Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Πριν 5 μήνες είχα amh 0,38 και τον προηγούμενο μήνα fsh 13, άρα χρονικά πιέζομαι πολύ, σα να είμαι στην ηλικία σου. Το μήνα πριν το 13 ήταν 9, γενικά έπαιζε στο 10 περίπου, αλλά τώρα ανέβηκε επίσημα.

Ιδανικά θα ήταν νομίζω να κάνεις νέα διέγερση να καταψυξεις όσα έμβρυα μπορείς. 

Καταλαβα..Να μην απογοητευεσαι..η ΑΜΗ ειναι απλα ενας αριθμος..ξερω κοπελα που στα 29 ειχε αντιστοιχη και στα 35 έμεινε φυσιολογικα πριν παει για εξωσωματική..η FSH νομιζω εχει διακυμανσεις καθε μηνα οποτε μην το προδικαζεις! Κανε τις προσπαθειες σου λοιπόν να μαζεψεις εμβρυακια κ καντε το ταξιδακι σας λιγο πιο μετα!!

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι ότι αντιδρούμε λίγο παράξενα σε τέτοιες καταστάσεις.Είναι κάτι που δεν μπορούμε να το καταλάβουμε και να το δούμε όπως μια γυναίκα και αυτό μας κάνει να είμαστε ψυχροί και να κάνουμε πράγματα που δεν θα έπρεπε.Σίγουρα όμως τον άντρας σου και τον κάθε άντρα τον απασχολεί πολύ έντονα η κατάσταση αυτή

εντάξει δεν είναι αναίσθητος,κ μπορώ να πω οτι είναι κ συνεργάσιμος γενικώς. Οτι του λένε το κάνει αλλά μερικές φορές εκνευρίζομαι........

LPOPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Καλημέρα σε όλους.... Είμαι καινούργια στο forum για αυτό συγχωρέστε αν κάνω κάτι λάθος. Είμαι και εγώ στην προσπάθεια να κάνω παιδάκι. Έκανα ήδη μία σπερματέγχυση η οποία απέτυχε και τώρα ξεκινάω την δεύτερη. Ελπίζω να πάνε όλα καλά....Έχω ένα πολύ μικρό πολύποδα βέβαια και θέλουμε να δούμε αν μπορώ να πιάσω παιδί με σπερματέγχυση ή αν όχι να τον αφαιρέσω....

POPINI καλως ηρθες και καλη επιτυχια στη δευτερη προσπαθεια σου! Σπερματεγχυση κανετε μονο για τον πολυποδα??

CΗRYSSAKI τι κανεις βρε? αντι να ψαχνεις ποτε ειναι να σου ερθουν γιατι δεν πας να κανεις μια χοριακη ??????????????????????????????????????????????????????????????

Εγω να πω τα δικα μου!

Πηγα χτες για υπερηχο και οπως ολα εδειχναν θα καναμε σπερματεγχυση !Δυστυχως πηραμε ποδι :) :) γιατι τα αυγα μου ηταν τα ιδια! Δεν ειχανε σπασει! Με μεγαλη σιγουρια ξαναπηγαμε σημερα το πρωι! Λεω του γιατρου ποναω αλλα..... κανουμε υπερηχο, τιποτα γαμωτο δεν ειχε σπασει ακομα ! Ξαναελατε παλι στις 4.30 λεει! Να την κανουμε την σπερματεγχυση οσο γινεται πιο κοντα στην οωρρηξια.

Αππορησα για λιγο αν υπαρχει πιθανοτητα να μην σπασει και να ειναι τζουφιο, αλλα ευτυχως πριν απο καμια ωρα πρεπει να εσπασε γιατι πονουσα αρκετα και τωρα οχι!

Αρα σε 2 ωριτσες θα παμε μεχρι να επεξεργαστουν το σπερμα κτλ ε κατα τις 5.30 υπολογιζω θα ειμαι με ανοιχτα τα ποδαρακια.....

Αντε να τελειωνουμε!!! Γιατι μου πηγε πολυ κοντρα!!!!!

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν??

Επισης ο γιατρος μου, μου ειπε για μικρογονιμοποιηση θα συνεργαστουμε με τον κ.Αποστολιδη! Τον γνωριζει καμια κοριτσια? Νομιζω ειναι στο ΓΕΝΝΗΜΑ.Αν το λεω καλα!

