Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Πριν 5 μήνες είχα amh 0,38 και τον προηγούμενο μήνα fsh 13, άρα χρονικά πιέζομαι πολύ, σα να είμαι στην ηλικία σου. Το μήνα πριν το 13 ήταν 9, γενικά έπαιζε στο 10 περίπου, αλλά τώρα ανέβηκε επίσημα.

Ιδανικά θα ήταν νομίζω να κάνεις νέα διέγερση να καταψυξεις όσα έμβρυα μπορείς. 

Καταλαβα..Να μην απογοητευεσαι..η ΑΜΗ ειναι απλα ενας αριθμος..ξερω κοπελα που στα 29 ειχε αντιστοιχη και στα 35 έμεινε φυσιολογικα πριν παει για εξωσωματική..η FSH νομιζω εχει διακυμανσεις καθε μηνα οποτε μην το προδικαζεις! Κανε τις προσπαθειες σου λοιπόν να μαζεψεις εμβρυακια κ καντε το ταξιδακι σας λιγο πιο μετα!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Patousitsa μου γλυκιά!

Συγχαρητήρια για το μικρό Φασούλα που μεγαλώνει τρέχοντας....! είναι όλα θαυμάσια και μακάρι να συνεχίσουν κι έτσι...

Όσο για την κυστική ίνωση...

Έκανα την εξέταση στο Λαϊκό νοσοκομείο τον Δεκέμβρη... Φυσικά εγώ ήμουν σίγουρη ότι δεν έχω τίποτε.. όντως στο 75% των μεταλλάξεων που αναγνωρίζει το Λαϊκό εγώ βρέθηκα αρνητική...

Ταυτόχρονα κάνει και ο άντρας μου την ίδια εξέταση στο Χορέμειο διότι στο Λαϊκό δεν κάνουν εξέταση σε ζεύγος... και στο Χορέμειο (που βρίσκεται μέσα στο Παίδων) κάνουν ανίχνευση για το 90% των μεταλλάξεων... και έρχεται η ώρα να πάρουμε αποτελέσματα... Και μας πέφτει ο ουρανός στο κεφάλι.. Όχι μόνο ήταν φορέας αλλά ήταν φορέας μετάλλαξης που πρώτη φορά ανιχνεύθηκε στην Ελλάδα! Μιλάμε για πανελλαδική πρωτιά..

Εγώ εντωμεταξύ είχα ήδη κάνει εξωσωματική και ήμουν στην φάση αναμονής από εμβρυομεταφορά... Η αγωνία στο κατακόρυφο... έτσι έκανα πάλι την εξέταση στο Παίδων γιατί υπήρχε περίπτωση να βγω θετική στο υπόλοιπο 15% των μεταλλάξεων μέσα στο οποίο βρισκόταν και αυτή η εξαιρετικά σπάνια μετάλλαξη την οποία είχε ο άνδρας μου.. Ευτυχώς βγήκα και πάλι αρνητική....

Έτσι κατά κάποιο τρόπο πήγε η καρδιά μου στην κούλουρη.. Το πολύ πολύ το μελλοντικό παιδάκι μου να είναι φορέας..

Μην ανησυχείς καρδούλα μου... σίγουρα και σε σας ο ανδρούλης σου δεν θα έχει τίποτε και το μωράκι σου είναι υγιέστατο!

Ιολάκη μου να ξερες πόσο σε καταλαβαίνω...

Κι εγώ περιμένω να αδιαθετήσω και τίποτε ακόμα... Ξέρω πως κατά πάσα πιθανότητα εγκυμοσύνη δεν παίζει οπότε εκνευρίζομαι που καθυστερεί...

Φιλάκια σε όλα τα άλλα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Vasdelaki μου στο Λαϊκό γίνεται δωρεάν αλλά εκεί ανιχνεύουν μόνο το 75% των μεταλλάξεων. Στο Χορέμειο πληρώνεις 150 Ευρώ αλλά δεν γνωρίζω αν τη συγκεκριμένη εξέταση την καλύπτουν τα ταμεία.

Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο 213-2013465 (είναι η γραμματεία στο Χορέμειο) και να ρωτήσεις.

