Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 8 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

      Ναι, ε? Θα το σκεφτώ!

      Κορίτσια σας διαβάζω ανά κάποιες ημέρες, δεν πολυσυμμετεχω γιατί έχω ξεκινήσει αντισυλληπτικά για να κάνω μακρύ πρωτόκολλο αυτή τη φορά, οπότε τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσω Ar...ap είπα να πάρω μια απόσταση να ηρεμήσω λίγο από την εξωσωματική.. Έχουμε ήδη πολλά προβλήματα, οπότε ένα λιγότερο αυτό το μήνα! Σας εύχομαι σε όλες να τα καταφέρετε να έχετε υγιή μωράκια στο τέλος 🥰

       

      Κορίτσι μου αν κι εγώ δεν έχω φτάσει εκεί, θα σου πω τη γνώμη του δικού μου γιατρού όταν τον ρώτησα. Μου είπε πως δε σου εξασφαλίζει απαραίτητα υγιή έμβρυα, καθώς το δείγμα κυττάρων που λαμβάνουν μπορεί να δώσει ως αποτέλεσμα ότι δεν υπάρχει κάποια ανωμαλία, αλλά το παιδί να γεννηθεί με κάποια ανωμαλία/αναπηρία. Επιπλέον, ότι με τον προεμφυτευτικο "ταλαιπωρείς" τα έμβρυα. Μου ανέφερε μάλιστα και μελέτες που έχουν δείξει ότι έμβρυα στα οποία έγινε προεμφυτευτικος έλεγχος έδωσαν παιδί με κάποια γενετική ανωμαλία, ενώ άλλα στα οποία βρέθηκε κάποιο θέμα υγιέστατα παιδάκια. Κοινώς, μου είπε να κρατήσω τα χρήματα αυτά για περισσότερες εμβρυομεταφορες αν χρειαστούν. Προσωπικά νομίζω θα έκανα μόνο αν ο ενας από τους δύο είχε κάποιο κληρονομουμενο νόσημα.

      Καλημερα. Να ξεκινησω οτι αυτο που σου ανεφερε ο γιατρος οτι εμβρυα με προεμφυτευτικο που βρεθηκε προβλημα, γεννηθηκαν υγιη, ειναι παντελως ατοπο, γιατι τα εμβρυα με ανωμαλιες, απευθειας καταστρεφονται και δεν μεταφερονται (εξαλλου αυτος ειναι ο σκοπος και το νοημα του προεμφυτευτικου ελεγχου).

      Απο εκει κι επειτα, προφανως και το οτι κανεις προεμφυτευτικο, δεν σημαινει απαραιτητα απολυτως υγιες εμβρυο, αλλα σιγουρα εφοσον ελεγχεται για καποιες ανωμαλιες, ξερεις οτι δεν πασχει απο αυτες τις συγκεκριμενες. Το αν θα συμβει να εχει κατι αλλο, ειναι θεμα τυχης, οπως σε οποιαδηποτε εγκυμοσυνη.

      Επισης, πλεον με τετοιο λεπτομερη και συνεχη ελεγχο που γινεται κατα την κυηση, κι εφοσον οι εμβρυομητρικοι σε παραπεμπουν και σε αμνιοπαρακεντηση οταν υπαρχει το οποιοδηποτε υποπτο ευρημα, χαμηλο ποσοστο στατιστικων για συνδρομα η/και μετα απο συγκεκριμενη ηλικια, μου κανει εντυπωση να γεννιουνται τοσα παιδια που να εχουν κανει και προεμφυτευτικο κι ολο τον προγεννητικο ελεγχο στην κυηση, να φαινονται απολυτως υγιη και τελικα να εχουν αναπηριες κι ανωμαλιες. Θα ηθελα πραγματικα δηλαδη να μας παραπεμψει ο γιατρος σου στις συγκεκριμενες «μελετες».

      Ειδικα στην Ελλαδα, αν υπαρχει ενα απο τα ελαχιστα πραγματα για τα οποια φημιζομαστε στο μαιευτικο κομματι, ειναι ο ενδελεχης προγεννητικος ελεγχος και η σωστη παρακολουθηση κυησεων απο πιστοποιημενους ειδικους γιατρους που εχουν απολυτη εξειδικευση πανω στο συγκεκριμενο κομματι (κι οχι υπερηχους στο ποδι απο μαιες, οπως συνηθιζεται στο εξωτερικο. Γιατι αντικειμενικα αν το δεις δεν συγκρινεται η γνωση κι η εξειδικευση ενος εμβρυομητρικου που ασχολειται αποκλειστικα με αυτο, με τις γνωσεις της καλυτερης μαιας στον κοσμο). Δηλαδη τα συνδρομα και τις ανατομικες ανωμαλιες, τα τσιμπανε οι εμβρυομητρικοι απο την εγκυμοσυνη 99,999%. Πραγματικα αν συμβει εμβρυο μετα απο προεμφυτευτικο και με αψογη εικονα στην κυηση, να εχει συνδρομο, ειναι καπως…. λαχειο. Σιγουρα παντως ειναι σαφεστατα τρομερα σπανιο.

