Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Terry1986 είπε:

Απλα λογω ηλικιας εχεις το περιθωριο να κανεις ενα break & να μαζεψεις ξανα λεφτα για επομενη προσπαθεια..εγω νιωθω πλεον πως δεν εχω αυτη την πολυτελεια να αφηνω μεγάλα κενά..με αγχωνει υποσυνείδητα ολο αυτο το ηλικιακο κομμάτι& τα στατιστικα του.. 

Δεν θυμάμαι καθόλου για την fsh (ουτε αν εκανα)! Εσενα ειναι παντα καπου εκει??να δωσεις ευκαιρίες στον εαυτο σου μεχρι εκει που αντέχεις & με οσα διαλείμματα χρειαστείς!εγω μετά την τριτη προσπαθεια ηθελα να τα παρατησω..μετα ειπα οκ θα κανω αλλη μια διεγερση και τέλος..κ τωρα σκεφτομαι να κανω κ τριτη διέγερση..αρα τ τρελου..Ngs εχω κανει ειχα 55% γαλακτοβακιλλους και 41% cardnerella πηρα αντιβιωση κ υποθετα αλλα δεν εκανα επανελεγχο..

Πριν 5 μήνες είχα amh 0,38 και τον προηγούμενο μήνα fsh 13, άρα χρονικά πιέζομαι πολύ, σα να είμαι στην ηλικία σου. Το μήνα πριν το 13 ήταν 9, γενικά έπαιζε στο 10 περίπου, αλλά τώρα ανέβηκε επίσημα.

Ιδανικά θα ήταν νομίζω να κάνεις νέα διέγερση να καταψυξεις όσα έμβρυα μπορείς. 

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Λοιπόν Μομεντάκι έχω γίνει ψυχώ με τις εξετάσεις

Επιτέλους μας είπες νέα σου για σένα και τον μικρό μομεντάκο..ναι καταλαβαίνω 3 βδομάδες είναι πολλές...χιχιχιχι

εγώ πάλι είχα μια χαρά που θα πήγαινα να πάρω αποτελέσματα λες και πήγαινα για καφέ....παράκρουση έχω πάθει!

όλα καλά ορμόνες και θρομβοφιλία....βέβαια εγώ θα πάω και σε έναν ενδοκρινολόγο να δείξω τις ορμόνες για καλό και για κακό...

περιμένουμε τα αντιπατρικά αντισώματα μόνο

και το κουφό...ο μικροβιολόγος είχαν θέμα υπογονιμότητας με τη γυναίκα του

ναι ναι παρακαλώ

αλλά μάλλον έπιασαν φυσιολογικά τελικά...αφού πήγαν σε γνωστό κέντρο αλλά σταματήσανε..

θα τον ρωτήσω next time

αυτό μας πρότεινε και εμάς αλλά εμείς είμαστε πιστοί στο στόχο!!!!

Δευτέρα κυστική και πλήρες ξεσκόνισμα σπέρματος του συζύγου!!!!

μμ τί άλλο????νομίζω την άλλη βδομάδα τελειώνουν οι εξετάσεις με αποκορύφωμα τον Καρυότυπο και τις καθαρά γυναικολογικές εξετάσεις....

ουφ!!!τί ωραία!!!

φιλιά σε όλες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

σήμερα πήγα στον εξωσωματικό!!!

αύριο θα κάνω ακόμα μια ανάλυση..μαρκελάκι δεν βγάζω τα γράμματα..αύριο που θα τις κάνω και θα τα έχω από το χημείο θα σου πω...

τελικά θα πάρω και τις πούρεγκον (θα πρέπει να τις αγοράσω:-()

θα τις βάζω μέχρι τη 5 μέρα και την 6 μέρα θα πάω να με δει και να μου πει και τι θα κάνουμε παρακάτω...

κορίτσια έχω και ένα θεμάτακι..

βασικά μου είπε ότι περίπου αναμένουμε 10 ωάρια..από αυτά μόνο 2 θα μου βάλει..

τα υπόλοιπα θα τα καταψύξει..

υπάρχει όμως και η προοπτική..να πιάσει τα 5 να προσπαθήσει να τα γονιμοποιήσει και να βάλει τα 2 και τα υπόλοιπα 5 να τα καταψύξει σαν ωάρια...

