Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , kate82 είπε:

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

Μ ανέφερε απλά ότι είναι πιο δυσκολη μπορεί να φέρει πιο εύκολα πρόωρη εγκυμοσύνη,προεκλαμψία μέχρι κ αποβολή ,εντάξει στατιστικά είναι όλα αυτά ,αλλά εγώ μπερδεύτηκα και αγχώθηκα ,καλά έκανε και μου τ είπε για να είναι καλυμμένος 

Σιγά μην βγήκες και σύνταξη ☺️

Από ότι κατάλαβα θέλει να σε πάει όσο πιο safe γίνεται ,όλα αυτά που σου είπε μπορούν κάλλιστα να συμβούν και με ένα έμβρυο ,εσύ τι θα ήθελες να κάνεις;χωρίς να αγχώνεσαι ...

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια.

εχω ξενερωσει παρα πολυ γιατι μου αλλαξαν το ρανρεβου για αυριο στις 11.00 επειδη προεκυψε τοκετος στο γιατρο:(:(:(:(:(

πως θα περασει η μερα????????:confused::confused::confused:

σε καταλαβαινω αλλα θα περασει τι να κανουμε εμενα την αλλη φορα μου το μετατοπισε 3 μερες μετα!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρισα και εγω απο την γυναικολογο μου!

Εκανα καρδιοτοκογραφο ακι υπερηχο!

Δεν εχω πολυ καλα νεα εχω πολλες συσπασεις παρολα τα φαρμακα

η μικρη ειναι εμπεδωμενη στην λεκανη οτποτε με το που σηκωθω με την βαρυτητα θα γεννησω!μου ειπε το πολυ να αντεξω 2 μερες μολις σηκωθω!

οποτε δεν σηκωνομαι μεχρι την 36η αν καταφερω να την πιασω που ελπιζω γιατι εχουν μεινει μονο 15 ημερες!!

δν ρωτησα ουτε βαρος του μωρου,ουτε μηκος τραχηλου τπτ

επισης μου ειπε οτι το μωρο δειχνει οτι δυσανασχετει γιατι κανει αριθμιες τεσπα ο Θεος βοηθος λεω εγω και ελπιζω αν τις παρω τις 15 ημερες!

Ελα ρε Μαρακι!Τοσες μερες λες θα γεννησεις και μια χαρα εχεις παει.Θα τα καταφερεις.Ε και νωριτερα να γινει δεν χαλασε ο κοσμος.Θα κανεις κορτιζονη για τα πνευμονακια και ολα καλα θα πανε. Αφου εκλεισες και την 32 βδομαδα εισαι σουπερ...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κορίτσια καλημέρα!!!! Μόλις ήρθαμε. Το μπεμπέ μιά χαρά. Συνεχίζει να μεγαλώνει στην 5η εκατοστιαία και έφτασε σήμερα 32+2 1620 γρ. Πολύ καλή αιμάτωση, αμνιακό όλα καλά. Μάλιστα μας είπε ότι στην καμπύλη φαίνεται να ανέβηκε κατακόρυφα. Επίσης είπε να μην ξαναπάμε σε μία βδομάδα αλλά σε δύο για να μην ανησυχήσουμε αν στο ενδιάμεσο φαίνεται να μην ανέβηκε κάτι. Πάντως απ' ότι είδα κι εγώ ενώ αυτή τη βδομάδα είναι να παίρνει 10 mm κοιλιά πήρε 15, οπότε ίσως αρχίζει να παχαίνει με μεγαλύτερο ρυθμό. Τέλος αυτός του υπερήχου,edit admin μου είπε ότι το σημαντικότερο είναι να μην μένω καθόλου νυστική και να τρώω πάρα πολύ καλά. Οι παλμοί μιά χαρά 135 και πάνω κάναμε και καρδιοτοκογράφο και δεν με άφησε καν μισή ώρα στο τέταρτο έφυγα. Ο γιατρός μου μου είπε όλα καλά να μην ανησυχούμε και ξανά doppler 2 Σεπτεμβρίου. Εντωμεταξύ τον ρώτησα αν πάνε όλα καλά και συνεχίσει να μεγαλώνει το μωρό αν μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά και μου είπε θα το δούμε γιατί αν είναι κάτω από την 10 εκατοστιαία θέση επειδή είμαι πολύ στενή φοβάται μην ζοριστεί πολύ το μωρό και στρεσαριστεί και αργήσει να πάρει οξυγώνο. Εγώ δεν επέμεινα δεν παίζω μ' αυτά άλλωστε αλλά του είπα ότι θέλω να γεννήσω φυσιολογικά και ότι φοβάμαι την καισαρική. Τέλος πάντων το τελευταίο που σκέφτομαι αυτό είναι ας γεννηθεί τελειόμηνο και ας είναι γερό!!! Επίσης του λέω θα φτάσουμε 38-39 και μου λέει γιατί όχι. Αρχικός στόχος είναι οι 34 και μετά οι 37. Μακάρι κορίτσια να συνεχίσουν να πηγαίνουν όλα καλά. Εγώ συνεχίζω τις ξάπλες και τα λουκούλια γεύματα με μπριζόλες και ο άντρας μου να είναι καλά έχει αναλάβει όλα τ' άλλα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά σε όλες μας και μόνο καλά ν' ακούμε ο Θεός μαζί μας!!!!

