Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Πριν 5 μήνες είχα amh 0,38 και τον προηγούμενο μήνα fsh 13, άρα χρονικά πιέζομαι πολύ, σα να είμαι στην ηλικία σου. Το μήνα πριν το 13 ήταν 9, γενικά έπαιζε στο 10 περίπου, αλλά τώρα ανέβηκε επίσημα.

Ιδανικά θα ήταν νομίζω να κάνεις νέα διέγερση να καταψυξεις όσα έμβρυα μπορείς. 

Καταλαβα..Να μην απογοητευεσαι..η ΑΜΗ ειναι απλα ενας αριθμος..ξερω κοπελα που στα 29 ειχε αντιστοιχη και στα 35 έμεινε φυσιολογικα πριν παει για εξωσωματική..η FSH νομιζω εχει διακυμανσεις καθε μηνα οποτε μην το προδικαζεις! Κανε τις προσπαθειες σου λοιπόν να μαζεψεις εμβρυακια κ καντε το ταξιδακι σας λιγο πιο μετα!!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!:P

Φυσικά και θα μπω να σας πω τα νέα μου αύριο! Εύχομαι μόνο να είναι καλά.. Δεν αντέχω άλλη αγωνία..:confused:

Καμιά σας δεν ξεχνάω.. Όμως δε μπορώ να χωνέψω όλες αυτές τις αναποδιές και με έχει πάρει λίγο από κάτω.. Θέλω να πιστεύω ότι όλα είναι καλά! Ειλικρινά δε νομίζω ότι μπορώ να αντέξω ο,τιδήποτε άλλο..:confused:

Mama μου χαίρομαι που είστε καλά!!:P Λόγος να ντρέπεσαι που δε μπαίνεις συχνά φυσικά και δεν υπάρχει! Αυτό που προέχει είναι να είσαι ήρεμη για να είναι καλά και το μωράκι σου!;)

Σας φιλώ και θα τα ξαναπούμε!:rolleyes:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα.2η μερα καθυστερησει.''ψιλη στα αυτια μου μπηκανε βρε πω,πω,πω,πω''.τα τσιμπηματα σταματησαν,συμπτωματα δεν εχω,ροζ-καφε δεν εχω.μηπως ειναι απο την αποβολη?να εμεινα εγκυος δεν νομιζω,βεβαια τις κυνηγησα τις γονιμες αλλα....:( το προβλημα τα ξερετε.αμα δεν ερθει μεχρι την δευτερα θα παω στην γιατρο να με δει.

καλημερα κοριτσακια!!!!

Μαμα4 χαιρομαι που εισαι καλα κι εσυ και νινι!!! Ευχομαι να φτιαξει και η ψυχολογια σου με τον καιρο, ουτος ή αλλος η επικυνδινη περιοδος εχει περασει ετσι δεν ειναι?

Ιπποκαμπακι κανε τεστακι!!!! Ο Θεος ειναι μεγαλος.. Ξερω πολλες περιπτωσεις φυσιολογικης συλληψης μετα απο προσπαθεια εξωσωματικης!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

Εγώ καλά.

μαμα4, χάρηκα που όλα πάνε καλά, κάνε υπομονή και μην ντρέπεσαι, ο καθένας γράφει όποτε θέλει και μπορεί.

ιπποκαμπάκι, εγώ δεν θα άντεχα μέχρι τη Δευτέρα, ένα τεστάκι θα το έκανα.

πατουσίτσα, μην κάνεις κακές σκέψεις, να είσαι αισιόδοξη και θα δεις που ο άντρας σου δεν θα έχει τίποτε και στην αυχενική όλα θα είναι τέλεια.

Οι υπόλοιπες εγκυούλες και μη, τι κάνετε?

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια της παρεούλας μας..

Μάμα4 να'σαι πάντα καλά εσύ και το νινί και όποτε θες μπαίνεις και μας λες τα νέα σου.. Εμάς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να' στε καλά..

