Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

ξεκινησες εσυ προσπαθεια διεγερσης ;; η οχι ακομα ; 

Οχι ακόμα αγάπη, μάλλον στον επόμενο κύκλο, μαζεύω χαρτιά για να πάρω τα φάρμακα. Έκανε ο σύζυγος και ένα σπερμοδιάγραμμα πάλι να δούμε που βρισκόμαστε και περιμένουμε κ αυτό. 

3 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Μου θυμίζεις εμένα που πρότεινε ο άντρας μου ταξίδι του μέλιτος στην Ασία και το μόνο που με κρατάει είναι ότι θα στοιχίσει όσο δύο ωοληψιες 😅 οριακά είμαι να πω φτάνει, αν δεν κάνουμε παιδί τουλάχιστον να ζήσουμε 

Συγγνώμη αλλά επειδή κ εμένα ο μηνας του μέλιτος ήταν στην Ασία, το μόνο που έχω να πω είναι ΝΑ ΠΑΣ!!! Αξίζει πραγματικά! 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

και εγω γρρρρρ πριν απο λίγο κανανε επισκεψη τα πρωτα καφε!!!

Ειμαι πολύ στεναχωρημενη κλαψ κλαψ!!!!!!Αν μου ερθει σημερα σημενει πως ουτε εγω πετυχα μερες!!! και πάλι γρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σκατο περιοδε που οποτε θελεις ερχεσε νωρις και οποτε θελεις αργα!!! :(:(:(

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

H γιατρος ειχε πει οτι δεν επρεπε να μεινω εγκυος για 1,5 μηνα μετα την αποξεση.

Αφου λοιπον μου ηρθε η περιοδος σημαινει οτι θα εχω ωορρηξια σε 12 μερες ( αν ολα πανε ρολοι οπως και παλια).

Το ερωτημα ειναι να προσπαθησω ή να περιμενω ενα μηνα ακομα για να παρω και τις πρωτες απαντησεις απο το τμημα αποβολων του Ελενα? (εχω πρωτο ραντεβου στις 10/6).

Η λογικη λεει να κανω πρωτη προσπαθεια στα μεσα Ιουλη αλλα η ψυχη λεει τωρα! :-)

Φοβαμαι απο τη μια και λεω... και αμα τελικα εχω κατι και μου ξανατυχει το ιδιο? Μηπως να κανω τις υπολοιπες εξετασεις μπας και τελικα βγει κατι?

Μετα ομως σκεφτομαι... Και αμα ηταν τυχαιο γεγονος? Ποιος μου λεει οτι θα ξανατυχει? Θα ηθελα να μεινω εγκυος οσο πιο κοντα γινεται , ωστε απο Σεπτεμβρη να εχω ξεμπερδεψει με το πρωτο τριμηνο που ξεκιναω παλι δουλεια.

λοιπον,πηγα.ο γιατρος με ειπε οτι ειμαι πολυ καλα,δεν χρειαζομαι αλλες εξετασεις,τον συζυγο τον βλεπει καλα.ηταν τυχαιο γεγονος.με αλλαζει προτοκολλο,φαρμακα και 5 ημερων εμβρυα.ξεκιναω την δευτερη μερα περιοδου (εγω περιμενω 1 ιουνιου την τριτη δηλαδη) και διαρκει η θεραπεια 15 μερες(ενω η αλλη κρατουσε 30 μερες),τωρα πρεπει να προλαβω το ικα και το φαρμακειο.αμα τα καταφερω τελη ιουνιου θα εχω και αποτελεσματα.σημερα λεω να παω να γλυκοκοιταξω τον γυναικολογο μπας και μου τα γραψει και την δευτερα παω και παρω απο το φαρμακειο.αυτα!!!κατα τα αλλα η αθηνα σας πολυ ωραια αλλα πολυ κινηση,αλλα πηγα στην πεντελη για φαγητο,στο χαλανδρι (πολυ ωραιο) για ποτο,στα ανω πατησια.ωραια αλλα την επομενη φορα δεν εχει αυτ/το,με αεροπλανο,γιναμε κομματια.

...υπεροχα νεα....

