Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Πριν 5 μήνες είχα amh 0,38 και τον προηγούμενο μήνα fsh 13, άρα χρονικά πιέζομαι πολύ, σα να είμαι στην ηλικία σου. Το μήνα πριν το 13 ήταν 9, γενικά έπαιζε στο 10 περίπου, αλλά τώρα ανέβηκε επίσημα.

Ιδανικά θα ήταν νομίζω να κάνεις νέα διέγερση να καταψυξεις όσα έμβρυα μπορείς. 

Καταλαβα..Να μην απογοητευεσαι..η ΑΜΗ ειναι απλα ενας αριθμος..ξερω κοπελα που στα 29 ειχε αντιστοιχη και στα 35 έμεινε φυσιολογικα πριν παει για εξωσωματική..η FSH νομιζω εχει διακυμανσεις καθε μηνα οποτε μην το προδικαζεις! Κανε τις προσπαθειες σου λοιπόν να μαζεψεις εμβρυακια κ καντε το ταξιδακι σας λιγο πιο μετα!!

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

http://www.gyn.gr/print.asp?id=2894&categorytype=9&page=1&comments=False

δες κι αυτό!

υπάρχει η μέθοδος Krunger...AYΣΤΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!

ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΟ.... ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΟΥΝ!

ο γιατρος απανταει για τη μεθοδο kruger. Εμας δεν γραφει στα χαρτια τιποτα τετοιο.αρα ελεγθηκε με απλα κρητηρια! Παντως τοπρωτο σπερμοδιαγραμμα ηταν 47% το δευτερο 40% το τριτο 5% και το τεταρτο 30% !

Αντε βγαλε ακρη!

Θα ψαξω κ γω στο google να βρω και αλλες πληροφοριες! σε ευχαριστω που με βοηθας !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Virgi μου,

Το έχω γράψει σε κάποια άλλη σελίδα και έχω απαντήσει στην απορία της Jelena πως είναι δυνατόν το συγκεκριμένο κέντρο (Λυμπε...) να δίνει τόσο χαμηλές τιμές.

Ρώτησα την εμβρυολόγο όταν έκανα εγώ την εξωσωματική γιατί και σε μάς το συγκεκριμένο κέντρο έδινε αριθμό φυσιολογικών μορφών 3% ενώ τη μέρα της εξωσωματικής αυτομάτως ανέβηκαν στο 14%.. Η απάντησή της ήταν πως το συγκεκριμένο κέντρο είναι εξειδικευμένο και κάνει διαχωρισμό των σπερματοζωαρίων σε 10 κατηγορίες ενώ τα κέντρα εξωσωματικής μόνο σε 2 (φυσιολογικά - μη φυσιολογικά). Επειδή όμως τα κέντρα εξωσωματικής έχουν ειδικά μικροσκόπια στα οποία έχουν τη δυνατότητα να μεγενθύνουν το κάθε σπερματοζωάριο μέχρι και 50 φορές μπορούν να επιλέξουν ένα "τέλειο" σπερματοζωάριο.

Βέβαια το ότι επέλεξαν το "τέλειο" σπερματοζωάριο και το "τέλειο" ωάριο δεν πάει να πει αυτομάτως ότι θα γίνει η γονιμοποίηση. Εκεί παίζει ρόλο ο βαθμός της κατάτμησης του DNA..

Εμείς είχαμε 6 ωάρια από τα οποία με μικρογονιμοποίηση παρακαλώ γονιμοποιήθηκαν σωστά μόνο τα 3. Οπότε καταλαβαίνεις.. είναι και λίγο ρώσσικη ρουλέτα το όλο θέμα..

Μη ζαλίζεις το μυαλουδάκι σου με αυτά....

Ο καλός Θεούλης θα φροντίσει και για μας.. είμαι σίγουρη!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!! Virgi μου πολύ γέλασα που ο άντρας σου ήδη καθοδήγησε τους μαχητές στην αποστολή τους!!!!:) Για το ότι πονάς θα συμφωνήσω με το μικρό chryssaki. Να τον πάρεις τηλέφωνο να του το πεις. ΜΠορεί να είμαστε εξειδικευμένες εδώ αλλά εκείνος υποψιάζομαι ότι κάτι παραπάνω ξέρει!:P:p:p Άντε καλά κάνεις που θα κάτσεις σπιτάκι...ξάπλα και ηρεμία! Έχει και πολλές εξελίξεις στην τηλεόραση...λίγο το χεις να ζεις κάθε στιγμή της τζούλιας; Άει στο καλό! Με συγχίζει αυτή η κοπέλα και μου διαταράζει το νευρικό μου σύστημα!!!!!

