Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Πριν 5 μήνες είχα amh 0,38 και τον προηγούμενο μήνα fsh 13, άρα χρονικά πιέζομαι πολύ, σα να είμαι στην ηλικία σου. Το μήνα πριν το 13 ήταν 9, γενικά έπαιζε στο 10 περίπου, αλλά τώρα ανέβηκε επίσημα.

Ιδανικά θα ήταν νομίζω να κάνεις νέα διέγερση να καταψυξεις όσα έμβρυα μπορείς. 

Καταλαβα..Να μην απογοητευεσαι..η ΑΜΗ ειναι απλα ενας αριθμος..ξερω κοπελα που στα 29 ειχε αντιστοιχη και στα 35 έμεινε φυσιολογικα πριν παει για εξωσωματική..η FSH νομιζω εχει διακυμανσεις καθε μηνα οποτε μην το προδικαζεις! Κανε τις προσπαθειες σου λοιπόν να μαζεψεις εμβρυακια κ καντε το ταξιδακι σας λιγο πιο μετα!!

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Αντε ας εμφανιστω κι εγω...δε ξερω ποσες ωρες θα μου παρει να σας γραψω...αλλα θα το κανω! Γιατι ολο το αναβαλλω με το τρεξιμο...

θα ξεκινησω με τα δικα σας και με τα ευχαρσιτα!!

Νασουλακο μου συγχαρητηρια κ επισημως!! Καλη δυναμη τωρα με τις ανακατωσουρες τον Αλεξακο και τη δουλεια!!!

Δομνινακι μου γλυκο ολα πανε καλυτερα κ απο κατευχην! Το μωρακι μας ειναι εδω και μεγαλωνει στην κοιλιτσα της μανουλας του σιγα σιγα μεχρι να ερθει η μαγικη στιγμη να το κρατησεις!!!

Μομεντακι μου αγαπ μου εσυ θα γεννησεις κ τικερακι δε θα εχεις βαλει!!! Ποσο εισαι τωρα?? απο τη δουλεια ποτε σταματας???

Μαριαμνακι μου γλυκο...εγω μεχρι στιγμης σαν πιο χαλια περιοδο της ζωης μου ειχα αυτην που προσπαθουσα να αποκτησω τα μωρα μου και δεν τα καταφερνα....ακομα κ η μερα που εμαθα οτι σιγα σιγα χανω τη μητερα μου δεν την θεωρησα περισσοτερο χαλια απο εκεινες....ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο κ πανω απο ολα αντιμετωπισιμο! Οποτε νιωσεις οκ εμεις εδω ειμαστε !

Καραμελακι στειλε λεπτομεριες για τη βαφτιση!!! θα βγουμε για καφεδακι??? πρεπει να γνωρισουμε την καραμελιτσα λεμε!!!!

Μελετινακι μου τι καλα κ εσυ!!!! Ολα θα πανε κατευχην μεχρι τελους!!!!

Δεσποινακι μου με το καλο να ολοκληρωσεις κ εσυ τις εξετασουλες και να προχωρησεις ματια μου!

(παω να κανω ενα τσιγαρο πριν ξυπνησουν...)

αν8ουλα μου τι τραβας κ εσυ με τον υπνο...ετσι ειναι ο κωνσταντινακος μου εμενα...καθε βραδυ θα ξυπνησει κοντα στις 2 κι αλλες φορες θα αρκεστουμε στην πιπιλα αλλες φορες θα ουρλιαζουμε επι μισαωρου και θα τον παρω στο κρεββατι μας...απο λεξουλες κ εμεις στα ιδια ειμαστε...αυτο το μαμαμαμμαμα κ μπαμπαμπαμπα μας εχει παρει τα αυτια...τωρα η μικρη εχει αρχισει και το ντα και αντε κ μαλιστα με νευρο κοπαναει κ το χερι της το σκατο...

στελλιτσα μου δεν εχω κατι να σου πω...μακαρι να βρεθει μια λυση συντομα!!!

