-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:
Οχι ακόμα αγάπη, μάλλον στον επόμενο κύκλο, μαζεύω χαρτιά για να πάρω τα φάρμακα. Έκανε ο σύζυγος και ένα σπερμοδιάγραμμα πάλι να δούμε που βρισκόμαστε και περιμένουμε κ αυτό.
Συγγνώμη αλλά επειδή κ εμένα ο μηνας του μέλιτος ήταν στην Ασία, το μόνο που έχω να πω είναι ΝΑ ΠΑΣ!!! Αξίζει πραγματικά!
Ναι, ε? Θα το σκεφτώ!
Κορίτσια σας διαβάζω ανά κάποιες ημέρες, δεν πολυσυμμετεχω γιατί έχω ξεκινήσει αντισυλληπτικά για να κάνω μακρύ πρωτόκολλο αυτή τη φορά, οπότε τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσω Ar...ap είπα να πάρω μια απόσταση να ηρεμήσω λίγο από την εξωσωματική.. Έχουμε ήδη πολλά προβλήματα, οπότε ένα λιγότερο αυτό το μήνα! Σας εύχομαι σε όλες να τα καταφέρετε να έχετε υγιή μωράκια στο τέλος 🥰
πρίν από 3 λεπτά , Terry1986 είπε:Καλησπερα κοριτσια! Ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για τον προεμφυτευτικό! Εχω μπερδευτει.. δυο γιατροι μου εχουν πει οχι και αλλοι δυο μου εχουν πει πως ειναι απαραιτητο μετα απο τις αποτυχιες αφου το δικαιουμαι..κ στο λενε κιολας λες κ το δικαιουσαι κ είναι τσαμπα..μαλιστα μια γιατρος π πηγα χθες μ πρότεινε να το κανω στα 2 μετρια κατεψυγμενα που εχω λέγοντας μου πως βαση ποιότητας&αποψυξης -καταψυξης- αποψυξης μειώνεται η δυναμική τους για εμφυτευση και θα μ κοστισει καπου 1.200..κ δε ξερω εχω μπερδευτει..γτ 2 γιατρους ειδα τωρα και ο ενας λεει ετσι κ ο αλλος αλλιως (οι αλλοι 2 π αναφερω ειναι οι παλιοι μου)..
Μια συνοψη: εγω 38,5 και ο σύζυγος 41,5 με dfi τελευταια φορα π ελεγχθηκε στο 26%..πριν 1 χρονο καναμε ωοληψια με 6 βλαστοκυστες και μας εχουν μεινει 2 μέτριες αρα δεν δικαιουμαι κ φαρμακα αν θελω να κανω νεα διεγερση..
Κορίτσι μου αν κι εγώ δεν έχω φτάσει εκεί, θα σου πω τη γνώμη του δικού μου γιατρού όταν τον ρώτησα. Μου είπε πως δε σου εξασφαλίζει απαραίτητα υγιή έμβρυα, καθώς το δείγμα κυττάρων που λαμβάνουν μπορεί να δώσει ως αποτέλεσμα ότι δεν υπάρχει κάποια ανωμαλία, αλλά το παιδί να γεννηθεί με κάποια ανωμαλία/αναπηρία. Επιπλέον, ότι με τον προεμφυτευτικο "ταλαιπωρείς" τα έμβρυα. Μου ανέφερε μάλιστα και μελέτες που έχουν δείξει ότι έμβρυα στα οποία έγινε προεμφυτευτικος έλεγχος έδωσαν παιδί με κάποια γενετική ανωμαλία, ενώ άλλα στα οποία βρέθηκε κάποιο θέμα υγιέστατα παιδάκια. Κοινώς, μου είπε να κρατήσω τα χρήματα αυτά για περισσότερες εμβρυομεταφορες αν χρειαστούν. Προσωπικά νομίζω θα έκανα μόνο αν ο ενας από τους δύο είχε κάποιο κληρονομουμενο νόσημα.
-
1
-
-
Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
-
Θέματα
-
- 13.059 απαντήσεις
- 1.327.809 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 136 απαντήσεις
- 157.982 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.291.220 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 522.070 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 159.720 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.996 απαντήσεις
- 292.132 εμφανίσεις
-
- 13.059 απαντήσεις
- 1.327.812 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 104 εμφανίσεις
-
- 74 απαντήσεις
- 2.888 εμφανίσεις
-
- 48 απαντήσεις
- 2.401 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 90 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 136 απαντήσεις
- 157.982 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 3.924 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 35 εμφανίσεις
-
- 32 απαντήσεις
- 3.487 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα