Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

ξεκινησες εσυ προσπαθεια διεγερσης ;; η οχι ακομα ; 

Οχι ακόμα αγάπη, μάλλον στον επόμενο κύκλο, μαζεύω χαρτιά για να πάρω τα φάρμακα. Έκανε ο σύζυγος και ένα σπερμοδιάγραμμα πάλι να δούμε που βρισκόμαστε και περιμένουμε κ αυτό. 

3 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Μου θυμίζεις εμένα που πρότεινε ο άντρας μου ταξίδι του μέλιτος στην Ασία και το μόνο που με κρατάει είναι ότι θα στοιχίσει όσο δύο ωοληψιες 😅 οριακά είμαι να πω φτάνει, αν δεν κάνουμε παιδί τουλάχιστον να ζήσουμε 

Συγγνώμη αλλά επειδή κ εμένα ο μηνας του μέλιτος ήταν στην Ασία, το μόνο που έχω να πω είναι ΝΑ ΠΑΣ!!! Αξίζει πραγματικά! 

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Τι κάνετε κοριτσάκια μου?

Μαριαεφάκι μου, χαίρομαι που μπήκες στα πεταχτά, πολλά φιλιά και υπομονή.

Εμένα μου ήρθαν κάτι μπεζουλοκαφέ ανοιχτά στο σκούπισμα, άρα όπου να' ναι εντός της νυκτός θα καταφτάσει.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι έκανα ωορρηξία νωρίτερα απ' ότι υπολόγιζα.

Τεσπά, τον επόμενο μήνα.

Το Βασδελάκι μας δεν μπήκε ακόμη να μας πει τα ευχάριστα. Είμαι σίγουρη ότι ακούσανε μια καρδούλα να χτυπάει δυνατά ντούκου ντούκου!

Μην αγχωνεσαι Ιολακι. :-)

Αυτο το καλοκαιρι θα ειναι δικο μας...

Κατι μου λεει οτι τωρα που ηρθε το καλοκαιρι και θα χαλαρωσεις, θα ερθουν και τα καλα νεα :-)

Διαφημίσεις

Mπραβο βρε κοριτσι... Τι καλα νεα ειναι αυτα.. Αντε με το καλο να παρεις αγκαλια το μπεμπακι σου! :-)

Σ'ευχαριστώ βελουδένια μου! Κι εσύ σύντομα εγκυούλα!;)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

vσας ελειψα?!!

και εμενα!

προσπαθω να σκεφτομαι αισιοδοξα σημερα μονο 7 εμετοι ως τωρα!

θριαμβος!οι καουρες ομως...!!!

δεν μπαινω γιατι ζαλιζομαι...

σας σκεφτομαι όλες ομως!

Μπραβο κοριτσακι! Ειχα ανησυχησει! Ευχομαι να εισαι συντομα καλυτερα!

Γεια σας κορίτσια!

Έχω ένα σουσαμάκι 8,3 χιλιοστά στην κοιλιά μου και μια καρδούλα που χτυπάει με 170 χτύπους ανά λεπτό! Είμαι τόσο συγκινημένη!!! Ο γιατρός μου είναι πολύ ευχαριστημένος με όλες τις μετρήσεις και με την όλη εικόνα του σουσαμακίου!!!:P

Μου έγραψε τις απαραίτητες εξετάσεις και ξανά θα με δει μετά τις 10 Ιουνίου!

Σας φιλώ όλες(mariaefako μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!θα σε πάρω αύριο!). Μην το βάζετε κάτω, η απογοήτευση είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι αλλά όπως υπογράφει και μια κοπέλα εδώ μέσα επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.

Είμαι πλέον πεπεισμένη ότι μόνο μέσα από την απόλυτη θλίψη μπορείς να βιώσεις την απόλυτη χαρα! και κάτι άλλο...

....Η ευτυχία έρχεται όταν καταφέρνεις να ζήσεις και χωρίς αυτήν!

συγχαρητηρια για το σουσαμακι σου!!!!!! Σε 8 μηνες να το εχεις σπιτι και να σου λερωνει πανες και να κλαιει ασταματητα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Βιωσε την απολυτη ευτυχια γιατι την αξιζεις!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Κοριτσάκια μου καλησπέρα..

Τελικά μήπως πρέπει να ονομάσουμε το θέμα το "καφέ της περιόδου"; Έχω κι εγώ κάτι ενοχλήσεις χθες και σήμερα, 28 μέρες μετά την απόξεση που δείχνουν καθαρά ότι το σύστημα λειτουργεί και ετοιμάζεται να καταφθάσει η κόκκινη στρατιά.. Αυτή τη φορά είναι για καλό.. Έτσι θα μπορέσω να προγραμματίσω κάποιες εξετάσεις που θέλω να κάνω και θα έχω κι ένα μπούσουλα για το πότε περίπου θα αδιαθετήσω μετά... έτσι για να βάζουμε και την προσπάθεια του Αυγούστου στο παιχνίδι..

Ιπποκαμπάκι πολύ ευχάριστα τα νέα σου.. Αλήθεια για τα εμβρυάκια που σου έχουν περισσέψει τι σου είπε; Δεν θέλει να τα χρησιμοποιήσετε;

Σε όλα τα άλλα κοριτσάκια μαζί και στο κάθε ένα ξεχωριστά φιλιά πολλά!

δομνινα μου,πηγαμε σε αλλον εξωσωματικο,θα ξεκινησω απο την αρχη,με αλλα δεδομενα.προς το παρον τα αφησαμε στην ακρη.

βγηκαν τα αποτελεσματα του dna 26% ανωμαλιες (μεχρι 30% ειναι το οριο),η βιολογος ειπε οτι ισως φταιει και αυτο,ο εξωσωματικος ειπε οτι ειναι οκ,δεν ξερω εχω αγχωθει πολυ.:confused::confused:

βασδελη μου μια χαρα,σου ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος.:P:p

Καλησπέρα κορίτσια γυρισα σπιτακι μου ωραια πέρασα!!!

Ιολιτσα μου τα καφε δεν σημαινει οτι θα ερθει κιολας!!!!

Μαριαεφάκι μου χαιρομαι που εισαι καλά ευχομαι να ηρεμησεις λιγακι!!!!

Ιπποκαμπάκι ειπα σε μια νοσηλευτρια για το χερι μου και μου ειπε οτι ετσι πονουσε το χερι της μαμας της εκανε εξετασεις και βρηκε οτι τις ελειπε βιταμινη β12!! με την πρωτη ευκαιρια εγω θα το ελεγξω!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

συγχαρητηρια για το σουσαμακι σου!!!!!! Σε 8 μηνες να το εχεις σπιτι και να σου λερωνει πανες και να κλαιει ασταματητα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Βιωσε την απολυτη ευτυχια γιατι την αξιζεις!!!

Χριστίνα μου, σ' ευχαριστώ....

δομνινα μου,πηγαμε σε αλλον εξωσωματικο,θα ξεκινησω απο την αρχη,με αλλα δεδομενα.προς το παρον τα αφησαμε στην ακρη.

βγηκαν τα αποτελεσματα του dna 26% ανωμαλιες (μεχρι 30% ειναι το οριο),η βιολογος ειπε οτι ισως φταιει και αυτο,ο εξωσωματικος ειπε οτι ειναι οκ,δεν ξερω εχω αγχωθει πολυ.:confused::confused:

βασδελη μου μια χαρα,σου ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος.:P:p

Ιππόκαμπε, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου...

Ήθελα να σου πω...Έχεις σκεφτεί να κάνεις παρακολούθηση φυσικού κύκλου; Ίσως είχα αναφέρει εδώ για την φίλη μου που μετά από 5 αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής με διέγερση ωοθηκών τελικά κατάφερε να μείνει έγκυος μετά την 2 προσπάθεια με παρακολούθηση φυσικού κύκλου.

Μάγδα αδιαθέτησες;

qwlrp3.png

Να σου πω οτι το τικερακι ειναι πανεμορφο και τα νεα σου μου δωσανε χαρα!!!

Εχω καφε Vasdelaki απο εχθες αλλα και το προηγουμενο μηνα 4 μερες ειχα καφε και μετα αδιαθετησα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

μαγδουλα,μπορει,αλλα τα καφετια δεν λενε τιποτα.θα δειξει!!

βασδελι,ουτε που το σκεφτομαι για φυσικο κυκλο.δηλαδη να παρουν ενα ωαριο και να το γονιμοποιησουν?σωθηκα!!εδω 5 εμβρυα με βαλανε και τα εχασα,αυτο θα κρατησει!!

μαγδουλα,μπορει,αλλα τα καφετια δεν λενε τιποτα.θα δειξει!!

βασδελι,ουτε που το σκεφτομαι για φυσικο κυκλο.δηλαδη να παρουν ενα ωαριο και να το γονιμοποιησουν?σωθηκα!!εδω 5 εμβρυα με βαλανε και τα εχασα,αυτο θα κρατησει!!

Εσύ ξέρεις...

Πάντως η φίλη μου ανακάλυψε ότι οι 5 αποτυχημένες προσπάθεις με φάρμακα ήταν γιατί ακριβώς ο οργανισμός της δεν άντεχε τα τόσα φάρμακα, είχε πάθει κάτι σαν overdose...