Άσχετο για τον πλακούντα μου είπε να μην δίνω βάση γιατί μόλις δούν χαμηλό βάρος βάζουν grade II για να έχουν μιά δικαιολογία γι' αυτό. Μου λέει δεν μπορούν να μετρηθούν οι αποτιτανώσεις με ακρίβεια και σημασία έχει να βάζει βάρος το μωρό. Αυτά φιλάκια πολλά σε όλες τις μαμάδες και τις κοιλίτσες!!!!!

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Org

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Διαφημίσεις

50% καλά νέα και μια αναβολή. Πώς την χαρακτηρίζεις τη μέρα;

Βαγγελιώ πολύ ωραία, ουφ, πάει και αυτό. Τώρα θυμήθηκα ότι οι γιατρός στην αδερφή μου έλεγε ότι τα έμβρυα παίρνουν ξαφνικά πολύ βάρος, δηλ. μπορεί να το δεις στον υπέρηχο τη μια μέρα και να σου βγαίνει ας πούμε 2 κιλά και την επόμενη ξαφνικά να βγαίνει 2,2. Δεν τα παίρνουν σταδιακά (λέει. Και ποιά είμαι εγώ να τον αμφισβητήσω;).

Μαρία δεν σου είπε να κάνεις κορτιζόνες καλού- κακού; Άντε να φαγωθεί και η ουρά του γαϊδάρου πια...

Εγώ δεν πήρα το γιατρό, έστειλα τη μικρή στους γονείς μου και κάθομαι στον καναπέ. Τα κέφια μου είναι χάλια χωρίς λόγο και δεν μπορώ να φτιάξω διάθεση με τίποτα. Θα περιμένω το αύριο, που θα είναι καλύτερο.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Βαγγελιό μπράβο αλλα και στο μπεμπε μπραβο! Καλο παιδακι! Μαρακι μη φοβασαι! Οπως λες και εσυ τιποτα κακο δεν θα γινει. Δεν το επιτρεπουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υπομονη κοριτσια! βαζουμε τα δυνατα μας! Αισιοδοξια θελω!

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Κορίτσια καλημέρα!!!! Μόλις ήρθαμε. Το μπεμπέ μιά χαρά. Συνεχίζει να μεγαλώνει στην 5η εκατοστιαία και έφτασε σήμερα 32+2 1620 γρ. Πολύ καλή αιμάτωση, αμνιακό όλα καλά. Μάλιστα μας είπε ότι στην καμπύλη φαίνεται να ανέβηκε κατακόρυφα. Επίσης είπε να μην ξαναπάμε σε μία βδομάδα αλλά σε δύο για να μην ανησυχήσουμε αν στο ενδιάμεσο φαίνεται να μην ανέβηκε κάτι. Πάντως απ' ότι είδα κι εγώ ενώ αυτή τη βδομάδα είναι να παίρνει 10 mm κοιλιά πήρε 15, οπότε ίσως αρχίζει να παχαίνει με μεγαλύτερο ρυθμό. Τέλος αυτός του υπερήχου,ο edit admin μου είπε ότι το σημαντικότερο είναι να μην μένω καθόλου νυστική και να τρώω πάρα πολύ καλά. Οι παλμοί μιά χαρά 135 και πάνω κάναμε και καρδιοτοκογράφο και δεν με άφησε καν μισή ώρα στο τέταρτο έφυγα. Ο γιατρός μου μου είπε όλα καλά να μην ανησυχούμε και ξανά doppler 2 Σεπτεμβρίου. Εντωμεταξύ τον ρώτησα αν πάνε όλα καλά και συνεχίσει να μεγαλώνει το μωρό αν μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά και μου είπε θα το δούμε γιατί αν είναι κάτω από την 10 εκατοστιαία θέση επειδή είμαι πολύ στενή φοβάται μην ζοριστεί πολύ το μωρό και στρεσαριστεί και αργήσει να πάρει οξυγώνο. Εγώ δεν επέμεινα δεν παίζω μ' αυτά άλλωστε αλλά του είπα ότι θέλω να γεννήσω φυσιολογικά και ότι φοβάμαι την καισαρική. Τέλος πάντων το τελευταίο που σκέφτομαι αυτό είναι ας γεννηθεί τελειόμηνο και ας είναι γερό!!! Επίσης του λέω θα φτάσουμε 38-39 και μου λέει γιατί όχι. Αρχικός στόχος είναι οι 34 και μετά οι 37. Μακάρι κορίτσια να συνεχίσουν να πηγαίνουν όλα καλά. Εγώ συνεχίζω τις ξάπλες και τα λουκούλια γεύματα με μπριζόλες και ο άντρας μου να είναι καλά έχει αναλάβει όλα τ' άλλα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά σε όλες μας και μόνο καλά ν' ακούμε ο Θεός μαζί μας!!!!

