Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Ngs θα σου έλεγα να κάνεις αν δεν έχεις κάνει. Πολύ μεγάλοι ηλικιακά δεν είστε, αλλά ούτε και πολύ νέοι (εμείς είμαστε το ζωντανό παράδειγμα ότι η μικρη ηλικία δε σου εξασφαλίζει και επιτυχία 😅). Fsh είχες καλή όταν έκανες τη διέγερση?

Αν πάμε το ταξίδι μάλλον θα σταματήσουμε και την εξωσωματική. Κορίτσια με fsh 13 στα 29 μου δε ξέρω αν έχω ελπίδες ή αν παλεύω για το ακατόρθωτο. Λέω θα κάνω άλλες 1-2 ωοληψιες και νομιζω εγω μέχρι εκεί αντέχω. 

Απλα λογω ηλικιας εχεις το περιθωριο να κανεις ενα break & να μαζεψεις ξανα λεφτα για επομενη προσπαθεια..εγω νιωθω πλεον πως δεν εχω αυτη την πολυτελεια να αφηνω μεγάλα κενά..με αγχωνει υποσυνείδητα ολο αυτο το ηλικιακο κομμάτι& τα στατιστικα του.. 

Δεν θυμάμαι καθόλου για την fsh (ουτε αν εκανα)! Εσενα ειναι παντα καπου εκει??να δωσεις ευκαιρίες στον εαυτο σου μεχρι εκει που αντέχεις & με οσα διαλείμματα χρειαστείς!εγω μετά την τριτη προσπαθεια ηθελα να τα παρατησω..μετα ειπα οκ θα κανω αλλη μια διεγερση και τέλος..κ τωρα σκεφτομαι να κανω κ τριτη διέγερση..αρα τ τρελου..Ngs εχω κανει ειχα 55% γαλακτοβακιλλους και 41% cardnerella πηρα αντιβιωση κ υποθετα αλλα δεν εκανα επανελεγχο..

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές σας.. Είμαι σίγουρη ότι χωρίς εσάς θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα στη ζωή μου!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Καλησπερουδια και απο μενα!!!!περιμενω ενα ραντεβου στο γραφειο αλλα μιας κι εχει καθυστερησει ειπα να σας γραψω..

Πολυ χαιρομαι που μονο καλα νεα μαθαινουμε απο τα κοριτσακια μας!

Εγω ειμαι μια χαρουλα κοριτσια!εχω ηρεμησει πολυ..βγαινω ασταματητα ειτε με την αδερφη μου ειτε με τον αντρα μου οταν δεν δουλευω...τη Δευτερα βγηκα με το βαφτιστηρι μου...τον πηγα σινεμα σε μια ωραια παιδικη ταινιουλα στο Μολ μετα τον πηγα στα αυτοκινητακια οπου τρελαθηκε και μετα κατσαμε για φαγητο....περασα παρα πολυ ομορφα!!!Ξεχνιεμαι περισσοτερο με κατι τετοια...

Το προηγουμενο Σαββατοκυριακο πηγα με την αδερφη μου στην Τηνο..πηγαμε να προσκυνησουμε και μειναμε εκει το Σαββατο..νοικιασαμε ενα αυτοκινητο και γυρισαμε πολλα χωριουδακια του νησιου..τι να σας πω?τρελαθηκαμε..δεν περιμενα ναναι τοσο μα τοσο ομρφα..περιττο να σας πω οτι περασαμε τελεια οι δυο μας ε?;) τοχα πολλη αναγκη εστω και για μια μερα αφου το καλοκαιρι μας εξελιχθηκε με τον χειροτερο τροπο...

Ο αντρας μου ειναι καλα...την αλλη βδομαδα εχει ραντεβου και με το γιατρο του για να τον δει..πιστευω ολα καλα....Το βραδυ θα φυγουμε οι δυο μας για το εξοχικο μας...Θαχει και πολυ καλο καιρο και...Ανυπομονω!