τελικα ευχαριστα απο την Αθηνα,τελεια!ολα να πανε καλα αυτη τη φορα και τελη Ιουνιου να χοροπηδαμε!!!!!!!!!!!!!!!;)

που πηγες στην Πεντελη για φαγητο??

1a0fd6e0b8.png

H γιατρος ειχε πει οτι δεν επρεπε να μεινω εγκυος για 1,5 μηνα μετα την αποξεση.

Αφου λοιπον μου ηρθε η περιοδος σημαινει οτι θα εχω ωορρηξια σε 12 μερες ( αν ολα πανε ρολοι οπως και παλια).

Το ερωτημα ειναι να προσπαθησω ή να περιμενω ενα μηνα ακομα για να παρω και τις πρωτες απαντησεις απο το τμημα αποβολων του Ελενα? (εχω πρωτο ραντεβου στις 10/6).

Η λογικη λεει να κανω πρωτη προσπαθεια στα μεσα Ιουλη αλλα η ψυχη λεει τωρα! :-)

Φοβαμαι απο τη μια και λεω... και αμα τελικα εχω κατι και μου ξανατυχει το ιδιο? Μηπως να κανω τις υπολοιπες εξετασεις μπας και τελικα βγει κατι?

Μετα ομως σκεφτομαι... Και αμα ηταν τυχαιο γεγονος? Ποιος μου λεει οτι θα ξανατυχει? Θα ηθελα να μεινω εγκυος οσο πιο κοντα γινεται , ωστε απο Σεπτεμβρη να εχω ξεμπερδεψει με το πρωτο τριμηνο που ξεκιναω παλι δουλεια.

ποσο πολυ σε καταλαβαινω.....οταν ο γιατρος μας ειπε να αρχισουμε προσπαθειες μετα απο δυο μηνες τα συναισθηματα μπερδευονταν με τη λογικη κι αντε να βγαλεις ακρη!!!!!!!!!οταν ομως θελεις κατι τοσο πολυ δεν θα το κυνηγησεις...πραγματικα δεν ξερω!εγω παντως βρισκομαι εν μεσω προσπαθειων και θα δουμε...;)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

και εγω γρρρρρ πριν απο λίγο κανανε επισκεψη τα πρωτα καφε!!!

Ειμαι πολύ στεναχωρημενη κλαψ κλαψ!!!!!!Αν μου ερθει σημερα σημενει πως ουτε εγω πετυχα μερες!!! και πάλι γρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σκατο περιοδε που οποτε θελεις ερχεσε νωρις και οποτε θελεις αργα!!! :(:(:(

Μαγδακι μου μη μου στεναχωριεσαι καθολου...σε λιγες μερες θα ξεκινησεις παλι προσπαθειες,ανασυνταξε τις δυναμεις σου και προετοιμασου!!!!!!Ιολακι το ιδιο ισχυει και για σενα εε.......

εγω παντως τον αντρουλη μου τον εχω ταραξει...εκτος απο τα ''ταξιδια'' τον ταιζω παστελια και του στιβω πορτοκαλαδες(ας ειναι καλα η Αντριανουλα με τις συμβουλες της...)

λοιπον Αντζελακι αμα ειναι ετσι ν'αρχισω να πηγαινω σε κρεβατια μπας και χασω κανα κιλακι.....λες??

1a0fd6e0b8.png

...υπεροχα νεα....

τελικα ευχαριστα απο την Αθηνα,τελεια!ολα να πανε καλα αυτη τη φορα και τελη Ιουνιου να χοροπηδαμε!!!!!!!!!!!!!!!;)

που πηγες στην Πεντελη για φαγητο??

''στον κρυσταλλη'' ,σε μια πλατεια.

ααααααα........

δεν το ξερω.........:P καλο φαγητο??

