Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Πριν 5 μήνες είχα amh 0,38 και τον προηγούμενο μήνα fsh 13, άρα χρονικά πιέζομαι πολύ, σα να είμαι στην ηλικία σου. Το μήνα πριν το 13 ήταν 9, γενικά έπαιζε στο 10 περίπου, αλλά τώρα ανέβηκε επίσημα.

Ιδανικά θα ήταν νομίζω να κάνεις νέα διέγερση να καταψυξεις όσα έμβρυα μπορείς. 

Καταλαβα..Να μην απογοητευεσαι..η ΑΜΗ ειναι απλα ενας αριθμος..ξερω κοπελα που στα 29 ειχε αντιστοιχη και στα 35 έμεινε φυσιολογικα πριν παει για εξωσωματική..η FSH νομιζω εχει διακυμανσεις καθε μηνα οποτε μην το προδικαζεις! Κανε τις προσπαθειες σου λοιπόν να μαζεψεις εμβρυακια κ καντε το ταξιδακι σας λιγο πιο μετα!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

May μου πολυ καλο που περνας το 24ωρο. Θα περασεις και το επομενο οριο. Εισαι στ ο:Ιασω; αν με αφησεις και θελεις και μπορεις θα μπορουσα να ερθω να σε δω αυριο το απογευμα μετα την δουλεια.

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ που χαθηκες καλε......???? τι κανεις.....????? τα μωρακια σου εντος και εκτος κοιλιτσας ειναι καλα......????.

Ναιιιιιιιιιι αν μπορεσει και μπορεσεις να πας και να της δωσεις την αγαπη μας και τα φιλια μας........!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

May μου το ειπες και μονη σου, η θετικη μας ενεργεια θα σε βοηθησει, μολις αναψα το καντηλακι και προσευχηθηκα για εσενα, και ο αντρας μου μαζι! Ευχομαι να περασουν οχι μονο 2 εβδομαδες αλλα και παραπανω! Καλη δυναμη και υπομονη!

Κοριτσια μου θα σας αφησω νωρις νωρις αποψε, παω να κατσω λιγο με τον καλο μου! μπορει και να ξαναμπω αλλιως καληνυχτα σε ολες σας κοριτσακια μου και ελπιζω απο αυριο να εχουμε μονο καλα νεα στην παρεα μας!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καληνυχτα και καλη ξεκουραση....!!!!!!!

Παω να φτιαξω κατι να φαω και επιστρεφωωωωωωωω..........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!

Πατουσίτσα, σου έστειλα κάποια στιγμή πμ με τα βιντεάκια - δεν ξέρω αν το πήρες.

Ζωη μου!!!!!!χαμπαρι δεν πηρα!!!!!!!!!παω στο π.μ!!!!!!!

καλα εισαι??????η κορακλα σου καλα????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ζωη μου!!!!!!χαμπαρι δεν πηρα!!!!!!!!!παω στο π.μ!!!!!!!

καλα εισαι??????η κορακλα σου καλα????????????

Μια χαρά κοπέλα μου, περιμένω να ετοιμάσει ο αντρούλης μου τα μακαρόνια για να πάω να ταΐσω τη μικρή:rolleyes:!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Καλό βραδυ Αγορομάμυ!!! Φιλάκια στον μικρουλη σου!!!

Ζωούλα καλησπέρα!!! Πώς είσαι; αλήθεια εργαζεσαι; πότε βγαινεις σε αδεια;

Κοαλάκι τί καλό θα φας;

Γιολα μου καλά εισαι; η Βασιλική σου; ενταξει με το σχολειο; Ναι, να πας αν μπορεις να την δεις την Μαυ , πιστευω θα της αρεσει!!!

Κοαλάκι τί καλό θα φας;

Γιολα μου καλά εισαι; η Βασιλική σου; ενταξει με το σχολειο; Ναι, να πας αν μπορεις να την δεις την Μαυ , πιστευω θα της αρεσει!!!