τζορτζκατ εσυ τελικα τι λενε τα πλανα???

κουκακι μου το δωματιακι πρεπει να ειναι αψογο!!! με το καλο να το δεχτει το μπομπιρακι μας!!!

ροδακινουλα που εισαι???? μπες να μας πεις κανα νεο απο το κομποστακι μασ ...α κ στειλε κ αλλες φοτο!!!!

ξυπνησε ο κωνσταντινος...επανερχομαι...

μαρκελακι μου καλη δυναμη ψυχη μου! ειμαι κοντα σου οτι χρειαστεις! Ηρεμια τωρα!!!

χμ...ελπιζω να μη ξεχναω καμια αλλα αμα ξεχναω...συγγνωμη!!!

Παμε στα δικα μου τωρα...η μικρη εβγαλε το 1ο της δοντακι αυτο πριν ερθει εστειλε μια εβδομαδα ανελεητης γκρινιας και σπαραγμου...καθομαστε πλεον στον πωπο μας οχι για πολυ ομως...συνηθως μετα το 1ο λεπτο μπαταρουμε..

και τα 2 στεκοντε ορθια κ η παιδιατρος επαθε την πλακα της...

ο κωνσταντινος πλεον οταν ερχεται να τον παρει αλλος αγκαλια αγκαλιαζει εμενα κ του γυρναει το κεφαλι...και ναι ειμαι τοσο χαρουμενη για αυτο που το εχω βρει παιχνιδι χεχεχε η δε μικρη δεν εχει κανενα θεμα...παει σε ολους γελαει σε ολους...απογονος του καραγκιοζη...παρολα αυτα ομως κανενα ακομα δε σηκωνει χερακια να το παρουμε αγκαλια η να ερθει στην αγκαλια μας...

εγω γυρισα τη Δευτερα στη δουλεια οπου με περιμενε το χαος ! Ξεκαθαρισα οτι θα πηγαινω δευτερα τριτη κ τεταρτη μεχρι τισ 2 το μεσημερι μετα δεν υπαρχει κανεις να κρατησει τα μικρα...και ειπαν οκ! χαρηκαν κιολας που θα με πληρωνουν λιγοτερο !!! τα μικρα τα κρατανε ο μπαμπας μου με την πεθερα μου....δε θα το αναλυσω περισσοτερο περαν του οτι προχτες καθαριζα σκατα απο τον τοιχο...! Κατα τα αλλα ολα οκ :D:tongue:΄Ειναι βεβαια σε μια φαη Α ΜΗΝ ΚΛΑΨΕΙ το παιδι...και βλεπω να γινομαστε λιγο κακομαθημενα...αλλα οκ θα το χειριστω!

η μητερα μου τα ιδια ...

πηγα σημερα να κλεισω και βαφτιση...κλεισαμε για νοεμβριο κ ηθελε ο μεγαλοσ παππα τραγος στην ενορια να την κανουμε 11:15!!! ουτε καν κ μιση!!! γιατι λεω εγω η χαζη η ανυποψιαστη...κ πηρα την απαντησουλα..."γιατι πρεπει να γυρισουμε και σπιτι μας καποια ωρα!" πολυ καλα λοιπον κλεισαμε για 11μιση (σιγα μην του περναγε) και αμεσως μολις ηρθα σπιτι του εκανα καταγγελια στην αρχιεπισκοπη επωνυμα κανονικα! Και το βραδυ μολις κοιμηθουν αυτα θα συνταξω και μια γραπτη αναφορα προς την αρχιεπισκοπη και ελειξε το θεμα,...

ε αι σηχτιρ τον τραγοπαπα

αχ ξελαφρωσα!!!

Φιλακια σε ολες σας αγαπωωωω!!!!

