Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!

Ειδα στον υπνο μου την Αρτεμις.....με φουστιτσα κοντη και ασπρα πεδιλα....λετε να γεννησε?

ΑΡΤΕΜΙΣ τι ευτυχια αν κρατας τα μωρακια αυτη την ωρα! Σου στελνω πολλα φιλια!

Ειναι προφητικα τα όνειρα σου!

Ναι γεννησα! Κοπελες ολα πηγαν καλα. Φυσιολογιξα γεννησα με επισκληριδιο. Τα μωρακια ειναι υγιη. Το ενα μπηκε ε ολη νυχτα σε θερμοκιτηδα προληπτικα. Σημερα ελπιζω να θηλασω χθες λογω καποιων φαρμάκων δεν επρεπε κ ηπιΑν βασικα γαλα απο την αδερφη μου. Ποναω πολυ στην τομη που με ραψανε και δεν κοιμηθηκα καθόλου. Θα προσπαθησω να μπω μετα γιατι δυσκολευομαι κ με το κινητο. Ευχαριστω για τις ευχες. Ειναι ενας ερωτας τα μωρακια σας το ευχομαι ολοψυχα.

Συγχαρητήρια στη λιν απ οτι καταλαβα πετυχε. Κορίτσι μακαρι ολα να παν καλα!

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Ναι γεννησα! Κοπελες ολα πηγαν καλα. Φυσιολογιξα γεννησα με επισκληριδιο. Τα μωρακια ειναι υγιη. Το ενα μπηκε ε ολη νυχτα σε θερμοκιτηδα προληπτικα. Σημερα ελπιζω να θηλασω χθες λογω καποιων φαρμάκων δεν επρεπε κ ηπιΑν βασικα γαλα απο την αδερφη μου. Ποναω πολυ στην τομη που με ραψανε και δεν κοιμηθηκα καθόλου. Θα προσπαθησω να μπω μετα γιατι δυσκολευομαι κ με το κινητο. Ευχαριστω για τις ευχες. Ειναι ενας ερωτας τα μωρακια σας το ευχομαι ολοψυχα.

AΡTEMAKI ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Να σου ζησουν ομορφια μου!!!! Ειδες το ονειρο...ησουν ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΛΙΑ στο ονειρο! Βγηκε οντως!!!!

Θα πρεπει να νιωθεις καπως που βλεπεις τα παιδακια σου ε??????ΠΑΡΕ 10 φιλια απο μενα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ναι γεννησα!

Πως και εγινε η γεννα τσακ μπαμ? Μετα τον υπερηχο το αποφασισατε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Πολύ χάρηκα μικρή μου, να προσέχεις τώρα εσύ λίγο με την τομή.

url]

καλημερα!

μιλησα χθες με το γιατρο κ μου ειπα να κανω χοριακη πηγα κ περιμενω το αποτελεσμα

μου αυξησε την προγεστερονη

κ μου ειπαι να μην ανησυχω, μια κουβεντα ειναι πως να μην ανησυχω μ τοσα που εχω περασει.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ??????????

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ!!!!

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που σήμερα ειδικά

πήρες θετική χοριακή, ξέρεις γιατί???

Γιατί πέρσι την ίδια μέρα εγώ πήρα μηδενική.

Ξεκουράσου,μην ανησυχείς για τίποτα , άκου το γιατρό σου

και κάνε προσευχή ευχαριστήρια στην Παναγία.

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ καρδιά μου τα αγοράκια σου!!!

Εύχομαι να βγει το μικρούλι σου από τη θερμοκοιτίδα και να γυρίσετε στο σπιτάκι σας γεροί και λιγωμένοι από τη γλύκα της ευτυχίας.

Αντε ρε κορίτσια... να συνεχίσουμε τα ευχάριστα!!!!

Καλημέρα όμορφες και πιπινάτες!!!!

Δεν σας προλαβαίνω αλλά σας σκεφτομαι ολη μερα!!!

Χριστίναι να σου ζήσουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο μπράβο μπράβο!!! Ξεκουράσου όσο μπορείς είναι μεγάλο το έργο σου από δω και στο εξής!!! Να ναι πάντα γερά!!! Τι φύλο έχουν???

Τώρα είδα ότι γέννησες φυσιολογικά!!!???!?!?! Δίδυμα??? Μπράβο και πάλι!!!! Η τομή μια χαρά θα περάσει γρήγορα οι πρώτες ώρες είναι πιο επίπονες...και με τα φάρμακα θα ξεχνάς τον πόνο μικρή μου!!!!! Μόνο στη τουαλέτα θα έχεις ενόχληση αλλά θα φύγει με τον καιρό!!!!! ότι απορίες έχεις εδώ είμαστε!!!

Συγχαρητήρια!!!! Πού γέννησες???

Mimitraki που είσαι τι κάνεις κουκλίτσα μου???

Λιν πολύ χαίρομαι!!!! Εκανες τη χοριακούλα σου???

Κοριτσάκια μου όμορφα όλες οι υπόλοιπες πώς τα πάτε??? Αναστασία μου, Εφη?? Μορφάκια?? Λαμπρινι...Marathn...zettoula...roubies???

<3 u GIRLS!!!!!

ΥΓ Προσπαθο'υσα χτες να σας γράψω κι όλο κάτι συνέβαινε και δεν βρήκα ον χρόνο που ήθελα....είχα να γράψω σεντόνιιιιι.....ήθελα να μοιραστώ κάποια θέματα μαζί σας και δεν είχα τον χρόνο....με τον καιρό δε πειράζει... ;)

Εγώ έχω πονάκια απαλά και αίμα ακόμη....να το εκλάβω και ως περίοδο και να την περίμενω τον επόμενω μήνα ή θα μου έρθει πάλι σε 5 μέρες???

πφφφφ και με αυτή τη ζέστη και περίοδο και πόνο δεν υποφέρεται η κατάσταση...

Καλημέρααααααααααα

It's FRIDAYYYYYY TODAYYYYY!!!!!!

fRj7p3.png

ξημέρωσε.....

Καλημέρα σε όλες...

Αρτεμις να σου ζήσουν τα αγόρια σου...να τα χαίρεσαι και να τα καμαρώσεις όπως εσύ επιθυμείς....σ'αγαπώ πολύ πολύ....με έκανες να κλάψω από συγκίνηση...δεν το πιστευω(συνήθως δεν κλαίω)

Λινάκι μου είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά.....αυτή τη φορά θα φτάσεις μέχρι το τέλος...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

1648917f79499xh74.gif

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΚΑΛΟΡΙΖΗΚΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!

ΚΑΛΑ ΘΡΕΜΜΑΤΑ!!!!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!

Τι όμορφη μέρα έχουμε σήμερα!!!!

Αρτεμάκι μου συγχαρητήρια!!!!!Να χαίρεσαι τα αγόρια σου,να είναι γερά και τυχερά!!!!Με το καλό να γυρίσετε σπίτι σας!!!!Να μου φιλήσεις τα όμορφα πατουσάκια τους!!!!Φιλιά και σε σένα κοριτσάρα μου!!!!!

Λινάκι μου να κάνεις ό,τι λέει ο γιατρός και να ξεκουράζεσαι.Βήμα βήμα θα γίνουν όλα γλυκιά μου!!!!

Διαφημίσεις

Αγαπούλα μου θερμά συγχαρητήρια!

Η πιο όμορφη μέρα στη ζωή μιας γυναίκας ήρθε για σενα!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι καλότυχα τα παιδάκια σου!

Σ αγαπαμε όλες πολύ!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...