Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Πριν 5 μήνες είχα amh 0,38 και τον προηγούμενο μήνα fsh 13, άρα χρονικά πιέζομαι πολύ, σα να είμαι στην ηλικία σου. Το μήνα πριν το 13 ήταν 9, γενικά έπαιζε στο 10 περίπου, αλλά τώρα ανέβηκε επίσημα.

Ιδανικά θα ήταν νομίζω να κάνεις νέα διέγερση να καταψυξεις όσα έμβρυα μπορείς. 

Καταλαβα..Να μην απογοητευεσαι..η ΑΜΗ ειναι απλα ενας αριθμος..ξερω κοπελα που στα 29 ειχε αντιστοιχη και στα 35 έμεινε φυσιολογικα πριν παει για εξωσωματική..η FSH νομιζω εχει διακυμανσεις καθε μηνα οποτε μην το προδικαζεις! Κανε τις προσπαθειες σου λοιπόν να μαζεψεις εμβρυακια κ καντε το ταξιδακι σας λιγο πιο μετα!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ναιιιιιιιιι ελληνικο δημοσιο και για την πληθωρα δικιολογητικων αλλα και για το οτι καθε υποκαταστημα ζηταει αλλα ντι αλλων.........

Εγω πηγα και την καρτα οαεδ, το συμπληρωσα στο μνμ μου μετα.....!!!!!!!

Ναι, εννοείται καλύτερα και την κάρτα και το Ε1, μη σου πω κι όλα τα Ε :tongue:

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όχι, πατουσίτσα, είναι το χαρτί που πρέπει να πάρεις από το ΙΚΑ ότι δεν είσαι πλέον ασφαλισμένη εκεί.

αχ μπερδευτηκα τωρα.......:confused::confused::confused::confused::confused:

τα παραπανω που μου εγραψες στο ΙΚΑ δεν θα τα κανω...????

η αυτα που μου εστειλες ειναι για να μου βγαλει ο συζηγος το βιβλιαριο.....????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ΜΑΥ μου υπομονή κορίτσι μου!!!! Η μάνα όλα τα αντέχει για τα παιδάκια της και στο λέω εγώ που πέρασα τόσα και τώρα είναι στην αγκαλιά μου. Και εμένα ο 1ος μου στόχος ήταν οι 32εβδ. όπως θυμάσαι κι όμως την ξεπέρασα και φτάσαμε στις 37. Γι'αυτό είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρεις και εσύ και η κορούλα σου!!!! ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ngn μου καλησπερα....Τι κανεις;;;;Η μικρη ολα καλα;;;

Καλα κανατε και πηγατε βολτιτσα εστω και με το αμαξι να αλλαξεις παραστασεις...

Ο μικρος ενταξει με την αδερφουλα του;;;

dev338pr___.png

Καλησπερα πατουσιτσα μου

Καλα ειμαι εσυ τι κανεις;;;

Λιγα χαρτια βλεπω εχεις να μαζεψεις βρε....:shock::shock::shock::shock:

τα καλαματα ποτε να τα βαλω??????????τωρα η μετα?????????κοριτσιααααααααααααααααα και δεν ειμαι και για πολλα πολλα............βαρυνααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

αχ μπερδευτηκα τωρα.......:confused::confused::confused::confused::confused:

τα παραπανω που μου εγραψες στο ΙΚΑ δεν θα τα κανω...????

η αυτα που μου εστειλες ειναι για να μου βγαλει ο συζηγος το βιβλιαριο.....????

Αυτά είναι τα λίγα χαρτιά που χρειάζονται για να βγάλεις το βιβλιάριο. Εγώ είχα πάει μόνη μου, δεν ξέρω αν γινόταν να πάει ο σύζυγος αντί για μένα.

Στο ΙΚΑ είσαι ακόμα ασφαλισμένη; Ή όχι;

p8P6p2.png

Αυτά είναι τα λίγα χαρτιά που χρειάζονται για να βγάλεις το βιβλιάριο. Εγώ είχα πάει μόνη μου, δεν ξέρω αν γινόταν να πάει ο σύζυγος αντί για μένα.

Στο ικα πρεπει να πας αυτοπροσωπως αλλα στο αλλο ταμειο μπορει να τα παει τα δικιολογητικα ο συζυγος και να κανει τη διαδικασια.......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, ΝΑΣΙΑ, ΚΟΑΛΑΚΙ, ΖΟΙ (δεν νομίζω να έχουμε ξαναμιλήσει)!!!

Δεν προλαβαίνω να σχολιάζω και πολλά γιατί πηγαινοέρχομαι. Μία θηλάζω, μία κάνω δουλειές, μία παίζω με τον γιο μου. Είμαστε όμως πάρα πολύ καλά. Εσείς από ότι διαβάζω καλά και εσείς!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

δεν ειμαι σφαλισμενη τωρα!!!ημουν μεχρι το φεβρουαριο του 2013!

ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος και μου ειπε θα παει εκεινος στο ΓΕΝ να μου το βγαλει!

του το βγαζουν επι τοπου!!!

εγω αυριο ελεγα να παω στο ικα απλα να κανω την διαγραφη απο εκει,να δωσω στον συζυγο την βαεβαιωση και να παει να μου βγαλει το βιβλιαριο!

d.gif

Κοριτσια καλημερααααααααα και στις υπολοιπες τσπουπρες!!!!!!!!!!

