Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Κοίτα ένα τσεκ από αιματολογο μπορείς να κανείς αν κ είναι αδύνατο να  εμποδίζει η θρομβοφιλια όταν περνεις αντιπικτικα . Βέβαια θα πρέπει να τσεκαρεις μήπως περνεις υπερβολικά αντιπικτικα . 

Αυτό που θα μπορούσες να κανείς είναι ένα τσεκ με καμπύλη ζαχάρου μήπως τσιμπήσεις κάτι εκεί. 

Αν Κ προς τυχαίο φαίνετε δύο αποβολές δεν είναι κατι ασυνήθιστο γενικά Κ ειδικά στην εξωσωματική . 

Θα το κάνω αυτό ναι.Μόλις μηδενίσει η χοριακη έχω σκοπό να ξεκινήσω εξετασεισ.ειχα στο νου και την καμπύλη σακχάρου βέβαια πάντα είχα φυσιολογικό σάκχαρο και γλυκοζιλιωμενη. Αλλα έχεις δίκιο μπορεί να είναι και αυτό.Τα 24mg οιστρογόνα δε σου φαίνονται υπερβολικά ειδικά μετά τη μεταφορά;ειδικά χωρίς πρόβλημα πάχυνσης του ενδομητρίου.μου έχει κολλήσει αυτό ότι μπορεί να παίζει ρόλο.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Twins απλα τον ρωτησα και μαλιστα διστακτικα.Μου ειπε λοιπον να κανω μπανιο αρκει να μην ειναι κρυα η θαλασσα και κρυωνω.Ακομα και μπανιο να μην κανω οτι ειναι καλο να περπατησω με τα ποδια στο νερο.

age.png

Διαφημίσεις

Δρόσισε για τα καλά, είναι για να μην παραπονιόμαστε!!

ααααα κάτι άλλο καλύτερο για τις ραγάδες, πιο φυσικό, είναι το αμυγδαλέλαιο. Από φαρμακείο το 1 λίτρο 8 ευρώ. Πολύ πιο ελαφρύ από τη βαζελίνη και δε μυρίζει.

Είμαι μια κουβέντα πίσω εγώ αλλά τέλοσπάντων. Καληνύχτα για όσες πάνε γιο νανάκια εγώ θα παραμείνω λίγο ακόμα......

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ολγάκι μήπως εννοείς ....τα δελφινάκια:P;;;; Ε, ναι λοιπόν είμαστε και δελφινοπούλες.... Επίσης, όσες μελαχρινούλες είναι μελανουράκια και όποιες στρουμπουλούλες... μπαρμπουνάκια.

Αν είσαστε και φαν της μανταμ- Σουσούς (καλά, που τη θυμήθηκα απόψε!) είστε και ζαργανούλες!!!

Τώρα.... αν αναφέρεσαι σε πλάσματα του τύπου φάλαινες, θαλάσσιους ελέφαντες και φώκιες... ουδεμία σχέση δηλώνουμε με τις παραπάνω κατηγορίες. Οποιαδήποτε ομοιότητα είναι εντελώς συμπτωματική!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

jasmini μου φτανει η ωρα!!αχ τι καλα!Θα ανοιξεις τον χορο και θα ακολουθησουν και οι υπολοιπες

χαχαχα τι θυμηθηκα τωρα.Οταν πρωτομπηκες εδω που φαγαμε τα μουστακια μας χαχαχαχχαχα

Χαχαχαχαχα...:tongue: ε, ήταν και οι ορμόνες στα hi τους.. όχι ότι τώρα δεν είναι!! Ο άντρας μου ανυπομονεί να γεννήσω μπας και ηρεμήσω!!! :tongue::tongue:

Τελικά βλέπετε πώς περνάει ο καιρός? Εγώ ακόμα δεν το πιστεύω. Δεν πιστεύω όμως να γεννήσω τόσο νωρίς..νομίζω μετά τις 20 Ιουνίου με κόβω οπότε μάλλον για καρκινάκια τα βλέπω τα μικρά.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Twins ξενύχτια κι εσύ? Εμείς είχαμε πάει για ψαράκι με τον αντρούλη και τώρα γυρίσαμε. Επίσης εκεί που είμασταν μου είπαν ότι ένα ζαχαροπλαστείο βγάζει παγωτό cheesecake και σκέφτομαι να το δοκιμάσω αύριο.. Μετά την 4μηνη διατροφή και αποτοξίνωση του οργανισμού μου στις αρχές τις εγκυμοσύνης, ήρθε κι έφτιαξε το σάκχαρο, έχω κάνει μετρήσεις και όλα καλά, οπότε ένα παγωτάκι την ημέρα δεν βλάπτει :) :) Βέβαια σήμερα δεν έφαγα, αλλά αύριο...

RKdwp3.png

Ολγάκι μήπως εννοείς ....τα δελφινάκια:P;;;; Ε, ναι λοιπόν είμαστε και δελφινοπούλες.... Επίσης, όσες μελαχρινούλες είναι μελανουράκια και όποιες στρουμπουλούλες... μπαρμπουνάκια.

Αν είσαστε και φαν της μανταμ- Σουσούς (καλά, που τη θυμήθηκα απόψε!) είστε και ζαργανούλες!!!

Τώρα.... αν αναφέρεσαι σε πλάσματα του τύπου φάλαινες, θαλάσσιους ελέφαντες και φώκιες... ουδεμία σχέση δηλώνουμε με τις παραπάνω κατηγορίες. Οποιαδήποτε ομοιότητα είναι εντελώς συμπτωματική!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

δεν μπορω να το πιστεψω οτι εγω εχω δυο μωρα 4 μηνων και οτι εσεις οπου να ναι γεννατε!

Κανονιστε κακομοιρες μου να τα φτυσετε και να εξαφανιστειτε.Γιατι απο αυτες που εχουμε γεννησει εγω και η Στελλα μειναμε

Να βρησκετε εστω και 5 λεπτα να μας λετε τα νεα σας

Αντε τωρα γιατι σκεφτηκα μηπως χαθειτε και στενοχωρηθηκα!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Kαλημερα σας!!!!!Πως ειστε?Ολα καλα?Βλεπω εχθες πιασατε το βασιλειο του βυθου.Εμεις λοιπον θα ειμαστε γοργονιτσες.Αλλα και γοργοναρες να ειμαστε θα εχουμε πολυ καλη δικαιολογια!!!

Ουτε εγω μπορω να πιστεψω πως περναει ο καιρος.Συνηθισα να ειμαι εγκυος!

age.png

Καλημέρα!!!!!

Όντως από τις παλιές μόνο η Όλγα και η Στέλλα έμειναν... και προστέθηκε και η Ελιτά. Μου φαίνεται ότι θα φτιάξω μία λίστα με το ποιές χάνονται και θα την αναρτήσω με εύρετρα.

Παρ' αυτά σας θαυμάζω, το έχω πει άλλωστε και πολλές φορές.

Τώρα... για να λέμε μεγάλα λόγια αν θα χαθούμε ή όχι... Εξαρτάται από τα κυοφορούμενα τέκνα... αν μας αφήνουν σε ησυχία μπορεί. Επίσης εξαρτάται από τους μέλλοντες πατέρες... αν μας αφήνουν και αυτοί σε ησυχία. Για άλλες κατηγορίες απασχολήσεων μετά τη γέννα (π.χ. συγγενείς κλπ) δεν αναφέρομαι, η καθεμιά θα κάνει το κουμάντο της. Το χειρότερο μάλλον είναι όταν θα πρέπει να επιστρέψοτυμε και δυναμικά στην εργασία και χαρά:?

Αυτό που λέει η witch με την εγκυμοσύνη και τη συνήθεια, όντως δεν έχεις άδικο... η κοιλιά έχει γίνει κομμάτι του εαυτού μας. Αλλά και τι δε θα δίναμε για ένα καλό, γλυκό ύπνο μπρούμυτα που θα μπορούσαμε να στιφογυρίσουμε ελεύθερα ε;;;:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...