Διαφημίσεις

POPINI καλως ηρθες και καλη επιτυχια στη δευτερη προσπαθεια σου! Σπερματεγχυση κανετε μονο για τον πολυποδα??

CΗRYSSAKI τι κανεις βρε? αντι να ψαχνεις ποτε ειναι να σου ερθουν γιατι δεν πας να κανεις μια χοριακη ??????????????????????????????????????????????????????????????

Εγω να πω τα δικα μου!

Πηγα χτες για υπερηχο και οπως ολα εδειχναν θα καναμε σπερματεγχυση !Δυστυχως πηραμε ποδι :) :) γιατι τα αυγα μου ηταν τα ιδια! Δεν ειχανε σπασει! Με μεγαλη σιγουρια ξαναπηγαμε σημερα το πρωι! Λεω του γιατρου ποναω αλλα..... κανουμε υπερηχο, τιποτα γαμωτο δεν ειχε σπασει ακομα ! Ξαναελατε παλι στις 4.30 λεει! Να την κανουμε την σπερματεγχυση οσο γινεται πιο κοντα στην οωρρηξια.

Αππορησα για λιγο αν υπαρχει πιθανοτητα να μην σπασει και να ειναι τζουφιο, αλλα ευτυχως πριν απο καμια ωρα πρεπει να εσπασε γιατι πονουσα αρκετα και τωρα οχι!

Αρα σε 2 ωριτσες θα παμε μεχρι να επεξεργαστουν το σπερμα κτλ ε κατα τις 5.30 υπολογιζω θα ειμαι με ανοιχτα τα ποδαρακια.....

εμενα βρε κοριτσια δεν μου κανουν υπερηχο μετα την ovitrelle, απλα μου κανουν την σπερματεγχυση μετα απο καποιες ωρες!!!!!!(24ωρο και βαλε).Τι να κανω να το πω στην γιατρο?

Εγω να πω τα δικα μου!

με το καλό κοπέλα μου! θα σου στείλουμε όλη μας τη θετική ενέργεια!!!!!!!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Virgi μου,

Ο κ. Αποστολίδης είναι όντως στο Γέννημα. Εγώ έκανα εκεί εξωσωματική με τον κ. Μαντούδη και περιμένω τη Δευτέρα αποτελέσματα. Είδα τον κ. Αποστολίδη κάνα δύο φορές και είναι συμπαθέστατος.

Στο parents υπάρχει ειδική ενότητα "Κέντρα Εξωσωματικής" όπου εγώ έχω ανοίξει θέμα για το ΓΕΝΝΗΜΑ. Ότι θες μπορείς να το βρεις εκεί.

Φιλάκια σε όλα τα κορτσούδια που πολεμάνε και εύχομαι τα καλύτερα!

L2qIp2.png

Γεια σας κορούδες μου καλές! Ήρθα πριν λίγο σπίτι και έβαλα το φαϊ στο φούρνο...ελπίζω να τρώγεται!!!!

Καλωσόρισες popini στην παρέα μας!!!!! Κάθε επιτυχία σου εύχομαι...χμ...δεν κατάλαβα τι σχέση έχει ο πολύποδας με τη σπερματέγχυση...Μακάρι όμως να πάνε όόόόλα καλά!!!!!Νατασόσκονη και σε σένα!!!!! (Νατασάκι μη διαμαρτύρεσαι. Είμαι η ντιλερ είπαμε!)

Virgi μου άντε να δούμε! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Αυτά τα αβγά πολύ σε ταλαιπώρησαν!!!! Άντε...ετοιμάστου να υποδεχτείς τους μαχητές!!!! Θα είσαι με άδεια κάποιες μέρες ή θα επιστρέψεις πίσω δουλειά κανονικά μετά;

Νατασακι μου τι γίνεσαι; Τι ώρα είπαμε θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της χοριακής;:confused:

Chryssaki μου ελπίζω να μην αρχίσαν οι πόνοι που πρόβλεψες πως θα ρθουν. Εγώ είμαι πεισματάρα! Θέλω χοριακή!!!!:)

Ερμινάαααααααακι μόλις σε θυμήθηκα!!!!! Αντε...άλλαξε γνώμη και έλα πίσω!!!!!