Kαι τελικά με την 2 προσπάθεια παρακολούθησης φυσικού κύκλου τράβηξε μια πρώτη χοριακή 800!!! Τελικά είναι να βρεις τι σου ταιριάζει!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ιπποκαμπάκι μου καλημέρα σε σένα και σε όλα τα κορίτσια!

Το 26% είναι ένα πολύ καλό ποσοστό αν σκεφτείς ότι το δικό μας είναι 41%. Εσείς είστε μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια... Εμείς όμως.. έχουμε τραβήξει λούκι... Σε μας είναι πολύ πιθανόν να έπαιξε αυτό ρόλο για την παλινδρόμηση του εμβρύου μιας και ο πιθανότερος λόγος που συνέβη αυτό είναι χρωμοσωμικές ανωμαλίες..

Καλά κάνεις και ξεκινάς από μηδενική βάση. Θα ξεκινήσεις με αναπτερωμένες ελπίδες.. Μπράβο σου..

Μαγδούλα μέχρι να' ρθει ελπίζουμε..

Βασδέλι φιλιά στο μπεμπέ!

L2qIp2.png

Δομνινα μου μαλλον μου ηρθε!!!

Δεν πειραζει καποια στιγμη θα μας κάτσει!!!! Δομνινα να σε ρωτησω κατι που μπορει να ξερεις στην ωορηξια ειχα ενδομητριο 9 μια εβδομαδα μετα ειχα παλι ενδομητριο 9, επρεπε να παχυνει???

Σκεφτομαι να παρα βιταμινες ξερετε να προτινετε κάτι??

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κοριτσάκια μου γία σας!!!!

τελειωσε και ο γάμος!!!! περάσαμε όμορφα και παρ΄όλο που είχα τα χάλια μου με τις στοιχιωμένες ημερομηνίες, δεν ήθελα να χαλάσω την πιο όμορφη μέρα της αδερφής μου που την περίμενε τόσο !!!!

μέχρι τις 7:00 το πρωϊ ήμασταν στο κέντρο!!! ακόμα δεν έχω συνέλθει τελείως!!!:?

διάβασα στα γρήγορα οτι είστε όλλες καλά!!!

απο τουντσάκι δεν διάβασα κανένα νέο,εύχομαι να επανέλθει γρήγορα με τα αστεία της!!;)

vasdelaki σου εύχομαι να περάσουν οι μέρες τόσο γρήγορα και ευχάριστα χωρίς να το καταλάβεις μέχρι τη στιγμή που θα έχεις αγκαλίτσα αυτό που τώρα αποκαλείς σουσαμάκι:D

πολλά φιλάκια σε όλλες και στην κάθε μία ότι επυθυμεί!!!

Να ζησουνε τα παιδια ευτυχισμένοι και αγαπημενοι και να αποκτησουν πολλα παιδακια οσα επιθυμουν!!!!!!! Ολα να τους πάνε δεξια!!!!!

Καλη ξεκουρασει Αγγελα και υπομονη θα περασει, δυσκολα απο την μια αλλα θα ηρεμησεις μετα θα δεις!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κοριτσάκια μου γία σας!!!!

τελειωσε και ο γάμος!!!! περάσαμε όμορφα και παρ΄όλο που είχα τα χάλια μου με τις στοιχιωμένες ημερομηνίες, δεν ήθελα να χαλάσω την πιο όμορφη μέρα της αδερφής μου που την περίμενε τόσο !!!!

μέχρι τις 7:00 το πρωϊ ήμασταν στο κέντρο!!! ακόμα δεν έχω συνέλθει τελείως!!!:?

διάβασα στα γρήγορα οτι είστε όλλες καλά!!!

απο τουντσάκι δεν διάβασα κανένα νέο,εύχομαι να επανέλθει γρήγορα με τα αστεία της!!;)

vasdelaki σου εύχομαι να περάσουν οι μέρες τόσο γρήγορα και ευχάριστα χωρίς να το καταλάβεις μέχρι τη στιγμή που θα έχεις αγκαλίτσα αυτό που τώρα αποκαλείς σουσαμάκι:D

πολλά φιλάκια σε όλλες και στην κάθε μία ότι επυθυμεί!!!

Να ζησουνε τα παιδια και οτι επιθυμουν να ερθει...

σιγα σιγα θα συνελθεις,ευχαριστα ειναι αυτα και μονο τετοια να'χεις σου ευχομαι!!!!!!!

Vasdelaki ολα καλα να πανε απο 'δω και μπρος,μονο χαρες γιατι τις αξιζεις.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...