νομίζω μου αρέσει πιο καλά η 2 ιδέα..

οκ ναι πες μου

πουρεγκόν και γω αυτές είχα κάνει και τις 2 φορές..

όσο για το ερώτημά σου, δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω

αλλά έχουμε πολλές IVF Experts εδώ...

άντε σιγά σιγά αρχίζουμε αν πάνε όλα καλά...\δε το πιστεύω ακόμα ανυπομονώ μόνο ελπίζω μη φάω το κεφάλι μου από την πολύ αισιοδοξία:rolleyes:

σήμερα πήγα στον εξωσωματικό!!!

αύριο θα κάνω ακόμα μια ανάλυση..μαρκελάκι δεν βγάζω τα γράμματα..αύριο που θα τις κάνω και θα τα έχω από το χημείο θα σου πω...

τελικά θα πάρω και τις πούρεγκον (θα πρέπει να τις αγοράσω:-()

θα τις βάζω μέχρι τη 5 μέρα και την 6 μέρα θα πάω να με δει και να μου πει και τι θα κάνουμε παρακάτω...

κορίτσια έχω και ένα θεμάτακι..

βασικά μου είπε ότι περίπου αναμένουμε 10 ωάρια..από αυτά μόνο 2 θα μου βάλει..

τα υπόλοιπα θα τα καταψύξει..

υπάρχει όμως και η προοπτική..να πιάσει τα 5 να προσπαθήσει να τα γονιμοποιήσει και να βάλει τα 2 και τα υπόλοιπα 5 να τα καταψύξει σαν ωάρια...

νομίζω μου αρέσει πιο καλά η 2 ιδέα..

Τινκερούλα μου ένα πράγμα έχω να σου πω και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ αλλά την επόμενη φορά που θα σου πει κάτι τέτοιο ο εξωσωματικός σου πές του "μηδέν προ του τέλους μακάριζεν".

"Το λέω έτσι ξερά και κατηγορηματικά γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας!

Ας ξεκινήσεις τώρα με τις ενέσεις και στην συνέχεια βλέπετε πόσα ωάρια θα έχεις, πόσα μεγαλώνουν κτλ,κτλ.

Αρχικά μπορεί να κατεβάσεις πολλά και να χρειαστεί να σου μειώσουν την δόση ή να κατεβάσεις λίγα και να χρειαστεί να σου αυξήσουν την δόση.

Έτσι είναι αυτά αν δεν μπεις στον χορό δεν μπορείς να προκαθορίσεις την συνέχεια!

Στην συνέχεια πρέπει να γίνει η ωοληψία να δείτε πόσα θα συλλεκτούν και ποια από αυτά είναι ώριμα. Γιατί υπάρχει και η πιθανότητα κάποια ωάρια να είναι κυστικά λόγω των φαρμάκων δηλαδή να μην μπορούν να γονιμοποιηθούν.

Αυτά τα ώριμα και μόνο θα βάλουν να γονιμοποιηθούν και στην συνέχεια θα παρακολουθήσουν πόσα γονιμοποιήθηκαν και πόσα προχωράνε.

Για παράδειγμα από 10 ωάρια που μπορεί να συλλεχθούν στην ωοληψία τελικά υπάρχει η πιθανότητα να προκύψουν μετά από όλα τα παραπάνω μονάχα 5-6 καλά εμβρυάκια.

Τέλος, κατά την γνώμη μου είναι πιο σωστό να καταψυχθούν γονιμοποιημένα ωαρια δηλαδή εμβρυάκια παρά ωάρια γιατί από όσο ξέρω τα εμβρυα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες βιωσιμότητας μετά την απόψυξη σε σχέση με τα ωάρια. Βέβαια αυτό ισχυε τότε που έκανα εγώ τις προσπάθειες και έτσι ήξερα τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι και αν ο γιατρός σου σου πρότεινε κατάψυξη ωαρίων για κάποιο ιδιαίτερο λόγο που κρίνει εκείνος πιο σωστό για την δική σας περίπτωση.

Ψάξε ενημερώσου και συζήτησε μαζί του άλλωστε έχεις ακόμα πολύ χρόνο μπροστά σου!