Fntag πώς τα πας σήμερα με την ακατανόμαστη...Εγώ ακόμη πονάω...και έπαναλαμβάνω είναι ΑΠΑΙΣΙΟ!!!!!

Paulina τι γίνεσαι; Πώς είσαι;

Ειρηνάκι μου δεν πολυεμφανίζεσαι...ελπίζω όλα καλά!

Αrgiro???? Δομνίνα???

Κούκου το πες και το κανες...δεν μας λες λεπτομέρειες (ημερομηνίες κλπ)...σεβαστό!!!! Αλλά θα περιμένουμε αποτελέσματα ε!!!!!:):):)

Γεράσιμε σε χαιρετώ!!!!

Μαρία καινούρια της παρέας πώς είσαι; Πώς είναι εκεί στην ξενιτιά;:)

Χμ...κάποιαν πρέπει να ξεχνώ...ααααααχχχχχχχ!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γεια σας κορούδες μου καλές! Ήρθα πριν λίγο σπίτι και έβαλα το φαϊ στο φούρνο...ελπίζω να τρώγεται!!!!

Καλωσόρισες popini στην παρέα μας!!!!! Κάθε επιτυχία σου εύχομαι...χμ...δεν κατάλαβα τι σχέση έχει ο πολύποδας με τη σπερματέγχυση...Μακάρι όμως να πάνε όόόόλα καλά!!!!!Νατασόσκονη και σε σένα!!!!! (Νατασάκι μη διαμαρτύρεσαι. Είμαι η ντιλερ είπαμε!)

Virgi μου άντε να δούμε! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!! Αυτά τα αβγά πολύ σε ταλαιπώρησαν!!!! Άντε...ετοιμάστου να υποδεχτείς τους μαχητές!!!! Θα είσαι με άδεια κάποιες μέρες ή θα επιστρέψεις πίσω δουλειά κανονικά μετά;

Νατασακι μου τι γίνεσαι; Τι ώρα είπαμε θα περιμένουμε τα αποτελέσματα της χοριακής;:confused:

Chryssaki μου ελπίζω να μην αρχίσαν οι πόνοι που πρόβλεψες πως θα ρθουν. Εγώ είμαι πεισματάρα! Θέλω χοριακή!!!!:)

Ερμινάαααααααακι μόλις σε θυμήθηκα!!!!! Αντε...άλλαξε γνώμη και έλα πίσω!!!!!

Fntag πώς τα πας σήμερα με την ακατανόμαστη...Εγώ ακόμη πονάω...και έπαναλαμβάνω είναι ΑΠΑΙΣΙΟ!!!!!

Paulina τι γίνεσαι; Πώς είσαι;

Ειρηνάκι μου δεν πολυεμφανίζεσαι...ελπίζω όλα καλά!

Αrgiro???? Δομνίνα???

Κούκου το πες και το κανες...δεν μας λες λεπτομέρειες (ημερομηνίες κλπ)...σεβαστό!!!! Αλλά θα περιμένουμε αποτελέσματα ε!!!!!:):):)

Γεράσιμε σε χαιρετώ!!!!

Μαρία καινούρια της παρέας πώς είσαι; Πώς είναι εκεί στην ξενιτιά;:)

Χμ...κάποιαν πρέπει να ξεχνώ...ααααααχχχχχχχ!!!!!!

γεια σου momentaki μου! τα αποτελέσματα κατα τις 6 πάλι, όπως προχθές!

μήπως να ζητήσω ποσοστά για κάθε επιτυχία που θα έχουμε; μμμμμμμ, για να το σκεφτώ καλύτερα!:rolleyes:

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

γεια σου momentaki μου! τα αποτελέσματα κατα τις 6 πάλι, όπως προχθές!

μήπως να ζητήσω ποσοστά για κάθε επιτυχία που θα έχουμε; μμμμμμμ, για να το σκεφτώ καλύτερα!:rolleyes:

Xεχεχε...σαφώς και θα παίρνεις προμήθεια!!!!! Όλα κι όλα αλλά είμαι σωστή ντίλερ εγώ!!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ πολυ πολυ !!!