Φιλάκια!

L2qIp2.png

μπααααα,,,αποκλειεται.τετοια τυχη.!!!!!:roll::roll:

ποτε δεν ξερεις...αλλα ακομα κι αν δεν εισαι τοσο τυχερη τωρα, θα εισαι στην επομενη προσπαθεια,εισαι πανετοιμη εξαλου!;) αντε θα μας ερθεις στην Αθηνα παλι τυχερουλα...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Ειναι γονιδιακη εξεταση και αργει. Εμενα σε 3 βδομαδες ακριβως με πηραν τηλ να μου πουν το αποτελεσμα.

Το παιδων ανιχνευει το μεγαλυτερο ποσοστο μεταλλαξεων σε σχεση με τα υπολοιπα εργαστηρια (ιδιωτικα και δημοσια).

πω πω βρε κοριτσια ποσες εξετασεις υπαρχουν πια και ποσο εξειδικευμενες!!!!Κριστακι μου ο γιατρος σου συνεστησε την εξεταση??

εγω παντως απο χθες ξεκινησα κι ενα χαπακι ονομαζομενο glucophage μου το εγραψε ο ενδοκρινολογος μου για να ρυθμισουμε τη γλυκα μου μεχρι να μεινω εγκυος!!!!!!!μηπως το ξερεις??εσυ πως τα πας??με τη γλυκα σου ενταξει??

1a0fd6e0b8.png

Κορίτσια καλημέρα!!:P

Καταρχήν Αγγελικούλα να σου ζήσουν τα παιδιά! Να είναι καλοτυχα και ευτυχισμένα με πολλούς απογόνους!!;)

Τα νέα μου: Χθες είδαμε το μικρό Φασούλα!!!!!!:mrgreen: Μεγαλώνει κανονικότατα έχει δύο χεράκια, δύο ποδαράκια, κοιλίτσα, σπονδυλική στήλη, κεφαλάκι, προσωπάκι σχηματισμένο... Και είμαστε 6,92 ολόκληρα εκατοστά!!!!:P:p:p Κορίτσια ήταν πολύ συγκινητικό!!! Κουνούσε τα χεράκια και τα ποδαράκια του το ζουζούνι μου!!!!! Η εγκυμοσύνη μας εξελίσσεται τέλεια και εμείς μεγαλώνουμε κανονικότατα!!!:P:p:p

Για το μόνο που τα "άκουσα" κανονικά από το γιατρό είναι τα 4 κιλά που πήρα...:confused: Μου ζήτησε να μειώσω δραματικά την ποσότητα φαγητού και να μην πάρω καθόλου βάρος για το επόμενο διάστημα.. Μου τόνισε ότι δε θέλει να πάρω πάνω από 10 κιλά συνολικά.. Του το υποσχέθηκα!

Αυχενική κανόνισα για την Παρασκευή το μεσημέρι!!!:P

Στα δυσάρεστα τώρα...

Έκανα πριν ένα μήνα εξέταση για την κυστική ίνωση (πρόκειται για μία γονιδιακή μετάλλαξη και που πιθανόν έχω κληρονομήσει από τους γονείς μου) και δυστυχώς τα αποτελέσματα που πήρα χθες έδειξαν ότι είμαι φορέας....:? Σήμερα έκανε την εξέταση και ο άντρας μου.. Αν αποδειχθεί ότι και κείνος είναι φορέας έχουμε 1 στις 4 πιθανότητες το μωρό μας να έχει τη νόσο...:?:( Αυτό θα το διαπιστώσουμε πια στην αμνιοπαρακέντηση τον Αύγουστο όπου και θα αρχίσουμε να μοιράζουμε μπουκαλάκια αμνιακού υγρού σε διάφορα εργαστήρια (εκτός από πιθανές χρωματοσωματικές ανωμαλίες πρέπει να εξετάσουμε τον μεγαλοκυταρροϊό και τώρα και την κυστική ίνωση):twisted::evil::twisted:

Αν είμαστε τόσο άτυχοι και ο άντρας μου είναι επίσης φορέας και αποδειχθεί ότι και το μωρό έχει τη νόσο η εγκυμοσύνη δε θα έχει αίσια κατάληξη...

