεις ότι χρειάζεται, κάνε κάποια πράγματα βρε παιδί μου αλλά μην το παρακάνεις στη λεπτομέρεια!

Καλορίζικη, λοιπόν!!!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

εγω την σφουγγαριστρα την πλενω στην μπανιερα:?την λουζω με μπολικη χλωρινη και την αφηνω κανενα 20λεπτο και υστερα την ξεπλενω και την βαζω αναποδα στο μπαλκονι και μετα πλενω την μπανιερα με χλωρινη.

Και πολύ καλά κάνεις! Εχω διαβάσει, δεν ξέρω αν ισχύει, πως η μπανιέρα ειναι από τις εστίες μικροβίων στο σπίτι.

Για τον λόγο αυτό, ανεξάρτητα από το καθάρισμα και επειδή το φιογκάκι κάθεται μέσα σε αυτή και κάνει μπανάκι, ρίχνω χλωρίνη, την αφήνω κανά 10λεπτο με ανοιχτό παράθυρο και μετά ρίχνω καυτό νερό με τον βραστήρα.

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα!Ακόμη άρρωστοι είμαστε,μα πόσο κρατάει ρε κορίτσια τα νεύρα μου:evil:Χτες το βράδυ είχα τόσο βήχα που δεν μπορούσα να κοιμηθώ...:(

Η μικρή ευτυχώς είναι καλύτερα,πήγαμε και παιδίατρο χτες και μας έδωσε ένα σιροπάκι για το βήχα και την είδε μια χαρά.Μέσα σε 3 βδομάδες πήρε και 1,5 πόντο...:D

Χριστιάνα κι εγώ τα κρατάω όπως τα άλλα κορίτσια για όταν μου χρειαστούν,πχ καμιά εκδρομή ή και στο μαιευτήριο.

Χαρά τι όμορφο πιγκουινάκι:DΜια σκέτη γλύκα!

Ειρήνη 52.600.Απαπα...:tongue:Τόσο ήμουν όταν γνώρισα τον άντρα μου πριν 11 χρόνια.Μετά πήρα την ανιούσα...:rolleyes:

Περαστικά βρε Ρηνάκι μου! :? Πολύ ενοχλητικό...!

Άστα... εγώ 52.600 έχω πάει μία φορά, τότε που σταμάτησα την ενόργανη και σήμερα ψιλο-σοκαρίστηκα που το είδα.... :?:? . Γι αυτό έδρασα αμέσως... δεν γίνεται έτσι... μου την έδωσε πολύ! :|

777885dugw57gt25.gif

49) Έκοψα πατατούλες γιατί το υψηλό μικρό δεν τρώει τον αρακά :? και θα του φτιάξω με ένα αυγουλάκι...

50) Τακτοποίησα το ψυγείο μου. Πέταξα κανα 2 πραγματάκια, έβαλα τα πραγματάκια στις θέσεις τους, ταπεράκια όπως έπρεπε κτλ., και έγινε κι αυτό! :-P

51) Πήρα το φιογκάκι από το σχολείο

52) Έστρωσα τραπέζι και έβαλα να τηγανίσω του μικρού

53) Φάγαμε και μάζεψα το τραπέζι

54) Έπλυνα τα λίγα πιατικά μας να μην μαζεύονται πάλι :?

55) Του έβαλα να φάει, μάζεψα το τραπέζι και έπλυνα τα πιατικά του

56) Έκανα λίγο τα πετσάκια στα χεράκια μου οπότε ξαναέβαλα το κοφτάκι να αποστειρώνεται στον κλίβανο

Ξαπλώσαμε λίγο με τον άντρα μου, μισή ωρίτσα και το φιογκάκι έπαιξε ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Τους έντυσα, τακτοποίησα την τσάντα των αγγλικών του και φύγανε για αγγλικά.

57) Τακτοποίησα τα υλικα της δουλειάς και πάλι στη θέση τους και έβαλα τον κλίβανο στη δική του

777885dugw57gt25.gif

χαμος!!!!!!!!

χαρα τον ειχαμε παρει καπου στο Χαλανδρι πριν 6-7 χρονια περιπου 400ε αν θυμαμαι καλα:rolleyes: θα ρωτησω τον αντρα μου αν θυμαται ακριβως περιοχη κ ονομα ειναι μεγαλο κ γνωστο μαγαζι παντως κ ειχε πααρα πολλους σε αυτο το στυλ κ γενικα πολυ ωραια πραγματα.

σας αφηνω τωρα, τερμα η τεμπελια παω να προλαβω την ειρηνη:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μακάρι να μπορέσει να σας βάλει αύριο να μην μένεις έτσι... είναι πολύ εκνευριστικό και μακάρι να ξεμπερδεύεις!

Υ.Γ. Πραγματικά πανέμορφος ο καθρέπτης!

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκια, σας διάβασα τρώγοντας κι ενώ κι η δική μου ζυγαριά δείχνει 1,5 κιλό πάνω και δήθεν αποφάσισα να το ράψω, που λέει και η Ειρήνη, σας γράφω μ' ένα μπωλ πασατέμπο δίπλα μου στα πρόθυρα της.... εξαφάνισης :?! Δεσμεύομαι, λοιπόν, κι εγώ ενώπιον σας ότι από αύριο ξεκινάει εγκράτεια, μπας και το τηρήσω.

