Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

      Έχει που κάνει σπερμοδιάγραμματα εδώ και 1,5 χρόνο περίπου. Ξεκίνησε με ουρεοπλασμα και μετά το ουρεοπλασμα έχει συνεχώς κάποιο μικρόβιο της εντερικής μικροχλωρίδας ή εντεροκοκκο ή E.Coli κλπ. Αλλά το σπερμοδιάγραμμα βελτιώνεται και δεν φαίνεται να εχει προστατιτιδα. Μας είχε πει πως αυτά τα μικρόβια δεν είναι ανησυχητικά ιδιαίτερα. Δίνει αντιβίωση για να είναι καθαρός πριν την ετ αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζουν κάπου. Πάλι τώρα θα πάει για υπέρηχο και αντιβίωση και αυτή τη φορά θα πάρει και προβιοτικά για συντήρηση μήπως και σταματήσει να βγάζει. Είναι κάποιοι άντρες που λόγω κατασκευής εκεί κάτω ο προστάτης τους φιλοξενεί πάντα κάποιο μικρόβιο που μεταναστεύει από το έντερο. Θα σας πω και την τρίτη που έχει ραντεβού αν μας είπε κάτι άλλο. 

      Δεν δικαιούμαστε προεμφυτευτικό δυστυχώς. Αλλά είχα και μόνο δύο καλές βλαστοκύστες. Να δω αν αυτή τη φορά θα πάρουμε κάτι καλύτερο. Η αλήθεια είναι πως και ο γυναικολόγος μου που μιλήσαμε χθες μου είπε πως το σπερμα είναι πολύ καλό, πολύ καλύτερο απ ότι ήταν και να πάει στον ανδρολογο να συζητήσουν για το μικρόβιο και να πάμε σε επόμενη διέγερση μόλις μου έρθει περίοδος. 

      Αν έχουμε μόνο 3-4 καλούς κύκλους το χρόνο καήκαμε! Παρακολουθώ την συζήτηση δεν ξέρω τι να σου πω. Κι εγώ στην θέση σου φουλ μπερδεμένη θα ήμουν, δεν ξέρω τι θα έκανα. Δεν ξέρω ποια θα ήταν η σωστή απόφαση. Αλλά αν είναι όπως τα λέει ο Σφακ κάνεις διάλειμμα; Ρισκάρεις; Έξω από το χορό καλά τα λέμε, όταν το βιώνεις όμως;;; Δύσκολο να πεις θα σταματήσω 1-2 μήνες. 

      Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εμένα ειχε ουρεοπλασμα πριν 5 χρόνια, ίσως και λιγο περισσότερο, μαζί πάντα με σταφυλόκοκκο ή κάποιο άλλο κόκκο.. ο,τι αντιβιωση και να επαίρνε δεν εφευγε, κάποια στιγμη τα παρατήσαμε γιατι θα εμπαινε φαντάρος, οπότε ετσι κι αλλιώς τότε δεν μπορούσαμε να κανουμε κατι. Αργότερα γυρισε και ειχε κάνει καλλιεργεια σε ενα συνοικιακο διαγνωστικο, ειχε βγει στειρα, παρα το γεγονός ότι ειχε ενοχλήσεις. Περασαν κάποιοι μηνες, πήγαμε σε εξειδικευμενο εργαστηριο και βρηκαμε χλαμυδια και πάλι κόκκο (δε θυμαμαι αν ηταν σταφυλόκοκκος ή εντερόκκος). Αντιβιωσεις κι εκει τέλος Αυγουστου επιτελους στειρα καλλιέργεια! Στο καπάκι βρισκουμε την υδροσαλπιγγα, κανω χειρουργειο και αρχές του '25 καλλιεργεια ξανα ο άντρας μου, εγώ είχα ήδη ξεκινησει την πρώτη διεγερση. Ε εκει βρηκαμε staphylococcus aureus, πάααλι αντιβιωση και στον επανελεχγο e. coli. Είναι το πιο light συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα, στην αρχη το αφησαμε χωρις, μετά πήρε αντιβιωση για εκανα εγώ δεύτερη διεγερση και γονιμοποιήσαμε το ένα μου καλο ωάριι, αλλά 4η μέρα σταμάτησε η αναπτυξη.. Μας ειπαν πως έφταιγε το σπέρμα γιατι οι συνεχείς λοιμώξεις ανα τα χρονια μας έφτασαν ακομα και στο 0% τυπικές μορφές μετά τα χλαμυδια, 2 % το Γενάρη και 1% τον Απρίλιο. Όπως καταλαβες τον πόνο μου λέω.. τέλος του μήνα εχουμε ραντεβού και σε γνωστό ουρολογο, γιατι αυτός που πήγαμε περσυ πεταγε χαρταετο! Τουλάχιστον αν δεν ειχαμε μικροβια θα προσπαθουσαμε και μόνοι μας, χανουμε τοσους μηνες..