πω!πως περνα ο καιρος..ετοιμαζεστε για βαφτιση βλεπω ωραια τωρα που ειναι μικρα τα ζουζουνια σου! βλεπω σε κατι βαφτισεις που το παιδακι ειναι μεγαλο κ ο -η-νουνος νουνα,δεν μπορει να το κρατησει ,,,παθουσα χεχεχεχε!! ο τραγοπαπας!!!χαχαχχαα ειχα καιρο να το ακουσω !!! με εκανες κ γελασα να σαι καλα!!!! τα φιλια μου στα μικρα σου κ να μπαινεις να μας λες τα νεα σας! σε θελουμε στη παρεα μας ε!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Κοριτσάκια μου sorry που χάθηκα,αλλά εδώ και μια περιπου, βδομαδα,είμαι κομμάτια.Με έχουν πιάσει οι ζαλάδες και οι ανακατωσούρες και σχεδόν ότι τρώω,πλιν του ψωμιού,το βγάζω.Και όλο αυτό με έχει κάνει κουρέλι.Σας διαβάζω που και που,αλλά δεν έχω το κουράγιο να γράψω.

Μπήκα να σας πω ότι σήμερα ήταν η μεγάλη μέρα που είχα ραντεβού για να δω το σπορακι μου.Ευτυχώς όλα καλα,ακούσαμε και καρδούλα,οπότε πήγε και η καρδούλα της μαμάς στη θέση της.Μου έδωσε να κάνω και τον προγενετικο και επόμενο ραντεβού σε τρεις βδομάδες.

Αυτά τα νέα μας,σας φιλώ όλες.

οοολα καλααααα!!!!! θα σας πανε που λεει κ ο ρουβας!!!! να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη κοριτσακι !!!!!!:tongue:

aKZup2.png?QGVNYpCf

καλημερα κ απο μενα.. λοιπον εκανα μερικες εξετασεις μεχρι τωρα αυτες που ειναι πριν τη περιοδο,οπως καλλιεργεια κολπικου υγρου κ αντισωματα ερυθρας αιμα δηλ. τα οποια βγηκαν καθαρα!! σημερα αδιαθετησα κ δευτερα παω παλι για αιμα αυτες που ειναι στη 2η με 3η μερα ορμονικες δηλ.κ 8 του μηνα θα παω στο γιατρο να μου κανει υπερυχο κολπικο.ελπιζω κ ευχομαι μετα να μου γραψει τα φαρμακα κ με τη περιοδο να ξεκινησω κ γω...ελπιζω οκτωβρη να ξεκινησω αφου δεν υπαρχουν αλλες εξετασεις να κανω...ειδομεν..

aKZup2.png?QGVNYpCf

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Το ξέρω ότι χάθηκα αλλά ελπίζω σύντομα να είμαι συνέχεια κοντά σας. Η αλήθεια είναι ότι μπαίνω συχνά και διαβάζω τα νέα σας αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω όλο κάποιος θα είναι κοντά μου ή θα ξυπνάει ο Ροδακίνουλης. Που είναι ένα πολύ ήσυχο μωράκι σε γενικές γραμμές και δεν κουράζει την μανούλα του. Τα βράδια μου είναι πολύ καλά μέχρι στιγμής ξυπνάει μόνο για να φάει και ανα 4ώρο, οπότε ξεκουράζομαι.

Μελετινάκι μου και Νασούλα μου πολύ χαίρομαι που ακούσατε τις καρδούλες να χτυπάνε όλα πάνε καλά και είμαι σίγουρη ότι έτσι θα συνεχίσουν, να έχετε μια υπέροχη τελειώμηνη εγκυμοσύνη !!!

Μαριαμνάκι μου λυπάμαι πάρα πολύ για όλο αυτό που περνάς το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο ελπίζω να γίνει ένα θαυμακι και όλο αυτό να είναι μια κακία ανάμνηση αλλά και έτσι να μη γίνει κοίτα το μωράκι σου στα μάτια και πάρε δύναμη για να συνεχίσεις.