Καλή συνέχεια!;)

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Τινκερούλα μου ένα πράγμα έχω να σου πω και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ αλλά την επόμενη φορά που θα σου πει κάτι τέτοιο ο εξωσωματικός σου πές του "μηδέν προ του τέλους μακάριζεν".

"Το λέω έτσι ξερά και κατηγορηματικά γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας!

Ας ξεκινήσεις τώρα με τις ενέσεις και στην συνέχεια βλέπετε πόσα ωάρια θα έχεις, πόσα μεγαλώνουν κτλ,κτλ.

Αρχικά μπορεί να κατεβάσεις πολλά και να χρειαστεί να σου μειώσουν την δόση ή να κατεβάσεις λίγα και να χρειαστεί να σου αυξήσουν την δόση.

Έτσι είναι αυτά αν δεν μπεις στον χορό δεν μπορείς να προκαθορίσεις την συνέχεια!

Στην συνέχεια πρέπει να γίνει η ωοληψία να δείτε πόσα θα συλλεκτούν και ποια από αυτά είναι ώριμα. Γιατί υπάρχει και η πιθανότητα κάποια ωάρια να είναι κυστικά λόγω των φαρμάκων δηλαδή να μην μπορούν να γονιμοποιηθούν.

Αυτά τα ώριμα και μόνο θα βάλουν να γονιμοποιηθούν και στην συνέχεια θα παρακολουθήσουν πόσα γονιμοποιήθηκαν και πόσα προχωράνε.

Για παράδειγμα από 10 ωάρια που μπορεί να συλλεχθούν στην ωοληψία τελικά υπάρχει η πιθανότητα να προκύψουν μετά από όλα τα παραπάνω μονάχα 5-6 καλά εμβρυάκια.

Τέλος, κατά την γνώμη μου είναι πιο σωστό να καταψυχθούν γονιμοποιημένα ωαρια δηλαδή εμβρυάκια παρά ωάρια γιατί από όσο ξέρω τα εμβρυα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες βιωσιμότητας μετά την απόψυξη σε σχέση με τα ωάρια. Βέβαια αυτό ισχυε τότε που έκανα εγώ τις προσπάθειες και έτσι ήξερα τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι και αν ο γιατρός σου σου πρότεινε κατάψυξη ωαρίων για κάποιο ιδιαίτερο λόγο που κρίνει εκείνος πιο σωστό για την δική σας περίπτωση.

Ψάξε ενημερώσου και συζήτησε μαζί του άλλωστε έχεις ακόμα πολύ χρόνο μπροστά σου!

Καλή συνέχεια!;)

ευχαριστώ πάρα πολύ κουκίτσα μου, εννοείται πως όλα αυτά τα συζητούσαμε παραδειγματικά και τι αναμένει αυτός...εννοείται πως όλα θα δείξουν μετά..για να είμαι ειλικρινής εγώ τον πίεσα να κάνουμε αυτή τη συζήτηση γιατί θέλω να το σκεφτώ και να το αποφασίσω από τώρα και να μην το σκέφτομαι το διάστημα που θα κάνω τις ενεσούλες μου κλπ τότε δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα..

αυτό είναι κάτι που με αγχώνει..

εκείνος θέλει να καταψύξουμε εμβρυάκια αν και όταν αντέξουν...εγώ δεν ξέρω τι θέλω...

απλά σίγουρα το μέγιστο που θα βάλει θα είναι 2 και από ότι κατάλαβα δεν θέλει να κάνω πάνω από 10..

μου έδωσε αρκετά πράγματα να διαβάσω για τη κατάψυξη ωαρίων.

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ευχαριστώ πάρα πολύ κουκίτσα μου, εννοείται πως όλα αυτά τα συζητούσαμε παραδειγματικά και τι αναμένει αυτός...εννοείται πως όλα θα δείξουν μετά..για να είμαι ειλικρινής εγώ τον πίεσα να κάνουμε αυτή τη συζήτηση γιατί θέλω να το σκεφτώ και να το αποφασίσω από τώρα και να μην το σκέφτομαι το διάστημα που θα κάνω τις ενεσούλες μου κλπ τότε δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα..

αυτό είναι κάτι που με αγχώνει..

εκείνος θέλει να καταψύξουμε εμβρυάκια αν και όταν αντέξουν...εγώ δεν ξέρω τι θέλω...