Την αλλη Παρασκευη μπαινω κι εγω για τη δικη μου επεμβαση..ευχομαι..εκει καταντησαμε..ειλικρινα να βρεθει κατι για να μπορουμε να το αντιμετωπισουμε...το κανονισα Παρασκευη για να ξεκουραστω το Σαββατοκυριακο ηρεμα στο σπιτακι μου...Θα σας γραψω τα νεα μου συντομα μες στο επομενο Σαββατοκυριακο εννοειται...μακαρι να πανε ολα καλα...

Σας στελνω την αγαπη μου και τα φιλια μου!

Γλυκιά μου Νικόλ,

Καταλαβαίνω απόλυτα την ανάγκη σου να ξεδίνεις με όποιον τρόπο μπορείς.. Καλά κάνεις και χαίρομαι που σε γεμίζει τόσο αυτό..

Είμαστε εδώ, μαζί σου κοντά σου και αν μπορώ εγώ προσωπικά να σε βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο θα μου δώσει μεγάλη χαρά να το ξέρεις..

Με το καλό να μπεις να κάνεις την επέμβασή σου και να λυθεί επιτέλους το μυστήριο..

Η σκέψη μου είναι μαζί σου!

L2qIp2.png

Kαλησπερα!γραφω στα γρηγορα ελπιζω να το παρει!

Οποιο αλλο κοριτσακι δεν εχει παρει προσκληση και θελει ας μου στειλει πμ!

Εχω φορτωσει τα νεα σας και μολις μπορεσω θα τα διαβασω!

Να ειστε καλα!Μου λειπετε!

Μομενταααακιιιι!!! κι εμας μας λειπετε γμτττττττ!!!!τωρα θα σαι πολυ πιο φουσκωτουλα! πολυ θα ηθελα να σε δω!μακιααα σε ολεεεες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Γλυκιά μου Νικόλ,

Καταλαβαίνω απόλυτα την ανάγκη σου να ξεδίνεις με όποιον τρόπο μπορείς.. Καλά κάνεις και χαίρομαι που σε γεμίζει τόσο αυτό..

Είμαστε εδώ, μαζί σου κοντά σου και αν μπορώ εγώ προσωπικά να σε βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο θα μου δώσει μεγάλη χαρά να το ξέρεις..

Με το καλό να μπεις να κάνεις την επέμβασή σου και να λυθεί επιτέλους το μυστήριο..

Η σκέψη μου είναι μαζί σου!

Δομνινακι μου ενα ευχαριστω ειναι τοσο λιγο.....

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μέναααα!!!

Νικόλ μου Παρασκευή η επέμβαση ε; Αντε να νικήσουμε ακόμη ένα αόρατο τέρας! Ετσι νιώθω πια...πως παλεύουμε με κάτι αόρατο! Ουφ...άντε με το καλό κοριτσάκι μου!!!

Εγώ ξύπνησα πριν λίγο και βρίσκομαι στην απόλυτη μαστούρα!!! Ειναι τριήμερο για μας εδώ και αύριο δεν θα πάμε δουλειά...Είναι η επέτειος της ανεξαρτησίας της Κύπρου (ανεξαρτησία: λέμε τώρα)...Οπότε βολτούλες και πάλι βολτούλες! Σήμερα πήγαμε στα βουνα και ήτανε πολύ ωραία...τρελαίνομαι να βλέπω κίτρινα φθινοπωρινά φύλλα και ήτανε τέλειαααααα....Αλλιώς την καταλαβαίνεις την εποχή άμα πας προς ταπάνω σε σχέση με την πόλη!