      Εύχομαι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά! Εγώ κάνω μακρυ πρωτοκολλο, για να δουμε μπας και.. 

      3 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

      Δεν μίλησα με τον γιατρό καν ως προς αυτό.. μια μαία το είπε για να μην κάνω κύστες και μάλιστα σκοτώθηκα να βρω γιατί ήταν σε έλλειψη.. το αστείο είναι ότι όταν τη ρώτησα μου είπε δεν είναι κάτι.. για να μην κάνεις κύστες και χθες που την πίεσα εμμέσως τα συνέδεσε. Αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας είναι ότι όντως αν δεν έχεις υψηλό δείκτη μάζας σώματος και έχεις χαμηλή ΑΜΗ είναι πιο πολλές οι πιθανότητες να εμφανίσεις κύστη αλλά αυτά υποτίθεται ότι είναι στον φάκελο μου και τα ξέρουν.. δυστυχώς λένε τα ίδια σε όλες χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τυχόν θέματα που έχει η καθεμία ώστε να κερδίζουν χρόνο. 

      Με έκαψε η μαία. Να ζητάς για όλα εξηγήσεις, να σου αναλυουν για ποιο λογο κανετε το κάθε τι, εμένα με βοηθάει αυτό να νιώθω πιο ήρεμη, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

      2 ώρες πρίν, Eirini2025 είπε:

      Αμην! Σ ευχαριστώ παρα πολυ! Με το βραχυ. Μου είπε λόγω ηλικίας και χαμηλής ΑΜΗ. 

      Πόσο είσαι και πόσο ειναι η amh σου. Έχω διαβασει γενικα πως το μακρυ πλέον δεν το προτιμουν, ειδικά όταν υπάρχει χαμηλή amh. Εμένα δεν πετυχε το βραχυ 2 φορές (ειμαι σχεδον 29 με amh στα ταρταρα), οπότε τώρα θα δοκιμάσω και το μακρυ. Ο γιατρός μου λεει μια φορά, εγώ λέω να το κανω και μια δευτερη κι αν δεν αποκλειστικά φυσικους τροποποιημένους.

Η Κατια μας είναι έγκυος!!!!!!!!!!


mairi1983

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 31
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

752357ay10lxh5mn.jpg

κοριτσάκι μου γλυκό,καλή μου φινελαδίτσα να σου ευχηθώ και επίσημα να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη ,έναν τέλειο τοκετό και ένα υπέροχο μωράκι γιατι πραγματικά το αξίζετε και οι δυό σας.απο χθές που το έμαθα το μυαλό μου βρίσκετε συνεχώς σε σένα και ξέρεις οτι όποια απορία ΄'εχεις για ότι θέλεις ένα τηλ θα κάνεις, και τσούπ οι έμπειρες(τι τσάμπα με ανέστησες εχθές;:lol::lol::lol::lol:) να έχεις μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη


tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Link to comment
Share on other sites

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εχει κεραιες και τα πιανει αμεσως!!!!:lol::lol::lol:

Εεεεεεεεεεεεεεεετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::lol::lol::lol::lol:


rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

θα συνεχισω και εδωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Κατιουσκα μου με το καλο να ερθει το νινι σου να εχεις μια τελεια και τελειομενη εγκυμοσυνη!!!!:lol::lol:

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ετσι για να μην ξεχνιομαστε!!

1506912lkav7mcyse.gif


nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΤΙΑΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ ΜΩΡΟ.


[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]


[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url
Link to comment
Share on other sites

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Ποποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...

Katia μου σουπερ ντουπερ τα νεα!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ποπο κοριτσακι εισαι γκαστρωμενακι..χιχιχιχιχιχι..

Με το καλο ομορφη ΚΑτιουσκα......να εχεις μια πανεμορφη

εγκυμοσυνη.....να εισαι ετσι ομορφη κ αδυνατη.....κ επισης σουτ ευχομαι ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ΚΛΩΤΣΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχααχχα

Με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D


 

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΩ ΛΕΞΗ!!!

ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΣΙΡΙΔΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ!!!ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΠΝΙΕΣ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ!!!

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ.ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕΣ!!!

ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ PM.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by PENIBA2

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Link to comment
Share on other sites

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΩ ΛΕΞΗ!!!

ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΣΙΡΙΔΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ!!!ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΠΝΙΕΣ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ!!!

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ.ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕΣ!!!

ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ PM.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πενυβακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..............

Με εκανες και εβαλα τα κλαμματα!!!!!!!

Τι ειναι αυτα που μου εγραψες!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακι μου γλυκο,φιλεναδιτσα μου δεν εχεις ιδεα και γω ποσο σε αισθανομαι κοντα μου........μπορει,οπως ειπες κι εσυ,να μην εχουμε συναντηθει ποτε,αλλα σε νιωθω σαν ενα κομματι απ την ζωη μου!!