Ειρήνη μου, τι να πω; Respect!

Μπράβο και για την αυτοάμυνα. Αυτό είναι που λέμε "στέκομαι στο ύψος μου" κυριολεκτικά :P.

Χαρά, με γεια το ελλειπτικό. Καλές γυμναστικές! Καλά, ο μικρός τέλειος! Έχει ύφος "Τι την έπιασε πάλι τη μανούλα στα καλά του καθουμένου"! :tongue:

Γιωτάκι, τρέχεις; Είναι καθόλου καλύτερα τα πράγματα με το θέμα που προέκυψε στη δουλειά;

Περαστικά στους αρρωστούληδες! Irene, κι εμένα βήχει ακόμα αλλά όσο δεν το γυρνάει σε τίποτα άλλο, δεν μιλάω.

Mybilly, κι εγώ λέω να μην τα κάνεις τώρα γιατί και τότε θα αισθάνεσαι πιστεύω ότι πάλι δεν είναι καθαρά και θα τα ξανακάνεις. Πήρα σήμερα και την προσφορά με τον καθαρισμό των στρωμάτων που μας έλεγες. Το σκεφτόμουν καιρό ότι ήθελα να κάνω κάτι με τα στρώματα και χάρηκα πολύ που βρήκα κάτι που να με παίρνει οικονομικά. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ :P (κι ακόμα περισσότερο όταν θα έρθουν να τα κάνουν!)

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο τώρα. Εγώ σήμερα, δεδομένου ότι έκανα αρκετά το σ/κ έχω μπόλικο σίδερο (κι ένα πλυντήριο που στεγνώνει έξω) κι ένα πέρασμα την κουζίνα μου (μαγείρεψε το αγόρι μου :rolleyes:)

:D:D

Αχ.. εμένα ο άντρας μου.. ούτε νερό να βράσει! :tongue::tongue:

Αχ.. τα στρώματα με απασχολούν και μένα βρε κόρες... :|

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Το σημερινό μας φαγάκι.

Αρακάς, με πατατούλα, ανηθάκι, κρεμμυδάκι, καροτάκι, συνοδευμένο από φετούλα, ελίτσες και αγγουράκι

DSC01626_zpsa0df7795.jpg

Και δείτε τι έχω σήμερα σπίτι και δεν το ακούμπησα!!!

{-δεν το έφτιαξα εγώ}

Greek μπακλαβά :tongue:

DSC01627_zps6197bf36.jpg

Μετά το φαγητό έφαγα 2 μπισκοτάκια και μισή σοκολάτα. Τίποτα δηλαδή για τα δεδομένα μου... τώρα πεινάω αλλά πρέπει να κρατηθώ... βλέπω :?

777885dugw57gt25.gif

αχ επιτελους δε εχω ασιδερωτα για πολυ λιγο ομως το βραδυ θα εχω παλι μη με φατε

τελικα εκανα μπριαμ

ευχαριστω πολυ ολες για το πιγκουινακι μου και για το ελλειπτικο πολυ χαρηκα που το πηρα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

49) Έκοψα πατατούλες γιατί το υψηλό μικρό δεν τρώει τον αρακά :? και θα του φτιάξω με ένα αυγουλάκι...

50) Τακτοποίησα το ψυγείο μου. Πέταξα κανα 2 πραγματάκια, έβαλα τα πραγματάκια στις θέσεις τους, ταπεράκια όπως έπρεπε κτλ., και έγινε κι αυτό! :-P

51) Πήρα το φιογκάκι από το σχολείο

52) Έστρωσα τραπέζι και έβαλα να τηγανίσω του μικρού

53) Φάγαμε και μάζεψα το τραπέζι

54) Έπλυνα τα λίγα πιατικά μας να μην μαζεύονται πάλι :?

55) Του έβαλα να φάει, μάζεψα το τραπέζι και έπλυνα τα πιατικά του

56) Έκανα λίγο τα πετσάκια στα χεράκια μου οπότε ξαναέβαλα το κοφτάκι να αποστειρώνεται στον κλίβανο

57) Τακτοποίησα τα υλικα της δουλειάς και πάλι στη θέση τους και έβαλα τον κλίβανο στη δική του

58 ) Έφτιαξα σαλτσούλα για να κάνω μία πιτσούλα για τα αγόρια που θα έρθουν πεινασμένα!

Έκανα τα μπάνια μου, χαλαρώνω, άναψα 2 κεράκια, έβαλα καθαρές πυτζαμούλες που μοσχομυρίζουν...

777885dugw57gt25.gif

αχ επιτελους δε εχω ασιδερωτα για πολυ λιγο ομως το βραδυ θα εχω παλι μη με φατε

τελικα εκανα μπριαμ

ευχαριστω πολυ ολες για το πιγκουινακι μου και για το ελλειπτικο πολυ χαρηκα που το πηρα

Πω-πω λατρεύω το μπριάμ κορη!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...