Πήγαμε και σε ένα μοναστήρι της Παναγίτσας και προσκυνήσαμε και ήτανε πολύ ωραία...πήρα και λαδάκι...Φάγαμε σε ένα κεντράκι στην επιστροφή και επιστρέψαμε σπιτάκι μας...μπάνιο και ύπνος βαρύύύύς από μένα που δεν θέλω και μεγάλη προσπάθεια για να πέσω σε λήθαργο!;)

Τα νεάκια μου είναι πως την Παρασκευή το βράδυ πήγαμε στο γιατρό και είδαμε το μομεντάκι μας....το οποίο είναι μεγάάάάάλο! Είμαι στις 25 βδομάδες και 3 μέρες...είναι 900 γραμμάρια άντρακλας!:D Είναι στα ανώτατα φυσιολογικά της καμπύλης ανάπτυξης του μας είπε...Μου αρέσουνε τα στρουμπουλά μωράκια! Για να δούμε αν θα συνεχίσει έτσι!:D Εγώ καλά, η πίεση μου καλή όπως πάντα, τα ούρα καθαρά (και ρώτησα αν λήγουνε κιόλας γιατί το είχα απορία χαχαχαχαχαα) από λεύκωμα και σάκχαρο...και δεν πήρα καθόλου βάρος τις τελευταίες 3 βδομάδες:rolleyes: αν και νιώθω πιο 'βαριά"...Χμ...οπότε σύνολο 3 κιλάκια μέχρι τώρα! Για να δω τι θα γίνει στο τρίτο τρίμηνο εγκυμοσύνης που μπαίνω σε λίγες μέρες και ανυπομονώ! Αυτά τα νεάκια μου!

Τώρα είναι ώρα να πάω για σιδέρωμα! Ουφ...Καλή μου επιτυχία!;)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αχ μομεντακι μου!! Ποσο χαιρομαι οταν διαβαζω μηνυματακια για σενα και το μικρο μομεντακι....σκεφτομουνα διαβαζοντας το μηνυμα σου ποσο θαθελα καποια στιγμη να σε γνωριζα απο κοντα...

Ολα καλα λοιπον.....να προσεχεις τον εαυτο σου γιατι ειναι σημαντικος!!! Το μομεντακι ειναι πολυ τυχερο που ερχεται σε ενα σπιτι γεματο αγαπη!!!!

momentακι....να κανεις πολλα χαδακια στην κοιλιτσα σου για να τα καταλαβει κι ο μπεμπουλης δηλαδη..... Παιδαρος θα βγει κατευθειαν!!!!!!!!! Αντε αντε με το καλο να του ζουλάς τα μπουτακια του να το ευχαριστιεσαι.....

nicole μου, με το καλο η επεμβασουλα σου και με το καλο να αναρρωσεις....

ευχομαι ολα να σου πανε καλα!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλησπερουδιααα

μομεντακι μου!!!! 25εβδ ε?? και για σενα κ για το κουκακι σαν να ηταν χτες μου μοιαζει!!! αχ κοριτσακι μου με το καλο να τα παρετε αγκαλιτσα!!!

νικολινακι μου με το καλο κ η επεμβαση σου...αντε να ξεμπερδευουμε...θελω να σε δω να χαμογελας και να ναι περα για περα αληθινο!!! Σε αγαπω πολυ!

καραμελιτσα μου θα προσπαθησω να ερθω!!!

Δομνινακι ειδες που αγχωνοσουν?? ολα καλα θα ειναι μεχρι τελους στο υπογραφω!!!

νασουλα μου εισαι καλυτερα???

μελετινακι επομενο υπερηχο ποτε εχουμε???

φιλια σε ολες!!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Aχ πραγματικάη ευχή σου στη νικολ μας

με κατασυγκινησε Ντεσάκι μου! "να χαμογελάς και να το νιώθεις"

Νικόλ μου! Αν το ευχηθώ κι εγώ "διπλασιάζεται " η δύναμη της ευχής

Και πιάνει δεν είναι;:-)

Georkat μου σε ευχαριστώ πολύ!

Νικόλ μου θα βρεθούμε μια μέρα και θα εχουμε τα μωράκια μας μαζί...πόσο το εύχομαι

Και τοθέλω να ξέρες...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλημέραααααα!!!Πρωινή πρωινή σήμερα!!

Τι πρωινή δηλαδή από τις 3:30 βρικολακιάζω πάλι κοιτώντας το ταβάνι!!!