Νικόλ μου πολύ χαίρομαι που είσαι όλο και ποιο συχνά κοντά μας. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που πέρασες αλλά πάρε το χρόνο σου κάνε τις εξετάσούλες σου και μετά βλέπεις πως θα κινηθείς. Και μη ξανά διαβάζω για χωρισμούς .......απλά είσαι και εσύ και ο αντρούλης σου πολύ φορτισμένοι απο το γεγονός και είναι λογικό να είναι τεταμένα τα νευρα σας. Φιλάκια πολλά και να ξέρεις ότι σε σκέφτομαι πολύ!!!

Δομνινάκι μου κάτι μου λέει ότι το μικρό σου σποράκι θα είναι αγοράκι χιχιχιχιι!!! Χαίρομαι πουτ διαβάζω ότι όλα πάνε καλά !!!

Μομεντούλα μου διάβασα ότι έκανες την β΄επιπέδου και ότι το μικρό μας μομεντάκι είναι καλά αλλά σε κόβω να γεννάς και μετά να βάζεις τικεράκι !!!! Καλέ κοντεύω να σκάσω βάλε για να βλέπουμε πόσο είσαι !!!

Κουκάκι μου φιλάκια στην κοιλίτσα σου, που σίγουρα τώρα θα έχει γίνει μεγαλούτσικι !!

Καραμελάκι μου πόσο χάρηκα που διάβασα μήνυμα σου. Με το καλό να βαφτίσετε την μικρή καραμελίτσα μακάρι να ήμουν κοντα΄και να ερχόμουν και γω να σας γνώριζα και απο κοντά !!!

Δεσποινάκι μου με το καλό να ξεκινήσεις την προσπάθεια σου και να είναι η τυχερή σου γιατί πολύ ταλαιπωρήθηκες κουκλίτσα μου. Αλλά είπαμε ο επιμένων νικά !!!

Ντέσκο μου φιλάκια πολλά στα μικρά σου που τώρα πια θα είναι ολόκληρα παιδάκια!!!

Μαρκελάκι μου περαστικά στον αντρούλη σου ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό !!

ΜΜΜΜΜΜ νομίζω ότι δεν θυμάμαι τίποτα άλλο φιλάκια πολλά σε όλα τα κορίτσια που δεν αναφέρθηκα !!!

ΑΑΑΑ ξέχασα να σας πω απο τα 21 κιλά που πείρα στην εγκυμοσύνη μου έχουν μείνει μόνο 4 να χάσω και αυτό μου έχει φτιάξει πολύ την ψυχολογία !! Αν ήξερα ότι θα ήταν τόσο εύκολο δεν θα στεναχωριόμουν στο τέλος που έβλεπα την ζυγαριά !!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Το ξέρω ότι χάθηκα αλλά ελπίζω σύντομα να είμαι συνέχεια κοντά σας. Η αλήθεια είναι ότι μπαίνω συχνά και διαβάζω τα νέα σας αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω όλο κάποιος θα είναι κοντά μου ή θα ξυπνάει ο Ροδακίνουλης. Που είναι ένα πολύ ήσυχο μωράκι σε γενικές γραμμές και δεν κουράζει την μανούλα του. Τα βράδια μου είναι πολύ καλά μέχρι στιγμής ξυπνάει μόνο για να φάει και ανα 4ώρο, οπότε ξεκουράζομαι.

Μελετινάκι μου και Νασούλα μου πολύ χαίρομαι που ακούσατε τις καρδούλες να χτυπάνε όλα πάνε καλά και είμαι σίγουρη ότι έτσι θα συνεχίσουν, να έχετε μια υπέροχη τελειώμηνη εγκυμοσύνη !!!

Μαριαμνάκι μου λυπάμαι πάρα πολύ για όλο αυτό που περνάς το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο ελπίζω να γίνει ένα θαυμακι και όλο αυτό να είναι μια κακία ανάμνηση αλλά και έτσι να μη γίνει κοίτα το μωράκι σου στα μάτια και πάρε δύναμη για να συνεχίσεις.