απλά σίγουρα το μέγιστο που θα βάλει θα είναι 2 και από ότι κατάλαβα δεν θέλει να κάνω πάνω από 10..

μου έδωσε αρκετά πράγματα να διαβάσω για τη κατάψυξη ωαρίων.

αυτό είναι πιο σωστό!!να μην σκέφτεσαι τίποτα κατά την διάρκεια της προσπάθειας παρά μόνο θετικά πράγματα!!

Πάντως σε σχέση με το δύο που λες θα σου πω ότι και εγώ δύο πίεσα το γιατρό να μου βάλει στην πρώτη εξωσωματική και το μετάνιωσα μετά γιατί είχα την βιοχημική να μου πεις αν είχα βάλει τρία δεν μου εγγυάται κανείς πως κάτι θα άλλαζε αλλά τουλάιστον αυξάνεις τις πιθανότητες!!

Τώρα αν ξαναέκανα εξωσωματική θα τον πίεζα να μου βάλει και 4 αν μπορούσε.......:rolleyes:

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

κουκάκιμου συγνώμη που σε στεναχώρησα...και εσένα και το τινάκι απ ότι κατάλαβα...Απλά είχα στεναχωρεθεί και επειδή η συγκεκριμένη κοπέλα ενθάρρυνε όλες μας...και ήταν πάντα η θετική μεριά της ζωής...με πήρε ακόμη περισσότερο από κάτω...Είναι και που σκέφτομαι πως τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή και όποτε ακούω καταστάσεις που το επιβεβαιώνουνε αυτό ταράζομαι...Πίστη! Είναι το μόνο που μας μένει...και φυσικά να προσέχουμε!

Τινκεράκι μου καλύτερα δεν θα μπορούσα να στα πει καμιά άλλη...Συμφωνώ α πό λυ τα! με το κουκάκι μας! Κι εγώ θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις τη διαδικασία και ανάλογα με τα δεδομένα βλέπεις και κάνεις! Δυστυχώς δεν μπορείς να "οργανωθείς" τόσο καλά από πριν για να μην σκέφτεσαι τίποτα στην περιόδο των ενέσεων και της προετοιμασίας! Οπότε εκ πείρας σε συμβουλεύω να μπεις διαβασμένη και ενημερωμένη στην όλη φάση, όπως ήδη το κάνεις, και ανάλογα τότε θα πάρεις και τις κατάλληλες αποφάσεις! Εδώ θα είμαστε να ξανασυζητήσουμε ό,τι σε απασχολεί!

Ακόμη κι εγώ που είμαι τέρας "ελέγχου" ΠΑΝΤΑ σε κάθε μου προσπάθεια όλα ανατρέπονταν και νέες αποφάσεις έπρεπε να παίρνονται ανάλογα με την περίσταση...

Μαρκελάκι εξαμχόλικ! χαχαχαχαχαχα Ναι έχουμε καταντήσει ανώμαλες! Αλλά μια φορά ζει κανείς...άμα δεν ξεσκιστεί κανείς στις εξετάσεις πότε θα ξεσκιστεί; Συνεχίζω την ανώμαλη φιλοσοφία της ζωής!;) Μου άρεσε που έχουμε και αποκορύφωμα τον Καρυότυπο και τις γυναικολογικές! Καλέ με το ψάξιμο που πέφτει εδώ μέσα πάντα στην κορύφωση είμαστε!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

κουκάκιμου συγνώμη που σε στεναχώρησα...και εσένα και το τινάκι απ ότι κατάλαβα...Απλά είχα στεναχωρεθεί και επειδή η συγκεκριμένη κοπέλα ενθάρρυνε όλες μας...και ήταν πάντα η θετική μεριά της ζωής...με πήρε ακόμη περισσότερο από κάτω...Είναι και που σκέφτομαι πως τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή και όποτε ακούω καταστάσεις που το επιβεβαιώνουνε αυτό ταράζομαι...Πίστη! Είναι το μόνο που μας μένει...και φυσικά να προσέχουμε!