Άσχετο για τον πλακούντα μου είπε να μην δίνω βάση γιατί μόλις δούν χαμηλό βάρος βάζουν grade II για να έχουν μιά δικαιολογία γι' αυτό. Μου λέει δεν μπορούν να μετρηθούν οι αποτιτανώσεις με ακρίβεια και σημασία έχει να βάζει βάρος το μωρό. Αυτά φιλάκια πολλά σε όλες τις μαμάδες και τις κοιλίτσες!!!!!

καλε τι ωραι νεα ειναι αυτα αντε μπραβο κοπελαρα μου!!!να ηρεμησεις λιγο!!!!

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Org

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

50% καλά νέα και μια αναβολή. Πώς την χαρακτηρίζεις τη μέρα;

Βαγγελιώ πολύ ωραία, ουφ, πάει και αυτό. Τώρα θυμήθηκα ότι οι γιατρός στην αδερφή μου έλεγε ότι τα έμβρυα παίρνουν ξαφνικά πολύ βάρος, δηλ. μπορεί να το δεις στον υπέρηχο τη μια μέρα και να σου βγαίνει ας πούμε 2 κιλά και την επόμενη ξαφνικά να βγαίνει 2,2. Δεν τα παίρνουν σταδιακά (λέει. Και ποιά είμαι εγώ να τον αμφισβητήσω;).

Μαρία δεν σου είπε να κάνεις κορτιζόνες καλού- κακού; Άντε να φαγωθεί και η ουρά του γαϊδάρου πια...

Εγώ δεν πήρα το γιατρό, έστειλα τη μικρή στους γονείς μου και κάθομαι στον καναπέ. Τα κέφια μου είναι χάλια χωρίς λόγο και δεν μπορώ να φτιάξω διάθεση με τίποτα. Θα περιμένω το αύριο, που θα είναι καλύτερο.

εμενα καλε ξεχνατε οτι εχω μπει με ωδυνες τοκετου 3 φορες στο νοσοκομειο !

αφου γλιτωσαμε τον τοκετο καθε φορα μου καναν 2 δοσεις κοριζονης στο 24ωρο και παρεμενα στο νοσοκομειο για 7-8 ημερες!

εχω κανει 12 κορτιζονες στο συνολο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

βαγγελιω μπραβο,τελεια νεα, αλλα κυριως μπραβο στο μπεμπακι σου

μαρακι υπομονη.τοσα ξεπερασες, θα ξεπερασεις και αυτο

ειδες εσυ μπες βγες στο καφε θα περασει η ωρα !!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

γεια σας κοριτσια.. εχτες ειχα συσπασεις πηρα τον γιατρο και μου δωσε ουτοπαρ.αποψε εχω ραντεβου στις 9 στο ιατρειο του αντε να δουμε θα την βγαλουμε καθαρη?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

γεια σας κοριτσια.. εχτες ειχα συσπασεις πηρα τον γιατρο και μου δωσε ουτοπαρ.αποψε εχω ραντεβου στις 9 στο ιατρειο του αντε να δουμε θα την βγαλουμε καθαρη?

ελα καλε μην αγχωνεσαι να δεις ολα καλα θα πανε εχεις πιασει την 34η λογικο να ξεκινουσαν οι συσπασεις!αυτα τα παιρνω 15 εβδ τωρα να ξερεις φαιρνουν λιγο ταχυπαλμια !

βρε σε εχω ξαναωτησει δεν θυμαμαι πως διαλεξες το ψευδονυμο σου οταν το ειδα τα επαιξα ετσι με λεγε ο πρωην μου!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Βαγγελιό μπράβο αλλα και στο μπεμπε μπραβο! Καλο παιδακι! Μαρακι μη φοβασαι! Οπως λες και εσυ τιποτα κακο δεν θα γινει. Δεν το επιτρεπουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υπομονη κοριτσια! βαζουμε τα δυνατα μας! Αισιοδοξια θελω!

ματια μου ευχαριστω !!!

ποτε πας για υπερηχο???

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...