Νικόλ μου πολύ χαίρομαι που είσαι όλο και ποιο συχνά κοντά μας. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που πέρασες αλλά πάρε το χρόνο σου κάνε τις εξετάσούλες σου και μετά βλέπεις πως θα κινηθείς. Και μη ξανά διαβάζω για χωρισμούς .......απλά είσαι και εσύ και ο αντρούλης σου πολύ φορτισμένοι απο το γεγονός και είναι λογικό να είναι τεταμένα τα νευρα σας. Φιλάκια πολλά και να ξέρεις ότι σε σκέφτομαι πολύ!!!

Δομνινάκι μου κάτι μου λέει ότι το μικρό σου σποράκι θα είναι αγοράκι χιχιχιχιι!!! Χαίρομαι πουτ διαβάζω ότι όλα πάνε καλά !!!

Μομεντούλα μου διάβασα ότι έκανες την β΄επιπέδου και ότι το μικρό μας μομεντάκι είναι καλά αλλά σε κόβω να γεννάς και μετά να βάζεις τικεράκι !!!! Καλέ κοντεύω να σκάσω βάλε για να βλέπουμε πόσο είσαι !!!

Κουκάκι μου φιλάκια στην κοιλίτσα σου, που σίγουρα τώρα θα έχει γίνει μεγαλούτσικι !!

Καραμελάκι μου πόσο χάρηκα που διάβασα μήνυμα σου. Με το καλό να βαφτίσετε την μικρή καραμελίτσα μακάρι να ήμουν κοντα΄και να ερχόμουν και γω να σας γνώριζα και απο κοντά !!!

Δεσποινάκι μου με το καλό να ξεκινήσεις την προσπάθεια σου και να είναι η τυχερή σου γιατί πολύ ταλαιπωρήθηκες κουκλίτσα μου. Αλλά είπαμε ο επιμένων νικά !!!

Ντέσκο μου φιλάκια πολλά στα μικρά σου που τώρα πια θα είναι ολόκληρα παιδάκια!!!

ΜΜΜΜΜΜ νομίζω ότι δεν θυμάμαι τίποτα άλλο φιλάκια πολλά σε όλα τα κορίτσια που δεν αναφέρθηκα !!!

ΑΑΑΑ ξέχασα να σας πω απο τα 21 κιλά που πείρα στην εγκυμοσύνη μου έχουν μείνει μόνο 4 να χάσω και αυτό μου έχει φτιάξει πολύ την ψυχολογία !! Αν ήξερα ότι θα ήταν τόσο εύκολο δεν θα στεναχωριόμουν στο τέλος που έβλεπα την ζυγαριά !!!

ροδακινουλααααα μου!!!! καλως μας ηρθες!!!! ησυχο το μωρακι σου βλεπω..μακαρι να συνεχισει ετσι για να μην σε ταλαιπωρει γιατι λενε οταν ειναι ησυχο μωρο τοσο ζωηρο θα γινει οταν μεγαλωσει...μακαρι να ναι η εξαιρεση ο ροδακινουλης μας!!! 4 κιλα μονο????καλα δε τρως????πως τα εχασες ετσι??? να σου πω κ γω ασχετα που δε γεννησα,αλλα απο 67 πηγα 60!!:shock: μετα απο 1 χρονο που δεν εκανα εξωσωματικη κ δε φορτωθηκα φαρμακα...ελπιζω να μην τα παρω παλι τα κιλα..γιατι φαρμακα θα παρω χαχαχα ...... ατοιμα φαρμακα....πφφ!!!!!τελος παντων μια παρενθεση εκανα... να μου φιλησεις τα μπουτακια του τα στρουμπουλα!!!!!!!!!!:tongue::tongue: συνεχισε πετρουλακη!!!χεχεχεεχεε

