Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

ξεκινησες εσυ προσπαθεια διεγερσης ;; η οχι ακομα ; 

Οχι ακόμα αγάπη, μάλλον στον επόμενο κύκλο, μαζεύω χαρτιά για να πάρω τα φάρμακα. Έκανε ο σύζυγος και ένα σπερμοδιάγραμμα πάλι να δούμε που βρισκόμαστε και περιμένουμε κ αυτό. 

3 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Μου θυμίζεις εμένα που πρότεινε ο άντρας μου ταξίδι του μέλιτος στην Ασία και το μόνο που με κρατάει είναι ότι θα στοιχίσει όσο δύο ωοληψιες 😅 οριακά είμαι να πω φτάνει, αν δεν κάνουμε παιδί τουλάχιστον να ζήσουμε 

Συγγνώμη αλλά επειδή κ εμένα ο μηνας του μέλιτος ήταν στην Ασία, το μόνο που έχω να πω είναι ΝΑ ΠΑΣ!!! Αξίζει πραγματικά! 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Στελλιτσα μου εχει ηδη ακουσει καρδουλα η Νασυ

Κοριτσια μου ο ξερω ΚΑΠΟΙΑ στιγμη θα περασει...απλα νιωθω τοσο εξαντλημενη...μονιμως στη ζωη μου περναω απο 40 κυμματα για το οτιδηποτε...

Ιονελιτα μου συγχαρητηρια !! Αντε αγαπη μου με το καλο..

Νικολ μου ξερεις με τι εξοργιζομαι ΕΝΤΕΛΩΣ?? που ο Μαστρομηνας και γενικως κανενας γιατρος μεχρι στιγμης δε σου ειπε για αυτες τις βιταμινες που βοηθανε....οπως και ΠΟΛΛΑ δε μας λενε και τα ανακαλυπτουμε μονοι μαςς.....

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Κοριτσια μου ο ξερω ΚΑΠΟΙΑ στιγμη θα περασει...απλα νιωθω τοσο εξαντλημενη...μονιμως στη ζωη μου περναω απο 40 κυμματα για το οτιδηποτε...

Νικολ μου ξερεις με τι εξοργιζομαι ΕΝΤΕΛΩΣ?? που ο Μαστρομηνας και γενικως κανενας γιατρος μεχρι στιγμης δε σου ειπε για αυτες τις βιταμινες που βοηθανε....οπως και ΠΟΛΛΑ δε μας λενε και τα ανακαλυπτουμε μονοι μαςς.....

Καλέ ειπαμε λογω ηλικιας ξεχναω....:tongue:

Καλέ ειπαμε λογω ηλικιας ξεχναω....:tongue:

χαχαχαχα ποια ηλικια βρε χαζο???? τ'ακουσαμε κ αυτο!!

Νασουλα μου ολα καλα θα ειναι !!! Στο χρωσταει ο Θεος

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Ντεσάκι και Στελίτσα σας ευχαριστώ.

Στελίτσα μου την αλλη Πεμπτη θα ειμαι στην 8 εβδομαδα.Δεν θα με ξαναδεί μέχρι την αυχενική?Αυτή σε ποιά εβδομάδα θα την κάνω?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

εχεις δικιο!!!!το σκεφτηκα κι εγω!!!εγω παντως θα παω αυριο να τις παρω και δεν θα του πω και τιποτα...και αναλογως για ποσο καιρο θα πρεπει να τις παρω θα κανω μετα επαναληπτικη εξεταση για να δω αν εχει κατεβει καθολου!σκεψου να κατεβει....

νασουλι ολα σουπερ θα ειναι βρε...

θα παθεις πλακα με την διαφορα που θα εχει ο ενας υπερηχος απο τον αλλον..

Περιμένω πως και πώς για να το ξαναδώ το μπαμπουσκάκι μου.Ποια μέρα κάνεις την περιδεση?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

εχεις δικιο!!!!το σκεφτηκα κι εγω!!!εγω παντως θα παω αυριο να τις παρω και δεν θα του πω και τιποτα...και αναλογως για ποσο καιρο θα πρεπει να τις παρω θα κανω μετα επαναληπτικη εξεταση για να δω αν εχει κατεβει καθολου!σκεψου να κατεβει....

Κοριτσάκι μου μου απ'οτι θυμαμαι απο τα κορίτσια δίπλα,που τα παίρνουν,για να δείς αποτέλεσμα θα πρέπει να περάσουν 2-3 μήνες και δεν τα δίνουν όλοι οι γιατροί,μόνο ένας ξερω οτι τα δίνει.

Εχεις κάνει εξετάσεις για να δεις το απόθεμα των ωαρίων σου?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Στελίτσα το τικεράκι σου σήμερα έχει πολύ πλάκα,τα φρύδια μοιάζουν σαν του Καραμανλή:tongue::tongue:

Χαχαχαχα

Και εγώ αυτο σκεφτηκα οταν το ειδα... Χαλια ειναι.:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γεια σας και από μένα!!!!

Descolorira μου τι είναι αυτά που λες; Θα γίνεις μανούλα!!! Και σου εύχομαι να γίνει σύντομα αυτό για να μην ταλαιπωρείσαι άλλο κοπέλα μου! Καταλαβαίνω πως νιώθεις γιατί κι εγώ νιώθω έτσι αρκετές μέρες...Είναι δύσκολο και μέσα μου έχω μονίμως πολλά γιατί..."Γιατί" που για κάποιες κάποια πράματα είναι αυτονόητα ενώ γιά μας όχι!

Εντούτοις τέτοιες σκέψεις δεν μας βγάζουνε πουθενά και προσπαθώ να τις διαγράφω και να μην του δίνω σημασία!!! Ξέρεις τι συνειδητοποίησα; Πως όλο αυτό έχει και τα καλά του...γιατί μας κάνεις καλύτερους ανθρώπους! Εμένα τουλάχιστον με βοήθησε...Να μην κρίνω τους άλλους και να έχω πάντα υπόψην μου πως πίσω από αυτο΄που βλέπουμε στον καθένα ίσως υπάρχει κάτι, ένα πρόβλημα, μια κατάσταση! Και αυτό με κάνει καλύτερη! Επίσης με όλα αυτά ήρθα πιο κοντά στο Θεό όχι γιατί θέλω ανταλλάγματα αλλά γιατί πιστεύω πως είναι ο μόνος στον οποίο μπορώ να στραφώ...Ολο αυτό με κάνει πιο υπομονετική και πιο δυνατή!

Αλλά...υπάρχει πάντα ένα αλλά και πολύ μεγάλο μάλιστα! Κούραση! Εξάντληση! Γιατί μπήκαμε σε ένα δρόμο που δεν νιώθω να τελειώνει σύντομα δυστυχώς...και πάνω απ όλα λυπάμαι...γιατί θέλω να γίνω μανούλα τώρα...να προχωρήσω στο επόμενο βήμα στη ζωή μου και όχι σε 5-10 χρόνια μετά από πολλέέέέέές προσπάθειες...

Τι να πω; Πρέπει να είσαι καλά! Το χρωστάς στον εαυτό σου για να αντέχεις όλα τα επόμενα που θα ρθούνε...και το πιο σημαντικό να είσαι καλά με τον αντρούλη σου για να είναι η κάθε μέρα σου καλή και υποφερτή...για να είστε καλά να υποδεκτείτε το μωράκι σας όταν με το καλό έρθει...

Ετσι νιώθω και ήθελα να στα πω...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...