πολυ ωραιο,ειναι οικογενειακη ταβερνα με αυλη,πετρινο.η φαση ειναι οταν εχθες πηγαμε σε γυραδικο και ζητησα γυρο με ρωσικη και με κοιτουσε περιεργα και κουνουσε το κεφαλι.:rolleyes:

Γεια σας κορίτσια!!!:P

Ιπποκαμπάκι μου τα νέα σου είναι απλά τέλεια!!! Ανασυγκρότησε δυνάμεις και προχώρα μπροστά!! Αυτή τη φορά θα πετύχει θα δεις!!;)

Μάγδα και Ανδριανούλα δεν απογοητευόμαστε!!! Ο στόχος είναι τόσο κοντά και απλά είναι θέμα χρόνου να τον πετύχετε!!;)

Νικάκι καλά αποτελέσματα να έχεις!!!:P Και μην τον λυπάσαι τον αντρούλη σου.. Εμείς τόσα περνάμε ας κάνουν και αυτοί κάτι!!;)

Angelaki αυτή είναι δίαιτα!!:mrgreen: Και το διασκεδάζεις και χάνεις βάρος!!:tongue: Πότε με το καλό ο γάμος?:P

Velvetaki θα σου έλεγα να ολοκληρώσεις τις εξετάσεις σου και μετά να προχωρήσεις.. Καλύτερα να είσαι σίγουρη ότι όλα είναι μια χαρά παρά να ζεις με την αβεβαιότητα και την αγωνία μήπως υπάρχει κάτι που δεν αντιμετώπισες!:rolleyes:

Περιμένουμε νέα από το vasdelaki!!!:P Ελπίζω να μη μας ξεχάσει!

Στις υπόλοιπες στέλνω την αγάπη μου!!!

ΥΓ. Έχετε πολλούς χαιρετισμούς από το Μαράκι!! Είναι αρκετά καλύτερα!:P

IchNp3.png

Διαφημίσεις

πατουσιτσα εμενα με εχει ηδη παρει απο κατω κ οταν με παιρνει αστα να πανε,την μια εχω καλη ψυχολογια κ λεω ολα καλα την αλλη τα θυμαμαι ολα κ ειμαι να με κλες οι ρεγγες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

πολυ ωραιο,ειναι οικογενειακη ταβερνα με αυλη,πετρινο.η φαση ειναι οταν εχθες πηγαμε σε γυραδικο και ζητησα γυρο με ρωσικη και με κοιτουσε περιεργα και κουνουσε το κεφαλι.:rolleyes:

....χαχαχαχαχα!!!!!!!!Θεσαλονικιωτικα κολπα.......??;)

1a0fd6e0b8.png

Γεια σας κορίτσια!!!:P

Ιπποκαμπάκι μου τα νέα σου είναι απλά τέλεια!!! Ανασυγκρότησε δυνάμεις και προχώρα μπροστά!! Αυτή τη φορά θα πετύχει θα δεις!!;)

Μάγδα και Ανδριανούλα δεν απογοητευόμαστε!!! Ο στόχος είναι τόσο κοντά και απλά είναι θέμα χρόνου να τον πετύχετε!!;)

Νικάκι καλά αποτελέσματα να έχεις!!!:P Και μην τον λυπάσαι τον αντρούλη σου.. Εμείς τόσα περνάμε ας κάνουν και αυτοί κάτι!!;)

Angelaki αυτή είναι δίαιτα!!:mrgreen: Και το διασκεδάζεις και χάνεις βάρος!!:tongue: Πότε με το καλό ο γάμος?:P

Velvetaki θα σου έλεγα να ολοκληρώσεις τις εξετάσεις σου και μετά να προχωρήσεις.. Καλύτερα να είσαι σίγουρη ότι όλα είναι μια χαρά παρά να ζεις με την αβεβαιότητα και την αγωνία μήπως υπάρχει κάτι που δεν αντιμετώπισες!:rolleyes:

Περιμένουμε νέα από το vasdelaki!!!:P Ελπίζω να μη μας ξεχάσει!

Στις υπόλοιπες στέλνω την αγάπη μου!!!

ΥΓ. Έχετε πολλούς χαιρετισμούς από το Μαράκι!! Είναι αρκετά καλύτερα!:P

χαιρομαι πολυ για το Μαρακι μας.......να δωσεις κι απο μενα πολλα γλυκα φιλακια...

εσυ πως εισαι...το ζουζουνακι σου??

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...