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Δεσποινάκι μου η αλήθεια είναι ότι προσέχω τι τρώω αλλά απο τι μου είχε πει και ο γιατρός μου τα κιλά που είχα πάρει τα περισσότερα ήταν απο την κατακράτηση που είχα, τον τελευταίο μήνα είχα πάρει 8κίλα αφού είχα πάθει σοκ μεγάλο, τα πόδια μου απο πάνω ήταν τεράστια. Όταν με είδε στο τέλος είχε πάθει πλάκα φοβήθηκε πάρα πολύ ο γιατρός μήπως έχω λεύκωμα και πίεση όταν είδε ότι ήταν εντάξει χαλάρωσε. Αλλά στην κλινική όταν τον ρώτησα για τα κιλά μου είπε χαρακτηριστικά ότι με την κατακράτηση που είχα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα χάσω πάρα πολύ εύκολα. Τελικά είχε απόλυτο δίκιο αφού και γω δεν το περίμενα ότι θα φεύγαν με τόση ταχύτητα !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Και για να δεις πόσο προσέχω ετοιμάζω να φάμε για μεσημέρι τηγανιά χοιρινή με πατατούλες τηγανιτές χιχιχιιχιχιχι!!!! Απλά το βράδυ την βγάζω τις περισσότερες φορές με φρουτάκια !!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Και για να δεις πόσο προσέχω ετοιμάζω να φάμε για μεσημέρι τηγανιά χοιρινή με πατατούλες τηγανιτές χιχιχιιχιχιχι!!!! Απλά το βράδυ την βγάζω τις περισσότερες φορές με φρουτάκια !!!![/QUOT

μια χαρα!!! κ γω τ βραδυ φτιαχνω μια ωραιοτατη φρουτοσαλατα κ ειμαι οκ!!:tongue:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Γεια σου Ροδακινούλα

ευχαριστώ για τα περαστικά!

τί ήσυχο παιδί ο Ροδακινούλης έτσι να συνεχίσει

να μπαίνεις να μας γράφεις εμπειρίες!!!!και φωτό θέλεουμε!

Κατόρθωμα ροδακινούλη σήμερα το μεσημέρι .................λέει ο πατέρας του

-να πάω να τον αλλάξω εγώ ????

- φυσικά του λέω για να μαζέψω το τραπέζι

- οκ μου λέει έφυγα

δεν περνάει λίγη ώρα και τον ακούω που γελάει, πάω μέσα και τι να δω τον είχε κατουρήσει το μικρό κομποστάκι και τον είχε κάνει χάλια χχαχαχαχαχα!!!

Ix2Mp3.png

BjBjp3.png

Διαφημίσεις

σας το ειπα??δε σας το ειπα! μ'αρεσουν πολυ τα τικερ κ οπως καταλαβατε εβαλα κ δευτερο....αντε θα βαλω κ τριτο, εννοειτε ,οταν ερθει μωρακι! μομεντακιιιιιιιιιιιιιι ακους??????????????

aKZup2.png?QGVNYpCf

Γεια σας κοριτσια μου !!!!

Μαριαμνακι μου , τι να πω βρε κοριτσακι μου , παγωσα οταν το διαβασα...εμπαινα ολο αγωνια σημερα για να δω τι εχει γινει....ελπιζω να εχουν παει ολα καλα και να το γλεντατε ολοι μαζι και για αυτο να μην μας εγραψες...

Νασουλι ακουσατε και καρδουλα ?? Τελεια ,ολα θα πανε καλ , ερχεται η αδελφουλα του Αλεξακου !!! Κοριτσακι νομιζω οτι περιμενεις...

Μελετινακι , ολα καλα και με σενα , δεν ξερεις ποσο χαιρομαι....αντε να ακουσουτε και με ηχο καρδουλα την επομενη φορα...μαγικη , φοβερη εμπειρια....θα εδινα πολλααααααααα για την ξαναζησω...

Μαρκελλακι , ολα καλα με τον αντρουλι σου....καλη αναρρωση τωρα και οταν εισαστε ετοιμοι βουρ στο ψητο....

