Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Ρούλα87 Δεν πειράζει μια από αποτυχία ήταν όλα θα πάνε καλά. Να σας πω και τα δικά μου. Αν δεν θυμάστε Δευτέρα ξεκίνησα διέγερση με rekovelle 14 μονάδες. Τον προηγούμενο μήνα έπαιρνα αντισυλληπτικά.Σήμερα έκανα υπέρηχο και είχαμε 3 11αρια στην δεξιά 2 11 αρια στην αριστερή, 2 ενιαρια στην αριστερή και ένα 7αρη στην αριστερή. Από αύριο ξεκινάω και orgalytran. Περιμένω να δω και την οιστραδιόλη αν μου την στείλουν. Όχι ότι θα καταλάβω αλλά λέμε τώρα.

• Καλή τύχη! 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

koalaki μου να τους ζησει Η Μπουμπου.....2900 ε;;

Μια χαρα η μικρουλα....

Εσυ τι μου κανεις koalaki μου;;

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ με προλαβες...ακομα δεν εφυγα.

2900 ειναι της ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΣ, της φιλης μου γεννηθηκε 3190...

Καλα ειμαι εγω απλα σας καληνυχτησα για να παω διπλα στη μικρη μου η οποια ειναι ανησυχη σημερα με αποστευτη γκρινια, πολυ πιθανον λογω δοντιων......................παλι, χιχι....!!!!!!!! Υπομονη...!!!!!!

Ελπιζω και εσυ να εισαι καλα...

Τωρα φευγω...

Καληνυχτα γλυκια μου, τα λεμε αυριο....

Καληνυχτα σε ολες.....!!!!!!! Μακιαααααααααα ξανα......!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου θα σας αφησω σημερα νωρις, θα παω διπλα στο μαριαννακι μου που ειναι ανησυχο...

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ καλα να περασεις στην ομορφη και αγαπημενη μασ θεσσαλονικη, να προσεχετε...

ΜΑΥ ΜΟΥ καλα εκανες και εφαγες για τελευταια φορα...λιγο προσοχη τωρα και μετα οοοοολα θα επανελθουν στα φυσιολογικα για εσενα επιπεδα εφ ολης της υλης...

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ καλα κανατε και πηγατε τζαμπο και πηρες και δωρο για την αγγελικουλα σου...

Καληνυχτα κοριτσια μου, τα λεμε αυριο...μακιααααααα......!!!!!!!

Σημ: ευχαριστω ΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ για τις ΕΥΧΕΣ οσον αφορα την φιλη μου...

Να ειστε καλα...

Μαρηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!φευγεις???????????

Μ επηρε ο υπνος μια ωριτσα!!!!!Απαππαππαπαππαπα!!!!!!!!!!!

Λασπη εχω καταντησει!!!!!

1sh1p2.png

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ με προλαβες...ακομα δεν εφυγα.

2900 ειναι της ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΣ, της φιλης μου γεννηθηκε 3190...

Καλα ειμαι εγω απλα σας καληνυχτησα για να παω διπλα στη μικρη μου η οποια ειναι ανησυχη σημερα με αποστευτη γκρινια, πολυ πιθανον λογω δοντιων......................παλι, χιχι....!!!!!!!! Υπομονη...!!!!!!

Ελπιζω και εσυ να εισαι καλα...

Τωρα φευγω...

Καληνυχτα γλυκια μου, τα λεμε αυριο....

Καληνυχτα σε ολες.....!!!!!!! Μακιαααααααααα ξανα......!!!!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα koalaki μου...πιστευω να τα πουμε αυριο....ΦΙΛΑΚΙΑ!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

May μου κι εγω ετσι το εκανα τοτε!!!!!!Το τελευταιο γλεντοκοπι το εκανα η αληθεια ειναι αλλα να θυμασαι οτι δεν κανουμε διαιτα μονο συμδιασμους στα φαγητα και μικροτερες ποσοστητες στα πιο επικινδυνα με τον σωστο συνδιασμο!!!!!!!!

Θα τα καταφερουμε μαρη!!!!!!!Δεν υπαρχει περιπτωση να μας γλυτωσει!!!!!!

Μαρακι μου καλα να περσετε κοριτσακι μου να μπαινεις να μας λες κανενα νεο!!!!!!!Φιλια στην ομορφη Θεσσαλονικη!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου ξεμυαλιστηκε η Αγγελικουλα στα τζαμπο????χαχααχχχχχαχααχαα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

εδω ειμαι....αλλα ψιλοανακατευομαι απο το γαλα που ηπια....και δεν εχω πολυ ορεξη αποψε...ακουω μουσικουλα....μονη μου...Οι αλλοι κοιμουνται!

εδω ειμαι....αλλα ψιλοανακατευομαι απο το γαλα που ηπια....και δεν εχω πολυ ορεξη αποψε...ακουω μουσικουλα....μονη μου...Οι αλλοι κοιμουνται!

Ηλιοβασιλεμα εισαι μεσα η' οχι;

Αν δεν εισαι καληνυχτα....και Σ.κ καλα να περασεις...τα λεμε...ΦΙΛΑΚΙΑ!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!γαλιαντρεες!!!!!!!!!!!μπιρι μπιρι!!!!!!!!!!!τωρα μπηκα....ειχα το κεντημα εγω!!!!!τελειωσα και τη δευτερη μαξιλαρωθηκη!!!!

αυριο εχω το πανωσεντονο!!!!!!!

καλη δυναμη!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?

Εγω σημερα πηρα τρομερη λαχταρα!Προσπαθουσα εδω και μια ωρα να βρω τους δικους μου και δεν μπορουσα!Ευτυχως πριν λιγα λεπτα με πηραν τηλεφωνο και οοοολοι τους ειχαν ξεχασει τα κινητα!Μου κοπηκαν τα ποδια!

Ξυπνησαμε απο τις 6,με μια ωραια σεισμικη δονηση την οποια δενκατεγραψαν πουθενα!Τι γινετε με αυτο το φραγμα εδω στην Κοζανη δεν μπορω να καταλαβω.Γινονται συνεεεεχεια σεισμοι τους οποιους ομως δεν καταγραφουν!

Νασια,αισθανθήκατε κατι?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα κοριτσιαααααα! Τι κανετε?? εχθες δεν προλαβα να ξαναμπω!! Το βραδυ τεμπελιασα στον καναπε, ολη μερα ειχα τη βαρεμαρα της περιοδου!!!! σερνομουν! καλα εισαστε ολες? εμεις ξυπνησαμε απο τις 7 σημερα, ουφφφφ! το εχω ριξει στις δουλειες και ο μικρος παει για μπανιο με τον μπαμπα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...