Παυλινα μου, νομιζω οτι ειναι το πιο σωστο να γινει υπερηχος πριν απο την εγχυση, καλυτερα αν χρειαστει την επομενη να του το ζητησεις. Εμενα ετσι εκανε κ την πρωτη φορα και η διαδικασια εγινε την την ωρα που ειδε να φευγει το υγρο !!!!!!!

Νατασσουλα καλα αποτελεσματα κοριτσακι μου για το απογευμα!

Δομνινα, σε ευχαριστω εριξα μια ματια μολις γυρισω απο το γιατρο θα τα διαβασω ολα απο την αρχη!!!!Ευχομαι τη δευτερα να μας κανεις ολες χαρουμενες με τα αποτελεσματα σου !!!! Ειμαι σιγουρη οτι τα νινακια βρηκαν ζεστασια εκει που ειναι !!!

Μομεντακι πρεπει να ειναι δυσκολο αυτο που περνας, και απο αποψη πονου αλλα κ ψυχολογιας χωρις περιοδο, αλλα να σκεφτεσαι μονο θετικα γιατι ολα αυτα που περνας αξιζουν και με το παραπανω για ενα μωρακι σωστα??? Υπομονη και θα δεις που ολα σε λιγο καιρο θα φαινονται τοοοοοσο μακρυνα !!!!!

VIRGI μικρή μου...επειδή σε πήγε πολύ πολύ κόντρα βαλτο κατω και πάτα το!αντε καμάρι μου!!!!

θα κάνω τεστ το βράδυ,αν βρω ανοιχτο φαρμακείο! οκ? αλλά ρε κορίτσιαααααα...τελοσπάντων!

μικρό μου μομεντάκι...πειράζει αν δεν κάνω χοριακή? θα με αγαπάς?

ρε παιδιά εμενα δε μου ξανακοιτάξανε τα ωοάρια...την Τριτη ήταν 17 χιλ. εκανα την ενεση που σρυθμίζει σε 35 ώρες να γίνει η ωορρηξία κ Πέμπτη έκανα σπερματεγχυση χωρίς να τα ξαναδώ!!!!

να σας πω δειτε αυτή τη μέθοδο

παρακολουθείστε πως γίνεται και διαβάστε από κατω αλλάζουν κατι εικόνες δειτε τις λίγο!

http://www.iutpi.eu/

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ πολυ πολυ !!!

Παυλινα μου, νομιζω οτι ειναι το πιο σωστο να γινει υπερηχος πριν απο την εγχυση, καλυτερα αν χρειαστει την επομενη να του το ζητησεις. Εμενα ετσι εκανε κ την πρωτη φορα και η διαδικασια εγινε την την ωρα που ειδε να φευγει το υγρο !!!!!!!

Νατασσουλα καλα αποτελεσματα κοριτσακι μου για το απογευμα!

Δομνινα, σε ευχαριστω εριξα μια ματια μολις γυρισω απο το γιατρο θα τα διαβασω ολα απο την αρχη!!!!Ευχομαι τη δευτερα να μας κανεις ολες χαρουμενες με τα αποτελεσματα σου !!!! Ειμαι σιγουρη οτι τα νινακια βρηκαν ζεστασια εκει που ειναι !!!

Μομεντακι πρεπει να ειναι δυσκολο αυτο που περνας, και απο αποψη πονου αλλα κ ψυχολογιας χωρις περιοδο, αλλα να σκεφτεσαι μονο θετικα γιατι ολα αυτα που περνας αξιζουν και με το παραπανω για ενα μωρακι σωστα??? Υπομονη και θα δεις που ολα σε λιγο καιρο θα φαινονται τοοοοοσο μακρυνα !!!!!

Σε ευχαριστώ virgi μου...είχα ανάγκη να ακούσω κατιτίς σήμερα..είμαι λίγο "σπασμένη" σήμερα...όταν είμαι στα κάτω μου νιώθω "σπασμένη"....Θα κάνω υπομονή...δεν έχω και τίποτε άλλο να κάνω...

Το λοιπόν...εσύ κυρία μου έχεις να πας να ετοιμαστείς να πας να υποδεχτείς τους μαχητές! Τα ραμ τα ραααααααμμμμμμ!!!( αυτό ήταν οι τρομπέτες!!!!!:P) Θα περιμένουμε νέα σου ε!!!!!! Άντε...με χαμόγελο να πας!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...