Τινκεράκι μου καλύτερα δεν θα μπορούσα να στα πει καμιά άλλη...Συμφωνώ α πό λυ τα! με το κουκάκι μας! Κι εγώ θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις τη διαδικασία και ανάλογα με τα δεδομένα βλέπεις και κάνεις! Δυστυχώς δεν μπορείς να "οργανωθείς" τόσο καλά από πριν για να μην σκέφτεσαι τίποτα στην περιόδο των ενέσεων και της προετοιμασίας! Οπότε εκ πείρας σε συμβουλεύω να μπεις διαβασμένη και ενημερωμένη στην όλη φάση, όπως ήδη το κάνεις, και ανάλογα τότε θα πάρεις και τις κατάλληλες αποφάσεις! Εδώ θα είμαστε να ξανασυζητήσουμε ό,τι σε απασχολεί!

Ακόμη κι εγώ που είμαι τέρας "ελέγχου" ΠΑΝΤΑ σε κάθε μου προσπάθεια όλα ανατρέπονταν και νέες αποφάσεις έπρεπε να παίρνονται ανάλογα με την περίσταση...

Μαρκελάκι εξαμχόλικ! χαχαχαχαχαχα Ναι έχουμε καταντήσει ανώμαλες! Αλλά μια φορά ζει κανείς...άμα δεν ξεσκιστεί κανείς στις εξετάσεις πότε θα ξεσκιστεί; Συνεχίζω την ανώμαλη φιλοσοφία της ζωής!;) Μου άρεσε που έχουμε και αποκορύφωμα τον Καρυότυπο και τις γυναικολογικές! Καλέ με το ψάξιμο που πέφτει εδώ μέσα πάντα στην κορύφωση είμαστε!:D

Μομεντάκι μόλις έκλεισα ενδοκρινολόγο να δει τις ορμόνες

γτ καλές είναι αλλά ο ενδοκρινολόγος είναι ο ειδικός!!!

Λοιπόν άκου παίρνω τηλ και μου λέει ραντεβού 6/12

Λέω αποκλείεται βιαζόμαστε

και εννοείται μου κλεισε για αύριο

έπρεπε να σε έχω παρεΪτσα εδώ να ερχόσουνα μαζί να τους ξεσκονίζαμε όλους χιχιχιχι

Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!

Μην ζητάς συγνώμη Μομεντούλα μου δεν φταις εσύ ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα το μάθαινα αφού συνέβει.......:(

Πήρα την Τίνα μας γιατί σκέφτηκα πως ίσως ήξερε κάτι παραπάνω γιατί μιλάει και με τα κορίτσια της εξωσωματικής, απλά με άκουσε και εκείνη τόσο στεναχωρημένη και προσπαθούσε η κοπέλα να με κάνει να μην είμαι έτσι για το μικρό κουκάκι.

Μα δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω τι συνέβει...:confused: Ξέρεις εσύ μομεντούλα μου γιατί έγινε αυτό? Είχε τίποτα αιμοραγία? Είχε τίποτα παράξενο στις εξετάσεις της ή έτσι ξαφνικα και απρόοπτα έγιναν όλα?

f13Fp2.png

Ας πούμε και κάτι ευχάριστο για να μην στεναχωρηθούμε πάλι αν και δεν το βγάζω όλη την ημέρα από το μυαλό μου!!

Σήμερα έχουμε το ντόμπλερ!!!αντε να δούμε τον μικρούλη να χαρούμε λιγάκι!!!

f13Fp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα είμαι πολύ, πολύ μα πάρα πολύ χαρούμενη..

Πήγαμε στο ραντεβού με το γιατρό μας για να δούμε το μικρούλι μας.. Είμαστε μια χαρά.. 8 ολόκληρα εκατοστά από το κεφαλάκι μέχρι το πωπουδάκι, η καρδούλα μας χτυπούσε δυνατά δυνατά και δίναμε και κλωτσιές..

Η μανούλα (δηλαδή εγώ) τσίμπησε ένα κιλάκι αλλά ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος.. Μου έβαλε τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος και ούρων και μας περιμένει για το επόμενο ραντεβού μας στις 23 του μήνα που θα πάω με την αδερφή μου διότι έχει και κείνη ραντεβού την ίδια μέρα!

Κορίτσια είμαι και επισήμως στο β' τρίμηνο.. Δεν το πιστεύω λέμε..

