Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Πριν 5 μήνες είχα amh 0,38 και τον προηγούμενο μήνα fsh 13, άρα χρονικά πιέζομαι πολύ, σα να είμαι στην ηλικία σου. Το μήνα πριν το 13 ήταν 9, γενικά έπαιζε στο 10 περίπου, αλλά τώρα ανέβηκε επίσημα.

Ιδανικά θα ήταν νομίζω να κάνεις νέα διέγερση να καταψυξεις όσα έμβρυα μπορείς. 

Καταλαβα..Να μην απογοητευεσαι..η ΑΜΗ ειναι απλα ενας αριθμος..ξερω κοπελα που στα 29 ειχε αντιστοιχη και στα 35 έμεινε φυσιολογικα πριν παει για εξωσωματική..η FSH νομιζω εχει διακυμανσεις καθε μηνα οποτε μην το προδικαζεις! Κανε τις προσπαθειες σου λοιπόν να μαζεψεις εμβρυακια κ καντε το ταξιδακι σας λιγο πιο μετα!!

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

αντε καλέ!!! κ κακά να είναι πάμε παρακάτω!!!! άκου κακά!!!!! κακά είναι μόνο οι παλιοαρρώστιες όλα τα άλλα διορθώνονται!!!

μια χαρά τα λες.....πάντως ευτυχώς που δεν έχω άγχος, γιατί αν είχα κι απ'αυτό.....χαιρετίσματα μετά! ευτυχώωωωωωωωωςςςς!!!!!!!! λοιπόν, θα τα πούμε αργότερα! καλή όρεξηηηηηηηηηηηηη (και έχω μπόλικη απ'αυτή!)!!!!!!!!!!!!

u1114782.png

dev364pfs__.png

χρυσακι δεν ξερω αν εισαι η τελικα δεν εισαι εγκυος αυτο που ξερω ειναι οτι το τεστ εγινε ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ μετα την 14 μερα απο την σπερματεγχυση μου ελεγε εμενα ο γιατρος κ κατα προτιμηση χοριακη οχι τεστ ,δεν θελω να σε ξεσηκωνω πανω που το πηρες αποφαση οτι ειναι αρνητικο αλλα αυτο πιστευω οτι σου ειπε πολυ νωρις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

χρυσακι δεν ξερω αν εισαι η τελικα δεν εισαι εγκυος αυτο που ξερω ειναι οτι το τεστ εγινε ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ μετα την 14 μερα απο την σπερματεγχυση μου ελεγε εμενα ο γιατρος κ κατα προτιμηση χοριακη οχι τεστ ,δεν θελω να σε ξεσηκωνω πανω που το πηρες αποφαση οτι ειναι αρνητικο αλλα αυτο πιστευω οτι σου ειπε πολυ νωρις

ανδριανούλα εχω πει 17 θα κανω αλλο ενα αν δεν αδειαθετήσω!

σημερα θα μιλήσω με το Μαθιόπουλο!

ΑΝΔΡΙΑΝΟΎΛΑ, ευχαριστώ πολύ που με φροντίζεις....να σαι καλά!αλλάρε κόρες αυτός μου πε 13/03!δεν κανω μόνη μου πράγματα!!!!

Επεξεργάστηκαν by Chryssaki

το ξερω καλη μου αλλα πολλες φορες τα τεστ θελουν 1-2 μερες καθηστεριση να διξουν κ ας πουμε αυτο οτι ειναι το καλητερο τεστ με 10 μερες απο την σπερματεγχυση πιστευω δεν θα εδιχνε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

οκ ανδριανή μου...θα το κάνω!

ευχαριστώ ρε ...φαντάζεσαι...να εμαι εγκυος....?και χω φάει την πίκρα?

χρυσακι μουουου, πρωτα πικρα..μετα γλύκα!ΑΜΗΝ

τοτε δεν θα γινει συναντιση αλλα πανηγυρι!!!:D:D:D

ωπααααααααα!

κοριτσια σορρυ για τη σφηνα χαχαχα

καλη εβδομαδα σε ολες!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημέρα κορίτσια...

Εδώ και καιρό σας διαβάζω και σήμερα αποφάσισα να μπω και εγώ στο φόρουμ...

Είμαι στην ίδια διαδικασία... δηλαδή έχω κάνει πρόσφατα την 3τη προσπάθεια σπερματέγχυσης και πάω για τεστ στις 24/3... το σπέρμα του συζύγου μου είναι πολύ καλό...το πρόβλημα είναι ότι έχω πολύ χαμηλή ανταπόκριση στις ορμόνες... δηλαδή έχω το πολύ 2 ωάρια στη κάθε προσπάθεια. O γιατρός μας λέει να κάνουμε ακόμα μια προσπάθεια και αν δεν τα καταφέρουμε θα πάμε για εξωσωματική...

Θέλω να σας πω ότι είμαι Ελληνίδα του εξωτερικού... έζησα 12 χρόνια στην Αθήνα μέχρι που παντρεύτηκα... οι γονείς μου και τα αδέρφια μου ζούνε στην Αθήνα, οπότε ταξιδεύω αρκετά συχνά. Ελπίζω να μην σας πειράζει... πάντως μπορεί να είμαστε μακριά, αλλά ζούμε παρόμοιες καταστάσης.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες μας... και σύντομα το όνειρό μας να γίνει πραγματικότητα.

Συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη... χεχεχεχε :)

σαλπιγγογραφία: ok // υστεροσκόπηση: ok

1τη & 2ρη σπερματέγχυση: αρνητικές

3τη σπερματέγχυση: σε αναμονή μέχρι 24/3 :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...