Η ψυχολογία μου είναι στα τάρταρα και η αγωνία μας θα κρατήσει τουλάχιστον άλλον ένα μήνα οπότε και θα βγουν τα αποτελέσματα του άντρα μου..:?:(:|

Ειλικρινά δεν ξέρω πώς πρεπει να αντιδράσω.......:confused:

πολυ συγκινητικο οντως ολο αυτο που περιγραφεις και πραγματικος φασουλας....6,92 μπρααααβο!!!!!!!πιστευω πως καλυτερα να προσπαθησεις να κρατησεις ολη αυτη την πολυ θετικη εικονα και να κανεις μια υπομονη μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα...ασε τα δυσαρεστα κατα μερος γιατι τελικα μπορει να'ναι ολα ενταξει και να'χεις περασει ολο αυτο τσαμπα.απολαυσε την ευτυχια που σου δινουν αυτες οι στιγμες.φιλακια πολλα πολλα,ολα να πανε καλα.

1a0fd6e0b8.png

πω πω βρε κοριτσια ποσες εξετασεις υπαρχουν πια και ποσο εξειδικευμενες!!!!Κριστακι μου ο γιατρος σου συνεστησε την εξεταση??

εγω παντως απο χθες ξεκινησα κι ενα χαπακι ονομαζομενο glucophage μου το εγραψε ο ενδοκρινολογος μου για να ρυθμισουμε τη γλυκα μου μεχρι να μεινω εγκυος!!!!!!!μηπως το ξερεις??εσυ πως τα πας??με τη γλυκα σου ενταξει??

Tο συγκεκριμένο΄χάπι το παίρνει ο πατέρας μου για το ζάχαρο....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

patousitsa όταν κάνεις την αυχενική θα τρελαθείς!!! προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά!!:D

ΝΙΚΑΚΙ το χάπι αυτό μου το έδινε ο ενδοκρινολόγος μου αλλα μετά το 6μηνο με ενοχλούσε και μου το σταμάτησε,είχα φοβερές ζαλάδες και εμετούς,να φανταστείς οτι έκανα και 3 και 4 την ημέρα!:?

christy το εμβριάκι σου καλά!!! οι ζαλάδες πέρασαν?

ιππόκαμπακι δεν μπορεί να είναι για καλό η καθυστέρη?

vasdeli, Δομνίνα καλά?

τις τελευταίες μέρες εχω ένα προβληματάκι με τη σύνδεση και μπορώ να σας διαβάζω μόνο πρωϊνα:confused:

πολλά φιλάκια σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Patousitsa μου γλυκιά!

Συγχαρητήρια για το μικρό Φασούλα που μεγαλώνει τρέχοντας....! είναι όλα θαυμάσια και μακάρι να συνεχίσουν κι έτσι...

Όσο για την κυστική ίνωση...

Έκανα την εξέταση στο Λαϊκό νοσοκομείο τον Δεκέμβρη... Φυσικά εγώ ήμουν σίγουρη ότι δεν έχω τίποτε.. όντως στο 75% των μεταλλάξεων που αναγνωρίζει το Λαϊκό εγώ βρέθηκα αρνητική...

Ταυτόχρονα κάνει και ο άντρας μου την ίδια εξέταση στο Χορέμειο διότι στο Λαϊκό δεν κάνουν εξέταση σε ζεύγος... και στο Χορέμειο (που βρίσκεται μέσα στο Παίδων) κάνουν ανίχνευση για το 90% των μεταλλάξεων... και έρχεται η ώρα να πάρουμε αποτελέσματα... Και μας πέφτει ο ουρανός στο κεφάλι.. Όχι μόνο ήταν φορέας αλλά ήταν φορέας μετάλλαξης που πρώτη φορά ανιχνεύθηκε στην Ελλάδα! Μιλάμε για πανελλαδική πρωτιά..