Σήμερα το είπα και στη δουλειά και πραγματικά χάρηκαν όλοι πολύ διότι ξέρανε πόσο είχα ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν.. Μακάρι να περάσει και το β' τρίμηνο τόσο ανέφελα όσο και το α'!

Σας φιλώ γλυκά και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Όσον αφορά την Ιωάννα μας.. στενοχωρήθηκα κι εγώ πάρα πολύ με αυτό που έγινε... Ύστερα από τόσο κόπο, τόσες προσπάθειες να πηγαίνουν όλα καλά και ξαφνικά ένα τσαφ και να σβήνουν όλα... Εγώ προσωπικά πάντως δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε.. Λογικά δεν θα το άκουγε για μια δυο μέρες και θα το είδαν στον υπέρηχο ότι σταμάτησε η καρδούλα του... τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω κι εγώ..

Είναι τόσο σκληρό όλο αυτό και εννοείται ότι κι εγώ το πρώτο πράγμα που ρώτησα το γιατρό σήμερα είναι αν χτυπάει η καρδούλα μας σε ικανοποιητικό βαθμό!

Μακάρι να βρει τη δύναμη η Ιωάννα μας να είναι και πάλι πολύ σύντομα κοντά μας..

Μομεντάκι μου κι εγώ τρελλαίνομαι για φθινοπωρινό καιρό και ακόμη περισσότερο για χειμωνιάτικο!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα είμαι πολύ, πολύ μα πάρα πολύ χαρούμενη..

Πήγαμε στο ραντεβού με το γιατρό μας για να δούμε το μικρούλι μας.. Είμαστε μια χαρά.. 8 ολόκληρα εκατοστά από το κεφαλάκι μέχρι το πωπουδάκι, η καρδούλα μας χτυπούσε δυνατά δυνατά και δίναμε και κλωτσιές..

Η μανούλα (δηλαδή εγώ) τσίμπησε ένα κιλάκι αλλά ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος.. Μου έβαλε τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος και ούρων και μας περιμένει για το επόμενο ραντεβού μας στις 23 του μήνα που θα πάω με την αδερφή μου διότι έχει και κείνη ραντεβού την ίδια μέρα!

Κορίτσια είμαι και επισήμως στο β' τρίμηνο.. Δεν το πιστεύω λέμε..

Σήμερα το είπα και στη δουλειά και πραγματικά χάρηκαν όλοι πολύ διότι ξέρανε πόσο είχα ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν.. Μακάρι να περάσει και το β' τρίμηνο τόσο ανέφελα όσο και το α'!

Σας φιλώ γλυκά και σας σκέφτομαι!

μπραβο δομνινα κ δομνινακι !!!!!!!! χαιρομαι που εισαι χαρουμενη κ ολα πανε καλα! τι εχουμε? κοριτσακι τελικα???????:P

aKZup2.png?QGVNYpCf

μπραβο δομνινα κ δομνινακι !!!!!!!! χαιρομαι που εισαι χαρουμενη κ ολα πανε καλα! τι εχουμε? κοριτσακι τελικα???????:P

Δεν ξέρουμε ακόμη.. μας το φυλάει για έκπληξη.. Σε δυο βδομάδες που είναι το επόμενο ραντεβού μας θα προσπαθήσουμε πιο επισταμένα!:P

L2qIp2.png

γεια σας κ απο μενα...σας διαβαζω δε σας ξεχνω οχι για να μη λετε...λοιπον..εγω πηγα στο γιατρο ειδε τις εξετασεις μου κ επειδη ειναι πολυ υψηλη η προλακτινη, πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μαγνητικη κ εξεταση παλι προλακτινη...οποτε τον επομενο μηνα αν ειναι ολα οκ μακαρι! μακαρι! ξεκιναω κ γω...θα την κανω στο αιρεταιο την επομενη εβδομαδα να ξεμπερδευουμε ενα,ενα. αυτα απο μενα...

aKZup2.png?QGVNYpCf

Δεν ξέρουμε ακόμη.. μας το φυλάει για έκπληξη.. Σε δυο βδομάδες που είναι το επόμενο ραντεβού μας θα προσπαθήσουμε πιο επισταμένα!:P

σε δυο εβδομαδες θα ξερουμε..κοιλιτσα εκανες τωρα που εκλεισες το 1 τριμηνο????

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...