ερωτηση.....αν γνωριζει καμια.....

τοσα χρονια ημουν στο ΙΚΑ.τωρα που δεν εργαζομαι ομως τα τελευταια 1,5 με 2 χρονια δεν δικαιουμε ταμειο απο το ΙΚΑ.Θα με βαλε ο συζηγος στο ταμειο του.!

περασα απο το ΙΚΑ τωρα,να κανω μια ερωτηση....μηπως χρειαζονται καποια χαρτια να συγκεντρωσω απο εκει!

η να κανω μια αιτηση και να υπογραψω οτι δεν ειμαι πια στο ΙΚΑ....

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ????????

ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ!!!!!!!!!!ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΠΕΙΡΑΙΑ,Η ΚΕΡΑΤΣΙΝΗ ΤΟΥ ΙΚΑ!!!!!!!!!!!!

πατουσιτσα εδωωωωωωωω!! ναι πας στο ΙΚΑ με το βιβλιαριο για να σου το ακυρωσουν, καποιο χαρτι απο την εφορια νομιζω και μια υπευθυνη δηλωση οτι δεν δικαιουσαι ασφαλιστικη καλυψη απο το ΙΚΑ επειδη θα πας προστατεουμενο μελος στο ταμειο του συζυγου. Ετσι περιπου ηταν πριν 2 χρονια που αλλαξα κι εγω, τσεκαρε το, σιγουρα πρεπει να πας ομως στο ΙΚΑ να σε διαγραψουν απο τα μητρωα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, ΝΑΣΙΑ, ΚΟΑΛΑΚΙ, ΖΟΙ (δεν νομίζω να έχουμε ξαναμιλήσει)!!!

Δεν προλαβαίνω να σχολιάζω και πολλά γιατί πηγαινοέρχομαι. Μία θηλάζω, μία κάνω δουλειές, μία παίζω με τον γιο μου. Είμαστε όμως πάρα πολύ καλά. Εσείς από ότι διαβάζω καλά και εσείς!!!!

Γεια σου NGN! Όχι, δεν έχουμε μιλήσει. Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου :)

δεν ειμαι σφαλισμενη τωρα!!!ημουν μεχρι το φεβρουαριο του 2013!

ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος και μου ειπε θα παει εκεινος στο ΓΕΝ να μου το βγαλει!

του το βγαζουν επι τοπου!!!

εγω αυριο ελεγα να παω στο ικα απλα να κανω την διαγραφη απο εκει,να δωσω στον συζυγο την βαεβαιωση και να παει να μου βγαλει το βιβλιαριο!

Ωραία! Οπότε, αύριο πας εσύ στο ΙΚΑ και ζητάς αυτή τη βεβαίωση. Για να σου τη δώσουν δε νομίζω να χρειάζεται κάτι πέρα από τον αριθμό μητρώου σου και το παλιό σου βιβλιάριο...

Μετά, δίνεις όλη τη χαρτούρα στο σύζυγο και σου βγάζει το βιβλιάριο. Τώρα, ίσως τα χαρτιά που ζητάνε στο ΓΕΝ να είναι διαφορετικά από αυτά που πήγα εγώ, τι να σου πω.. Σίγουρα μπορεί να το τσεκάρει ο σύζυγός σου.

p8P6p2.png

πατουσιτσα εδωωωωωωωω!! ναι πας στο ΙΚΑ με το βιβλιαριο για να σου το ακυρωσουν, καποιο χαρτι απο την εφορια νομιζω και μια υπευθυνη δηλωση οτι δεν δικαιουσαι ασφαλιστικη καλυψη απο το ΙΚΑ επειδη θα πας προστατεουμενο μελος στο ταμειο του συζυγου. Ετσι περιπου ηταν πριν 2 χρονια που αλλαξα κι εγω, τσεκαρε το, σιγουρα πρεπει να πας ομως στο ΙΚΑ να σε διαγραψουν απο τα μητρωα!

α ωραια.........θα περασω και απο την εφορια!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

τα καλαματα ποτε να τα βαλω??????????τωρα η μετα?????????κοριτσιααααααααααααααααα και δεν ειμαι και για πολλα πολλα............βαρυνααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Δημοσιο κουκλα μου τι να πω...Ζητανε χιλια δυο χαρτια και πρεπει να πας και μακρια απ'οτι καταλαβα γιατι το ικα στην περιοχη σου εκλεισε....

dev338pr___.png

Γεια σου NGN! Όχι, δεν έχουμε μιλήσει. Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου :)

Ωραία! Οπότε, αύριο πας εσύ στο ΙΚΑ και ζητάς αυτή τη βεβαίωση. Για να σου τη δώσουν δε νομίζω να χρειάζεται κάτι πέρα από τον αριθμό μητρώου σου και το παλιό σου βιβλιάριο...

Μετά, δίνεις όλη τη χαρτούρα στο σύζυγο και σου βγάζει το βιβλιάριο. Τώρα, ίσως τα χαρτιά που ζητάνε στο ΓΕΝ να είναι διαφορετικά από αυτά που πήγα εγώ, τι να σου πω.. Σίγουρα μπορεί να το τσεκάρει ο σύζυγός σου.

α,ωραια τοτε!!!!!!!!!!ας παω αυριο να τελειωνω με την βεβαιωση και μια χαρα!!!!

απο κει και περα αναλαμβανει ο συζηγος!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...