Καλησπέρα Ηλιοβασίλεμα! Μια χαρούλα, τρώω τις καθιερωμένες κουτουλιές! Δυστυχώς δε δουλεύω πλέον, κάνω όμως διδακτορικό. Ή μάλλον έκανα - κάνω ένα διάλειμμα τώρα στην εγκυμοσύνη γιατί ο εγκέφαλος έχει συρρικνωθεί!!

Εσύ νιώθεις καθόλου καλύτερα;

p8P6p2.png

Ζωουλα, ναι ειμαι καλυτερα απο το απογευμα και μετα!!! Κοιμήθηκα κιολας το μεσημέρι αρκετα και ξεκουραστηκα...

Χαρά στο κουράγιο σου, να κάνεις διδακτορικο...Εγω δεν αντεχα να κανω...Τελειωσα το μεταπτυχιακο και ειπα στοπ....

Κοαλάκι τί καλό θα φας;

Εκανα 2 τοστ με κασερι και γαλοπουλα και επιπλεον εβαλα 2 φετες ακομα κασερι σκετες και φετα τυρι που τρελενομαιιιιιιι.......!!!!!!!!

1 ποτηρι γαλα φρεσκο λευκο και μετα μπανανα θα φαω, ααααα και τελος μια σοκολατα με δαμασκηνα και ξηρους καρπους......,!!!!!!!!!

ΖΩΗΤΣΑ και ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ καλησπεραααααα.......,!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εκανα 2 τοστ με κασερι και γαλοπουλα και επιπλεον εβαλα 2 φετες ακομα κασερι σκετες και φετα τυρι που τρελενομαιιιιιιι.......!!!!!!!!

1 ποτηρι γαλα φρεσκο λευκο και μετα μπανανα θα φαω, ααααα και τελος μια σοκολατα με δαμασκηνα και ξηρους καρπους......,!!!!!!!!!

Δε με λες μαρηηηηηηηηηηηηηηηη?????Δεν χορταινεις με τιποτα εσυ για????????Μοτερακι εχεις ατιμηηηηηηηηηηηηηη???????????

1sh1p2.png

Ζωουλα, ναι ειμαι καλυτερα απο το απογευμα και μετα!!! Κοιμήθηκα κιολας το μεσημέρι αρκετα και ξεκουραστηκα...

Χαρά στο κουράγιο σου, να κάνεις διδακτορικο...Εγω δεν αντεχα να κανω...Τελειωσα το μεταπτυχιακο και ειπα στοπ....

Όλα τα διορθώνει ένας καλός μεσημεριανός υπνάκος! Χαίρομαι που είσαι καλύτερα :-)

Βασικά δε σκόπευα να κάνω διδακτορικό, όμως το να κάθομαι στο σπίτι άνεργη και να μην κάνω τίποτα, δε γινόταν. Έπρεπε να ασχοληθώ με κάτι! Μέσα στο σπίτι συνέχεια με πιάνει αμόκ, δεν μπορώ!

p8P6p2.png

Ζωητσα τι κανεις?????εισαι καλα?

Γεια σας κούκλες! Όλα καλά εδώ, ετοιμάζομαι να φάω τα μακαρόνια που έφτιαξε ο αντρούλης μου και μετά να τον δω λιγάκι να τα πούμε. Ελπίζω κι εσείς καλά!

Καλέ κοαλάκι, στείλε τίποτα και κατά δω! Αρκεί να μην είναι το γάλα, ε;

Ώρα για φαγητό. Καλό βράδυ σε όλες!

p8P6p2.png

Ζωή και εγω ειχα τετοιο σκεπτικο...να βρω δουλεια γιατι δεν μπορουσα να σπουδαζω χωρις να εχω εισοδημα...Μολις τελειωσα, εκανα ενα stage 9ΜΗΝΕΣ και μετα εκατσε η δουλεια μου στο εργοστασιο για 4χρονια...Τελη του 2010 με απελυσε και απο τοτε....μονο ενα 7μηνο ξαναδουλεψα και το χαος!!!

Εγω ειμαι 36...εσυ; 26-28;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...