Χμ....:rolleyes: Νομίζω το σώμα μου αρχίζει να με προετοιμάζει για τρελά ξενύχτια μέσα στο χειμώνα!!;) Χαλάλι του όμως!!:P

Μομεντούλα μου σούπερ άντρακλας ο γιόκας!!σίγουρα μου φαίνεται από τώρα πως θα είναι ζουπωτός και θα χαίρεσαι να φιλάς μπουτάκια όταν γεννηθεί!!!:P

Νικόλ μου καλή επιτυχία!!Ας ξεμπερδέψεις και με αυτό!!! Να πάνε όλα καλά!!Σου στέλνω όλη μου την αγάπη!!!

Σας στέλνω πολλά φιλιά σε όλες και φεύγω κάπως απότομα χωρίς να προλάβω να σχολιάσω άλλα, γιατί με έχει πιάσει πάλι ένας πόνος πολύ έντονος στο αριστερό μου πλευρό και δεν μπορώ να κουνήσω...........:mad: Δεν ξέρω τι είναι αυτό αλλά το παθαίνω συχνά, κάτι σαν κράμπα.........:confused:

φιλιάάάά

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Καλημέρα και από μένα!

Κουκάκι μου τι πόνος να είναι αυτός άραγε; Αφού σε πιάνει συχνά γιατί δεν ρωτάς το γιατρό;

Εγώ σπιτάκι σήμερα αφού είναι αργία...Τώρα θα δουλέψω λιγάκι και μετά προβλέπεται καμιά βολτίτσα με τον μομέντο μου ...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημερα!

Δε διαβασα πολλα.Μονο για το πλευρο της κουκου. Κουκακι ρωτα και το γιατρο αλλα το πιο πιθανο ειναι να ειναι αυτο που παθαινα κι εγω.Εχει μεγαλωσει αρκετα το μπεμπακι και πιεζει τα παντα πλεον.Πολλες φορες πονουσα τοσο πολυ λες και ειχα σπασει κανενα πλευρο.Με βοηθουσε οταν κρατουσα ισια την πλατη για να σηκωνονται πιο πανω τα πλευρα αλλα ειναι και αυτο κουραστικο,οι τελευταιοι μηνες εχουν τετοια πονακια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Καλημερα!

Δε διαβασα πολλα.Μονο για το πλευρο της κουκου. Κουκακι ρωτα και το γιατρο αλλα το πιο πιθανο ειναι να ειναι αυτο που παθαινα κι εγω.Εχει μεγαλωσει αρκετα το μπεμπακι και πιεζει τα παντα πλεον.Πολλες φορες πονουσα τοσο πολυ λες και ειχα σπασει κανενα πλευρο.Με βοηθουσε οταν κρατουσα ισια την πλατη για να σηκωνονται πιο πανω τα πλευρα αλλα ειναι και αυτο κουραστικο,οι τελευταιοι μηνες εχουν τετοια πονακια.

καλημέρα καραμελίτσες!!

Ναι αυτό μάλλον είναι!! κάποια στιγμή το είχα συζητήσει και με μία άλλη εγκυούλα και μου είχε πει ότι είναι επειδή ανοίγει το σώμα μου και οι μύες τις πλάτεις προσπαθούν να συγκρατήσουν το επιπλέον βάρος!εμένα μου έμοιαζε ακριβώς όπως το λες ότι είχα σπάσει κανένα πλευρό και κάνω ακριβώς τις ίδιες κινήσεις που περιγράφεις όταν πονάω και μετά ξαφνικά σταματάει!!!

τι κάνετε εσείς? Ετοιμαστήκατε για την βαφτιση??:P:p

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

καλα ειμαστε κουκακι μου!σχεδον ετοιμοι για τη βαφτιση!!

ψυχολογικα δεν ειμαι ετοιμη γιατι αν σπαραξει θα τα μπηξω κι εγω ρεζιλι θα γινω!:oops:η θα τη βουτηξω και θα φυγω!:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...