Δομνίνα μου πότε θα κάνεις χοριακή;

Η εγκυούλα μας πώς είναι;

Fntag, argiro, marou, maria, γεράσιμε, κούκου, paulina, adnihor΄πώς είστε σήμερα;

Εγώ ετοιμαζομαι να πάω στον ντόκτορ....για να δούμε τι θα βγάλει η σημερινή σύνάντηση!

Επεξεργάστηκαν by Moments

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

σιγα καλέ..."σε βοηθάω"....!!

θελω να χαμογελας...περασες πολλά...μαζεμένα!

Δεν υπαρχει τιποτα πιο σημαντικο απ την υποστηρηξη !!!!!!

Ξερεις αυτη την κουβεντα .... κανενας δεν σου τη λεει απ εξω.......

Περα απ τον αντρα μου...... παντα !!!!!

Virgi μου,

Το έχω γράψει σε κάποια άλλη σελίδα και έχω απαντήσει στην απορία της Jelena πως είναι δυνατόν το συγκεκριμένο κέντρο (Λυμπε...) να δίνει τόσο χαμηλές τιμές.

Ρώτησα την εμβρυολόγο όταν έκανα εγώ την εξωσωματική γιατί και σε μάς το συγκεκριμένο κέντρο έδινε αριθμό φυσιολογικών μορφών 3% ενώ τη μέρα της εξωσωματικής αυτομάτως ανέβηκαν στο 14%.. Η απάντησή της ήταν πως το συγκεκριμένο κέντρο είναι εξειδικευμένο και κάνει διαχωρισμό των σπερματοζωαρίων σε 10 κατηγορίες ενώ τα κέντρα εξωσωματικής μόνο σε 2 (φυσιολογικά - μη φυσιολογικά). Επειδή όμως τα κέντρα εξωσωματικής έχουν ειδικά μικροσκόπια στα οποία έχουν τη δυνατότητα να μεγενθύνουν το κάθε σπερματοζωάριο μέχρι και 50 φορές μπορούν να επιλέξουν ένα "τέλειο" σπερματοζωάριο.

Βέβαια το ότι επέλεξαν το "τέλειο" σπερματοζωάριο και το "τέλειο" ωάριο δεν πάει να πει αυτομάτως ότι θα γίνει η γονιμοποίηση. Εκεί παίζει ρόλο ο βαθμός της κατάτμησης του DNA..

Εμείς είχαμε 6 ωάρια από τα οποία με μικρογονιμοποίηση παρακαλώ γονιμοποιήθηκαν σωστά μόνο τα 3. Οπότε καταλαβαίνεις.. είναι και λίγο ρώσσικη ρουλέτα το όλο θέμα..

Μη ζαλίζεις το μυαλουδάκι σου με αυτά....

Ο καλός Θεούλης θα φροντίσει και για μας.. είμαι σίγουρη!

Πως πας εσυ Δομνινα μου?? Ερχεται και η Δευτερα!!!!!!! Αγωνιω πολυ για τα αποτελεσματα σου !

Το ξερω οτι οοοοοοοοοολα ειναι και θεμα τυχης ! Το ξερω...αλλα ψαχνω απο δω ψαχνω απο κει...να βρω απο καπου να πιαστω για να εχω δυναμη να ελπιζω.. στο ΘΑΥΜΑ !!

Δομνινα μου το κεντρο που μας εδωσε το 5% φυσιολ.μορφη δεν ειναι αυτο που αναφερεις.

Πειραζει αν το γραψω? Δε νομιζω. Ειναι η Βιοιατρ... Και δεν λεει πουθενα οτι πανε με αυστηρα κρητηρια κτλ. Το αλλο ειναι το SER.... που κανουμε κ τον εμπλουτισμο και εδωσε 30% .

Τωρα...δυσκολα βγαζει ακρη κανεις

Γεια σας κορίτσια!!!! Virgi μου πολύ γέλασα που ο άντρας σου ήδη καθοδήγησε τους μαχητές στην αποστολή τους!!!!:) Για το ότι πονάς θα συμφωνήσω με το μικρό chryssaki. Να τον πάρεις τηλέφωνο να του το πεις. ΜΠορεί να είμαστε εξειδικευμένες εδώ αλλά εκείνος υποψιάζομαι ότι κάτι παραπάνω ξέρει!:P:p:p Άντε καλά κάνεις που θα κάτσεις σπιτάκι...ξάπλα και ηρεμία! Έχει και πολλές εξελίξεις στην τηλεόραση...λίγο το χεις να ζεις κάθε στιγμή της τζούλιας; Άει στο καλό! Με συγχίζει αυτή η κοπέλα και μου διαταράζει το νευρικό μου σύστημα!!!!!

Fntag, argiro, marou, maria, γεράσιμε, κούκου, paulina, adnihor΄πώς είστε σήμερα;

Εγώ ετοιμαζομαι να πάω στον ντόκτορ....για να δούμε τι θα βγάλει η σημερινή σύνάντηση!