Ρε κοριτσάκια λέτε εγώ και το Ιπποκαμπάκι να κάνουμε την ολική ανατροπή; 34 μέρες μετά την απόξεση και τίποτε ακόμα... βέβαια μέχρι τις 40 μέρες που είχε πει ο γιατρός έχουμε ακόμα αλλά λέω μπας;

Ιόλη κοπέλα μου σίγουρα αφού έχεις κλείσει ήδη ραντεβού με τον Μουστακαρία είσαι πιο ήρεμη και χαλαρή.. άντε κοπέλα μου να μας πεις και τι θα σου πει και προχωράς αναλόγως.

Πατουσίτσα όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη... περιμένουμε νέα σου..

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Μάμα4 να'σαι πάντα καλά εσύ και το νινί και όποτε θες μπαίνεις και μας λες τα νέα σου.. Εμάς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να' στε καλά..

Ρε κοριτσάκια λέτε εγώ και το Ιπποκαμπάκι να κάνουμε την ολική ανατροπή; 34 μέρες μετά την απόξεση και τίποτε ακόμα... βέβαια μέχρι τις 40 μέρες που είχε πει ο γιατρός έχουμε ακόμα αλλά λέω μπας;

Ιόλη κοπέλα μου σίγουρα αφού έχεις κλείσει ήδη ραντεβού με τον Μουστακαρία είσαι πιο ήρεμη και χαλαρή.. άντε κοπέλα μου να μας πεις και τι θα σου πει και προχωράς αναλόγως.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!ΜΑΚΑΡΙ!!!ΑΛΛΑ Κ ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ Κ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!!!

οι συνθηκες δεν μου επιτρεπουν να πιστευω θετικα.:(:(καμια ανωμαλια της αποβολης θα ειναι.ξανααρχισαν τα τσιμπηματα,μηπως ειναι απο το παντελονι και οχι απο εγκυμοσυνη!!:tongue::tongue:

δομνινα μου μακαρι αλλα μετα την αποξεση περιμενεις 40-50 μερες.icon9.gificon9.gificon9.gificon9.gificon9.gif

Διαφημίσεις

Οπως ειπε και η mama κορίτσια ο Θεος ειναι μεγάλος και μεχρι να δουμε την κοκκινοσκουφιτσα ελπιζουμε και ονειρευόμαστε!!!!!!!!

Καλή τυχη Ιπποκαμπάκι και Δομνινα!!!!

Patousaki μου μην στεναχωριεσαι γιατι θα στεναχωριετε και το νινι, θα δεις που όλα θα πανε καλά αυριο!!!!!! ενημερωσε μας!!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

οι συνθηκες δεν μου επιτρεπουν να πιστευω θετικα.:(:(καμια ανωμαλια της αποβολης θα ειναι.ξανααρχισαν τα τσιμπηματα,μηπως ειναι απο το παντελονι και οχι απο εγκυμοσυνη!!:tongue::tongue:

από τα καβούρια στις τσέπες σου είναι!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: (δεν άντεξα χα χα χα χα χα χα χα)

χαχαχαχα.........πολυ καλο.....!!!!!!!!

αντε χρειαζομαστε μερικες ενεσεις γελιου και αισιοδοξιας.....!!!!!!!!;);)

παντως ιπποκαμπακι μου ποτε δεν ξερεις...προσπαθησε να εχεις θετικη ενεργεια και κανε και κανα τεστακι...εδω σκεφτομαι να κανω εγω που δεν εχω καν καθυστερηση!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

χαχαχαχα πλακα κανω ........

1a0fd6e0b8.png

καλημερα.εκανα τεστ.και?? ενα μεγαλο ''οχι'',ηρθε και εδεσε.τωρα περιμενουμε με αγωνια.

τουντς,ιπποκαμπακι ειμαι,καβουρια,καμια σαρδελλα,κανεναν αστακο τι αλλο να βρω στις τσεπες μου. χι,χι,χι,χι,χι!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...