      Απο κει και περα, αν μια γυναικα εχει παρα πολλες αποτυχιες και κακη ποιοτητα ωαριων (λογω ηλικιας η αλλων παραγοντων), ο προεμφυτευτικος της γλιτωνει χρονο, χρημα και κυριως ψυχικη κουραση απο ανεπιτυχεις εμβρυομεταφορες μη υγιων εμβρυων η/και (ακομα χειροτερα) βιοχημικες και παλινδρομες κυησεις. Οποτε @Terry1986 , αν με ρωτας, αν εχεις πολλες αποτυχημενες προσπαθειες, ενω ολα τα αλλα ειναι ελεγμενα, ισως ειναι μια καλη λυση για σενα. Σκεψου οτι ναι μεν θα πληρωσεις τον προεμφυτευτικο, αλλα θα γλιτωσεις τα χρηματα απο ασκοπες εμβρυομεταφορες και κυριως το ψυχολογικο κοστος των αποτυχιων. Μιλα καλυτερα με εμβρυολογους για την περιπτωση σου, μην μενεις στην αποψη των εξωσωματικων. 

      • Μου αρέσει 2

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ


Moments

Recommended Posts

σαλπιγγογραφια

καλλιεργεια κολπικου υγρου

καλλιεργεια σπερματος

ορμονολογικες

προγεννητικο ελεγχο και εσυ κ ο αντρας σου (αντισωματα για διαφορες ασθενειες, γενικη αιματος, σιδηρο, φεριτινι, ομαδα αιματος, αιμοσφαιρινη)

τα έκανα όλα αυτα... ουφ ρε κοριτσια δεν αντεχω αλλο αυτη την αγωνια.. χερετε ποτε μπορω να παω για να κανω αναλύσεις αιματος ??? μετα απο ποσες μερες μετα την σπερματεχυση??

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • stellitsa1978

    4620

  • descolorira

    3994

  • caramello

    3743

  • Moments

    2873

τα έκανα όλα αυτα... ουφ ρε κοριτσια δεν αντεχω αλλο αυτη την αγωνια.. χερετε ποτε μπορω να παω για να κανω αναλύσεις αιματος ??? μετα απο ποσες μερες μετα την σπερματεχυση??

14 μερες. Ποτε ειναι?

Link to comment
Share on other sites

τα έκανα όλα αυτα... ουφ ρε κοριτσια δεν αντεχω αλλο αυτη την αγωνια.. χερετε ποτε μπορω να παω για να κανω αναλύσεις αιματος ??? μετα απο ποσες μερες μετα την σπερματεχυση??

μετα απο 14 μερες με 1η την ημερα τη σπερματεγχυσης και η εξεταση που κανεις λεγεται β χοριακη γοναδοτροπινη ή κοινως χοριακη


Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Link to comment
Share on other sites

Εγώ εστρωσα ο παιδικο σημερα... Παιχνιδια να δεις που μαζεψα... ε ρε εχεις να μαζευεις απο του χρονου...

μακαρι και τι στον κοσμο !!

μολις μας πηραν τηλεφωνο γεννησε η γυναικα του ξαδελφου μου ενα αγορακι γλυκα μας εστειλαν και φωτο απο το κινητο!


Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

δηλαδή ως την τετάρτη 24/11 θα ξέρω !! εκανα την τοποθετηση μου στις 10/11 !! εγω ηταν να πηγαινα την δευτερα στις 22!! θα είναι νωρίς ετσι??

23 πρεπει να πας


Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας και γω νορέτα στις 6-11 έκανα σπερματέχυση και θα πάω τη Δευτέρα για χοριακή 22-11 αν φυσικά δεν μου έχει η καταραμένη..... πίνεις χάπια η βάζεις κάποια κολπική κρέμα? είχες τίποτα συμπτώματα μέχρι στιγμής?

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας!!!! Καλωσορίζω και τη νέα κοπέλα!!! Καλη επιτυχία στην προσπάθειά σου!