Οπως και με καποιες αλλες φιλεναδιτσες,εχουμε μοιραστει την πιο δυσκολη και σημαντικη περιοδο στην ζωη μας!!!!!

Και ναι το πιστευω πως μπορει να διαισθανομαστε καποια πολυ σημαντικα γεγονοτα!!!!!!!!

Σε υπερ ευχαριστω για οοοοοοοοοοοοοοολα και να ξερεις πως δεν θελω να χασουμε επαφη!!!!!

Με το καλο το μωρακι σου,που ερχεται σε λιγες μερες......και ευχομαι οτι το καλυτερο απ τα βαθη της καρδιας μου!!!!!!

Σε φιλω γλυκα!!!:D:D:D:D


as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Link to comment
Share on other sites

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Φιλενάδα συγχαρητήρια!

σου έυχομαι ολόψυχα να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και να κρατήσεις ένα γερό και ζουμπουρλούδικο μωράκι


as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif
Link to comment
Share on other sites

1454385akix8ion8f.gifαπο μενα και τον κουμπαρο σου για την εγκυμοσυνη σου και απο εδω.πραγματικα σου ευχομαι να εχεις μια ονειρεμενη εγκυμοσυνη χωρις προβληματα και να γεννησεις ενα υγιεστατο,πανεμορφο μωρακι που να κοιμαται ολοοοοοοοοο το βραδυ :lol:μακαρι απο εδω και περα ολα τα δακρυα σου να ειναι μονο χαρας οπως τα σημερινα.οπως ειπε και η τιτη ξερεις οτι για οτιδηποτε θελησεις θα ειμαστε εκει.

α! μη ξεχασεις το καψονι του κουμπαρου βλεπε goody's:lol::lol::lol::lol:

και αυτο που ακολουθει στο αφιερωνω γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα συμφωνεις με καθε λεξη

748119olm6f7z2n1.jpg

ειμαι σιγουρη οτι θα γινεις μια υπεροχη μανουλα αλωστε αν μπορουσαν να το πουν θα συμφωνουσαν και η γεωργια η στελλα και η ευγενια ειμαι σιγουρη για αυτο:wink:

Επεξεργάστηκαν by geoste

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

Link to comment
Share on other sites

1454385akix8ion8f.gifαπο μενα και τον κουμπαρο σου για την εγκυμοσυνη σου και απο εδω.πραγματικα σου ευχομαι να εχεις μια ονειρεμενη εγκυμοσυνη χωρις προβληματα και να γεννησεις ενα υγιεστατο,πανεμορφο μωρακι που να κοιμαται ολοοοοοοοοο το βραδυ :lol:μακαρι απο εδω και περα ολα τα δακρυα σου να ειναι μονο χαρας οπως τα σημερινα.οπως ειπε και η τιτη ξερεις οτι για οτιδηποτε θελησεις θα ειμαστε εκει.

α! μη ξεχασεις το καψονι του κουμπαρου βλεπε goody's:lol::lol::lol::lol:

και αυτο που ακολουθει στο αφιερωνω γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα συμφωνεις με καθε λεξη

748119olm6f7z2n1.jpg

ειμαι σιγουρη οτι θα γινεις μια υπεροχη μανουλα αλωστε αν μπορουσαν να το πουν θα συμφωνουσαν και η γεωργια η στελλα και η ευγενια ειμαι σιγουρη για αυτο:wink:

2497323tu9slivm2a.gif

Τι να πω εγω τωρα....................

Με εκανες ξανα και κλαιω!!!!!!!!!

Σ ευχαριστω που ησουν και εισαι παντα διπλα μου...........

Σ ευχαριστω για ολες τις στιγμες που εχουμε μοιραστει..........

Σ ευχαριστω για καθε συμβουλη σου.............

Σ ευχαριστω για το κουραγιο που μου εδινες..........

Σ ευχαριστω που αγωνιουσες μαζι με μενα............

Σ ευχαριστω που ησουν εκει να με ακουσεις.............

Σ ευχαριστω που γινατε κουμπαροι μας.............

Σ ευχαριστω που εισαι απιθανη φιλη-αδελφη............

Σ ευχαριστω που μου δειχνεις τι θα πει πραγματικη φιλια.............

Σ ευχαριστω για τις υπεροχες ευχες σου..............

Οσα ευχαριστω και να σου πω και στην Τιτη....θα ειναι πολυ λιγα!!!!!!!!

Ευχομαι κι ελπιζω κι εγω να γινω μια πολυ καλη μανουλα!!!

Και το ξερετε οτι τα παιδια σας τα λατρευω σαν να ειναι δικα μου!!!!

Σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

Υ.Γ.Οσο για τον κουμπαρο σου.....δεν θα το γλιτωσει το καψονι!!!:lol::lol::lol::lol:

Του το χρωσταω.......!!!!:-P:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:


as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...