Εγώ εντωμεταξύ είχα ήδη κάνει εξωσωματική και ήμουν στην φάση αναμονής από εμβρυομεταφορά... Η αγωνία στο κατακόρυφο... έτσι έκανα πάλι την εξέταση στο Παίδων γιατί υπήρχε περίπτωση να βγω θετική στο υπόλοιπο 15% των μεταλλάξεων μέσα στο οποίο βρισκόταν και αυτή η εξαιρετικά σπάνια μετάλλαξη την οποία είχε ο άνδρας μου.. Ευτυχώς βγήκα και πάλι αρνητική....

Έτσι κατά κάποιο τρόπο πήγε η καρδιά μου στην κούλουρη.. Το πολύ πολύ το μελλοντικό παιδάκι μου να είναι φορέας..

Μην ανησυχείς καρδούλα μου... σίγουρα και σε σας ο ανδρούλης σου δεν θα έχει τίποτε και το μωράκι σου είναι υγιέστατο!

Ιολάκη μου να ξερες πόσο σε καταλαβαίνω...

Κι εγώ περιμένω να αδιαθετήσω και τίποτε ακόμα... Ξέρω πως κατά πάσα πιθανότητα εγκυμοσύνη δεν παίζει οπότε εκνευρίζομαι που καθυστερεί...

Φιλάκια σε όλα τα άλλα κοριτσάκια!

Δομνίνα μου σ'ευχαριστώ τόσο πολύ! Μακάρι να είναι όπως τα λες και να τελειώσει εδώ η αγωνία μας..

IchNp3.png

Vasdelaki μου στο Λαϊκό γίνεται δωρεάν αλλά εκεί ανιχνεύουν μόνο το 75% των μεταλλάξεων. Στο Χορέμειο πληρώνεις 150 Ευρώ αλλά δεν γνωρίζω αν τη συγκεκριμένη εξέταση την καλύπτουν τα ταμεία.

Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο 213-2013465 (είναι η γραμματεία στο Χορέμειο) και να ρωτήσεις.

Φιλάκια!

Εμένα μου είπαν ότι δεν είναι κοστολογημένη από τα ταμεία η εν λόγω εξέταση αλλά ότι μπορώ να καταθέσω την απόδειξη στο ταμείο μου και αν μου επιστρέψουν τίποτα καλώς. Την κατέθεσα σήμερα στο ΙΚΑ και σε 20 μέρες θα ξέρω αν και τι ποσό θα μου επιστραφεί.

IchNp3.png

πολυ συγκινητικο οντως ολο αυτο που περιγραφεις και πραγματικος φασουλας....6,92 μπρααααβο!!!!!!!πιστευω πως καλυτερα να προσπαθησεις να κρατησεις ολη αυτη την πολυ θετικη εικονα και να κανεις μια υπομονη μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα...ασε τα δυσαρεστα κατα μερος γιατι τελικα μπορει να'ναι ολα ενταξει και να'χεις περασει ολο αυτο τσαμπα.απολαυσε την ευτυχια που σου δινουν αυτες οι στιγμες.φιλακια πολλα πολλα,ολα να πανε καλα.

Μακάρι Νικάκι μου να είναι μέχρι εδώ η αγωνία μας. Θέλω να πιστεύω ότι ο άντρας μου θα είναι αρνητικός και ότι όλα θα πάνε καλά!

IchNp3.png

κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

patousitsa όταν κάνεις την αυχενική θα τρελαθείς!!! προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά!!:D

ΝΙΚΑΚΙ το χάπι αυτό μου το έδινε ο ενδοκρινολόγος μου αλλα μετά το 6μηνο με ενοχλούσε και μου το σταμάτησε,είχα φοβερές ζαλάδες και εμετούς,να φανταστείς οτι έκανα και 3 και 4 την ημέρα!:?

christy το εμβριάκι σου καλά!!! οι ζαλάδες πέρασαν?

ιππόκαμπακι δεν μπορεί να είναι για καλό η καθυστέρη?

vasdeli, Δομνίνα καλά?

τις τελευταίες μέρες εχω ένα προβληματάκι με τη σύνδεση και μπορώ να σας διαβάζω μόνο πρωϊνα:confused:

πολλά φιλάκια σε όλες!!!

Περιμένω την Παρασκευή πώς και πώς!!! Σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ!! Μου δίνεται απίστευτο θάρρος!

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...