Κορίτσια μου εγώ πάω για μπάνιο και θα ετοιμαστώ...Απόψε θα πάω περιπατούλη με τον μομέντο μου στους κομπάρους μας να δούμε xfactor! Θα βγω από το σπίτι! Ελπίζω να μην πάθω αναφυλακτικό σοκ όταν βγω στον ατμοσφαιρικό αέρα χαχαχαχαχαχα

Αύριο θα πάμε πρωί πρωί με τον μομέντο για τη χοριακή...Δεν ξέρω τι ώρα θα επιστρέψουμε σπίτι ...ανάλογα με τη διάθεση μας και πώς θα εξελιχθούνε τα πράματα...Θα μπω να σας πω νέα το συντομότερο εντάξει;

Φιλάκια!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙς ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!!! ΑΝ Η ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Καληνύχτα...Θα τα πούμε αύριο...


Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Link to comment
Share on other sites

οοοο μομεντακι μου !!!! Να εχεις μια τεραστια χοριακη !!! Να κανετε την εξετασουλα και να πατε μια βολτουλα να ξεχαστειτε !! Και αποψε να περασετε τελειααααααααα

Ελεν καλη επιτυχια και σε σενα κοπελα μου !!!


Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Γεια σας φιλεναδες,τι κανετε???

Ας αρχισω απ το μομεντακι προσθετοντας μερικες ακομη μοναδες στη χοριακη..

πολλες πολλες ευχες για μια τεραστια χοριακη!!!

μακαρι να ακουσεις αυριο τα πιο ευχαριστα νεα!!!!θα περιμενουμε ολες με αγωνια!!

νορετα καλως ηρθες! μακαρι ολα να πανε καλα!!!

κ εγω προχωραω σε εξωσωματικη μετα απο 5 σπερματεγχυσεις..

κ το προβλημα μας ακριβως σαν το δικο σας, ανεξηγητη υπογονιμοτητα!!

ελπιζω να εισαι πιο τυχερη!!!!

δεσκολορ πως τα πας?? ειχες παρεουλα σημερα διαβασα!!!

στελλιτσα μου να προσεχεις βρε με τις δουλειες!!

στο βασιλακη αρεσε το καινουργιο χαλι?

κ να τελειωσω με τη νικολ. θελω κι εγω ενα κομματι..!!!!!

μεγααλλοοο παρακαλω!!!!!!!!!

καλο βραδυ κ στα υπολοιπα κοριτσια!!!!


Z58Ip2.png
Link to comment
Share on other sites

Μομεντακι , επιτελους πλησιαζει η ωρα !!!!!!

Να ευχηθω μια ταιραααααααααααστια χοριακη για αυριο , θα το καψομε....εχουμε να ανοιξουμε πολλα κιβωτια σαμπανιας για να γιορτασουμε... ευχομαι αυριο να ειναι απο τις πιο ευτυχισμενες μερες της ζωης σου και να χαρουμε ολοι με την ευτυχια σου....παντα εισαι διπλα σε ολες μας να ξερεις οτι ειμαστε και εμεις διπλα σου......Καλη επιτυχια και παλι κοριτσακι μου.....Φιλια πολλα !!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας!!!! Καλωσορίζω και τη νέα κοπέλα!!! Καλη επιτυχία στην προσπάθειά σου!

Αύριο θα πάμε πρωί πρωί με τον μομέντο για τη χοριακή...Δεν ξέρω τι ώρα θα επιστρέψουμε σπίτι ...ανάλογα με τη διάθεση μας και πώς θα εξελιχθούνε τα πράματα...Θα μπω να σας πω νέα το συντομότερο εντάξει;

Φιλάκια!!!!

Πατριωτακι μου σου ευχομαι μεσα απ την καρδια μου τα μομεντακια να μεγαλωνουν ηδη μεσα στην κοιλιτσα σου και να σου δωσουν ενα τεραστιο νουμερο σημερα και μια ακομη πιο τεραστια χαρα !!!!!!!!

ΕΥΧΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!


image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Link to comment
Share on other sites

δηλαδή ως την τετάρτη 24/11 θα ξέρω !! εκανα την τοποθετηση μου στις 10/11 !! εγω ηταν να πηγαινα την δευτερα στις 22!! θα είναι νωρίς ετσι??

Νορετα μου επειδη και εγω απο Κυπρο ειμαι και περασα και εγω πολλα με το θεμα αν επιτρεπετε σε πιο γιατρο πας??? αυτη πια προσπαθια σου ειναι ???


image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...