Μομεντακι , τι κανει ο μικρουλης σου ??? απο μπουνιτσες και κλωτσιτσες πως πατε ??

εγω να κανω μια ερωτηση.....τικερακι τουλαχιστον οταν γεννησεις με το μωρακι θα βαλεις ή ακομα δεν θα το πιστευεις ?? Θελω απαντηση εε .....

Δομνινακι ξενυχτης ο μικρος εεε ??? Αγορακι πιστευω θα περιμενεις....και εγω ειχα φοβερες αυπνιες....απο το αγχος , την αγωνια , την ευτυχια....συνεχεια ονειρευομουν τα μωρακια μου και που χρονος για υπνο ?? Με το καλο η αυχενικη , ειναι ο καλυτερος υπερηχος....χαρτομαντηλα μαζι παρακαλω...

Ντεσακι μου , καλα του τα ειπες του Παππα ελεος....τα μικρουλια μας τι κανουν ??

Ελπιζω η μαμα σου τουλαχιστον στη βαπτιση να ειναι καλα για να μπορεσει να τη χαρει..

Δεσποινακι με το καλο να ξεκινησετε τον Οκτωβριο....και εγω πριν απο 2 χρονια Οκτωβρη μηνα ειχα ξεκινησει....ουφ ρε κοριτσια ποσο γρηγορα περναει ο καιρος ??

Ελπιζω να ειναι η τελευταια και τυχερη σου προσπαθεια !!!

Τα υπολοιπα κοριτσακι μου τι κανουν ??

Νικολινακι καπου πηρε το ματι μου οτι εισαι εκδρομουλα....καλα να περασετε κοριτσι μου...

Εμεις ετοιμαζομαστε για τη βαπτιση μας μεσα στον Οκτωβρη που θα γινει σε πολυ στενο κυκλο , για οικονομικους λογους....και οσο σκεφτομαι οτι παντα ονειρευομοθν τη βαπτιση των παιδιων μου οτι θα γινει με τραπεζι και τωρα θα το κανουμε ετσι και μου τη δινει λιγο....πως μας καταντησαν ετσι ρε κοριτσια ??? εχω απογοητευτει πολυ....και περιμενω και εγω απο τον Μαρτη και μετα την απολυση μου μου τη δινει περισσοτερο...Γιατι δηλ. οσες γιναμε μητερες μετα απο λιγο να χανουμε τις δουλειες μας ???

ουφ , στελνω πολλα πολλα φιλακια σε Στελλιτσα , Ανθη ( περιμενω νεα απο τα διδυμακια ) Ιονελιτακι , Τουρτιτσα και σε οποιο κοριτσακι ξεχναω !!!!

Παω να δωσω γαλα και να κοιμησω .......

Κοριτσάκια μου ακόμα μια νυσταγμένη καλησπέρα...

Μπαίνω βιαστικά και θα γράψω ότι προλάβω επειδή τα νινάκια είναι και πάλι ανήσυχα...

Έχω ερώτηση. Στις 31 Αυγούστου μου ήρθε περίοδος και σχεδόν δύο εβδομάδες μετά είχα για δύο μέρες καφέ υγρά. Πρώτη φορά παθαίνω τέτοιο πράγμα. Για να πω την αλήθεια ανησύχησα επειδή δεν μου είχε ξανατύχει. Ηρέμησα όμως λίγο όταν σκέφτηκα οτι πριν απο 7 μόνο μέρες είχα πάει στον γυναικολόγο και με είχε εξετάσει και το τεστ παπ που έκανα ήταν καθαρό. Για πείτε μου γνώμες...