Μη το συζητας!!! Εκατσα κυριως για να προλαβω τις εξελιξεις της Τζουλιας!Αυτη η κοπελα τη μια λεει ασπρο την αλλη μπλε! ΕΛΕΟΣ !!! χαχαχαχα!!!

Τι ακριως εχετε να πειτε με τοντοκτορ?? μαλλον το ποτε ξεκινατε ε?

Αντε αντε. Ελπιζω να ανεβηκες πατωμα απο χτες !!!!!!!! :) :):):)

Καλησπερα! Κουραση πολυ, αυτη η βδομαδα που θα πρεπε κανονικα να ειναι ξεκουραστη για μενα δυστυχως το αντιθετο.. Ολα αναποδα καλα λεω. Απο τις χειροτερες στη δουλεια.

καλα θα σου πει ο γιατρος σου θα μας τα πεις μολις γυρισεις.

Περιμενουμε νεα σου. Βye!!

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

Ακούσατε, ακούσατε... νικητές, συνοδοιπόροι, μαχητές και ... κουκουλοφόροι (αυτό το τελευταίο το έγραψα για να κάνει ρίμα στο ποιηματάκι).

Δευτέρα 22/3 και ώρα .... (δεν ξέρω ακόμα - υπολογίζω γύρω στις 2 με 6 το απόγευμα) θα γίνει η μεγάλη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της χοριακής μου!!!!

Ελπίζω να ακουστεί ένα Κυρία μου είστε έγκυος.... και όχι το... παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα...

Σας θέλω όλες μαζί μου!!!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Ακούσατε, ακούσατε... νικητές, συνοδοιπόροι, μαχητές και ... κουκουλοφόροι (αυτό το τελευταίο το έγραψα για να κάνει ρίμα στο ποιηματάκι).

Δευτέρα 22/3 και ώρα .... (δεν ξέρω ακόμα - υπολογίζω γύρω στις 2 με 6 το απόγευμα) θα γίνει η μεγάλη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της χοριακής μου!!!!

Ελπίζω να ακουστεί ένα Κυρία μου είστε έγκυος.... και όχι το... παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα...

Σας φιλώ!

Oλες μαζι σου!!!!!! Ενα ΠΣΚ εμεινε για τα καλα νεα. Αντε υπομονη κ περιμενουνε. Να περνουμε και σειρα ετσι? Τι ωραια!!! Μακαρι!!.

τιποτα συμπτωματα? Εγω παλι ΟΧΙΙΙΙ αλλα οπως εχω πει δεν το σκεφτομαι

κ δεν περιμενω και πολλα. Φιλάκια.

Τις καλυτερες ευχες μου!!!!!!!

Z58Ip2.png

Σας φιλώ!

xaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!! ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ !!!!!!!

Ειμαστε όόόόόόόόόόόόόόόες μαζι σου !!!!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ! ΘΑ ΔΕΙΣ !!!Πως νοιωθεις? Απο συμπτωματακια τι εχουμε ???

Oλες μαζι σου!!!!!! Ενα ΠΣΚ εμεινε για τα καλα νεα. Αντε υπομονη κ περιμενουνε. Να περνουμε και σειρα ετσι? Τι ωραια!!! Μακαρι!!.

τιποτα συμπτωματα? Εγω παλι ΟΧΙΙΙΙ αλλα οπως εχω πει δεν το σκεφτομαι

κ δεν περιμενω και πολλα. Φιλάκια.

Τις καλυτερες ευχες μου!!!!!!!

Γεια σου Μαρακι ! Καλε τι συμπτωματα να εχεις εσυ ? Μολις προχτες δεν εκανες τη σπερματεγχυση? Εγω χτες! Ειναι παρα πολυνωρις για μας! Το μονο που μπορουμε να πουμε ειναι τι κοσουρια αφησε η σπερμ. !!!!!!!!

Εγω απο χτες ποναω πολυ και εχω καφε υγρα ολη μερα σημερα !

Γεια σου Μαρακι ! Καλε τι συμπτωματα να εχεις εσυ ? Μολις προχτες δεν εκανες τη σπερματεγχυση? Εγω χτες! Ειναι παρα πολυνωρις για μας! Το μονο που μπορουμε να πουμε ειναι τι κοσουρια αφησε η σπερμ. !!!!!!!!

Εγω απο χτες ποναω πολυ και εχω καφε υγρα ολη μερα σημερα !

Ξερω κι εγω, τι να πω? ουτε πονεσα παντως ουτε ειχα αιμα οπως την πρωτη φορα, τιποτα. Ουτε καταλαβα κ δεν εχω υγρα. Ρωτησε το γιατρο σου γι αυτο παντως κ πες κ σε μενα να ξερω.

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...