Τα μπεμπάκια μου συνεχίζουν να μην κοιμούνται. Τώρα πια με έχουν πάρει πρέφα φίλοι και γνωστοί και άρχισαν να μου συστήνουν βιβλία για να βάζω τα μικρά για ύπνο... Ουφφφ, πολύ ωραία τα λένε και αυτοί αλλά αν έχεις δύο παιδιά δεν γίνεται καμία απο τις συμβουλές τους εφαρμόσιμη. Διάβασα βιβλία, κατέβασα απο το ίντερνετ ένα σωρό. Και πάλι τίποτα.... Έχουμε κάψει τα μυαλά μας πια με τόση αυπνία...

Έχουμε και καλές στιγμές όμως.. Α, ναι... Είναι και εξυπνούλια τα σκασμένα. Προχθές άλλαζα τον μικρό και τσίριζε (δεν θέλουν καθόλου να τους αλλάζουμε πάνες και ρούχα, αν ήταν στο χέρι τους θα ήταν συνέχεια βρωμεροί και χεσμένοι). Έρχεται εκείνη την ώρα ο άντρας μου, του απλώνει τα χέρια ο μικρός και φωνάζει κλαψιάρικα ΜΠΑΜΠΑΑΑΑ.... Σαν να λέει έλα και πάρε με και γλίτωσε με απο την τρελή! πολύ γελάσαμε!

Ο μεγάλος αγαπάει πολύ ένα τραγούδι με τον λαγό που τέλος πάντων για να μην μακρυγορώ τον πυροβολεί ο κυνηγός και ο λαγός φεύγει. (νομίζω οτι κανονικά λέει μπαμ, μπαμ ο κυνηγός, πέφτει κάτω ο λαγός αλλά δεν είναι και πολύ παιδαγωγικό έτσι εμείς λέμε φεύγει, φεύγει ο λαγός). Κάθε φορά που θέλει να του πούμε το τραγουδάκι πυροβολεί με το χεράκι στον αέρα και φωνάζει ντάν, ντάν... Όλη μέρα ντάν, ντάν κάνει σας πληροφορώ... Και είμαστε και ξάγρυπνοι...

Ευτυχώς έχει κοπεί λίγο το δάγκωμα. Τους τραβούσα λίγο τα αφτιά όταν δάγκωναν και τώρα αν ανοίξουν στόμα φωνάζω "Δεν δαγκώνουμε! Τι είπαμε οτι κάνει η μαμά τα παιδάκια που δαγκώνουν;" και πιάνουν και οι δύο τα αφτιά τους σαν τα μαιμουδάκια που κάνουν δεν βλέπω τίποτα δεν ακούω τίποτα δεν λέω τίποτα... Πλάκα έχουν τα σκατούλια.... Μεγαλώνουν και αρχίζουμε να συννενοούμαστε...

Δεν προλαβαίνω να σας γράψω και άλλα νέα... Περιμένω να μου πείτε τις απόψεις σας για το καφέ... Πολλά φιλάκια σε μαμάδες, μωρουλίνια, φουσκοκοιλίτσες και σε όλα μας τα κοριτσάκια!!!

ixhPp3.png

Kαλησπερα κοριτσακια μου ομορφα!!!

Τι νεα ειναι αυτα απο τον μικρο ροδακινουλη!!!Γελασες με την ψυχη σου ετσι;;;χαχαχαχα!!!

Ανθη μου δε νομιζω να ειναι κατι σοβαρο,μπορει ωορηξια,ορμονικη διαταραχη,κρυωμα απο θαλασσα για κατι χαζο το βλεπω που για μενα δεν πρεπει να ασχοληθεις!!Εχε το νου σου και τον αλλο μηνα και βλεπουμε!!!

Μαρακι μου ετοιμαζεστε για βαφτιση ε;;;Για πες καμια ιδεα να κλεψουμε κι εμεις οταν ερθει η ωρα να βαφτισουμε τα ζουζουνια μας!!!

Μαριαμνι κανενα νεο;;;;;Σε σκεφτομαι κοριτσακι μου γλυκο!!!

Δεσποινακι μεγια το τικερακι!!!Αντε και του μωρου τωρα!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...